![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w kupie raźniej:)
Heh dzieki dziewczyny
![]() Ilona wydasz spokojnie w roku szkolnym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Niestety z ta praca nie wyszlo.
Chyba pojade do Wawki. Ale chyba dopiero za tydzien bo teraz szwagier by przyjechal dopiero jutro i wracac juz w piatek lub sobote( nie wiem czy by mogl) to bez sensu. Pojade po niedzieli na dluzej ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
No to juz wszystko wiesz, widzisz, i z TŻ sie zobaczysz i do Warszawy pojedziesz, a praca sie nie przejmuj, jeszcze sie w zyciu napracujesz
![]() Ja jutro mam na grilla jechac ale szczerze mowiac nie wiem czy pojade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
Zaglądam a tu kupa się rozeszła... buuu... Ja się tak nie bawię
![]() ![]()
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Mam juz plan ze jade do Warszawy ale za tydzien lub dwa.Zobacze sie z Tz-etem i bede pracowac w Warszawie.
Najpierw zalatwiam sobie ksiazeczka sanepidowa wiec czekam z wyjazdem.
![]() |
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej skorzystasz na tym, bo zobaczysz tż-ta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Ilonka jako kto będziesz pracowała? Szcześciara... A ja czekam do września na spotkanie z Tż no jak na moją 18nastkę się nie pojawi to będzie foch
![]()
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
No ja to byle do piątku
![]() Juz sie troche spakowałam i juz widze ze bede miała problem z głownym bagazem bo juz mam 10 kg, a jeszcze pare kosmetykow i miesko i prostownica i pare pierdół ![]() Ilona, super ze bedziesz miała prace tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Na razie jeszcze nie wyjezdzam.
A pieniazki chce miec bo chce kupic porzadne pedzelki do makijazu na allegro(mam jakis badziew i az 1 porzadny do cieni) i kurs wizazu na dvd i ze mnie ma byc kosmetyczka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Ze mnie ma być kosmetolog
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
NA razie to jest ze mnie makijazystka jak z koziej d traba ale sie ucze.
NA razie slabo daje sobie rade jak mam 1 pedzelek do cieni( i te gabeczki przy cieniach) z Avonu ![]() Pedzle do pudru itd mam porzadne ale do cieni to jest masakra. A mnie glownie ciagnie makijaz.
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Ja sie na temat mojego makijazu nie wypowiadam
![]() ![]() ![]() Ja to az sie boje co ci bedzie wychodzic z tymi pedzlami dobrymi, albo za pare lat, dobra makijazystka bedzie z ciebie, widac ze masz dryg do tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widzialas makijaze gamegirl? Kopara opada- i ona ma tylko 17 lat a talentu jak Pani Orlowska z Tvnstyle lat okolo 40. Ale bede sie starac,po tej szkole ide na jakas szkole kosmetyczna wlasnie z makijazem jakies kursy pokoncze. Siostra sie cieszy bo mowi ze bedzie mial ja kto malowac ![]() Bo jak na razie samobojcow(czyt.chetnych do makijazu wykonanego przeze mnie) brak ![]() Ale moze sie ktos znajdzie- obecnie siostra jest opalona jak murzynka to jej nie pomaluje bo ja mam jasne podklady..ewentualnie jej moge oczy zrobic. Albo jej kosmetykami ja wypackac ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Wogóle sporo makijaży tu ładnych jest, sporo dziewczyn z talentem, a ja 2 lewe raczki buuu
![]() Pojechałam dzisiaj po czarne spodnie... wróciłam z : szarymi jeansami majtkami stanikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
A mnie ciuchy nie rajcuja- ciagna mnie za to kosmetyki
![]() ![]() Ale ostatnio postepy bo kupilam bluzke(oklaski ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim skromnym zdaniem nic tak nie poprawia nastroju jak pojscie do sklepu po jakis ciuszek albo dodatek xD ahhhh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Shewa heloł pakujesz sie juz?
ja sie widze z moim w niedziele a Ty jutro ![]() Ja robie juz porzadek( w glowie na razie) co zabiore do wawki by sie historia rok temu nie powtorzyla ![]() Bo w przyszlym tygodniu chyba tam jade. Kurcze ale jak na razie ani u mnie ani tam nie ma pogody,pochmurno i brak slonca(ale sie dobrze spi)
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Mi tam najlepiej poprawia humor bielizna
![]() ![]() A spakowana juz jestem własciwie w połowie, tylko jutro z tata to poukładam tak zeby sie wagowo zmiescic ze wszystkim. Jeszcze spodnie musze isc wymienic, zrobic sie na bostwo i moge leciec ![]() Z włosami oczywiscie nie wytrzymałam i zrobiłam szamponetka ![]() Jak weszłam do kuchni i zobaczyłam ile mi narobili kotletów to padłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Shewa a na jak dlugo tam jedziesz?( w sumie lecisz?)
I sama lecisz?Jak dlugo trwa podroz? Ja gadalam z siostra przez telefon - bo szukam ofiary do makijazu ![]() ![]() Wiec jak bede tam dopadne ja z pedzelkiem pstrykne zdjecia i pokaze na MM jako modelke ![]() Mowila ze moge codziennie jej do pracy makijaz robic bo jej sie nie chce a ja jej mowie ze do pracy wole nie bo ja z pracy wywala ![]() Ale tak powaznie sprobuje jej zrobic taki dzienny do pracy kiedys i taki bardzije ciekawy po pracy. Moja 1 modelka i bedzie wyzwanie bo po 30 stce i troszke zmarszczki ma i te sprawy ![]() Acha i kupilam se na allegro ten kurs makijazu na DVD-wkrotce kupie lepsze pedzelki i bedzie jazda ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Shewa to może mi podrzucisz trochę kotletów? Marzę o nich już od miesiąca ![]() Ilonka ja się zgłaszam jako modelka ![]()
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Lece na miesiąc
![]() ![]() ![]() No to fajnie ze sie siostra zgodziła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dosc szczerze mowiac juz domowych kotletow ![]() Zglaszac sie jako modelka? Lubisz ryzyko widze ![]() Cytat:
Ja jeszcze nigdy nie latalam( no chyba ze po % ![]() Kurcze na kims to bedzie 1 raz i bedzie trzeba duzo wczesniej przed siostry praca zeby sie nie spoznila jesli bedzie trzeba jakies poprawki robic ![]() Ja prawdopodobnie jeszcze caly tydzien lub dwa w domku ![]() ![]() I wtedy sobie chyba kupie pedzelki i zrobie odbior osobisty w Wawie(szwagier mnie podwiezie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
He moge podrzucic nie ma sprawy, mam 20 mega kotletów
![]() Mój 1 lot niestety, jak mi wszyscy daja rady co do startu tak ja juz głupia jestem i chyba tam padne ![]() Ja o wiele bardziej wole robic cos na kims niz na sobie, no chyba ze kreski eyelinerem to tylko na sobie umiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Az Ci sie beda snily ![]() Ja na kims jeszcze nie probowalam ![]() Ale efekty pokaze(mam nadzieje ze siostre w pracy poznaja) Kiedys ogladalismy jakis program to dokleili kobiecie sztuczne rzesy ale z 10 cm mialy a siostra mowila ze zrobi sobie takie pracy i prawie nikt nie zauwazy ![]() (pracuje w szpitalu ![]() Ale z siostra mam ogolnie dobry kontakt ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze do wyboru zupki chinskie
![]() Ja jestem jedynaczka wiec nie mam nawet na kim probowac, ale moze to i lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam jeszcze brata ale moze go pomine w eksperymentach ![]() ![]() A bratowa sie wcale nie maluje( i tak jej nie lubie to jej za oplata ![]() A mama to kobieta dojrzala i takich makijazy jeszcze nie robilam,zrobie jej po szkole ![]() A tak w ogole to dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
Jej 20 kotletów... Marzenie... Mniam podrzuć mi chociaż 5
![]() ![]() Samolotem leciałam jakieś 3 h a po % zdarzało mi się ponad 8 h lecieć ![]() Ilonka oczywiście że lubię ryzyko ![]() Muszę się pochwalić wam dziewczynki pochwalić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Przyszlam sie pochwalic ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.