![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: IsaDora, ArtDeco, Goldwell, YR, AA
Hej!
Podobają mi się u Ciebie następujące rzeczy: Mleczko do demakijażu twarzy oliwkowe Cosmetici di Dora, nowe, nieużywane, oddam za coś ekstra Tonik do twarzy oliwkowy Cosmetici di Dora, zużycie 30 %, oddam za coś ekstra balsam brązujący Dove, zużycie 1/5 do skóry ciemnej i normalnej Krem-żel do mycia twarzy AA Help, nowy, nieużywany, ważny do 12.2009 Peeling Avon Anew Clinical, intensywny peeling w płatkach, na życzenie policzę dokładnie ile płatków zostało Może zainteresuje Cię coś u mnie? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227493 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Podkłady Lasting Performance są kryjące i długotrwałe, nie mają określenia do jakiej cery, mają dobre opinie na KWC |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Przyczajenie
|
o1 bright szczerze to jest to jakoś tak do średniej karnacji, ani do jasnej ani do ciemnej..
![]() |
#157 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
Pozwol ,ze jeszcze przejrze Twoj wątek ![]()
![]() |
![]() |
#158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#159 |
BAN stały
|
Podkład Maybelline Dream Matte Mousse, odcień Sand, użyty 2 razy, ważny do 03.2008
korektor pod oczy Giordani Gold Oriflame, kolor Sand, użyty 5 razy Kredka dwustronna do oczu Oriflame Visions, Aladdin&Yasmin, czyli brąz i złoty to 2 kredki oddzielnie tak??to zlota chce Excipial Pigmentcreme, matujący podkład/korektor leczniczy do skóry trądzikowej, posiadam jasny odcień (ważny do 03.2008) oraz ciemny odcień (ważny do 12.2007), ciemny użyty 1 raz, jasny z 2-3 razy, pojemność 20 ml Dermena, żel zapobiegający wypadaniu włosów, 2 razy użyty Portmonetka-kosmetyczka czerwona na łańcuszku, zdaje się że z firmy Maybelline, nieużywana - mozesz wkleic foto?? hey moze znajdziesz u mnie cos wiecej wieksze wymianki bardziej sie oplacaja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
BAN stały
|
a czego szukasz? sprobuje znalezc cos paza watkiem. zarezerwuj te rzeczy dla mnie. dis do 14.30 mam dostep do internetu a potem to roznie bo na stancji nie mam kompa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
przypominam sie
![]()
![]() |
#164 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
JESTEM ONA
|
Krem pod oczy z serii Pharmaceris intensywnie redukujący cienie pod oczami, została ponad połowa opakowania
Krem odżywczy na dzień Garnier Komfort suchej skóry przeciw ściąganiu się skóry, skóra sucha i bardzo sucha, ważny do 11.2008 Garnier skóra muśnięta słońcem, krem nawilżający do jasnej karnacji, została połowa, ważny do 02.2009 Chcialabym powąchać zapach Lovely ![]() Te rzeczy by mnie interesowaly za poniższe. Przepraszam,ze dopiero teraz odpisuje. Podklad wziełam na sylwestra do kosmetyczki i wtedy tez 1szy i ostatni raz go uzylam, ale że byl bez kartonika poscieraly sie na sloiczku napisy, data jest bardzo wyraźna- innym kolorem wytłaczana- d.prod. 31.08.2007r. ( 3lata od daty prod lub 24m-ce od otwarcia) Żel Flos-Lek d.ważnosci 09.2009-03
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Wolę suplementy na wypadające włosy, ale podoba mi sie u Ciebie kilka cieni do powiek (APC) i odlewki maseczek (Peeling enzymatyczny Freeman z ananasa, Maseczka odżywcza z glinkami i fitohormonami Tołpa). Czy podoba Ci się coś z moich wątków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
NAUSZNIKI TURKUSOWE NOWE- Z WYMIANY ***CZAPECZKA TERRANOVA RÓŻOWA Z DASZKIEM NOWA - Z WYMIANY |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
Fotkę nauszników będę miała na dniach, zapomnialam jednak zrobić czapeczce- ta będzie w późniejszym terminie. A póki co wstępnie zrezygnuję w tym układzie z ostatniego Garniera, a jakie jest zużycie kremu Garniera do suchej skóry ?
![]() |
![]() |
#171 |
Wtajemniczenie
|
hej,cos u mnie za treselle seduction?
![]() |
#172 |
BAN stały
|
Róż L`oreal, z serii Blush Delicieus Sorbet, z wit. C, odcień 117 Whisper of Cold, końcówka, raczej na porządne wypróbowanieznajdziesz cos u mnie>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Czy te cienie są jeszcze dostępne (poczwórne)? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5676895
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za Profesjonalny żel z woskiem do włosów kręconych firmy Goldwell?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...14#post6293514 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Up Up
![]() Chętnie wzięłabym też szampon Sunsilka lub galaretkę Welli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
interesuje mnie kilka kosmetykow u ciebie. czy znajdziesz cos u mnie na wymianke
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Kaczina- zapraszam ponownie, właśnie dałam sporą dokładkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Przypominam się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
czy jestes jeszcze zainteresowana naszą wymianką?
pododbały ci się u mnie cienie inglota, a mi u ciebie sandy sky
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.