Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-04, 08:21   #151
monka23
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II

Gosiula

monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-04, 09:03   #152
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Ale żeście naskrobały Ja wczoraj padłam po 22.00 a i tak jestem niewyspana. Ala ma ciągle biegunkę, pupa jak u pawiana Je normalnie, nie wygląda na chorą Kupiliśmy jej wczoraj sok Ors z Hippa ale wszystko wypluła, to samo ze Smectą. Jedyne co udało mi sie przemycic to Lacido Baby w kaszce.

Gosiula haha, jakbym o swoim mężu czytała

Śnieżynko mi sie podobasz w dłuższej grzywce i koniecznie ciemnych włoskach

Monka wymiatasz pomysłami na prezent, ale z moim Andrzejem nie jest tak łatwo

Alabamo
gratuluję i zazdroszczę pracy W jakich godzinach będziesz pracować? Ja też planuję od września pójść do pracy a Ala do żłobka
Stary 2007-12-04, 09:47   #153
edytcia
Zakorzenienie

monka no to niezly [rezent dostanie twoj tz. Taki zestaw narzedziowy mojemu tez by sie marzyl, ale on to chcialby z firmy stanley albo wurth. Dzis zabral sobie salatki do pracy

gosiula no to sie pousypiali moj tz wczoraj tez mi mowi - jak chcesz to idz ogladnij sobie na wspolnej, ja ja uspie, no i co... zdazylam zanim zasnal

Alabama wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i imienin - to chyba dzis

No i jeszcze nie pisalam, a kupilismy Zosi buty zimowe, za... 40zl potem kiedys wkleje zdjecie i papcie do domu, takie misie.

A co do prezentow dla tz-ta to moj zawsze jak pytalam co chce dostac, to mowil ze mnie, a najlepiej jeszcze ubrana w cos czego nie widzial jeszcze, oczywiscie cos z bileizny
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-04, 09:59   #154
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Alabamo najlepsze życzenia Miłości, radosci i dużo zdrówka

Edycia mój mąż myśli tak samo, jestem pewna na 100000000000% że nic go tak nie ucieszy jak wieczór ze mną, ja oczywiście w czymś extra, on jest fetyszysta więc tak naprawdę lepiej jak sprawię cos super sobie
Stary 2007-12-04, 11:31   #155
Alabama24
Raczkowanie

Edytciu, Doridee dzięki za życzonka, tak tak dziś moje podwójne święto,hehe nie trudno teraz zgadnąć jak mam na imię, bo imieninki raz tylko w roku Ach śliczne cienie dostałam od małżonka i mus błyszczący do ciała

Doridee
godziny pracy nie za ciekawe, ze względu na to, że 35 min pociągiem do Szczecina, potem jeszcze kwadrans piechotką. Zaczynam o 7.30 do 15.30, będzie trzeba wstawać o 5.30 o a domu będę dopiero koło 17. Mój też jest fetyszystą

Monka fajne przepisy, ja uwielbiam cukinie, na pewno wypróbuję, tylko trzeba upolować, bo już po sezonie.

Śnieżynko ja uważam, że dobrze możesz wyglądać w tej pierwszej fryzurce, czwartej i pierwszej z drugiego postu. Ładnej dziewczynie to we wszystkim ładnie przecież

(...)Im bardziej wzrok natężam, tym widzę mniej,
i woda schylona nad słońcem tym bliższe przynosi odbicie,
im dalszy od słońca oddziela ją cień...
J.P.II

Tymuś = szczęście
Alabama24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-04, 11:57   #156
djamelka
Rozeznanie

Alabamo duzo duzo szczescia i radosci to ile ?Osiemnastka ci wybila???? Monka jest z ciebie taka fajna kuchareczka-niewiesz co bym mogla zrobic dobrego z dynia(bo kolezanka przywiozla mi taka wielka dynie,ale problem w tym ze niewiem co z nia zrobic) Kasia zdiecia z parku super widac ze Igorowi sie podobalo. Tatusiowie to wszystkie takie spiochy.Ostatnia pojechalam w sobote do pracy i moj tz zostal z dziecmi.Jak wrocilam Sara zaraz zdala mi sprawozdanieTwierdz ila ze tatus spal na kanapie a ona bawila sie z KevinkiemA on twierdzi ze tylko lezal z oczami zamknietymi On ma troche przechlapane bo Sara zawsze mi wszystko wyspiewakochaniutka corcia -mowie wam
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-04, 12:17   #157
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Alabamo wszystkiego najlepszego.

Dziewczyny oszalałyście z tymi postami,jesli w takim tępie bedziecie pisac to niedługo bedzie 3 wątek.
Co do prezentu to ja nie mam kompletnie pomysłu.
Z krzesełka uczydełka dla Igora zrezygnowałam ,bo to tandeta .
Jest bardzo niskie wykonane z dość cienkiego plastiku a ksiazeczka jest wielkości moze 7 cm na tym stoliczku.Normalnie szok a tyle kasy to kosztuje.
Gosiula mój tz juz nie raz tak sobie zasnoł he he .Wiadomo z jednej gliny ulepieni ci faceci.

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-04, 14:23   #158
monka23
Zakorzenienie

Alabama DUZO ZDROWKA WICEJ DZIECI MNIEJ TROSK WIECEJ SZCZESCIA I RADOSCI SAMYCH NAJWSPANIALSZYCH CHWIL
U nas cukinia caly czas jest w tesco i te male i ta duza

Doridee a twoj tz bawi sie aparatem jego hobby to fotografia? Moze by mu spasil jakis prezent z tym zwiazany akcesoria pewnie sa srtasznie drogie a moze jakas ksiazke z tym zwiazana Jakis sposob na robienie zdjec albo o jakims hmm mistrzu fotografi hehe

Edycia haha na zdrowie mu tylko niech sie za bardzo nie objada bo mu w boki pojdzie

Amaleka no ja az tak sie nie znam Kiedys moja mama robila przepyszy dzem z dyni normalnie miszczowski byl Ale nie wiem jak to sie robi ale chyba jak to z dzemami Wiecej przepisow ie probowalam jest pare na cie ale nie wiem jak to wogule smakuje
Stary 2007-12-04, 18:13   #159
edytcia
Zakorzenienie

Doridee - prezenty dla tz-tow sa o tyle fajne, ze jak sobie cos kupisz to tz bedzie zachwycony, a sama sie "wzbogacisz" w jakis "ciuszek".

djamelka - nie spal tylko lezal z zamknietymi oczami - dobre

monka moj tz wrocil z pracy i dalej wychwala salatke
A mi sie przypomnialo, ze czasem robimy taka salatke, oczywiscie z czosnkiem:
po rownej czesci winogron bialych i czerwonych, do tego kurczak, czosnek i majonez.
- Winogrona trzeba poprzekrawac na polowki i ewentualnie wydlubac pestki,
- kurczaka pokroic w kostke, opiec i dodac przyprawe gyros;
- winogrona i kurczaka wymieszac, dodac troche majonezu, i czosnku ile kto lubi, wymieszac i gotowe pycha
Stary 2007-12-04, 18:43   #160
monka23
Zakorzenienie

Edycia nigdy teakiej salatki nie jadlam, robie jutro lasnagie ale wyproboje jutro twoj przepis Jutro ci napisze czy mi smakowalo Akurat tz ma dostawe swierzych piersi jutro Zrobie narazie z jednej .

Ja zrobilam wuzetke hehe ktos ma ochote w lodowce sie chlodzi zaraz po tz-ta dzwonie zeby sprobowal i powiedzial czy dobra haha oczywiscie ciasto te z gotowych Rach ciach ciach i juz cisto zrobione .

Moj dzidek ma goraczke zauwarzylam ze jakis taki nie swoj smutny troche marudny A nie mialm termometra bo gdzies przesialam Poszlam zbadac go i kazali mi dac calpola i picie Ale ladnie zjadl to moze to zab? Oby mu goraczka nie urosla do 40 bo padne Mialm 38 a idzie w gore po podaniu syropu Czekam do 20 i daje czopka.Odrazu zasnol.
Stary 2007-12-04, 19:00   #161
edytcia
Zakorzenienie

monka salatka jest pyszna. Tylko nie zaznaczylam, ze czosnek ma byc przegnieciony, a majonezu trzeba dodac tylko tyle, zeby sie to wszystko skleilo.

Na wz-tke sie pisze, uwielbiam i tez jak robie to z tych gotowych, wlasnie mam w zapasie jedno pudelko wz-tki i jedno krowki

Byleby malemu nic nie bylo wiecej, moze faktycznie to od zeba.
Stary 2007-12-04, 19:18   #162
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Cześć dziewczyny!!!!

ALABAMA TO O CZYM MARZYSZ BY SIE SPELNILO A TO CZEGO PRAGNIESZ BY TWOJE BYŁO!!!!STTTOO LAAAAT!!!!!!!!

Sniezynka jak dla mnie to fajnie ci w tej 1 i 4 fryzurce pod twoim postem uwazam ze bardzo ladnie ci w ciemnych wlosachno i niezla laska z ciebie kurde no!!Wy tu takie ladne a ja...

Monkazdjecia slodkie.

Doridee ja tez probowalam dawac Darii ten Ors200 ale za nic tego nie chciala pic,na poczatku troche popila ale potem plula na sam widok butelkinawet wtedy gdy podawalam jej kubusia! No i powiem ci ze Daria miala takie same objawy jak Ala?!A patrzysz czy sie nie odwadnia?
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-04, 19:35   #163
monka23
Zakorzenienie

Edycia no domyslilam sie ze wycisniety czosek do tych co ja podawala tez ma byc wycisniety hehe Jutro sproboje O a krowka dobra? jak zajde w polskim sklepie to kupie Tz-ta bede tuczyc hehe Wuzetki jeszcze nie probowalam.

Monika dzieki . I to dla ciebiebo gadasz bzdury jak malo ktory hehe

Prasowanie mam zowu i co i mi sie niechce .

Daj cie jakies przepisy na dobre sosy dla dzieci Do drugiego dania ziemniaczki plus kurczak czy inne miesko.Z miesa mozna zrobic ale czy znacie jakies Moj wogule drugiego dania nie je a musze go w koncu auczyc bo potem bedzie trudniej.Dzis zrobilam 3 obiady rosol , barszczyk czerwony i gulasz taki jakis

Dzidek mi zakaszlal zeby to nie bylo przeziebienie .

Ah mi sie DZIDEK ROZLOZYL TOTALNIE , taki rozpalony ze moge na jego czole jajko sadzone smazyc Zaczol kaszlec tz mi przywiozl jakis syrop dalam i cisza z kaszlem nie wiem juz sama czy poprostu przeziebiony czy tak pokaszluje bo duzo sliny ma czy co Ok 40 stopni ma i to po podaniu paracetamolu Biore go chyba do lozka i zemna bedzie spal bo co chwila sie budzi i pojekuje .

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2007-12-04 o 23:14
Stary 2007-12-05, 08:19   #164
monka23
Zakorzenienie

Dzie dobrek siochy

Moj tz worcil dzis po 1 i pojechalismy do szpitala Bo malemu goraczka rosla i rosla po podaniu czopkow Poczekalismy chwile w szpitalu przyjchal doktor i stwierdzil infekcja ucha.Dobrze ze pojechalismy bo tak to maly by sie meczyl i meczyl Dostalismy antybiotyk jakies przeciwbolowe i jeszcze paracetamol musze kupic .Maly dalej rozpalony goraczka zmeczony wyglada jakby imprezowal przez tydzien i nic nie spal. Poszlismy po 3 spac takze no nie wyspalam sie Juz tz -towi mowilam zeby bratu powiedzial zeby szybko z kursu wrocil bo sama nie dam rady jak bedzie taki padniety i rozpalony Siedzimy i ogladamy bajke.

Cholera zla jestem ze akurat mojego dzidka musial ta infekcja zlapac jakby nie moigla jakiegos krymialiste zlodzieja czy innemu wyrzuutkowi spoleczenstwa ehh .
Stary 2007-12-05, 11:25   #165
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka oj szkoda Twojego dzidka ale dobrze, ze pojechalas z nim do szpitala, szybciej podalas mu antybiotyki, wiec jeszcze kilka dni i maly bedzie zdrow,jak ryba To ta pogoda, raz snieg, raz deszcz... Badz dobrej mysli, bedzie dobrze

Alabamo i ja Tobie skladam najserdeczniejsze zyczenia, oby spelnily sie wszystkie Twoje marzenia, nawet te najskrytsze

A tak a propo to, gdzie Wy wszystkie jestescie ????

Jak Wam sie podoba ta fryzura ?????
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kasia1.jpg (102,3 KB, 10 załadowań)
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-05, 11:58   #166
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Monka biedny Kartalek, niech szybko wraca do zdrowia A propos Twojego gotowania to ja sie nie dziwię, bo jak sie siedzi w domu to nawet przyjemność i jakaś rozrywka, ja tylko nie mogę sie nadziwić, ze Kartal pozwala Ci tak siedzieć w kuchni Normalnie zazdroszczę.. u mnie obranie ziemniaków czy przygotowanie czegoś na szybko zazwyczaj odbywa sie przy asyście krzyków i protestów Ali, trzyma mnie za nogę i jęczy żebym wzięła ja na ręce Posadzić nie mam jej gdzie zeby patrzyła co robie.. Generalnie nie daje mi za bardzo poszaleć w kuchni a przyznam ze też mam ochotę

Ja też byłam dzis z Ala u lekarza w związku z tą biegunka ale nic mi nie poradziła, dopajać, podawać lacido baby i dietka. Zobaczymy.

Śnieżynka mi sie fryzurka podoba ale dałabym więcej ciemnych włosków

A my dzis robimy zlocik wizażanek u mnie Tak sie składa ze każda jest juz mamusia i przyjdą z dzieciaczkami Oj będzie sie działo Będzie też Marti z Laurką Fajnie Zrobiłam sałatke gyros, chłodzi sie w lodówce a teraz zmykam na spacerek żeby Aluta sie wyspała.
Stary 2007-12-05, 12:19   #167
MONIKA1850
Zakorzenienie

Monka biedny Kartalek ucałuj go ,niech szybko wraca do zdrowia.

U nas juz dawno nie pamietamy o Darii chorobskuchociaz bylo ciezko bo juz na ostatniej wizycie lekarka nas ostrzegala ze moze sie to skonczyc dozylnym nawadnianiemno ale jakos przeszlochociaz mala robila mi juz nawet 8-9 kup na dzieni nic nie chciala pic

Sniezynka fajna frycka ale zgadzam sie z Doridee ze moze bardziej ciemniej?!Ladnie ci w ciemnych kolorkach,chyba masz dosc ciemna karnacje co?

Wiecie co Daria dzis wyprawia???Wlazi mi do lazienki,przeszukuje poleczki no i wynosi rozne rzeczy do pokojujak dzis odkurzalam to ona zwiala do lazienki i za chwile wraca z TAMPONEM W BUZI!!!!!!!

Bylam w szokuwszystko wyszuka doslownie wszystko,na szczescie go nie odpakowala!!!!bo moglaby sie udusic!Mowie wam,wszystko polozylam do gory bo juz teraz to niewiem co wymysli,teraz mi sie smiac chce,bo gdybyscie ja zobaczyly....

Ale moje dzieci to wogole zdolne sa jak niewiemWeronika jak byla mala to wziela dziadka golarke i sie ogolilaskonczylo sie na kilku plastrach na policzkach i brodziena szczescie nie skaleczyla sie mocno!ja juz nieraz padam na pysk wieczorem!jestem wykonczona...ale jakos to wytrzymuje.

Musze...wkoncu to moje skarby.
Stary 2007-12-05, 13:13   #168
djamelka
Rozeznanie

Monika to ty faktycznie masz dzieci zdolne-chcialabym zobaczyc Darie z tym tamponem .Kurde z kad te dzieci biora takie pomysly.Przynaj mniej masz wesolo w domciu. Sniezynka fryzurka super ja tez chce sobie zrobic cos podobnego tylko czarne z czerwonymi pasemkami-ale najpierw zapuscic wlosy musze bo mam zakrodkie! Monka biedny Kartalek-dobrze ze ma juz antybiotyk bo zapalenie ucha to nie zarty i ponoc bardzo boli.Ucaluj go i niech szybciutko wraca do zdrowka Moj kevin akurat robi siestedzisiaj znowu niechcial nic jesc w przedszkolua do domu jak wraca to glodny ze pierwsze co to biegnie do kuchni i krzyczu mniam-mniam. Doride witam w klubie!Bo moj synus robi to samo co Ala jak jestem w kuchni.Musze go brac na rece i tlumaczyc co gotuje jak to robieBedzie z niego chyba jakis kucharz!!!
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 13:24   #169
monka23
Zakorzenienie

Maly spi temperatura spadla jakos daje rady juz zaczyna z deka swirowac mam nadzieje ze na oc goraczka nie wroci ale dalej taki zmeczony a po lekach chodzi jak pijany.

Siezynka no fryzurka fajne poprostu musisz sobie wycieiowac wloski i przezedzic tak jak ja robie i z przedzialkiem na boku niechc cie scinaja A potem sobie podkrecasz tak A ty chcesz wogule ciemne wlosy czy blad? bo my ci trujemy o ciemnych a moze ty masz chrapke na blad?

Doridee miejmy nadzieje ze malej szybko ta cholerna biegunka przejdzie.A duzo was tam bedzie? fotki jakies wklej Ja gotuje wtedy jak maly spi czasem zaczne wieczorem gotowac poki jeszcze nie spi ale sadzam go na lade i on cos tam sobie robi Ale sa to takie przygotowania do gotowania Wczoraj jak ciacho robilam to mialm go a rekach bo sie miksera bal hehe

Monika no troche tych kup bylo nie ma co ale dobrze ze ju okey Moj maly tez z tamponem w buzi lata po domie haha pamietam jak mojej kuzynki maly tez sie bawil Komicznie to wyglada hehe dzieciaki maja pomysly .Moj wczoraj wziol plyte wlaczyl dvd i wklada plyte i zamyka kieszen hehe myslam ze pade jak to zobaczylam agecik

Amelka fajnie jak tak dzieciaki moga pomoc w gotowaniu i co wazne zajma sie czyms a my mozy cos zrobic Ale sa jeszcze za male wiecej balaganu niz pozytku z tego hehe.

Co z tymi sosami podbijam - zacie jakies dobre przpisy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-05, 13:43   #170
MONIKA1850
Zakorzenienie

Daria akurat wstala po 2godz spaniamalo kiedy spi tak dlugo teraz moge pomarzyc ze usnie o 20 juz na noc!!!bedzie buszowala do 23!albo i dluzej?!

Jak u was z pogoda?U nas zimno i wietrznie ani na spacer wyjsc nie mozna

Jutro Mikolajkico dostaniecie?????wiecie juz???
Ja mam juz kupione maluchom prezentymam nadzieje ze im sie spodobaja,mam tez kupione czesc na gwiazdke ale jeszcze troche dokupie.kombinu je i juz dalej mi nie wychodzi to kombinowanie co kupic tz-owi?o n wszystko ma wiec mam DUZE pole do popisu...
Stary 2007-12-05, 14:34   #171
monka23
Zakorzenienie

Monika co ty gadasz ze ci o tej porze pojdzie mala spac szok Moze ci usnie o tej 8 sproboj ja polozyc .Tutaj w angli nie ma mikolaja ale my malemu kupujemy sobie nic nie kupilismy nie ma kiedy ale jutro chyba na zakupypojedziemy jak maly bedzie okey jeszcze sie okaze .Prezentow nie bedziemy kupowc na mikolaja moze juz na gwiazdek , rozdzielimy sie A jak nie to ja sobie z kolezanka pojade w jakis dzien i kupie pod chionke tz-towi .Potem z nim pojde a on mi kupi hehe znowu sie rodzielimy. Ide malemu juz ta mate rozloze i zobaczymy czy mu sie podoba a jutro mu drugi preznet dam .Twojemu tz-towi hmm co na przent mowisz ze wszystko ma no jedak nie macie tylko 3 dzieci hehe wiec do dziela do choinki cos zdzialacie i dasz mu test ciazowy haha z kreseczka na ciaze
Stary 2007-12-05, 17:25   #172
Alabama24
Raczkowanie

Dzięki babeczki za życzenia

Monka oby Twojemu synkowi przeszło szybko i siły wróciły do szaleństw

Doridee udanego zlotu a jakie to wizażanki, jakieś z Olsztyna, czy takie różne? Szkoda, że nam jakoś nie po drodze wszystkim.

Śnieżynko w dłuższych włoskach i odrobinę ciemniejszych chyba lepiej

Mój mały szaleniec rozwalił dziś szufladę, wchodził do piekarnika, latał z tłuczkiem po mieszkaniu...

(...)Im bardziej wzrok natężam, tym widzę mniej,
i woda schylona nad słońcem tym bliższe przynosi odbicie,
im dalszy od słońca oddziela ją cień...
J.P.II

Tymuś = szczęście
Alabama24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 18:14   #173
kasia1361
Zadomowienie

Alabamo cos wiem na temat rozwalonych szuflad.
Igorek rozwalił 2 małe i jedna dużą.
Kupiłam klej patex i teraz juz chyba ich nie zepsuje heh.
Ach i malutek zaczyna sie rozgadywac.Na drzwi mówi dzi,potrafi tez powiedzieć dzięki w jego wydanie dzieki.Kapać to pam pam oto czyli oko,auto mówi normalnie,dzidzi
no troche tych słówek jest nie bede wypisywac wszystkich
nie daje mi mały pisac ,ide ich wykąpac

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

Stary 2007-12-05, 21:12   #174
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Hej laski, spotkanko udane choć w pewnym momencie nie wiedziałam kogo słuchać Ala jak zwykle przyklejona do mamusi, kurcze juz jej przechodził ten strach i na nowo sie boi wszystkich Tylko mama, jak jestem w pobliżu to nawet nie chce do tatusia czy babci a ja juz jestem tym strasznie zmęczona Kilka fotek ze spotkanka tu:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=76071&page=13
Jeszcze Marti pewnie wklei Wszystkie byłyśmy z Olsztyna, Marti spod Olsztyna.

Ala miała mieć dietę no to najadła sie dziś mase słodyczy

Monka co do prezentu dla mojego męża to nie jest tak prosto, tak fotografia to jego hobby, chce teraz zmienic aparat ale po pierwsze ten który chce jest praktycznie nie do zdobycia a po drugie kosztuje majątek. Poza tym ja sie na tym nie znam, nie pokusiłabym sie o prezent z tej dziedziny Andrzej lubi jeszcze noze ale kupuje tylko bardzo drogie i dobrych marek, ja sie na tym nie znam a poza tym ma juz ich tak za duzo. Normalnie nie pozostaje mi nic innego jak nałożyc jakieś sexi ciuchy i zapakować sie karton, haha
Jak Kartalek sie czuje? Gorączkuje jeszcze? Zapomniałam napisać ostatnio, super wygląda Do kogo jest podobny? Ma niebieskie oczy chyba po Tobie?

Monika haha, moja Ala identycznie wszystko mi wywleka z łazienki do pokoju, juz nie mam na nią sił. W nowym mieszkanku wszystko będzie w szafkach

Kasia gratulujemy nowych słówek. Strasznie mi sie podoba to dziecięce słownictwo
Stary 2007-12-05, 21:37   #175
monka23
Zakorzenienie

Alabma ale ci maly abroil hehe gigus z niego dobry .Przejdzie im taka zabawa oby szybko

Kasia a my dalej jezyk niemowlaka haha

Doridee widzial foty to u ciebie w domu bylo? Pozalam po tej skorze na podlodze Widac spotkanie sie udalo Fajnie tak co tam za salatke masz hehe Ja glodna jestem i odrazu ja wyczailam i pieguski. Z tym hobby foto to domyslam sie ze strasznie drogie sa sprzety akcesoria A po co twoj tz zbiera noze czyzby cos sie kroilo hahaalbo kogos?

Dzidek juz dobrze temeratury juz nie mial od poludnia swoj dzieciak zaczol swirowac hehe stadardzik Fiuu az mi ulzylo.

Siezynka jak tam dieta? ja glodna jestem hehe ale trzymam sie zrobilam lasange i moj tz mowi ze pyszna a ja walcze haha i jakos daje rady obym sie nie zlamala w weekedn bo dol napewno bedzie
Stary 2007-12-05, 21:47   #176
kasia1361
Zadomowienie

Monka Kartalkowi pewnie rudniej bedzie mówić bo u Ciebie chyba operuje sie kilkoma językami w domu?
Chodzi mi o to,ze Ty po polsku twój tz po angielsku albo po turecku
NO sama nie wiem co Ci napisac.
Mój starszy syn zaczoł dość pózno mówić i było to strasznie uciązliwe bo nie mogliśmy sie dogadac.
A jak ja go nie rozumiałam to on sie wściekał
Nic się nie martw dziewczyno jak sie rozgada to bedziesz niała dość.
Igor to tylko chodzi za mna i tylko mama ci to albo tu je lub to da
Po swojemu tez duzo mówi,
Ale zgadzam się z Doridee takie słówka maluszków sa cudne

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

Stary 2007-12-05, 21:50   #177
monka23
Zakorzenienie

Kasia no wiem ze mu trudno jest narazie sie nie stresuje tym chyba mamy jeszcze czas zeby Bede sie martwic jak bedzie mial kilka lat i ani be a niu kukuryku haha. Ale juz bym chciala zeby nawijal bo tez lubie jak dzieciaki mowia zwlaszcza te male i slowka przekrecaja haha slodkie to no.

Doridee zapomnialam no dzidek do tz-ta chyba podobny sama nie wiem jedni mowia cala mama a drudzy caly tata ale oczy to ma moje hehe i mam nadzieje ze mozg tez hehe z tz-tem na zarty sie klucimy czyj "mozg "maly haha
Stary 2007-12-05, 22:41   #178
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka Ja proponuje,zebys wkleila jakies swoje zdjecia a my Ci powiemy do kogo maly jest podobny A z ta moja dieta, to juz mnie powoli szlag trafia nie mam juz tyle silnej woli :-( Co do wlosow to sama nie wiem co chce, ale zdecyduje sie na ciemne, bo TZ tez mowi, ze lepiej mi w ciemniejszych

Doridee Swietne te zdjecia z Waszego spotkania, napewno fajnie jest posiedziec i pogadac z mamuskami

Dzisiaj kupilam malej prezent na Mikolaja, telefon, ktory dzwoni, spiewa, uczy alfabetu i cyferek ( od 18 mcy ) a moj TZ kupil jej Bobby Car, przyznam ze na poczatku bylam zla, ale dzisiaj, jak przyszla przesylka i to zobaczylam to jak dla mnie bomba Ale to mala dostanie dopiero na Gwiazdke,bo jak ma za duzo rzeczy to szybko przestaja ja interesowac.
Stary 2007-12-06, 00:34   #179
monka23
Zakorzenienie

Siezynka a co to za autko , znalazlam jedno na necie apisalm nazwe ale ono jakies smieszne jest http://www.amazon.co.uk/Bobby-Car-13...6900921&sr=1-1 Z telefonu pewnie bedzie zadowolona A masz tam znasz jakiegos profesjoalego fryzjera ktoremu mozesz zaufac hehe ja to jednego mam i juz sie go trzymam Z waga tak jest ze idzie a potem powoli spada te pierwsze kg to byla woda teraz zaaczyasz tracic tluszcz a jak wiemy to jest ciezki i dlugi porces .

Maly mi troche poplakuje , zakliowal sie miedzy barierkami byla akcja uratuj dzidka Wszystko sie udalo Teraz dzidek spi .

To spadam spac musze sie wyspac w koncu hehe
Stary 2007-12-06, 00:48   #180
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka Twoje zdjecie sie nie otwiera, to jest cos takiego tylko z przyczepka http://cgi.ebay.de/NEW-BIG-BOBBY-CAR...QQcmdZViewItem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości