![]() |
#151 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dokladnie wiec to tz jest spokojny jak ja sama z nim zostaje ![]() ale on jest naprawde ok,my nie wchodzimy mu w droge,on nam i nie ma zadnych klutni czy cos takiego,a jego upodobania to tylko i wylacznie jego sprawa,wiec my niewnikamy w jego zycie ![]() Nikitko roz do brazu bardziej pasuje wiec mysle ze bedzie ok,ale jezeli chcesz zostac przy czerwonej bluzce to wtedy spodnie bardziej mi pasuja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Nikitka widze uparta na kolorek jakis
![]() nie da rady z ta brazowa bluzka???? hihi to moze ta rozowa, tylko musialabym zobaczyc caly komplecik razem ![]() ale tak mi sie cos wydaje, ze Nikitka nasza to i tak w tej seksownej zywo czerwonej pojdzie ![]() ![]()
#156 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
jest moja lodowka
![]() ja dziewczyny sie martwie troche dzidzia... o tym usg ostatnim mysle ze moja dzidzia tak malo wazy... doktro mowil ze malo wazy ale uwaza ze w normie nawet nie wiem co jest jesli dzidzia za malo wazy :/ mam nadzieje ze jeszcze urosnie w koncu jeszcze 3 mc
#158 |
Zakorzenienie
|
Ray dzidzia napewno urosnie, nie martw sie
![]() ![]() Nikitko a no jakos tak wygladasz, ze dobrze sie w tym czujesz hihi a dekold spoko, z takimi "warunkami" nie mozna bez odpowiedniego dekoldu wychodzic z domu ![]() ![]() to co wybierzesz- spodnie czy spodniczke??? w czym Ci wygodniej? a mnie sie troche uczepil bol podbrzusza...hmm o nie czy znowu sie zaczyna ![]()
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiu nie dobrze że cie znowu boli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
podobno tak ale sama nie wiem... no nic kolejne usg bedzie jakos w 35 tyg to sie okaze czy wszystko w normie czy bede sie musiala martwic
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzidzia jest mala kruszynka, ale jeszcze sobie urosnie tyle ile bedzie potrzebowala, przeciez kazdy czlowiek jest inny, a ona napewno bedzie zdrowym i pieknym bobaskiem ![]() Nikitko a to Cie ugadlam z ta bluzka hihi ![]() no i dobrze, idz sobie w tej bluzce i w spodniczce nasza mala seks bombo ![]() Nikitko ale boli tylko troszke, moze odrobine jak na miesiaczke....ale do miesiaczki jeszcze daleko, wiec nie sadze, zeby juz teraz malpa przyszla
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Gusia byla i sobie poszla.... uuuuuuuuu
Ray lepiej sie nie zastanawiaj co bedzie gdy, bo to nie ma sensu... Dziewczynki lece sie uczyc ![]() Buziaczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
z tych nerwow i calej domowej atmosfery az mi sie cos porobilo, mdli mnie od samego rana, myslalam, ze jak cos zjem to przejdzie, ale gdzie tam! do tego glowa mnie teraz boli
![]() ![]() jeszcze przyszedl ten "wlasciciel" i gadal szeptem z ta dziewczyna w kuchni.... to ja do niego dzwonilam, zeby teraz zareagowal w sprawie chamskiego zachowania meza tej klientki a on sobie w najlepsze przychodzi i jeszcze mnie pewnie obgaduje.... no bo po co mowia cicho i jeszcze sie smieja.......... dosyc mam ![]() slyszalam tylko urywki z tego, wiem ze mowili o calej sytuacji, poprostu tragedia, jakbym mieszkala z imbecylami a nie z doroslymi ludzmi, gdzie mozemy wszyscy usiasc przy stole i wyjasnic co nam lezy na sercu.... nie no po co lepiej obgadywac kogos za plecami ![]() ![]()
#164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No to ładnie wyjaśniłaś co to jest murzynek ![]() My w tym roku Wigilię spędzamy u teściów ![]() ![]() Madziu, dużo miłości i ciepła w nadchodzące święta, radości z tego małego brzdąca pod sercem i spokoju ![]() Asiu, spokojnie kochana, nie denerwuj się. Znam takie przeboje mieszkaniowe, w ciągu 4 lat przeprowadzałam się 6 razy ![]() ![]() Marcelinko, to miłej nauki kujonku jeden ![]() Justynko, dzidzia jeszcze zdąży urosnąć, zobaczysz ![]() A my byliśmy dziś na ostatnich zakupach, mamy wszystkie prezenty ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#165 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Przyszlam na chwielke, bo na tel czekam :/
Pomidorko ja Ci dam kujonku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko biedna jeszcze te klasowki Cie mecza
![]() wiecie co tak wiele osob mowi, ze nauczyciele to maja tak dobrze- wakacje itp ale to oczywiscie ci co nie wiedza tak mowia a przeciez te wszystkie klasowki, wypelnianie dziennika, zebrania, przygotowywanie materialu na zajecia........ do tego pozniej jakies organizowanie wycieczek klasowych czy jakies dodatkowe zajecia, kolka.. mase roboty a sa tak niedoceniani ![]()
#167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak ubierzemy choinkę to wkleję wam zdjątko. Nauczyłam się już zupełnie zmniejszać zdjęcia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#168 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ahhh zapomnialabym, Pomidorko zycz mezowi duuuuuuuuuuuuzo zdrowka, spelnienia marzen, wszystkiego co sobie tylko zazyczy
![]() ![]() ![]() Taka rozpiska mnie uspokoi, nie bede musiala sie zastanawiac czego dzis sie uczyc a czego nie ![]() Czekamy na zdj ![]() ![]()
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
A ja juz nareszcie po pracu wiec witam dziewczynki
Kiniu to milo ze znalazlas mieszkanko Agusiaczku i Merzatko to nie wiedzialam ze mozna miec az takie problemy z mieszkaniem,ja na szczescie wynajmowalam tylko 8 mcy a pozniej przeprowadzilismy sie na swoje do bloku obok Ray nie martw sie dzidzia napewno jeszcze urosnie,jeszcze ma duzo czasu Marcelinko milej nauki Pomidorko Ty to ale gnebisz te dzieciaczki ,same kartkowki im robisz hehe,Pomidorko zyczonka dla mezusia A ja znowu szczesliwa bo Tz juz w Polsce i nawet dzis na noc do domu zjedzie,a po swietach to nawet moze i z tydzien albo i dluzej w domku bedzie Nikitko mi tez podobasz sie w czerwonej bluzce i spodniach
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
kachula to widze ze w tym mc masz duze szanse na fasolke
![]() ja wyczyscilam swoja lodowke i jutro bede mogla wkladac juz rzeczy ![]() no mam nadzieje ze dzidzia podrosnie i nie bedzie za mala... hmmm... juz wypatrzylam sobie fotelik do auta i wozek ![]() ja prezent mezowi nie kupilam... sam sobie kupi ![]() ![]()
#171 |
Raczkowanie
|
Każdy mówi, że nauczyciel to taki lekki zawód, wolnego dużo przez cały rok i tylko dzieciaki , jaki to obowiązek, a nikt się nie zastanawia, że to ciężka praca. To prawie jakby ktoś wychowywał swoje dzieci, a do takich rzeczy trzeba się przygotować no i mieć dystans. Mi jak jakiegoś dziecka szkoda w telewizji, to płakać się chce, a co mówić jak w szkole kogoś bym biednego czy głodnego miała. Także chylę czoło ja także Pomidorko przed Twoją pracą.
![]() A ja właśnie wróciłam z Ikei, tak niby po stolik dla syna lokatorki pojechałam, a wróciłam z reklamówką bombek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
No kurcze Ray tez wlasnie tak mysle ze nawet duze szanse sa,wlasnie na kalkulatorach dni plodnych z netu robilam symulacje moich dni plodnych i wychodzi na to ze od 14 do 23 mam dni plodne a najwieksze szanse na poczecie jest wlasnie dzis i jutro wiec chyba wykorzystam Tz hihih
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Widze ze Karolinka jest na wizazyku i co kochana u Ciebie i Amelci,cos tej Twokek corci nie spieszy sie na ten swiat,pewnie ma cieplutko u mamusi w brzuszku i nie chce jej sie wychodzic na takie zimno
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Agusiaczku to suuuper ze takie przeceny
![]() ![]() KAchulka to znowu fajna niespodzianeczka i koniecznie Tz wykorzystaj dzisiaj hehe dostanie troszke witaminki "C" to bedzie zdrowszy i lepiej mu sie bedzie jezdzilo pozniej ![]() Ray a jaki ten fotelik i wozek masz moze jakies fotki??? u nas to troche z tym ciezko bedzie.... hmm tu sa te rzeczy troche inne niz w Polsce i wiele wozkow jest 3-kolowych.. opinie sa podzielone, bo z jednej strony sa wygodne a z drugiej wywrotne, my chcielismy taki kupic, ale jednak wolelibysmy jakis z gleboka sztywna gondolka... super, ze macie juz lodoweczke ![]() Pomidorko- no to oby poszukiwania sie udaly, szkoda, ze byl tylko rozmiar L tej bluzeczki, a to nie na Ciebie ten rozmiarek hihi
#175 |
Zakorzenienie
|
hmmm a mnie zaczepila ta dziewczyna, bo drugi dzien sie do niej juz nie odzywam, tylko czesc mowie z grzecznosci (przez ta cala sytuacje, bo wczesniej z nia rozmawialam normalnie)... spytala sie mnie: Asia czy my juz tez nie bedziemy sie do siebie odzywac tak jak chlopaki...??
no i zaczelysmy gadac, powiedzialysmy co nam lezy na sercu i ze trzeba to jakos rozwiazac, ze juz glowa od tego peka i nikt nie czuje sie w domu dobrze..... takze my sie jako tako pogodzilysmy a ciekawe czy chlopaki podadza sobie reke na zgode... mi juz lepiej ![]()
#176 |
Zakorzenienie
|
No to Kachulko kciukasy trzymamy za zafasolkowanie.
![]() ![]() ![]() Agusieczku, dziękuję ci bardzo ![]() ![]() ![]() Ale się obłowiłaś w tej Ikei ![]() ![]() Asiu, jeszcze sobie znajdę bluzeczkę, poczekam na przeceny po świętach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Kachulko to łap dzisiaj TZ i nie wypuszczaj przez kilka dni i nocy
![]() A my wszystkie będziemy kciuki trzymały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
he he dziewcxzynki a pewnie ze dzis dorwe Tz i bidny bedzie hihihih
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
co tak ucichlyscie dziewczynki na wieczor??? spiace jestescie juz
![]()
#180 |
Wtajemniczenie
|
a ja nie umialam wejsc na wizaz nie wiem czy to wina kompa czy wizazu
![]() ![]() Wlasnie popakowalam wszystkie prezenty,tak coby tz nic nie znalazl ![]() Agus dzieki za info,tylko szkoda ze nie mam w poblizu ikei ![]() mezatko dobrze ze juz wyjasnilyscie sobie wszystko ![]() Pomidoro no to czekamy na fotke choinki ![]() ![]() Marcelinko chcialabym miec tyle zaparcia do nauki co ty ![]() Kachulo to przyjemnego wieczoru zycze ![]() Ray super ze macie juz lodowke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.