WROCŁAW: Szkoła Marzeny Daleckiej (OPINIE, WRAŻENIA, ITP.) - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-30, 21:27   #151
NeYves
Raczkowanie

Dot.: WROCLAW: Szkoła Marzeny Daleckiej (OPINIE, WRAZENIA, ITP.)

Cytat:
Napisane przez anielunia Pokaż wiadomość
ja myślę ze na pierwszych zajeciach mozna podejsc ze swoim zestawem i sie dowiedziec czy jest dobry i co ewentualnie mozna dokupic do niego bo tez bym wolala troche wiecej pedzli niz 7 obecnie mam ok 5 pedzli i jednak mi za malo :/ a jak sie pytalalm w sekretariacie to zestaw pedzli ma kosztowac ok 200 zl. Ja wybralam sobie na allegro: `http://www.allegro.pl/item719031418_...zt_nowosc.html
ale nie wiem czy to dobry zestaw bo nie znam sie na tym (jeszcze sie nie znam :P) moze ktoras z Was będzie wiedziala lepiej. Z tego co wiem lancrone to dobra firma.
pozdrawiam

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

tutaj masz linka `http://nasza-klasa.pl/school/75201
Pędzle wyglądają dość profesjonalnie też szukam jakiegoś zestawu, ale zastanawiam się czy nie zainwestować w konkretne pędzle do pudru i różu( do oczu kilka mam) bo te z zestawów mnie nie przekonują
Z kozłowskiego( te które będą zamawiane przez szkole) mają świetne akurat do pudru i różu...ale nie sądzę by były w zestawie i mam ogromny dylemat....

Edytowane przez NeYves
Czas edycji: 2009-08-30 o 21:28
NeYves jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 09:42   #152
boomszakalaka
Przyczajenie

Co do pędzli nie polecam tych na allegro... Lepiej kupić sobie 7 dobrych pędzli za te 200 zł i używać ich kilkanaście lat niż taki zestaw z którego nie będziesz używać i tak wszystkich pędzli a powypadają i postrzępią się włoski i odpadnie skówka:P
Ja osobiściem oge polecić pędzle z inglota, i sephory mam kika i jestem zadowolona
Wole mieć mniej i ciągle dokupywać sobie jakieś, których potrzebuje nić mieć 18 z których i tak nie będę lubiła korzystać
Co do włosia nie bierzcie pędzli z włosia kozy, jest szrstkie i łamliwe;/

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez NeYves Pokaż wiadomość
Pędzle wyglądają dość profesjonalnie też szukam jakiegoś zestawu, ale zastanawiam się czy nie zainwestować w konkretne pędzle do pudru i różu( do oczu kilka mam) bo te z zestawów mnie nie przekonują
Z kozłowskiego( te które będą zamawiane przez szkole) mają świetne akurat do pudru i różu...ale nie sądzę by były w zestawie i mam ogromny dylemat....
Też słyszałam że od kozłowskiego są dobre Może sobie jakieś zamówie tam
boomszakalaka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 10:49   #153
anielunia
Raczkowanie

no ja slyszalam ze kozlowski tez dobry, a z inglota to tylko do cieni sa ok a do pudru i rozu strasznie sie sypia podobno. Hmm no to juz teraz nie wiem co zrobic znalazlam jeszcze jakas stronke `http://www.pedzle.com/products.php?pcid=2
A moze Wy znacie jeszcze jakies adresy gdzie mozna kupic dobre pedzle?
Ja wiem ze nie bede uzywac wszystkich pedzli z zestawu :/ bo nie wszystkie mi potrzebne najlepiej jakby tak kady osobno sprzedawali :P

Edytowane przez anielunia
Czas edycji: 2009-08-31 o 10:51
anielunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 21:43   #154
NeYves
Raczkowanie

Dziś znów dzwoniłam do szkoły odkąd próbuje się dowiedzieć czegoś na temat tych pędzli, ciągle mówili, że można zamówić wyprawkę bez nich...natomiast dziś okazało się, że nie i jednak pędzle nie będą Kozłowskiego, a firmy która produkuje dla Sephory. Będą to podstawowe pędzelki( ciekawe czy te najmniej atrakcyjne)
Stary 2009-08-31, 22:39   #155
anielunia
Raczkowanie

Cytat:
Dziś znów dzwoniłam do szkoły odkąd próbuje się dowiedzieć czegoś na temat tych pędzli, ciągle mówili, że można zamówić wyprawkę bez nich...natomiast dziś okazało się, że nie i jednak pędzle nie będą Kozłowskiego, a firmy która produkuje dla Sephory. Będą to podstawowe pędzelki( ciekawe czy te najmniej atrakcyjne)

jak nie mozna zamowic bez nich??? ja bylam tam u nich dostalam karteczke z wyprawka wypisana i mowie ze chce bez pedzli bo kupuje dla siebie sama a pani powiedziala ze moge sobie wybrac co chce z tej wyprawki a reszte czego nie potrzebuje to skreslic wiec tak zrobilam i z podpisem swoim zlozylam taka karteczke u nich. I nie mam zamiaru placic im za wyprawke 350 zl niech sie ugryza i tyle. Nie dostalam zadnego zawiadomienia. Jak ktos np ma swoje pedzle i sa dobre to po co ma placic 200 zl na pedzle narzucone przez szkole?? nie rozumiem w ogole tego kupuje sie pedzle takie ktore sa dobre dla kogos kto nimi operuje, a nie ze maja miec wszyscy takie same jak mundurki w liceum. Przeciez to jakas paranoja jest. uchhh zbulwersowalam sie ja tam jutro do nich napisze a jak nie to sie przejde
Stary 2009-09-01, 07:22   #156
loulou1987
Przyczajenie

Hej Dziewczyny,

jakby kogoś interesowało to uwtorzyłam klasę wizaż+charakteryzacja,
tu jest link :
http://nasza-klasa.pl/school/75201/19

Może w końcu się jakoś zbierzemy do kupy na n-k
loulou1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 08:26   #157
NeYves
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anielunia Pokaż wiadomość
jak nie mozna zamowic bez nich??? ja bylam tam u nich dostalam karteczke z wyprawka wypisana i mowie ze chce bez pedzli bo kupuje dla siebie sama a pani powiedziala ze moge sobie wybrac co chce z tej wyprawki a reszte czego nie potrzebuje to skreslic wiec tak zrobilam i z podpisem swoim zlozylam taka karteczke u nich. I nie mam zamiaru placic im za wyprawke 350 zl niech sie ugryza i tyle. Nie dostalam zadnego zawiadomienia. Jak ktos np ma swoje pedzle i sa dobre to po co ma placic 200 zl na pedzle narzucone przez szkole?? nie rozumiem w ogole tego kupuje sie pedzle takie ktore sa dobre dla kogos kto nimi operuje, a nie ze maja miec wszyscy takie same jak mundurki w liceum. Przeciez to jakas paranoja jest. uchhh zbulwersowalam sie ja tam jutro do nich napisze a jak nie to sie przejde
Ja też byłam zdziwiona, bo wcześniej informowano mnie że taka możliwość będzie( i to zarówno w sekretariacie jak i telefonicznie) Z różnymi paniami rozmawiałam, natomiast ta wczorajsza mnie zaskoczyła( w ogóle nie należała do sympatycznych)
Powiedziała, że zamówili ok 50 zestawów, więc pytam czy nie można zamówić na sztuki reszty czyli tych fartuszków itd. Pani mówi, że jak ewentualnie zostanie to 19go sie okaże albo potem po normalnej wyższej cenie( ponoć mają duże zniżki od producenta) Wow...super mi to zniżki...jak w tym tylko 7 pędzli m. in. grzebyczek ponoć który normalnie można kupić w sephorze za grosze...

...Jak sie tylko czegoś dowiesz to pisz szybciutko, będę na bieżąco śledzić a w razie czego sama też sie tam przejadę
Stary 2009-09-01, 10:50   #158
Ewelina690
Raczkowanie

Ciekawe ile szkola zarabia na tych wyprawkach...bo nie wierze, ze nic....
Dla kosmetyki: fartuszek ponoc 70 zl, bielizna 30, ubezpieczenie 30, klapki moze z 20, wiec wychodzi na to, ze pensetki, pilniczki i inne narzedzia az 200...niemozliwe to jest, bo wszytsko to da sie kupic za kilka-kilkanascie zl....
Denerwuje mnie najbardziej to, ze nie chca podac konkretnej listy co ma byc dokladnie w tej wyprawce. Jak dzwonie i pytam, to panie z dziekanatu sa niedoinformowane, albo specjalnie zbywaja.
Ewelina690 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 11:15   #159
NeYves
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewelina690 Pokaż wiadomość
Ciekawe ile szkola zarabia na tych wyprawkach...bo nie wierze, ze nic....
Dla kosmetyki: fartuszek ponoc 70 zl, bielizna 30, ubezpieczenie 30, klapki moze z 20, wiec wychodzi na to, ze pensetki, pilniczki i inne narzedzia az 200...niemozliwe to jest, bo wszytsko to da sie kupic za kilka-kilkanascie zl....
Denerwuje mnie najbardziej to, ze nie chca podac konkretnej listy co ma byc dokladnie w tej wyprawce. Jak dzwonie i pytam, to panie z dziekanatu sa niedoinformowane, albo specjalnie zbywaja.
Dokładnie...te zbywanie
Nie rozumiem jeśli zamawiają u producenta, to nie wiedzą co... chyba nie pierwszy rok takie zamówienia maja...
i najbardziej dziwi mnie to że od samego początku znają kwotę wyprawki,ale nie wiedzą co ile kosztuje....i skoro mają takie zniżki to też już wszystko policzone??
Stary 2009-09-01, 11:20   #160
madzer7
Przyczajenie

no ja dziś dzwoniłam i dowiedziałam się tylko tyle, że pędzli jest 10, w tym również do różu, pudru...
madzer7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 17:52   #161
ilo16na
Zakorzenienie

Co do wyprawki..ja na wlasny koszt kupilam klapki a fartuszek szyje .
i wyjdzie mi taniej.
A w ogole to nie sa Panie z dziekanatu..tylko z sekretariatu..to nie uczelnia..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-01, 20:25   #162
ilo16na
Zakorzenienie

A ja mam takie pytanie.
Czy ktoras z Was ma wolne 1 lozko w pokoju?
Chcialabym je uzyczyc na weekendy za opłata?
Prosze

Stary 2009-09-02, 07:59   #163
boomszakalaka
Przyczajenie

Ja mam swoje pędzle, są dobrej jakości z inglota i sephory mi odpowiadają, do szkoy dokupuje jeszcze kilka od kozłowskiego bo ma duży wybór i zróżnicowane cny Najwyżej coś w czasie roku szkolnego dokupie Nie widzę sensu żeby jak ktoś ma pędzle zamawiał wyprawkę z 10 pędzlami która pewnie będzie się w 70% pokrywać z własnymi zasobami.

Fartuszek znalałam na allego czarny bardzo ładny i kosztuje 40, nie 70zł...
Jakby ktoś chciał zobaczyć oto link:

czarne:
http://www.allegro.pl/item725735223_...edyczna_s.html
białe:
http://www.allegro.pl/item725729075_...dyczna_xl.html

Mam nadzieje, że taki wystarczy, i nie będzie problemów...

O śliniaczek do analizy kolorystycznej poprosze mame żeby mi uszyła. Nie wiem jakim códem taki kawalek bialej bawelny może kosztować 30 zł.... skoro metr materiału to pewnie ok10zł... Widocznie nie jest sprowadzany z chin...

Tym sposobem moja wyprawka wyniesie ok 160zł zamiast 350...

Co do przyrządów kosmetycznych - kosmetyczki, profesjonalne pęsety i inne bzdury są mega drogie;/ nie wiem czemu... moja siostra idzie na kosmetologie i też za to nieźle musi zabulić Przyjaciółka w tamtym roku zapłaciła za wszystko ok 300zł, za same metale ale ona szła na studia, nie wiem co tutaj jest wam potrzebne.
Stary 2009-09-02, 14:36   #164
Ago1002
Przyczajenie

Dziewczyny które wybierają się na: kosmetyka + odnowa biologiczna proszę o kontakt.
Link do naszej grupy na NK : http://nasza-klasa.pl/school/67434/20

Edytowane przez Ago1002
Czas edycji: 2009-09-02 o 14:55
Ago1002 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 20:55   #165
czarno_biala87
BAN stały

GG do czarno_biala87

Ale ta szkoła do której link podałaś ma zły adres... Tu jest aktualna: http://nasza-klasa.pl/school/75201
A co do fartuszków, to na miejscu powiedziano mi, że muszą koniecznie być białe, podobnie jak ręczniki i prześcieradła... Nie wiem w takim razie czy kupowanie czarnego nie jest bezcelowe...
czarno_biala87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-03, 08:55   #166
NeYves
Raczkowanie

Dziewczyny z wizażu
Ja nadal nie wiem co robić z tą nieszczęsną wyprawką... nie wiem dokładnie co tam ma być...i czy warto u nich sie zaopatrzyć.Fartuszka można gdzieś poszukać, choć we Wrocławiu znam tylko jeden sklep z taka odzieżą...chusty do analizy...tego nie mam pojęcia skąd wziąć nie wiem co tam jeszcze...pelerynka..hmmm ....w jakiejś fryzjerskiej hurtowni...?? Pędzle to już odrębny temat...
Naprawdę nie wiem co robić, czas leci...a nie chce na ostatnią chwilę wszystkiego szukać...
Stary 2009-09-03, 18:10   #167
lulusiunia
Przyczajenie

Witam dziewczyny z wizażu, miło, że można tu kogoś poznać z tego samego kierunku.

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Chyba na wizażu i charakteryzacji będzie mała grupka?
Własciwie to zastanawiałam się który kierunek wybrać stylizację czy charakteryzację, bo miała być tylko stylizacja.
lulusiunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-03, 22:38   #168
Ago1002
Przyczajenie

Dzięki czarno_biala87
Taka mała pomyłka

KOSMETOLOGIA + ODNOWA BIOLOGICZNA!!!
http://nasza-klasa.pl/school/75201/20

19. września będziemy się integrować :P
Inne kierunki też mają na 8:00 19.09 w budynku jakiegoś gimnazjum czy czegoś takiego?

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Dziewczyny z wizażu
Ja nadal nie wiem co robić z tą nieszczęsną wyprawką... nie wiem dokładnie co tam ma być...i czy warto u nich sie zaopatrzyć.Fartuszka można gdzieś poszukać, choć we Wrocławiu znam tylko jeden sklep z taka odzieżą...chusty do analizy...tego nie mam pojęcia skąd wziąć nie wiem co tam jeszcze...pelerynka..hmmm ....w jakiejś fryzjerskiej hurtowni...?? Pędzle to już odrębny temat...
Naprawdę nie wiem co robić, czas leci...a nie chce na ostatnią chwilę wszystkiego szukać...
Ja tam wolałam zapłacić im niż żeby potem czegoś mi brakowało.
Fakt sporo kasy chcą no ale czasami trzeba...
Stary 2009-09-04, 08:10   #169
boomszakalaka
Przyczajenie

Cytat:
Dziewczyny z wizażu
Chusty do analizy:P? Nie mamy mieć tego w wyprawce...zestaw kosztuje ponad 1000zł to ja dziękuje bardzo. pelerynka może będzie we fryzjerskich sklepach?

Co do fartuszków wizażystek maja być CZARNE Pytałam wczoraj. Jakby ktoś chciał tani podałam wcześniej linka na allegro

Pędzle jak mi przujda to powiem wam czy warto te od kozłowskiego, ja narazie moge polecić inglot i sephore

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-04, 09:19   #170
loulou1987
Przyczajenie

Dziewczyny to prawda, że do następnego czwartku (tzn. do 10 września) trzeba zapłacić już pierwszą ratę za szkołę?
Wiecie coś na ten temat?!
loulou1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 09:25   #171
Angi1408
Przyczajenie

Witam wszystkie moje przyszłe koleżanki z wiazażu
Mam do Was pytanie...
Wyprawke załatwiacie same?? Jak lepiej?? Samemu wszystko skompletować czy może zamówić w szkole Daleckiej??
Proszę o rade..

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez loulou1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny to prawda, że do następnego czwartku (tzn. do 10 września) trzeba zapłacić już pierwszą ratę za szkołę?
Ja wczoraj byłam się zapisywać i Pani mi powiedziała, że pierwsza rata do 15.09...;D
Angi1408 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 12:53   #172
hania89
Przyczajenie

Czy któraś z Was idzie na samą kosmetykę?
hania89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 15:45   #173
Ago1002
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez loulou1987 Pokaż wiadomość
Zgadza się Do 10 każdego miesiąca trzeba zapłacić

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Angi1408 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie moje przyszłe koleżanki z wiazażu
Mam do Was pytanie...
Wyprawke załatwiacie same?? Jak lepiej?? Samemu wszystko skompletować czy może zamówić w szkole Daleckiej??
Proszę o rade..

Ja wczoraj byłam się zapisywać i Pani mi powiedziała, że pierwsza rata do 15.09...;D
W umowie jest napisane, że do 10 każdego miesiąca trzeba zapłacić. Skoro podpisałaś umowę i ją przeczytałaś to trzeba się z niej wywiązać.
Pewnie do 15ego jest ostateczny termin ale lepiej jest zapłacić wcześniej niż żeby potem się okazało że skreślili Ciebie z listy Takie jest moje zdanie
Co do wyprawki to nie mam pojęcia jak jest lepiej. Korzystniej pewnie byłoby jakbyś sama kupiła ale tez nie wiadomo gdzie wszystkiego szukać i czy dobre się kupi.
Ja zapłaciłam w szkole za wyprawkę i przynajmniej jestem pewna że wszystko będzie zgodne z ich wymogami.

Edytowane przez Ago1002
Czas edycji: 2009-09-04 o 15:49
Stary 2009-09-04, 17:33   #174
anielunia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez boomszakalaka Pokaż wiadomość
Chusty do analizy:P? Nie mamy mieć tego w wyprawce...zestaw kosztuje ponad 1000zł to ja dziękuje bardzo. pelerynka może będzie we fryzjerskich sklepach?

Co do fartuszków wizażystek maja być CZARNE Pytałam wczoraj. Jakby ktoś chciał tani podałam wcześniej linka na allegro

Pędzle jak mi przujda to powiem wam czy warto te od kozłowskiego, ja narazie moge polecić inglot i sephore

no dla wizazystek czarne ale jak pani powiedzialam rozmiar to ona mi oznajmila ze takie duze to tylko biale beda bo czarne do rozmiaru 40 produkuja, ale moze im sie uda zamowic wieksze-czarne ona jeszcze nie wie... Ja zamowilam u nich wyprawke ale teraz to nie wiadomo jak bedzie z ta wyprawka, bo podobno nie mozna zamawiac bez pedzli, a ja pedzli nie chce bo juz mi dzisiaj przyszly kozlowskiego takie milusie sa - na razie fajne bo juz wyprobowalam oczywiscie (mam dwa do rozu i jeden do pudru), a do cieni mam z inglota i tez nie narzekam, planuje nawet nastepny zakup.
Stary 2009-09-04, 17:40   #175
NeYves
Raczkowanie

Oni tam strasznie mieszają...raz mówią że bez pędzli można zamawiać, innym razem że nie
Ja nie ukrywam, że mam "ochotę" na pędzle kozłowskiegoa zwłaszcza że anielunia jeszcze tak zachwala
Ja na razie czekam do poniedziałku, mają prawdopodobnie być znane poszczególne ceny rzeczy z wyprawki....jeśli okaże się że nie można bez pędzli, po prostu będę chyba szukać reszty gdzieś indziej....
I chyba wygląda na to że nie bedę sama??
Stary 2009-09-04, 18:15   #176
anielunia
Raczkowanie

Cytat:
Ja na razie czekam do poniedziałku, mają prawdopodobnie być znane poszczególne ceny rzeczy z wyprawki....jeśli okaże się że nie można bez pędzli, po prostu będę chyba szukać reszty gdzieś indziej....
I chyba wygląda na to że nie bedę sama??
Jak nie mozna bedzie bez pedzli zamawiac to jak tez im podziekuje (chociaz juz zlozylam deklaracje na wyprawke wykreslajac pedzle) bo dodatkowe pedzle nie sa mi potrzebne i tez bede szukac na wlasna reke. Ja mysle ze to nie bedzie duzy problem. Bylam dzisiaj na pl hirszfelda we wroclawiu i tam jest taka hurtownia kosmetykow profesjonalnych i jedna pani mierzyla jakis fartuszek, bardzo fajny ale byl bialy moze inne kolory tez maja - no ale nie zapytalam. Co do pelerynki to chyba mozna w jakims sklepie fryzjerskiem a folie do analizy kolorystycznej podobno w aptece mozna kupic

Edytowane przez anielunia
Czas edycji: 2009-09-04 o 18:17
Stary 2009-09-04, 20:43   #177
lulusiunia
Przyczajenie

Hej!
Wiecie może ile osób będzie na wizażu i charakteryzacji?
lulusiunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 12:19   #178
czarno_biala87
BAN stały

GG do czarno_biala87

W sekretariacie powiedziano mi, że można wykreślić dowolne pozycje z listy wyprawkowej. Ja sama kompletuję sobie cały zestaw, brakuje mi już tylko fartuszek, klapki i prześcieradła.

Coraz mocniej się niecierpliwię Chciałabym, żeby już był 19.09
czarno_biala87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-06, 21:41   #179
boomszakalaka
Przyczajenie

Co do hurtowni fartuszków jest jakaś na balonowej ceny ok 70zł ale są ładne i wyglądają porządnie,chyba się skuszę, i można tez szukać na allegro Są różne rozmiary czarne też, nie tylko do 40

Też kupiłam pędzle od kozłowskiego jestem zadowolona ale jakoś tak bez szczególnej ekscytacji... Duży do pudru jest fajny, mniejsze mam do linera i brwi też ok ale kupiłam taki pędzelek do cieni i fluidu(troche dziwne połączenie...z wiewiórki) i jakoś tak średnio się sprawuje...troche mu włosie odstaje i powiedziałabym, że nieco szorstki bo pędzel do pudru jest niby z takiego samego włosia a jest milszy Ale myśle że są godne polecenia Zwłaszcza że ceny są niższe od tych w inglocie itp a jakość porównywalna

Edytowane przez boomszakalaka
Czas edycji: 2009-09-06 o 21:43
Stary 2009-09-07, 08:50   #180
ilo16na
Zakorzenienie

Juz za 2 tygodnie szkola

(radocha pewnie bedzie do 1 sesji)
Przypominam ze jestem z kosmetykijakby co

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości