Byłe tableciary plotkary II - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-19, 16:36   #151
agusieczek
Raczkowanie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Mi osobiście podoba się czerwona, jesteś w niej żywa i nie przygaszona, masz jasną cerę więc czerwień Cię rozświetla, ta druga taki przygaszony jasny róż też jest ładna, troszkę Cię bardziej z tonuje z resztą dodatków, może być, a w której się lepiej czujesz to też jest bardzo ważne?

agusieczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 16:37   #152
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
To juz chyba tamta lepsza z tego wzgledu, ze jest mocniejszy kolorek

dzieki bo ja już sama nie wiem co załozyć
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 16:39   #153
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusieczek Pokaż wiadomość
Ale współlokator Ani to gej , więc on pewnie nie lubi kobiet a bynajmniej przytulać się z nimi
Najwazniejsze, ze maja mila atmosfere i nie musza sie z nikt uzerac tak jak niektore z Was, bo te niektore sytuacje to sa chore...

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 16:40   #154
misia_25_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale współlokator Ani to gej , więc on pewnie nie lubi kobiet a bynajmniej przytulać się z nimi

dokladnie wiec to tz jest spokojny jak ja sama z nim zostaje
ale on jest naprawde ok,my nie wchodzimy mu w droge,on nam i nie ma zadnych klutni czy cos takiego,a jego upodobania to tylko i wylacznie jego sprawa,wiec my niewnikamy w jego zycie
Nikitko roz do brazu bardziej pasuje wiec mysle ze bedzie ok,ale jezeli chcesz zostac przy czerwonej bluzce to wtedy spodnie bardziej mi pasuja
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 16:41   #155
mezatka07
Zakorzenienie

Nikitka widze uparta na kolorek jakis
nie da rady z ta brazowa bluzka???? hihi

to moze ta rozowa, tylko musialabym zobaczyc caly komplecik razem

ale tak mi sie cos wydaje, ze Nikitka nasza to i tak w tej seksownej zywo czerwonej pojdzie
Stary 2007-12-19, 16:44   #156
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Nikitka widze uparta na kolorek jakis
nie da rady z ta brazowa bluzka???? hihi

to moze ta rozowa, tylko musialabym zobaczyc caly komplecik razem

ale tak mi sie cos wydaje, ze Nikitka nasza to i tak w tej seksownej zywo czerwonej pojdzie

He he he Asiu a skąd wiesz?
Stary 2007-12-19, 16:49   #157
Ray
Zakorzenienie

jest moja lodowka jej jaka duza... w sklepie sie mniejsza wydawala:d fajosko

ja dziewczyny sie martwie troche dzidzia... o tym usg ostatnim mysle ze moja dzidzia tak malo wazy... doktro mowil ze malo wazy ale uwaza ze w normie nawet nie wiem co jest jesli dzidzia za malo wazy :/ mam nadzieje ze jeszcze urosnie w koncu jeszcze 3 mc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-19, 16:59   #158
mezatka07
Zakorzenienie

Ray dzidzia napewno urosnie, nie martw sie ma jeszcze kuuuupe czasu, a chyba wagi najwiecej dzieci nabieraja w tych ostatnich 2 miesiacach ciazy nie? czy sie myle

Nikitko a no jakos tak wygladasz, ze dobrze sie w tym czujesz hihi
a dekold spoko, z takimi "warunkami" nie mozna bez odpowiedniego dekoldu wychodzic z domu nawet nie wypadahihi

to co wybierzesz- spodnie czy spodniczke??? w czym Ci wygodniej?

a mnie sie troche uczepil bol podbrzusza...hmm o nie czy znowu sie zaczyna
Stary 2007-12-19, 17:03   #159
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Ray dzidzia napewno urosnie, nie martw sie ma jeszcze kuuuupe czasu, a chyba wagi najwiecej dzieci nabieraja w tych ostatnich 2 miesiacach ciazy nie? czy sie myle

Nikitko a no jakos tak wygladasz, ze dobrze sie w tym czujesz hihi
a dekold spoko, z takimi "warunkami" nie mozna bez odpowiedniego dekoldu wychodzic z domu nawet nie wypadahihi

to co wybierzesz- spodnie czy spodniczke??? w czym Ci wygodniej?

a mnie sie troche uczepil bol podbrzusza...hmm o nie czy znowu sie zaczyna
Wiesz ja chyba lepiej w spódnicy sie czuje, i ta bluzka i wisiorek, albo apaszka na szyje

Asiu nie dobrze że cie znowu boli
Stary 2007-12-19, 17:09   #160
Ray
Zakorzenienie

podobno tak ale sama nie wiem... no nic kolejne usg bedzie jakos w 35 tyg to sie okaze czy wszystko w normie czy bede sie musiala martwic
Stary 2007-12-19, 17:15   #161
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
podobno tak ale sama nie wiem... no nic kolejne usg bedzie jakos w 35 tyg to sie okaze czy wszystko w normie czy bede sie musiala martwic
Ray zmartwienia wyrzucamy w kat wcale sie nam nie przydadza
dzidzia jest mala kruszynka, ale jeszcze sobie urosnie tyle ile bedzie potrzebowala, przeciez kazdy czlowiek jest inny, a ona napewno bedzie zdrowym i pieknym bobaskiem

Nikitko a to Cie ugadlam z ta bluzka hihi
no i dobrze, idz sobie w tej bluzce i w spodniczce nasza mala seks bombo

Nikitko ale boli tylko troszke, moze odrobine jak na miesiaczke....ale do miesiaczki jeszcze daleko, wiec nie sadze, zeby juz teraz malpa przyszla
Stary 2007-12-19, 17:25   #162
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Gusia byla i sobie poszla.... uuuuuuuuu
Ray lepiej sie nie zastanawiaj co bedzie gdy, bo to nie ma sensu...

Dziewczynki lece sie uczyc do lozka nie ide, mam zakaz!!

Buziaczki

Stary 2007-12-19, 17:51   #163
mezatka07
Zakorzenienie

z tych nerwow i calej domowej atmosfery az mi sie cos porobilo, mdli mnie od samego rana, myslalam, ze jak cos zjem to przejdzie, ale gdzie tam! do tego glowa mnie teraz boli kiedy to sie skonczy
jeszcze przyszedl ten "wlasciciel" i gadal szeptem z ta dziewczyna w kuchni.... to ja do niego dzwonilam, zeby teraz zareagowal w sprawie chamskiego zachowania meza tej klientki a on sobie w najlepsze przychodzi i jeszcze mnie pewnie obgaduje.... no bo po co mowia cicho i jeszcze sie smieja.......... dosyc mam
slyszalam tylko urywki z tego, wiem ze mowili o calej sytuacji, poprostu tragedia, jakbym mieszkala z imbecylami a nie z doroslymi ludzmi, gdzie mozemy wszyscy usiasc przy stole i wyjasnic co nam lezy na sercu....
nie no po co lepiej obgadywac kogos za plecami
Stary 2007-12-19, 18:14   #164
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Czesc Kobietki, w koncu moge do Was naskrobac, a mam Wam sporo do opowiadania

ostatnio na mojej stancji byla dosc napieta sytuacja, same wiecie, ze chcialam sie z tamtad wyprowadzic, ale w koncu stwierdzilismy, ze moze jakos przezimujemy tam, a pozniej znajomy wynajmie nam kawalerke

niestety wczoraj mialam rozmowe z dziewczyna od ktorej wynajmujemy i ona stwierdzila, ze skoro nie mozemy zadeklarowac jej sie, ze zostaniemy w mieszkaniu przez wakacje, to ona poszuka sobie kogos innego, i to juz od stycznia, dala nawet ogloszenie (nie mielismy zadnej umowy podpisanej)

wpadlam w taki dol, ze nawet mi sie gadac nie chcialo

dzwonilam od razu wczoraj po ogloszeniach o kawalerke, ale albo byly albo nieaktualne, albo za drogie
dzis rano kupilam gazete i od razu zadzwonilam do goscia, cena byla zjadliwa i lokalizacja tez dobra, o 11tej mialam z nim spotkanie i Pan Bog na szczescie czuwal nade mna, wynajelismy kawalerke, mozemy wprowadzac sie juz dzis, w koncu bedziemy miec spokoj, dziewczyny nawet nie wiecie jak mi ulzylo, bo od wczoraj czulismy sie jak bezdomni.........

a w czerwcu najprawopodobniej wynajmiemy kawalerke od mojego kolegi z pracy, na osiedlu strzezonym i z miejscem na samochod, z gosciem, od ktorego teraz wynajelismy, umowilam sie na miesieczny okres wypowiedzenia, powiedzial, ze nie bedzie robil problemow jak bedziemy chcieli sie wyprowadzic

to tyle, musialam sie Wam wygadac.............
Kiniu, strasznie się cieszę, że znaleźliście mieszkanieNie ma tego złego co by na dobre nie wyszło I wiesz, że my przed ślubem też zawsze spędzaliśmy Wigilię osobno. I dlatego ta nasza pierwsza Wigilia małżeńska była taka magiczna.

Cytat:
Wydaje mi się że dzisiaj są Pomidorki Tż urodzinki, jeśli to prawda to życz mu dużo pomyślności i spełnienia marzeń no i zadowolenia z Ciebie Pomidorko , niech wie że koleżanki wizażanki pamiętają
(jeśli to nie dzisiaj to sorki, ale błądzić ludzka rzecz)

A ja piekę dzisiaj i wczoraj, bo mój Mati ma jutro party i disco świąteczne w szkole i trzeba poczęstunek, a że murzynki są leniwe ,kupują ze sklepu jakieś tam ciastki i babeczki, zaproponowałam ,że im pokaże polskie party i piekę choć tego nie lubię, ale gotowanego jedzonka nie trzeba, więc się leciutko zmusiłam, ale chociaż wiem co moje dziecko będzie jadło. Najlepsze że dzieciaki bardzo lubią sławnego murzynka( już im wcześniej właśnie piekłam), no i jak tu go nazwać( bo u Matiego w klasie jest tylko dwoje dzieci białych, a reszta czarniutka), przecież nie powiem Niger, bo to rasizm, więc nazwaliśmy "ciasto czekoladowe".
A wy jak kochane spędzacie Wigilie, u jednych rodziców trochę i do drugich biegiem, czy jeden rok u teściów drugi u mamusi. My jak mieszkaliśmy w PL to zawsze z tym był problem, nieważne czy przed ślubem czy już po.
Agusieczek, ale szok, że pamiętałaś o urodzinkach mojego mężaA jaki on był zdziwiony i było mu strasznie miło i kazał podziękować bardzo. I powiedział nawet, że ten wizaż to nie jest taki zły i pozwolił mi pierwszej do kompa usiąść Dziękujemy bardzo za pamięć
No to ładnie wyjaśniłaś co to jest murzynek
My w tym roku Wigilię spędzamy u teściówA w pierwsze święto do moich rodziców jedziemy

Madziu, dużo miłości i ciepła w nadchodzące święta, radości z tego małego brzdąca pod sercem i spokoju

Asiu, spokojnie kochana, nie denerwuj się. Znam takie przeboje mieszkaniowe, w ciągu 4 lat przeprowadzałam się 6 razyMasakra. I nie dziwię ci się, że wkurzają takie rzeczy jak niezmienianie rolki czy niemycie naczyń. Najgorsze co może być to mieszkanie z flejami, a jeszcze chamskie fleje to masakra

Marcelinko, to miłej nauki kujonku jeden

Justynko, dzidzia jeszcze zdąży urosnąć, zobaczysz

A my byliśmy dziś na ostatnich zakupach, mamy wszystkie prezentyI choinkę, którą zaczniemy ubierać jak sprawdzę ostatnie w tym roku klasówki I kupiłam sobie bluzeczkę i srebrny cień do powiek z brokatem na sylwkaI właśnie słucham kolęd i robi mi się jakoś tak cudownie świątecznie, czego i wam życzę

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 18:25   #165
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Przyszlam na chwielke, bo na tel czekam :/

Pomidorko ja Ci dam kujonku wlasnie zrobilam sobie rozpisne na 2 tyg, z czego mam sie uczyc danego dnia... Cos czuje, ze po pierwszym dniu zgubie kartke Juz prawie gotowa jestes na sylwestra, jeszcze tylko te spodnie co mialas kupic

Stary 2007-12-19, 18:27   #166
mezatka07
Zakorzenienie

Pomidorko biedna jeszcze te klasowki Cie mecza
wiecie co tak wiele osob mowi, ze nauczyciele to maja tak dobrze- wakacje itp ale to oczywiscie ci co nie wiedza tak mowia
a przeciez te wszystkie klasowki, wypelnianie dziennika, zebrania, przygotowywanie materialu na zajecia........ do tego pozniej jakies organizowanie wycieczek klasowych czy jakies dodatkowe zajecia, kolka.. mase roboty a sa tak niedoceniani
Stary 2007-12-19, 18:33   #167
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Przyszlam na chwielke, bo na tel czekam :/

Pomidorko ja Ci dam kujonku wlasnie zrobilam sobie rozpisne na 2 tyg, z czego mam sie uczyc danego dnia... Cos czuje, ze po pierwszym dniu zgubie kartke Juz prawie gotowa jestes na sylwestra, jeszcze tylko te spodnie co mialas kupic
Ja też zawsze sobie rozpiski robię jak mam się czegoś nauczyć A na sylwka nie jestem jeszcze gotowa, bo bluzeczka jest codzienna, szara, jak podkoszulek z długim rękawem. No i mierzyłam dziś spodnie i żadne mi nie pasowały, jakoś nie mogę znaleźć takich, które by mi się podobałyAle mam czas jeszcze. Za to znalazłam bluzeczkę na sylwka śliczną, nawet w przecenie była, ale tylko rozmiar L więc jak w worku wyglądałamSzukam więc dalej

Cytat:
Pomidorko biedna jeszcze te klasowki Cie mecza
wiecie co tak wiele osob mowi, ze nauczyciele to maja tak dobrze- wakacje itp ale to oczywiscie ci co nie wiedza tak mowia
a przeciez te wszystkie klasowki, wypelnianie dziennika, zebrania, przygotowywanie materialu na zajecia........ do tego pozniej jakies organizowanie wycieczek klasowych czy jakies dodatkowe zajecia, kolka.. mase roboty a sa tak niedoceniani
Kochana jesteś AsiuI masz rację, nauczyciel ma mnóstwo pracy w domu, ja jestem najlepszym przykładem, bo co chwilę wam zrzędzę, że coś musze zrobićNa szczęście to lubię, a potem 2 tyg. wolnego

Jak ubierzemy choinkę to wkleję wam zdjątko. Nauczyłam się już zupełnie zmniejszać zdjęcia

28.09.2014

Stary 2007-12-19, 18:47   #168
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ahhh zapomnialabym, Pomidorko zycz mezowi duuuuuuuuuuuuzo zdrowka, spelnienia marzen, wszystkiego co sobie tylko zazyczy

Taka rozpiska mnie uspokoi, nie bede musiala sie zastanawiac czego dzis sie uczyc a czego nie
Czekamy na zdj ja i tak zobacze je pozniej, bo juz tel mialam i moge isc czytac

Stary 2007-12-19, 19:30   #169
kachula27
Zakorzenienie

A ja juz nareszcie po pracu wiec witam dziewczynki
Kiniu to milo ze znalazlas mieszkanko
Agusiaczku i Merzatko to nie wiedzialam ze mozna miec az takie problemy z mieszkaniem,ja na szczescie wynajmowalam tylko 8 mcy a pozniej przeprowadzilismy sie na swoje do bloku obok
Ray nie martw sie dzidzia napewno jeszcze urosnie,jeszcze ma duzo czasu
Marcelinko milej nauki
Pomidorko Ty to ale gnebisz te dzieciaczki ,same kartkowki im robisz hehe,Pomidorko zyczonka dla mezusia

A ja znowu szczesliwa bo Tz juz w Polsce i nawet dzis na noc do domu zjedzie,a po swietach to nawet moze i z tydzien albo i dluzej w domku bedzie

Nikitko mi tez podobasz sie w czerwonej bluzce i spodniach

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-19, 19:43   #170
Ray
Zakorzenienie

kachula to widze ze w tym mc masz duze szanse na fasolke

ja wyczyscilam swoja lodowke i jutro bede mogla wkladac juz rzeczy super

no mam nadzieje ze dzidzia podrosnie i nie bedzie za mala... hmmm...

juz wypatrzylam sobie fotelik do auta i wozek

ja prezent mezowi nie kupilam... sam sobie kupi nie znam sie na tym czym on sie interesuje i wole jak on sam sobie cos kupi co chce wtedy na pewno bedzie happy
Stary 2007-12-19, 19:47   #171
agusieczek
Raczkowanie

Każdy mówi, że nauczyciel to taki lekki zawód, wolnego dużo przez cały rok i tylko dzieciaki , jaki to obowiązek, a nikt się nie zastanawia, że to ciężka praca. To prawie jakby ktoś wychowywał swoje dzieci, a do takich rzeczy trzeba się przygotować no i mieć dystans. Mi jak jakiegoś dziecka szkoda w telewizji, to płakać się chce, a co mówić jak w szkole kogoś bym biednego czy głodnego miała. Także chylę czoło ja także Pomidorko przed Twoją pracą.

A ja właśnie wróciłam z Ikei, tak niby po stolik dla syna lokatorki pojechałam, a wróciłam z reklamówką bombek. Normalnie u nas taką obniżkę rzucili, że grzech nie kupic. Dla przykładu 48 bombek, w jednej paczce, kosztowało 10p. Przecena pięknych dużych 10 bomb, z 5f na 49p. No to się obłapiłam, dałam ludziom na pokoje, teraz każdy może chociaż kominek ustroi. A ja postawię choinkę w kuchni jedną dla wszystkich. Także Misiu i Mężatko w Ikei są zabójcze obniżki!!!!! Nietylko na świąteczne gadżety.

agusieczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 19:47   #172
kachula27
Zakorzenienie

No kurcze Ray tez wlasnie tak mysle ze nawet duze szanse sa,wlasnie na kalkulatorach dni plodnych z netu robilam symulacje moich dni plodnych i wychodzi na to ze od 14 do 23 mam dni plodne a najwieksze szanse na poczecie jest wlasnie dzis i jutro wiec chyba wykorzystam Tz hihih

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2007-12-19, 19:50   #173
kachula27
Zakorzenienie

Widze ze Karolinka jest na wizazyku i co kochana u Ciebie i Amelci,cos tej Twokek corci nie spieszy sie na ten swiat,pewnie ma cieplutko u mamusi w brzuszku i nie chce jej sie wychodzic na takie zimno

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2007-12-19, 20:01   #174
mezatka07
Zakorzenienie

Agusiaczku to suuuper ze takie przeceny dzieki za info

KAchulka to znowu fajna niespodzianeczka i koniecznie Tz wykorzystaj dzisiaj hehe dostanie troszke witaminki "C" to bedzie zdrowszy i lepiej mu sie bedzie jezdzilo pozniej szanse rosna, to cos chyba z tego musi wyjsc hihi

Ray a jaki ten fotelik i wozek masz moze jakies fotki???
u nas to troche z tym ciezko bedzie.... hmm tu sa te rzeczy troche inne niz w Polsce i wiele wozkow jest 3-kolowych.. opinie sa podzielone, bo z jednej strony sa wygodne a z drugiej wywrotne, my chcielismy taki kupic, ale jednak wolelibysmy jakis z gleboka sztywna gondolka...
super, ze macie juz lodoweczke

Pomidorko- no to oby poszukiwania sie udaly, szkoda, ze byl tylko rozmiar L tej bluzeczki, a to nie na Ciebie ten rozmiarek hihi
Stary 2007-12-19, 20:05   #175
mezatka07
Zakorzenienie

hmmm a mnie zaczepila ta dziewczyna, bo drugi dzien sie do niej juz nie odzywam, tylko czesc mowie z grzecznosci (przez ta cala sytuacje, bo wczesniej z nia rozmawialam normalnie)... spytala sie mnie: Asia czy my juz tez nie bedziemy sie do siebie odzywac tak jak chlopaki...??
no i zaczelysmy gadac, powiedzialysmy co nam lezy na sercu i ze trzeba to jakos rozwiazac, ze juz glowa od tego peka i nikt nie czuje sie w domu dobrze..... takze my sie jako tako pogodzilysmy a ciekawe czy chlopaki podadza sobie reke na zgode... mi juz lepiej
Stary 2007-12-19, 20:10   #176
Pomidora
Zakorzenienie

No to Kachulko kciukasy trzymamy za zafasolkowanie.A ja właśnie oglądam na tvp1 film i jest tam taki noworodek, że nic tylko te malutkie piętki i piąsteczki całowaćOj, jak ja bym już takiego swojego szkraba przytuliła

Agusieczku, dziękuję ci bardzoNa szczęście lubię swoją pracę, daje mi dużo satysfakcji i jestem szczęściarą, że mogę się w zawodzie spełniaćWłaśnie kartkówki skończyłam sprawdzać i jestem z moich dzieci dumna, bo dużo piąteczek było
Ale się obłowiłaś w tej IkeiI taka dobra dusza z ciebie, że dla innych też kupiłaś

Asiu, jeszcze sobie znajdę bluzeczkę, poczekam na przeceny po świętach

28.09.2014

Stary 2007-12-19, 20:15   #177
kasiasiar
Zakorzenienie

Kachulko to łap dzisiaj TZ i nie wypuszczaj przez kilka dni i nocy

A my wszystkie będziemy kciuki trzymały
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 20:35   #178
kachula27
Zakorzenienie

he he dziewcxzynki a pewnie ze dzis dorwe Tz i bidny bedzie hihihih

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2007-12-19, 21:14   #179
mezatka07
Zakorzenienie

co tak ucichlyscie dziewczynki na wieczor??? spiace jestescie juz??
Stary 2007-12-19, 21:46   #180
misia_25_26
Wtajemniczenie

a ja nie umialam wejsc na wizaz nie wiem czy to wina kompa czy wizazu no ale wreszcie sie udalo
Wlasnie popakowalam wszystkie prezenty,tak coby tz nic nie znalazl

Agus dzieki za info,tylko szkoda ze nie mam w poblizu ikei
mezatko dobrze ze juz wyjasnilyscie sobie wszystko
Pomidoro no to czekamy na fotke choinkii wszystkiego najlepszego dla meza
Marcelinko chcialabym miec tyle zaparcia do nauki co ty
Kachulo to przyjemnego wieczoru zycze
Ray super ze macie juz lodowke
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości