|
|
#151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czym jestes ? Dowiedz sie o sobie
Weronika jest bardzo samotna!
Weronika jest sexy Weronika jest piękna! Weronika jest zdrowa WERONIKA JEST KOCHANA!
|
|
#152 |
|
Wtajemniczenie
|
Martyna jest:
... mamusią! [o zgrozo! ]... sympatyczna ... też ładną kobietą i zna się na samochodach i umie jeżdzić ... do dupy !!!! ... Muzycznie uzdolnona, w towarzystwie niezastapiona. Lubi byc przytulana. ... nudna ... w szpitalu
|
|
#153 |
|
Przyczajenie
|
Basia jest uzależniona od mężczyzn oj tak
![]() Basia jest zacofana byc moze xD Basia jest nam potrzebna no a jak Basia jest w 3. miesiącu ciąży! no niekoniecznie ![]() Basia jest 2 razy młodsza od Kasi tak tak Basia jest z nami zawsze na Wigilii zawsze ![]() Basia jest the best! no Basia jest małą dziewczynką, mieszka w Polsce i przyjaźni się z rówieśnikami. Basia jest powrót ![]() |
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Alina jest baaardzo fajna i dobra ( taaak
Alina jest siostrą Kolumba ![]() Alina jest sprawdzonym kombajnem jednorzędowym do zbioru marchwi Alina jest jest bardzo bardzo miła ![]() Alina jest uosobieniem dobra Alina jest osobą samotną ( niee Alina jest bardzo miłym i kochanym dzieckiem ![]() Alina jest w ciąży ![]() Alina jest taka zgrabna Alina jest od prezydenta niemal 30 lat młodsza ( oj...chyba więcej )
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna jest boska
mtynai jest teraz online Martyna jest najmłodsza
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Ayame
jest z klanu Inuzuka, ma swojego wilka imieniem Kuraimaru ![]() jest to nieśmiały i wrażliwy duch Shun Shun ![]() jest smukłą dziewczyną o delikatnych kobiecych kształtach
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
Fajny pomysł
![]() Mamba jest niczym Ferrari Enzo na dwóch kołach. Szybka, egzotyczna, funkcjonalna, ekskluzywna i wyjątkowo podniecająca. Czy ja wiem? ![]() Mamba jest bibliotekarką. Żę hę? Mamba cukierkiem do żucia w czterech świeżych smakach. Tu chyba chodziło o rozpuszczalną gumę ? ![]() Ania jest jak juz wspominalem spoko.. ![]() Ania jest zboczona. xDAnia jest najlepsza! O jak miło ![]() Ania jest odwazna duzo mowi i jest milusia choc czasem sie wkurza ;D xD Ania jest facetem. To dopiero "news". ![]()
|
|
|
#158 |
|
siedzę i myślę
|
"karolina jest obciągaczką druta z ciaśniutką ci*****ą i miłymi cycuszkami" ![]() Karolina jest w ciąży "Karolina" jest firmą o wieloletniej tradycji pszczelarskiej ![]() Karolina jest złośliwa i dokuczliwa ![]() Karolina jest zbyt delikatna i za ładna
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Kinga jest mistrzynią w "kocham Cię Misiu"
![]() Dlaczego św.Kinga jest święta ![]() Kinga jest apetyczna ![]() Kinga jest głupia a to chyba najciekawsze: Kinga jest młoda kobieta, w której życiu licza sie tylko kosmetyki i odzież |
|
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
To może ja jedno, ale jakie wymowne.
Gosia jest tania!
|
|
|
|
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
Sandra jest jak wino im starsza tym piękniejsza
Sandra jest gites koleżanką! jest uczynna i daje dupy za talerz zupy. jest śliczna jak cukierek zwinna jak lis i mądra jak sowa sandra jest super odlotowa jest piękna, mądra, sprytna i zwinna-napewno taka być powinna,lecz czasem przesadza z procentami, lecz dosyć rzadko-tak-czasami Fałszywa... Umie zrobić dobra minę do złej gry. Martwi sie tylko o swój tyłek. Ma piękny głos, lecz niestety to nie wszystko by zdobyć świat. Wykorzystuje chłopaków, przecenia swoje możliwosci. |
|
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
Andżelika jest super.To jest moja ulubiona bohaterka.Uwielbiam ją po prostu.Zawsze czekam na sceny z jej udziałem.Są po prostu rewelacyjne
Wiem ![]() Andżelika jest śliczna hehe podobna do mnie pozdrowienia Serio ![]() Andżelika jest jak hugo eee Andżelika jest poza konkurencją. no oczywiście Andżelika jest wspaniała prawda ![]() andżelika jest pusta pinda który/a to ![]() Andżelika jest z nim w ciąży z kim ![]() Andżelika jest właśnie tą osobą na którą czekałem serio ? Andżelika jest dziewczyną, która zaakceptowała mnie takiego jakim jestem oho Andżelika jest: Łagodną, utalentowaną artystycznie prawda Andżelika jest obywatelką yhy Andżelika jest już w domu no jestem jestem a co ? ![]() Andżelika jest w trakcie pierwszego leczenia chemią e nie Andżelika jest prawdziwa babcią tak staro wyglądam ![]() Andżelika jest śmiertelnie chora nic mi o tym nie wiadomo Andżeliki- jest taka sama jaka Andżelika jest jeszcze malutka, a takie imprezy z reguły zaczynają się po godzinie 20, gdy takie dziewczynki jak ona powinny już spać. Eee ![]() Andzelika jest wykorzystywana. przez kogo ![]() Andżelika- jest zupełnie normalne no raczej Andżelika jest przekonana, że Marcysia choruje, gdyż Złotopolscy z Zakroczymia rzucili na nią klątwę no tak prawda prawda ![]() Andżelika) jest na Zawodach Łyżwiarskich w Niemczech jest ubrana w:Kolorową sukienką na jedno ramię,żółte podkolanówki,Białe łyżwy. Oho ![]() Andżelika jest przeciwnego zdania, gdyż on ma nogę w gipsie a Kacper jest delikatny ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Gry
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

]

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)