|
|
#151 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: odchodzę
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej... wiecie co, przeczytałam pierwszą stronę i poczułam złość.
Na ciebie chanel. Ja w swoim życiu miałam kiedyś do czynienia z manipulantem uczuć, który mnie straszył i groził mi że się zabije, że odejdzie, wypisywał mi na gg niestworzone rzeczy, dzwonił, pogróżkami straszył, brał na litość. Nie nawidzę czegoś takiego. Ja uważam że to jest wołanie o pomoc, tak. Ale w paskudnym stylu. Pies który dużo szczeka krzywdy nie zrobi. Człowiek który rzeczywiście chce sobie odebrać życie nie mówi o tym, nie straszy i nie grozi. To co zrobiłaś moim zdaniem było podłe, bo zobacz ile wizażanek tak strasznie bało się i martwiło o Ciebie. Zobacz ten apel o Twoje życie do moderatorów! Tak się nie postępuje! Ja rozumiem twój strach, żal i gorycz. Ale nie postępuje się w taki sposób, można było poprosić o pomoc, porozmawiać z nami, wygadać się wyżalić. Być może jakaś wizażanka mieszka blisko ciebie. Być może zechciałaby Ci pomóc osobiście. Poza tym, masz wspaniałego syna, pomyś co by się stało z nim, gdybyś zostawiła go samego? Czyż to nie jest egoistyczne? On jest małym dzieckiem, które potrzebuje opieki, miłości. Jeżeli nie dla siebie, to dla niego weź się w garść! I rozmawiaj o tym wszystkim co cię dręczy. Nie zamykaj się w sobie, szukaj pomocy ale w taki sposób w jaki to zrobiłaś.....
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
Chanel nie jesteś sama,wszystkie się o ciebie martwimy i jesteśmy z tobą,pamiętaj że jesteśmy po to zeby cię wspierać,odezwij się szybko i napisz jak się czujesz
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
Chanel czekamy na Ciebie Słonko
![]()
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Taka Taka, ja rozumiem.
I także jestem chętna aby pomóc Chanel. Ale niech nie znika bez wiadomości. Niech jest tutaj i rozmawia z nami. Nie jest wyjściem odejść ...... Nie jest wyjściem, zostawić bez słowa.
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Aga Z - dziekujemy za wiadomosc
Chanel - jak tylko znajdziesz chwilke - to prosimy Was o kontakt - Ciebie i Kacperka oczywiscie Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2007-10-20 o 12:12 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
Chanel odezwij się jak tylko będziesz mogła
|
|
#159 |
|
Konto usunięte
|
Dobry znak,że tu dziś zajrzała.
Ja wierzę,że Chanel jest z Kacperkiem,że rzeczywiście kryzys minął.A jeżeli nie minął całkowicie,to że mimo wszystko jest lepiej niżw nocy. Tak jak napisała Carolinka-świeci słońce,zaczął się nowy dzień,inny od poprzedniego,może o wiele lepszy. Chanel,ja również bardzo proszę,odezwij się jak znajdziesz chwilkę. Napisz nam,jak się czujesz-Ty,Kacperek-bo Wy jesteście tu najważniejsi i nie zapominaj o tym! Burza minęła,teraz czas na słońce |
|
|
|
|
#160 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, że u Chanel wszystko w porządku i już nie ma tych niemądrych myśli.
Ja też jestem z Tobą i 3mam kciuki żeby TŻ się opamiętał a Ty znalazła siłę w byciu matką dl Kacperka Aha, nigdy, przenigdy nie myśl, że jesteś nikim bez TŻ. To nieprawda! Jesteś wspaniałą, wartościową osobą! |
|
|
|
|
#162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też uważam , że to jest wołanie o pomoc, ale jeśli ktoś wola o pomoc to należy mu pomóc bez względu na to w jakim stylu woła. To nie prawda,że ktoś kto chce popełnić samobójstwo o tym nie mówi, MÓWI, ale jak robi to w bardziej subtelnym stylu to mało kto z jego otoczenia to zauważa, a potem sie wszyscy dziwia dlaczego stało się to co się stało. Poza tym uważam, że nie ma człowieka, który tak naprawde chciałby popełnić samobójstwo, bo w każdym z nas jest głęboko zakorzenione pragnienie życia.Ludzie decyduja sie na tan krok bo nie widzą innego wyjścia bo już nie mogą znieść cierpienia a tak naprawde bardzo chcieliby żeby ktoś ich powstrzymał. Z jednej strony jest im bardzo źle a z drugiej strony chcą żyć i to właśnie tu tkwi cały ból tej sytuacji. Channel przykro mi to pisać ale ja nie widzę przyszłości dla takiego związku. Twój TZ Ci wybaczył(jak twierdzi) a nie po to się wybacza zeby potem wypominać to komus przez całe zycie. On Ci poprostu nie ufa a zwiazek bez zaufania nie przetrwa. To co do niego czujesz to nie miłość, w związu w ktorym jest milość ludzie są szczęśliwi a Ty szczesliwa nie jesteś. Jesteś od niego emocjonalnie uzależniona(a to że uważasz że bez niego nie umiesz zyc jest tego najlepszym przykładem) Po pewnym czasie to do Ciebie dotrze i wtedy zobaczysz ile czasu zmarnowałaś z tym człowiekiem. Uważam że on też Cie nie kocha, bo kochanej osoby sie tak nie traktuje, on ma potrzebe zdominowania Ciebie władzy nad Toba chce Cię ,,zaszcuc'' i kontrolować pod każdym względem to jest chore a jeszcze trochę a Ty uwierzysz, że tak wygląda zwiazek. Jaki przykłąd dasz swojemu synkowi??? Trzymaj się i powodzenia w podjęciu decyzji (moim zdaniem jest tylko jedna słuszna)
|
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
Channel ja jestem samotną matką. Dwa miesiące temu mój związek sie rozpadł. Mam dwójkę malych dzieci.
Nie powiem Ci że jestem szcześliwa, że jest mi fantastycznie, że teraz czuję że żyję. Nie. Bo tak nie jest. Są momenty w których nie chce mi sie życ. Momenty gdzie serce wyje z bólu. Są chwile załamania, kiedy myslę że jestem nic nie warta. Ale wtedy patrzę na moje Trolle i wiem, że dla nich muszę być silna. Dla nich muszę życ. Jestem najważniejszą osobą w ich życiu. One mi bezgranicznie ufają i nie mogę ich zawieść. One są moją siłą. Spójrz na swojego ślicznego synka. On jest Twoją sila, Twoim życiem. Jest częścią Ciebie. Nie możesz go opuścić. Moje gg jest do Twojej dyspozycji. Jeśli będziesz miala ochotę- pisz. Chętnie posłużę ramieniem i wysłucham. I odezwij się, abyśmy wiedziały że nic Ci nie jest. Nie musisz dużo pisać, wystarczy krótkie "jestem". |
|
|
|
|
#164 |
|
Konto usunięte
|
Chanel,wiemy,że tu zaglądasz-napisz chociaż jak się czujesz,cokolwiek..
|
|
|
|
|
#165 |
|
BAN stały
|
Chanel zajrzyj na ten wątek, byśmy wiedziały, ze jesteś cała i zdrowa!
Pamiętaj, masz dla kogo żyć! Dla Kacperka! Żyj dla niego, cała soba, pokazuj mu świat, rozmawiaj z nim. Kiedyś zobaczysz, że da to skutek. Jesli naprawdę nie mozesz sobie poradzić, to wizyta u psychologa będzie dobrym pomysłem. Nie mówię od razu o terapii, najlepiej na sam początek porozmawiać, wyżalić się, powiedzieć co Cię boli, czego nie rozumiesz. Pamiętaj, ze my tu jesteśmy i służymy pomoca i radą, wysłuchamy Cię w każdej chwili. Spójrz tylko, ile wizażanek wyraziło chęć spotkania z Tobą. Nie jesteś sama, pamiętaj! |
|
|
|
|
#166 |
|
Wtajemniczenie
|
chanel trzymam kciuki za Ciebie i Kacperka
sama się cięłam, mam za sobą parę prób samobójczych.nie warto. pomyśl sobie, ze po Twojej śmierci, Kacperek będzie mieszkał z ojcem... chciałabyś tego?
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Chanel powinnaś się odezwać, chociażby "chrumknąć" jak to napisała jedna z dzsiewczyn. Jesteś im to winna, że w tą noc były na forum, pisały do Ciebie i wspierały przez ładnych pare godzin
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
ktoś z moderów zawiadomił policje miałam dzisiaj wizytę i dłuuuuuuuuugą rozmowę z psychologiem na komendzie jestem cała pomimo że się rozstajemy ...a rano to nie ja wchodziłam tylko tż....odezwę się jak będę miała spokojną chwilę...teraz mnie wszystko boli i czuję się podle....bo kocham ich obu....nawet Tż....
uratowałyście mi wczoraj życie....DZIĘKUJĘ!!!
|
|
|
#170 |
|
|
Trzymaj się Chanel!! Czekamy tu na Ciebie Kochanie! Bądź dzielna, jestesmy z Ciebie dumne
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
chanel to dobrze, że miałaś rozmowe z psychologiem
![]() Myślę, że warto byłoby, żebyś odnowiła kontakt z mamą... |
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Chanel, ale się cieszę, że się odezwałaś
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Chanel... jak Cie zobaczylam - to mi az nerwy puscily i polecialy mi lzy... bardzo sie martwilam...
ciesze sie, że jestes Ucaluj ode mnie swojego Skarba-Kacperkowego Pamietaj - w kazdej chwili mozesz sie do mnie zwrocic...i spojrz - nie tylko do mnie- wybór masz, jakich mało ![]() Przytulam Cię
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że wszystko zaczyna się układać
Pamiętaj, że zawsze możesz do nas pisać I nie poddawaj się, bo masz dla kogo żyć
|
|
|
#175 |
|
Konto usunięte
|
... dobrze, że się odezwałaś
|
|
|
|
|
#176 |
|
Konto usunięte
|
Ufffff....
Chanel,nawet nie wiesz jak się cieszę,że napisałaś.... Założę się,że nie tylko ja-co widać. Chciałabym napisać dużo,ale chyba nie dam rady bo mam łzy w oczach.Napiszę tylko,że bardzo się cieszę,że jesteś,że najgorsze za Tobą. I ja w każdej chwili służę pomocą i bardzo chętnie porozmawiam z Tobą,jeżeli tylko będziesz miała ochotę. Będzie dobrze,zobaczysz. Przecież nawet Twój mały "terrorysta" powiedział Ci,że jesteś laska ![]() Pozdrawiam bardzo,bardzo gorąco i pamiętaj,że nie jesteś sama |
|
|
|
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
Chanel bardzo się cieszę, że się odezwałaś
Na początku będzie ciężko, ale z czasem wszystko się ułoży. Teraz najważniejsza jesteś Ty i Twój synek. Oboje zasługujecie na normalny, spokojny dom. Ściskam Cię mocno i pamiętaj że jestem do Twojej dyspozycji
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Ojejku...ja też się dołączę. Channel jesteśmy z Tobą!
Po przeczytaniu pierwszego postu zaczęłam się na poważnie martwić...a później szukałam postów Channel, żeby sprawdzić czy wszystko w porządku. A tutaj na ostatniej stronie, zaczęło mi mocniej bić serce kiedy nie mogłam znaleźć żadnego Twojego postu...Aż w końcu zobaczyłam. I mi ulżyło, że nic ci nie jest. Trzymaj się, bądź silna, nie poddawaj się! Masz nas, możesz na nas liczyć! A swoją drogą, Twój Kacperek jest śliczny...ja jeszcze mam czas na to, aby myśleć o dzieciach, ale postanowiłam, że bardzo, ale to bardzo chciałabym mieć synka.
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
Życzę Ci siły i wytrwałości, Chanel i cieszę się, że tego nie zrobiłaś. Trzymaj się mocno i nie poddawaj.
|
|
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
Chanel,całuję Cię mocno.Spójrz ile Dziewcząt walczyło o to by maleńka,cieplutka rączka Twego Synka mogła wsunąć się w Twoją opiekuńczą dłoń.Jestem pewna,że Kacperek może się już czuć bezpieczny,że nie dasz się już więcej złamać.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.