|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Jest genialna
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kolorowa karteczkomania okolicznościowa :)
Cytat:
z jeniferkiem to nic wspólnego nie ma a najnowsza karteczka mimo, że nie dokończona niezmiernie mi się podoba
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem pod ogromnym wrażeniem - stworzyłaś cudo - baaaaaaaaaaaaaaaaardzo karteczka mi się podoba, oj bardzo.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajna kartka
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
Śliczne kartki
Masz genialne pomysły.Życzę jak najwięcej nowych kartek w Nowym Roku |
|
|
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
Bialych mysli lekkich jak puch,
niech Aniol przywieje z nieba, otworzy skrzydlem nadziei, i niech kolede zaspiewa, bo dzisiaj jest piekny dzien, wszystko sie rodzi na nowo, wiec w blasku tajemnych swiat, zyj zdrowo i kolorowo. Z okazji nadchodzacych Swiat Bozego Narodzenia pragne przeslac Ci najserdeczniejsze zyczenia. Niech nadchodzace Swieta beda dla Ciebie niezapomnianym czasem spedzonym bez pospiechu, trosk i zmartwien. Zycze Ci, aby odbyly sie w spokoju, radosci wsród Rodziny, Przyjaciól oraz wszystkich Bliskich dla Ciebie osób. Wraz z nadchodzacym Nowym Rokiem zycze Ci równiez duzo zdrowia i szczescia. Niech nie opuszcza Ciebie pomyslnosc i spelnia sie te najskrytsze marzenia.
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
___________***********
________***************** ______********************* _____**********$************ ____**********$__$*********** ___***********$___$*********** ___**********$_____$********** ___**********$__$__$********** ___***********$_$_$*********** ____**********§§$$$$$********* _____********§$$$$$$$******** ______*******§$$$$$$$******* _______******§§$$$$$$***** __________***§§§$$$$$** ___________§§§$$$$$$$ _______**_____$$$$$$$ _____$***$____$$$$$$$ ____$*****$___$$$*****$ ___$*******$_$$*******$_______$ --__$*******_$*********$___$$$$$ _$*******§§§§§§_*****$__$$$$$$$$$ $*******§§§§§§§§******$_$$$$$$$ $********§§§§§§*******$__$__$ _$$$$$$***$***$$$$$$$$ ___$*****$_$$***$$_$$$$$$$_$ _$******$_$$$$$*****$.$$$$$$$ $_*****$_$$$$$.$******$.$$$$$$$ $*****$_$$$$$$$_$******$._$ _$***$___$$$$$$__$******$ __$*$___$$$$$_$___$*****$ ___$_____$$$$_____$*****$ __________$$______$***$ __________________$*$ Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Marzeń o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku życzy Joasiunia |
|
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny!!!!
Oj! ale mnie tu długo nie było , hehhehe mam jeszcze życzenia ze świąt bożego narodzenia ) za które ślicznie dziękuję ![]() Zrobiłam parę nowych karteczek. Zamieszczam ich zdjęcia Jeśli macie ochotę to zapraszam na moją aukcje na allegro papierów do scrapbook'a aukcja kończy się 2 sierpnia koło godziny 17:00 Dla wizażanek jestem skłonna opuścić cenę do 26zł za komplet ....jeśli zdecydujesz się kupić po zalicytowaniu, w tytule wpłaty wpisz nick z allegro i słowo "WIZAZ" wtedy cena bedzie niższa o 4zł i płacisz 26zł + koszt.wysyłki Buziaki i czekam na ocenki moich wypocin ![]() kartka dla Sylvie1.jpg dla asi.jpg
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
!ZAPRASZAM! Edytowane przez oskar-82 Czas edycji: 2009-07-22 o 08:00 |
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne karteczki
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Ładniutkie
A reklama na Wizażu z tego co wiem to płatna jest...
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne karteczki.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne są te Twoje karteczki, obejrzałam wszystkie
Co jedna to piękniejsza Masz świetne pomysły, wciąż pokazujesz coś nowego. Super !
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochani!
No i znowu minęło kupę czasu! W tej przerwie zdążyłam urodzić ślicznego małego kochanego okruszka który zajmuje mi większość czasu ![]() No i staram się czasem coś stworzyć, z różnym skutkiem ![]() Oto ostatnie moje prace Załącznik 3170098 Załącznik 3170099 a oto jeszcze mój maleńki skarb Załącznik 3170110 POZDRAWIAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY BARDZO SERDECZNIE!
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

buźka

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie