![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Gosiula
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Ale żeście naskrobały
![]() ![]() ![]() Gosiula haha, jakbym o swoim mężu czytała ![]() Śnieżynko mi sie podobasz w dłuższej grzywce i koniecznie ciemnych włoskach ![]() Monka wymiatasz pomysłami na prezent, ale z moim Andrzejem nie jest tak łatwo ![]() Alabamo gratuluję i zazdroszczę pracy ![]() ![]()
#153 |
Zakorzenienie
|
monka no to niezly [rezent dostanie twoj tz. Taki zestaw narzedziowy mojemu tez by sie marzyl, ale on to chcialby z firmy stanley albo wurth. Dzis zabral sobie salatki do pracy
![]() gosiula no to sie pousypiali ![]() ![]() Alabama wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i imienin - to chyba dzis ![]() ![]() ![]() No i jeszcze nie pisalam, a kupilismy Zosi buty zimowe, za... 40zl ![]() A co do prezentow dla tz-ta to moj zawsze jak pytalam co chce dostac, to mowil ze mnie, a najlepiej jeszcze ubrana w cos czego nie widzial jeszcze, oczywiscie cos z bileizny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Alabamo najlepsze życzenia
![]() ![]() ![]() Edycia mój mąż myśli tak samo, jestem pewna na 100000000000% że nic go tak nie ucieszy jak wieczór ze mną, ja oczywiście w czymś extra, on jest fetyszysta więc tak naprawdę lepiej jak sprawię cos super sobie ![]()
#155 |
Raczkowanie
|
Edytciu, Doridee dzięki za życzonka, tak tak dziś moje podwójne święto,hehe nie trudno teraz zgadnąć jak mam na imię, bo imieninki raz tylko w roku
![]() ![]() Doridee godziny pracy nie za ciekawe, ze względu na to, że 35 min pociągiem do Szczecina, potem jeszcze kwadrans piechotką. Zaczynam o 7.30 do 15.30, będzie trzeba wstawać o 5.30 ![]() ![]() Monka fajne przepisy, ja uwielbiam cukinie, na pewno wypróbuję, tylko trzeba upolować, bo już po sezonie. Śnieżynko ja uważam, że dobrze możesz wyglądać w tej pierwszej fryzurce, czwartej i pierwszej z drugiego postu. Ładnej dziewczynie to we wszystkim ładnie przecież ![]()
#156 |
Rozeznanie
|
Alabamo duzo duzo szczescia i radosci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Alabamo wszystkiego najlepszego.
Dziewczyny oszalałyście z tymi postami,jesli w takim tępie bedziecie pisac to niedługo bedzie 3 wątek. Co do prezentu to ja nie mam kompletnie pomysłu. Z krzesełka uczydełka dla Igora zrezygnowałam ,bo to tandeta . Jest bardzo niskie wykonane z dość cienkiego plastiku a ksiazeczka jest wielkości moze 7 cm na tym stoliczku.Normalnie szok a tyle kasy to kosztuje. Gosiula mój tz juz nie raz tak sobie zasnoł he he .Wiadomo z jednej gliny ulepieni ci faceci.
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Alabama DUZO ZDROWKA WICEJ DZIECI MNIEJ TROSK WIECEJ SZCZESCIA I RADOSCI
![]() U nas cukinia caly czas jest w tesco i te male i ta duza Doridee a twoj tz bawi sie aparatem jego hobby to fotografia? Moze by mu spasil jakis prezent z tym zwiazany akcesoria pewnie sa srtasznie drogie a moze jakas ksiazke z tym zwiazana Jakis sposob na robienie zdjec albo o jakims hmm mistrzu fotografi hehe ![]() Edycia haha na zdrowie mu tylko niech sie za bardzo nie objada bo mu w boki pojdzie ![]() Amaleka no ja az tak sie nie znam Kiedys moja mama robila przepyszy dzem z dyni normalnie miszczowski byl Ale nie wiem jak to sie robi ale chyba jak to z dzemami Wiecej przepisow ie probowalam jest pare na cie ale nie wiem jak to wogule smakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Doridee - prezenty dla tz-tow sa o tyle fajne, ze jak sobie cos kupisz to tz bedzie zachwycony, a sama sie "wzbogacisz" w jakis "ciuszek".
![]() djamelka - nie spal tylko lezal z zamknietymi oczami - dobre ![]() monka moj tz wrocil z pracy i dalej wychwala salatke ![]() A mi sie przypomnialo, ze czasem robimy taka salatke, oczywiscie z czosnkiem: po rownej czesci winogron bialych i czerwonych, do tego kurczak, czosnek i majonez. - Winogrona trzeba poprzekrawac na polowki i ewentualnie wydlubac pestki, - kurczaka pokroic w kostke, opiec i dodac przyprawe gyros; - winogrona i kurczaka wymieszac, dodac troche majonezu, i czosnku ile kto lubi, wymieszac i gotowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Edycia
![]() ![]() ![]() Ja zrobilam wuzetke hehe ktos ma ochote w lodowce sie chlodzi zaraz po tz-ta dzwonie zeby sprobowal i powiedzial czy dobra haha oczywiscie ciasto te z gotowych Rach ciach ciach i juz cisto zrobione . Moj dzidek ma goraczke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
monka salatka jest pyszna. Tylko nie zaznaczylam, ze czosnek ma byc przegnieciony, a majonezu trzeba dodac tylko tyle, zeby sie to wszystko skleilo.
Na wz-tke sie pisze, uwielbiam i tez jak robie to z tych gotowych, wlasnie mam w zapasie jedno pudelko wz-tki i jedno krowki ![]() Byleby malemu nic nie bylo wiecej, moze faktycznie to od zeba. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!!!!
![]() ALABAMA TO O CZYM MARZYSZ BY SIE SPELNILO A TO CZEGO PRAGNIESZ BY TWOJE BYŁO!!!!STTTOO LAAAAT!!!!!!!! Sniezynka jak dla mnie to fajnie ci w tej 1 i 4 fryzurce pod twoim postem uwazam ze bardzo ladnie ci w ciemnych wlosach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monkazdjecia slodkie. ![]() ![]() Doridee ja tez probowalam dawac Darii ten Ors200 ale za nic tego nie chciala pic,na poczatku troche popila ale potem plula na sam widok butelki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Edycia no domyslilam sie ze wycisniety czosek do tych co ja podawala tez ma byc wycisniety
![]() ![]() ![]() ![]() Monika dzieki ![]() ![]() Prasowanie mam zowu i co i mi sie niechce ![]() Daj cie jakies przepisy na dobre sosy dla dzieci Do drugiego dania ziemniaczki plus kurczak czy inne miesko.Z miesa mozna zrobic ale czy znacie jakies Moj wogule drugiego dania nie je a musze go w koncu auczyc bo potem bedzie trudniej.Dzis zrobilam 3 obiady rosol , barszczyk czerwony i gulasz taki jakis Dzidek mi zakaszlal ![]() Ah mi sie DZIDEK ROZLOZYL TOTALNIE , taki rozpalony ze moge na jego czole jajko sadzone smazyc Zaczol kaszlec tz mi przywiozl jakis syrop dalam i cisza z kaszlem nie wiem juz sama czy poprostu przeziebiony czy tak pokaszluje bo duzo sliny ma czy co Ok 40 stopni ma i to po podaniu paracetamolu Biore go chyba do lozka i zemna bedzie spal bo co chwila sie budzi i pojekuje . Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2007-12-04 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Dzie dobrek siochy
Moj tz worcil dzis po 1 i pojechalismy do szpitala Bo malemu goraczka rosla i rosla po podaniu czopkow Poczekalismy chwile w szpitalu przyjchal doktor i stwierdzil infekcja ucha.Dobrze ze pojechalismy bo tak to maly by sie meczyl i meczyl Dostalismy antybiotyk jakies przeciwbolowe i jeszcze paracetamol musze kupic .Maly dalej rozpalony goraczka zmeczony wyglada jakby imprezowal przez tydzien i nic nie spal. Poszlismy po 3 spac takze no nie wyspalam sie ![]() ![]() Cholera zla jestem ze akurat mojego dzidka musial ta infekcja zlapac jakby nie moigla jakiegos krymialiste zlodzieja czy innemu wyrzuutkowi spoleczenstwa ehh . |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Monka oj szkoda Twojego dzidka
![]() ![]() ![]() ![]() Alabamo i ja Tobie skladam najserdeczniejsze zyczenia, oby spelnily sie wszystkie Twoje marzenia, nawet te najskrytsze ![]() ![]() A tak a propo to, gdzie Wy wszystkie jestescie ???? Jak Wam sie podoba ta fryzura ????? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Monka biedny Kartalek, niech szybko wraca do zdrowia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też byłam dzis z Ala u lekarza w związku z tą biegunka ale nic mi nie poradziła, dopajać, podawać lacido baby i dietka. Zobaczymy. Śnieżynka mi sie fryzurka podoba ale dałabym więcej ciemnych włosków ![]() A my dzis robimy zlocik wizażanek u mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#167 |
Zakorzenienie
|
Monka biedny Kartalek
![]() U nas juz dawno nie pamietamy o Darii chorobsku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sniezynka fajna frycka ale zgadzam sie z Doridee ze moze bardziej ciemniej?!Ladnie ci w ciemnych kolorkach,chyba masz dosc ciemna karnacje co? Wiecie co Daria dzis wyprawia??? ![]() ![]() ![]() ![]() Bylam w szoku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale moje dzieci to wogole zdolne sa jak niewiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musze...wkoncu to moje skarby. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Rozeznanie
|
Monika to ty faktycznie masz dzieci zdolne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Maly spi temperatura spadla jakos daje rady juz zaczyna z deka swirowac mam nadzieje ze na oc goraczka nie wroci ale dalej taki zmeczony a po lekach chodzi jak pijany
![]() Siezynka no fryzurka fajne ![]() Doridee miejmy nadzieje ze malej szybko ta cholerna biegunka przejdzie.A duzo was tam bedzie? fotki jakies wklej ![]() Monika no troche tych kup bylo nie ma co ale dobrze ze ju okey Moj maly tez z tamponem w buzi lata po domie haha pamietam jak mojej kuzynki maly tez sie bawil Komicznie to wyglada hehe dzieciaki maja pomysly .Moj wczoraj wziol plyte wlaczyl dvd i wklada plyte i zamyka kieszen hehe myslam ze pade jak to zobaczylam ![]() Amelka fajnie jak tak dzieciaki moga pomoc w gotowaniu i co wazne zajma sie czyms a my mozy cos zrobic Ale sa jeszcze za male wiecej balaganu niz pozytku z tego hehe. Co z tymi sosami podbijam - zacie jakies dobre przpisy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Daria akurat wstala po 2godz spania
![]() ![]() ![]() ![]() Jak u was z pogoda?U nas zimno i wietrznie ani na spacer wyjsc nie mozna ![]() Jutro Mikolajki ![]() ![]() ![]() Ja mam juz kupione maluchom prezenty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Monika co ty gadasz ze ci o tej porze pojdzie mala spac
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
Dzięki babeczki za życzenia
![]() Monka oby Twojemu synkowi przeszło szybko i siły wróciły do szaleństw ![]() Doridee udanego zlotu ![]() ![]() Śnieżynko w dłuższych włoskach i odrobinę ciemniejszych chyba lepiej ![]() Mój mały szaleniec rozwalił dziś szufladę, wchodził do piekarnika, latał z tłuczkiem po mieszkaniu...
#173 |
Zadomowienie
|
Alabamo cos wiem na temat rozwalonych szuflad.
Igorek rozwalił 2 małe i jedna dużą. Kupiłam klej patex i teraz juz chyba ich nie zepsuje heh. Ach i malutek zaczyna sie rozgadywac.Na drzwi mówi dzi,potrafi tez powiedzieć dzięki w jego wydanie dzieki.Kapać to pam pam oto czyli oko,auto mówi normalnie,dzidzi no troche tych słówek jest nie bede wypisywac wszystkich nie daje mi mały pisac ,ide ich wykąpac
#174 |
Zakorzenienie
|
Hej laski, spotkanko udane choć w pewnym momencie nie wiedziałam kogo słuchać
![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=76071&page=13 Jeszcze Marti pewnie wklei ![]() Ala miała mieć dietę no to najadła sie dziś mase słodyczy ![]() Monka co do prezentu dla mojego męża to nie jest tak prosto, tak fotografia to jego hobby, chce teraz zmienic aparat ale po pierwsze ten który chce jest praktycznie nie do zdobycia a po drugie kosztuje majątek. Poza tym ja sie na tym nie znam, nie pokusiłabym sie o prezent z tej dziedziny ![]() ![]() Jak Kartalek sie czuje? Gorączkuje jeszcze? Zapomniałam napisać ostatnio, super wygląda ![]() Monika haha, moja Ala identycznie wszystko mi wywleka z łazienki do pokoju, juz nie mam na nią sił. W nowym mieszkanku wszystko będzie w szafkach ![]() Kasia gratulujemy nowych słówek. Strasznie mi sie podoba to dziecięce słownictwo ![]()
#175 |
Zakorzenienie
|
Alabma ale ci maly abroil hehe gigus z niego dobry .Przejdzie im taka zabawa oby szybko
![]() Kasia a my dalej jezyk niemowlaka haha Doridee widzial foty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzidek juz dobrze temeratury juz nie mial od poludnia swoj dzieciak zaczol swirowac hehe stadardzik Fiuu az mi ulzylo. Siezynka jak tam dieta? ja glodna jestem hehe ale trzymam sie zrobilam lasange i moj tz mowi ze pyszna a ja walcze haha i jakos daje rady obym sie nie zlamala w weekedn bo dol napewno bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
Monka Kartalkowi pewnie rudniej bedzie mówić bo u Ciebie chyba operuje sie kilkoma językami w domu?
Chodzi mi o to,ze Ty po polsku twój tz po angielsku albo po turecku NO sama nie wiem co Ci napisac. Mój starszy syn zaczoł dość pózno mówić i było to strasznie uciązliwe bo nie mogliśmy sie dogadac. A jak ja go nie rozumiałam to on sie wściekał Nic się nie martw dziewczyno jak sie rozgada to bedziesz niała dość. Igor to tylko chodzi za mna i tylko mama ci to albo tu je lub to da Po swojemu tez duzo mówi, Ale zgadzam się z Doridee takie słówka maluszków sa cudne
#177 |
Zakorzenienie
|
Kasia no wiem ze mu trudno jest narazie sie nie stresuje tym chyba mamy jeszcze czas zeby Bede sie martwic jak bedzie mial kilka lat i ani be a niu kukuryku
![]() Doridee zapomnialam no dzidek do tz-ta chyba podobny sama nie wiem jedni mowia cala mama a drudzy caly tata ale oczy to ma moje hehe i mam nadzieje ze mozg tez hehe z tz-tem na zarty sie klucimy czyj "mozg "maly haha |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Monka Ja proponuje,zebys wkleila jakies swoje zdjecia a my Ci powiemy do kogo maly jest podobny
![]() ![]() ![]() Doridee Swietne te zdjecia z Waszego spotkania, napewno fajnie jest posiedziec i pogadac z mamuskami ![]() Dzisiaj kupilam malej prezent na Mikolaja, telefon, ktory dzwoni, spiewa, uczy alfabetu i cyferek ( od 18 mcy ) a moj TZ kupil jej Bobby Car, przyznam ze na poczatku bylam zla, ale dzisiaj, jak przyszla przesylka i to zobaczylam to jak dla mnie bomba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Siezynka a co to za autko , znalazlam jedno na necie apisalm nazwe ale ono jakies smieszne jest http://www.amazon.co.uk/Bobby-Car-13...6900921&sr=1-1
![]() ![]() ![]() ![]() Maly mi troche poplakuje , zakliowal sie miedzy barierkami byla akcja uratuj dzidka Wszystko sie udalo Teraz dzidek spi ![]() To spadam spac musze sie wyspac w koncu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Monka Twoje zdjecie sie nie otwiera, to jest cos takiego tylko z przyczepka http://cgi.ebay.de/NEW-BIG-BOBBY-CAR...QQcmdZViewItem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.