|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Trochę tego i owego
Hm, daj mi czas- tak powiedzmy dwa dni, bo musze przemyslec czy uda mi sie jeszcze jakos wrocic do Nomadic( czyt, czy nie stracilam kontaktu z konsultantką) ale propozycja mi sie podoba
Zarezerwuj, ok?
|
|
|
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Mialabym ochote na Myokine pod oczy 15 ml i - Elisabeth Arden 5 th Avenue, 10 ml , nowiutka, zafoliowana, świetna na prezent pozdrawiam
|
#155 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Może cos u mnie za to?
- Ives Rocher - tonik z serii Pure Camille - też nowy, 200 ml - Elisabeth Arden 5 th Avenue, 10 ml , nowiutka, zafoliowana, świetna na prezent - Maroussia - miniaturka 7 ml - zużycie: jeden test nadgarstkowy - mocny, niebanalny zapach, świetne KWC - Gal Allergal - kapsułki olejowe, tzw. złote rybki - 9 rybek, data wazności 09.2010 - Myokine Vichy - krem korygujący zmarszczki wokól oczu - 1,5 ml |
|
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co, zdecydowałam się szybciej- mogę się wymienić
Tylko czy mogłabyś wysłać paczkę pierwsza? Masz troszkę mniej przekupek, mam nadzieje ze rozumiesz ...Pozdrawiam
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję, ale nic dla siebie nie znalazłam Koniczynko, również nie, pozdrawiam. Alorah, oczywiście, nie ma problemu, wyślę paczkę pierwsza. Zapraszam na PW
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paczucha poszła.
|
|
#160 |
|
Rozeznanie
|
a nic z podkladow nie znajdziesz??? bo za ziemie podkład bym chciała
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Mam świetny podkład - - Toleriane LRP - podkład odcień 13 Sand Beige, 10 saszetek po 1 ml każda - bardzo wydajny, jedna taka saszetka spokojnie wystarczała mi na kilka dni i Lirene Shiny Touch (fluid rozświetlający, SPF 8, natural 104) - kupiłam przed wakacjami, użyłam kilkanaście razy, data ważności 01.12.2009.
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam ale nie lubie pudrow w szaszetkach
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Bardzo mi zalezy na Gucci co bys za niego chciala?? I co za diesel plus plus??? Z aptecznych mam: Effaclar A.I, kulke antyperspirant Vichy, Iwostin emulsja matujaca, Iwostin peeling do buzi. Naprawde za gucci oddam wiele z zapachow tez cos mam, zalezy jakie lubisz ![]() mam: - Paco Rabanne pour Elle ok 40ml z 50 ml nie ma kartonika - Talisman Balenciaga om 45ml z 50 ml jest kartonik - YR Ode a l'amour Passionnement nieuzywana w kartoniku 30ml - Avon extraordinary ok 15 ml z 50 ml - E. Arden 5th Avenue 7ml z 8ml jest kartonik - wiele probek robionych z sephory itd moze sie skusisz
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Teraz mamy świąteczny szał, ale może po świętach uda Ci się Clinique powąchać. Jeśli będziesz zainteresowana, daj znać. To naprawdę fajny zapach
Pozdrawiam Cytat:
Ivanno, przykro mi, wymienione przez Ciebie zapachy to zupełnie nie moja bajka.
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię jaśminu, wodnych kwiatów i szyprów. Bardzo lubię zapachy nieco jadalne, przyprawowe, piernikowe, cynamonowe, drzewne i kadzidlane.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

Zarezerwuj, ok?