|
|
#151 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Różności
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Flawness Feline: /wszystkie jasne, albo bardzo jasne/ - 2 - Frisky Sphynx - 1 - Sleek Mau - 1 - Sleek Chartreux - 1 - Sleek Sphynx - 0 - Inquisitive Mau Primp&Preen: - Premiere Pluss Primer Combo - Top Cat Finish/Setting Powder plus plasterki Frownies. Moglabys jakoś wycenić te rzeczy? i ile jest plasterków? no i przede wszystkim co byś chciala ode mnie? |
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
- NU EDT 30 ml., z kartonikiem, ubytek to 2 psiki testowe
ewentualnie ma perfumy poza wątkiem:--) Mam tez olej arganowy (z Biolandera), z soku granatu (ZySK) Miniatury: Miss Dior 5 ml, odlewki z mojej kolekcji, Demeterki
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2014-02-20 o 13:59 |
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za białą czekoladkę Bourjois?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=293021 pozdrawiam |
|
|
|
|
#157 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.
|
|||
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294978 |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- szachownica Clinique Golden Bronze -2 razy maźnieta, z kartonikiem
- puder brązujący Bourjois tzw. "czekoladka" - ubytek ok. 20% - blyszczyk Maybelline WateShine Elixir - kolor 560 Ivory Star (raz użyty) - ziemia egipska Bi-kor (ubytek ok. 30%, wylamany zawias w pudelku - nie przeszkadza w zamykaniu) COS U MNIE?
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A interesuje mnie u Ciebie rozświetlacz Collistara, albo biała czekoladka Bourjois. Gdybyś znalazła u mnie coś większego, to chętnie przygarnę podkład Chanel albo róż Clinique. Najlepiej napisz za co byś to chciała oddać, może mam ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Może moje miniaturki perfum za
Biotherm, Biopur, Instant Touch Pore Refiner? |
|
|
|
|
#162 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
Dziekuję za propozycję, ale to niestety nie moje zapachy. |
|||
|
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
- myślę nad oddaniem (ale nie zdecydowalam sie na 100%
)sypkich pryzm Givenchy (Prisme Libre) kolor Delicate Beige (ubytek ok. 30%), z kartonikiem - puder prasowany Giorgio Armani Sheer Powder - kolor nr 1 zostalo ok. 4 - Biotherm, Biopur, Instant Touch Pore Refiner (preparat zwężający pory), 20 ml. (pelnowymiarowe opakowanie, nie miniatura)- uzyty 2 razy - Biotherm Biopur Lotion (tonik)- 30 ml., nieuzywany - Biotherm Biopur fluid nawilzajaco-matujacy do twarzy (lekki krem)- tubka 20 ml. - La Roche Posay, Posthelios, 40 ml, uzyty 1 raz - Biotherm Biosource żel oczyszczający 20 ml., ubytek ok. 20% - Biotherm Biosource tonik 30 ml, nieużywany - maslo do ciala Mineral Care, grejfrutowe 300 ml., raz uzyte Witaj czy znajdziesz coś u mnie za któres z powyższych rzeczy? |
|
|
|
|
#167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Znajdziesz coś u mnie???
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
- Clinique pore minimizer thermale-active skin refiner gommage 75 ml.(peeling), zostało ok. 50%
- Clinique liquid facial soap mild 30 ml., nieuzywane znalazłabyś coś u mnie za dwa powyższe? pozdrawiam |
|
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj.
![]() Znajdziesz coś u mnie za: - pomadki: Bebe Zartrose i Oeparol - balsam do rąk i paznokci HerbaStudio, ubytek ok. 15% - Oceanic, AA Young, Krem antybakteryjny 'Intensywna pielęgnacja' 50 ml. - Oeparol Krem nawilzajacy Z Twojej wish mam poza wątkiem odżywkę 3-minutową Aussie (nie pamiętam jakie zużycie, musiałabym zerknąć) i mianiaturki zapachów. ![]() Zapraszam.
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Maggie może u mnie coś znajdziesz, poza wątkiem mam dwa róże burzujki jasny róż i ciepły brąz
|
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy znajdziesz coś za Podologics, Double Perfection Chanel i białą czekoladkę?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=306277 Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2009-01-26 o 00:57 |
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za collistar rozswietlacz?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304159 |
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Byłabym chętna na: Biotherm, Biopur, Instant Touch Pore Refiner (preparat zwężający pory), 20 ml. (pelnowymiarowe opakowanie, nie miniatura)- uzyty 2 razy
ew. jeszcze czekoladki Bourjous. Zerknij, mam kosmetyki profesjonalne Bielendy, mogę zrobić odsypkę czystej glinki zielonej Dermaglinu. |
|
|
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, bardzo przepraszam Was wszystkie, ale póki co zawieszam wszelkie wymiany - mam poważnie chory kręgoslup i nie mam możliwości w miarę regularnego siadywania do kompa. Pozdrawiam cieplo.
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Hej znajdziesz cos u mnie?
![]() mi podoba sie wstepnie: Collistar rozswietlacz nr 1, parę razy maźnięty, z kartonikiem - róż Clinique - limitowana wersja Patchwork Pink - parę razy maźnięty, z kartonikiem, na wyrost ubytek oceniam na ok. 5% - puder brązujący Bourjois tzw. "czekoladka" - ubytek ok. 20% - puder rozświetlający Bourjois tzw. "biala czekoladka" - ubytek ok. 20% - puder prasowany Giorgio Armani Sheer Powder - kolor nr 1 zostalo ok. 40% - puder sypki Chanel Poudre Libre, kolor 30, zostalo ok. 50% - blyszczyk Revlon Super Lustrous Lipgloss - kolor Nude Lustre (niemal nowy, tylko wyprobowany na ręku kolor) |
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
znalazlabys cos u mnie za rozyk clinique lub ziemie egipska? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=420139
|
|
|
#179 |
|
Wtajemniczenie
|
- Sephora Vernis a Ongles lakier do paznokci, 5 ml., pólprzejrzysty róż, kolor sprawdzony na 1 paznokciu
Bebe Zartrose Oeparol Chapstick - balsam do rąk i paznokci HerbaStudio, ubytek ok. 15% - Sally Hansen Diamond Strength Baguette Beige (polprzejrzysty beż) - ubytek ok. 5% - AA Oceanic Therapy Trądzik Krem matujący na dzień, 50 ml. - raz użyty- nieaktualne - AA Oceanic Therapy Trądzik Krem nawilżający na noc, 50 ml. - 2 razy użyty - nieaktualne - Oceanic, AA Young, Krem antybakteryjny 'Intensywna pielęgnacja' 50 ml. - uzyty 1 raz - Biotherm Biopur fluid nawilzajaco-matujacy do twarzy (lekki krem)- tubka 20 ml. coś za cokolwiek?
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
cos za rozyk clinique lub ziemie
?https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=420139
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

.

)