![]() |
#151 | |
Raczkowanie
|
Dot.: WROCLAW: Szkoła Marzeny Daleckiej (OPINIE, WRAZENIA, ITP.)
Cytat:
![]() ![]() Z kozłowskiego( te które będą zamawiane przez szkole) mają świetne akurat do pudru i różu...ale nie sądzę by były w zestawie ![]() ![]() Edytowane przez NeYves Czas edycji: 2009-08-30 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Przyczajenie
|
Co do pędzli nie polecam tych na allegro... Lepiej kupić sobie 7 dobrych pędzli za te 200 zł i używać ich kilkanaście lat niż taki zestaw z którego nie będziesz używać i tak wszystkich pędzli a powypadają i postrzępią się włoski i odpadnie skówka:P
Ja osobiściem oge polecić pędzle z inglota, i sephory mam kika i jestem zadowolona ![]() Wole mieć mniej i ciągle dokupywać sobie jakieś, których potrzebuje nić mieć 18 z których i tak nie będę lubiła korzystać ![]() Co do włosia nie bierzcie pędzli z włosia kozy, jest szrstkie i łamliwe;/ ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
no ja slyszalam ze kozlowski tez dobry, a z inglota to tylko do cieni sa ok a do pudru i rozu strasznie sie sypia podobno. Hmm no to juz teraz nie wiem co zrobic
![]() A moze Wy znacie jeszcze jakies adresy gdzie mozna kupic dobre pedzle? Ja wiem ze nie bede uzywac wszystkich pedzli z zestawu :/ bo nie wszystkie mi potrzebne najlepiej jakby tak kady osobno sprzedawali :P Edytowane przez anielunia Czas edycji: 2009-08-31 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Dziś znów dzwoniłam do szkoły
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak nie mozna zamowic bez nich??? ja bylam tam u nich dostalam karteczke z wyprawka wypisana i mowie ze chce bez pedzli bo kupuje dla siebie sama a pani powiedziala ze moge sobie wybrac co chce z tej wyprawki a reszte czego nie potrzebuje to skreslic wiec tak zrobilam i z podpisem swoim zlozylam taka karteczke u nich. I nie mam zamiaru placic im za wyprawke 350 zl niech sie ugryza i tyle. Nie dostalam zadnego zawiadomienia. Jak ktos np ma swoje pedzle i sa dobre to po co ma placic 200 zl na pedzle narzucone przez szkole?? nie rozumiem w ogole tego kupuje sie pedzle takie ktore sa dobre dla kogos kto nimi operuje, a nie ze maja miec wszyscy takie same jak mundurki w liceum. Przeciez to jakas paranoja jest. uchhh zbulwersowalam sie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny,
jakby kogoś interesowało to uwtorzyłam klasę wizaż+charakteryzacja, tu jest link : http://nasza-klasa.pl/school/75201/19 Może w końcu się jakoś zbierzemy do kupy na n-k ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedziała, że zamówili ok 50 zestawów, więc pytam czy nie można zamówić na sztuki reszty czyli tych fartuszków itd. Pani mówi, że jak ewentualnie zostanie to 19go sie okaże ![]() ...Jak sie tylko czegoś dowiesz to pisz szybciutko, będę na bieżąco śledzić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
Ciekawe ile szkola zarabia na tych wyprawkach...bo nie wierze, ze nic....
Dla kosmetyki: fartuszek ponoc 70 zl, bielizna 30, ubezpieczenie 30, klapki moze z 20, wiec wychodzi na to, ze pensetki, pilniczki i inne narzedzia az 200...niemozliwe to jest, bo wszytsko to da sie kupic za kilka-kilkanascie zl.... Denerwuje mnie najbardziej to, ze nie chca podac konkretnej listy co ma byc dokladnie w tej wyprawce. Jak dzwonie i pytam, to panie z dziekanatu sa niedoinformowane, albo specjalnie zbywaja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie rozumiem jeśli zamawiają u producenta, to nie wiedzą co... chyba nie pierwszy rok takie zamówienia maja... i najbardziej dziwi mnie to że od samego początku znają kwotę wyprawki,ale nie wiedzą co ile kosztuje....i skoro mają takie zniżki to też już wszystko policzone?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Przyczajenie
|
no ja dziś dzwoniłam i dowiedziałam się tylko tyle, że pędzli jest 10, w tym również do różu, pudru...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Co do wyprawki..ja na wlasny koszt kupilam klapki a fartuszek szyje .
i wyjdzie mi taniej. ![]() A w ogole to nie sa Panie z dziekanatu..tylko z sekretariatu..to nie uczelnia..
![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
A ja mam takie pytanie.
Czy ktoras z Was ma wolne 1 lozko w pokoju? Chcialabym je uzyczyc na weekendy za opłata? Prosze ![]()
![]() |
![]() |
#163 |
Przyczajenie
|
Ja mam swoje pędzle, są dobrej jakości z inglota i sephory mi odpowiadają, do szkoy dokupuje jeszcze kilka od kozłowskiego bo ma duży wybór i zróżnicowane cny
![]() ![]() Fartuszek znalałam na allego czarny bardzo ładny i kosztuje 40, nie 70zł... Jakby ktoś chciał zobaczyć oto link ![]() czarne: http://www.allegro.pl/item725735223_...edyczna_s.html białe: http://www.allegro.pl/item725729075_...dyczna_xl.html Mam nadzieje, że taki wystarczy, i nie będzie problemów... O śliniaczek do analizy kolorystycznej poprosze mame żeby mi uszyła. Nie wiem jakim códem taki kawalek bialej bawelny może kosztować 30 zł.... skoro metr materiału to pewnie ok10zł... Widocznie nie jest sprowadzany z chin... Tym sposobem moja wyprawka wyniesie ok 160zł zamiast 350... Co do przyrządów kosmetycznych - kosmetyczki, profesjonalne pęsety i inne bzdury są mega drogie;/ nie wiem czemu... moja siostra idzie na kosmetologie i też za to nieźle musi zabulić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny które wybierają się na: kosmetyka + odnowa biologiczna proszę o kontakt.
![]() Link do naszej grupy na NK : http://nasza-klasa.pl/school/67434/20 Edytowane przez Ago1002 Czas edycji: 2009-09-02 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
BAN stały
|
Ale ta szkoła do której link podałaś ma zły adres... Tu jest aktualna: http://nasza-klasa.pl/school/75201
A co do fartuszków, to na miejscu powiedziano mi, że muszą koniecznie być białe, podobnie jak ręczniki i prześcieradła... Nie wiem w takim razie czy kupowanie czarnego nie jest bezcelowe... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny z wizażu
![]() Ja nadal nie wiem co robić z tą nieszczęsną wyprawką... nie wiem dokładnie co tam ma być...i czy warto u nich sie zaopatrzyć.Fartuszka można gdzieś poszukać, choć we Wrocławiu znam tylko jeden sklep z taka odzieżą...chusty do analizy...tego nie mam pojęcia skąd wziąć ![]() Naprawdę nie wiem co robić, czas leci...a nie chce na ostatnią chwilę wszystkiego szukać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny z wizażu, miło, że można tu kogoś poznać z tego samego kierunku.
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Chyba na wizażu i charakteryzacji będzie mała grupka? Własciwie to zastanawiałam się który kierunek wybrać stylizację czy charakteryzację, bo miała być tylko stylizacja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Przyczajenie
|
Dzięki czarno_biala87
![]() Taka mała pomyłka ![]() KOSMETOLOGIA + ODNOWA BIOLOGICZNA!!! http://nasza-klasa.pl/school/75201/20 19. września będziemy się integrować :P ![]() Inne kierunki też mają na 8:00 19.09 w budynku jakiegoś gimnazjum czy czegoś takiego? ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
Fakt sporo kasy chcą no ale czasami trzeba... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Co do fartuszków wizażystek maja być CZARNE ![]() ![]() Pędzle jak mi przujda to powiem wam czy warto te od kozłowskiego, ja narazie moge polecić inglot i sephore ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny to prawda, że do następnego czwartku (tzn. do 10 września) trzeba zapłacić już pierwszą ratę za szkołę?
Wiecie coś na ten temat?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie moje przyszłe koleżanki z wiazażu
![]() Mam do Was pytanie... Wyprawke załatwiacie same?? Jak lepiej?? Samemu wszystko skompletować czy może zamówić w szkole Daleckiej?? Proszę o rade.. ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Ja wczoraj byłam się zapisywać i Pani mi powiedziała, że pierwsza rata do 15.09...;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Przyczajenie
|
Czy któraś z Was idzie na samą kosmetykę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
![]() Pewnie do 15ego jest ostateczny termin ale lepiej jest zapłacić wcześniej niż żeby potem się okazało że skreślili Ciebie z listy ![]() ![]() Co do wyprawki to nie mam pojęcia jak jest lepiej. Korzystniej pewnie byłoby jakbyś sama kupiła ale tez nie wiadomo gdzie wszystkiego szukać i czy dobre się kupi. Ja zapłaciłam w szkole za wyprawkę i przynajmniej jestem pewna że wszystko będzie zgodne z ich wymogami. Edytowane przez Ago1002 Czas edycji: 2009-09-04 o 15:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no dla wizazystek czarne ale jak pani powiedzialam rozmiar to ona mi oznajmila ze takie duze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
Oni tam strasznie mieszają...raz mówią że bez pędzli można zamawiać, innym razem że nie
![]() Ja nie ukrywam, że mam "ochotę" na pędzle kozłowskiego ![]() ![]() Ja na razie czekam do poniedziałku, mają prawdopodobnie być znane poszczególne ceny rzeczy z wyprawki....jeśli okaże się że nie można bez pędzli, po prostu będę chyba szukać reszty gdzieś indziej.... I chyba wygląda na to że nie bedę sama?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez anielunia Czas edycji: 2009-09-04 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Przyczajenie
|
Hej!
Wiecie może ile osób będzie na wizażu i charakteryzacji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
BAN stały
|
W sekretariacie powiedziano mi, że można wykreślić dowolne pozycje z listy wyprawkowej. Ja sama kompletuję sobie cały zestaw, brakuje mi już tylko fartuszek, klapki i prześcieradła.
Coraz mocniej się niecierpliwię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Przyczajenie
|
Co do hurtowni fartuszków jest jakaś na balonowej ceny ok 70zł ale są ładne i wyglądają porządnie,chyba się skuszę, i można tez szukać na allegro
![]() ![]() Też kupiłam pędzle od kozłowskiego jestem zadowolona ale jakoś tak bez szczególnej ekscytacji... Duży do pudru jest fajny, mniejsze mam do linera i brwi też ok ale kupiłam taki pędzelek do cieni i fluidu(troche dziwne połączenie...z wiewiórki) i jakoś tak średnio się sprawuje...troche mu włosie odstaje i powiedziałabym, że nieco szorstki bo pędzel do pudru jest niby z takiego samego włosia a jest milszy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez boomszakalaka Czas edycji: 2009-09-06 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Juz za 2 tygodnie szkola
![]() (radocha pewnie bedzie do 1 sesji ![]() Przypominam ze jestem z kosmetyki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.