|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: **** Kosmetyki na wymianę ****
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: **** Kosmetyki na wymianę **** DOKŁADKA 27-09
Czy znalazłabyś coś za:
8. AVON - Wygładzający peeling do ciała z ekstraktem z granatu Solutions 200ml. - NOWY 16. AVON - Planet Spa - Śródziemnomorski żel kąpielowy z oliwką 150ml 27. AVON - Żel pod prysznic Limonka i Werbena 29. ORIFLAME - 16 nawilżających perełek do kąpieli Pearl za coś super 30. ORIFLAME - Balsam do ciała Pearl - zostało 1/4 opakowania z 250ml 31. AVON - Intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną 125ml - NOWY 35. AVON - Rozświetlający balsam do ciała "Satynowy połysk" Została prawie połowa z 250ml. 37. NIVEA - Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite została połowa z 200ml Mam całkiem nowy kramik z ciuszkami, może coś Ci wpadnie w oko
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: **** Kosmetyki na wymianę **** DOKŁADKA 27-09
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
tylko że perełki i są wymienione (dzisiaj) a krem do rąk zarezerwowany, więc jego losy się rozstrzygają
Edytowane przez kasia2439 Czas edycji: 2007-09-28 o 22:41 |
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: **** Kosmetyki na wymianę **** DOKŁADKA 28-09
niestety nic
pozdrawiam
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jak obiecywałam, załączam zdjęcia świeczek
2 pierwsze nowe, nieużywane, 3 była raz palona, jest typowo świąteczna I ma charakterystyczny zapach, coś z pomarańczami chyba, pozdrawiam |
|
|
|
|
#160 |
|
Paul's girl
|
wypatrzylam u Ciebie Nivea Good-bye cellulite, odżywcza maseczka z bialą herbatą Avon, próbki 12. YVES ROCHER - Yria EDT 0,7ml. 17. YVES ROCHER - Inositol Specific Intensive Smoothing Eye Care. przeoczylam je wczesniej
czy bylabyś chętna na wyminkę za moje Sake i Ryż i ew. coś jeszcze z pielęgnacji bo za zapachy to troszkę za malo. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#161 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
dołączam się, choc mam na wymiane w tym momencie tylko jeden produkt: Loreal Curl Memory Down cream 150 ml, zuzyte może z 5% (max) Chetnie wymienie na inny produktdo ukladania wlosow kreconych ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
u Ciebie podoba mi sie:
- AVON - Plante Spa - Rozświetlające serum do twarzy Sake i Ryż 50ml. - AVON - Spray opalający " Satynowy połysk" do jasnej karnacji - AVON - Rozświetlający balsam do ciała "Satynowy połysk" - NIVEA - Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite - AVON - Żel myjący do twarzy z Białą herbatą PLANET SPA i to by bylo na tyle
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
A znalazłabyś jeszcze coś ciekawego poza wątkiem, za tą świeczkę?
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
odpisalam u siebie
i jednak mam jeszcze mydelko, zajrzyj
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
odpisalam u siebie
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
36. AVON - Cienie do powiek Color Trend ocienie Spirit (ciemny i jasny fiolet)
37. NIVEA - Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite została połowa z 200ml. 38. AVON - Cień do powiek Perfect Wear kolor Grape (fiolet)- użyty z 2 razy, sporo zostało jaka jest data wznosci tych kosmetykow.moge prosic o foty cieni??
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
i jak jestes chetna na jakas wymiane?
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

już zarezerwowane 

czy bylabyś chętna na wyminkę za moje Sake i Ryż i ew. coś jeszcze z pielęgnacji bo za zapachy to troszkę za malo. pozdrawiam