![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
Cytat:
![]()
![]() |
#152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Właściwie to facet ma rację ;D
![]() |
#153 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() termofor ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Przenosimy z TŻem stół. Jego (stołu
![]() ![]() TŻ: Masz celulitis na rękach! ja: ![]() TŻ: No co? Mieliśmy sobie wszystko mówić Chyba nie do końca o to mi chodziło... ![]()
#157 |
Perfumoholik z wyboru
|
Dorkaaa
![]() ![]()
#158 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Edytowane przez dorkaaa Czas edycji: 2009-01-05 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
Wczoraj gadamy o czymś z TŻ-tem.W pewnym momencie zaczął mnie obmacywać czym mnie zdenerwował.
JA do niego z wielką pretensją: MAMO!!!! TŻ zrobił przerażoną minę: Bój się boga,co ty ze swoją matką robisz! ![]() ![]() ![]() Kiedy miałam moment załamania. TŻ: Mogę ci zrobić pierdzioszki? JA:... TZ: Ty mnie nie zmuszaj do ostateczności... JA:... TŻ: Ok,nie mam wyboru. Po czym wstał,wziął mnie na ręcę i zaczął się kręcić śpiewając "ja cię koch,ty mnie koch,wszyscy MAKARENA!" ![]() Oglądamy "to" stephena Kinga. Film wyłączył nam się gdzieś w połowie i za nic nie chciał się ponownie włączyć. Rozczarowanie TŻ-a było aż nadto widoczne bo: - nie widziałem jak ona ich wszystkich przeleciała ![]() ( kto czytał książkę ten wie o co chodzi ![]() Albo leżymy. Nagle zmienia się TŻ-towi na wyznania miłosne ![]() TŻ: ty,pindolu,ty no wiesz..no,że ty jesteś na ( i zaczyna śpiewać ) FOREVA AND EVA nananana...I will love you FOREVA AND EVAAAAA ![]() TŻ opowiada: Dzisiaj Kaja była w szkole boso JA: Że co?! TŻ: Miała takie fajne owłosione stopy,patrz Po czym wyciąga telefon i pokazuje mi zdjęcie JA: Gupku,po co ty fotografujesz czyjeś futrzane kozaki? ![]() ![]() TŻ: No bo fajne było wyobrażenie,że ona przyszła boso ![]()
#160 |
Zakorzenienie
|
DarkLilly Twój TŻ jest świetny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#161 |
... choć nie Westwood
|
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
DarkLilly
![]() ![]()
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Grudniowa-szatynka:
Haha..no to go podsumowałaś ![]() TŻ: Chyba zostanę kompozytorem.. JA: Aż tak wielki talent w sobie odkryłeś? TŻ: Baaa...tylko tego posłuchaj: Let's twist again...SINUS! ![]() TŻ: Mogę cię zjeść? JA: Nie,bo to by było ze szkodą dla ciebie TŻ: Dla mnie? A czemuż to? ;> JA: Bo nie miałbyś mnie już na zawsze TŻ: Wtedy miałbym cie dopiero zawsze ze sobą ![]() TŻ: Umrzyj mnie! JA: Nie TŻ: Chociaż raz! JA: Nie! TŻ obrażony : Ty to ciumciastek jesteś
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zadomowienie
|
TŻ mieszka koło bardzo hałaśliwego kościoła. W niedzielę zaczyna sie już od szóstej rano: bim bam zegar, kuranty, pół godziny później dzwony na mszę, za pół godziny zegar, kuranty, później słychać dzwony z drugiego kościoła itd. całe przedpołudnie. Już przywykliśmy, prawie nie słyszymy.
Przedpołudnie spędzamy mile w łóżeczku, intymne chwile... W pewnym momencie TŻ odrywa się ode mnie, podnosi głowę, nasłuchuje i z dumą - i pewnym zdziwieniem - mówi: - zawsze, kiedy całuję piersi, to dzwony dzwonią... ![]() ![]()
#166 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
#168 |
Zakorzenienie
|
DarkLilly
![]() ![]() ![]() ![]() mój TŻ ostatnio na uroczystość rodzinną nie chciał włożyć krawatu, to próbowalam go do tego nakłonić różnymi obiecankami Ja: Spełnię Ci 3 życzenia, wymyśl jakie chcesz ![]() TŻ: ooo... to pierwsze to żebyś kupiła zamek do drzwi w Twoim pokoju, drugie żebyś wymusiła zgode od mamy na zamontowanie go, trzecie to żebyś wymusiła zgode by móc zamykać się na klucz kiedy ja przychodzę... Ja - przerywam mu : ale kochanie co Ci to da? TŻ: To nie ma czwartego życzenia? ups... ![]() ![]() 2. Patrzymy sobie na Tv, w pewnym momencie Tż bierze komórke i coś tam pisze... za chwilę ja dostaje smsa "idziemy sie kochać? ;> ![]() Kolega K: oglądałaś wczoraj Pierwszą Miłość? Ja: nooo a co ? K: bo wiesz zycie jest niesprawiedliwe ![]() Ja: czemu? co się stało? K: Bo nawet Mariusz sobie por*chał wczoraj, a ja już 3 miesiące bez... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
Dosłownie sprzed 15min,bo teraz TŻ śpi,chory ( a chory facet,wiadomo=umierający
![]() ![]() TŻ się obudził i jeszcze taki zaspany mówi: TŻ: Kiciuuu...kochaj mnie nawet jak urmram JA: Przecież ty nigdy nie urmrasz ![]() TŻ: Wiem..ale mimo to jak bede umieral to tul mnie tak jak teraz JA: No to razem urmramy,innego wyjścia nie widze TŻ: Aaa...to kupie nam po takiej obrozy na szyje,ze jak jednej osobie puls stanie to drugiej glowa wybuchnie. Taki bajer jak w Potterze...jak jeden umrze to i drugi żyć nie może...czy jakoś tak TŻ już niemal ponownie usnął. Jeszcze mu się coś przypomniało: - No to jak bedziesz chciała mnie zostawić,to powiem,ze popelnie samobojstwo. Przecież szkoda bedzie takiej slicznej kicien jak twoja... I dalej śpi ( dla niewtajemniczonych: TŻ "kicien" mowi na moje wlosy,gdy je zwiążę w kitkę ![]() ![]()
#170 |
Rozeznanie
|
rozmawiam z klegą przez telefon i on mówi:
On:ale ja lubię szybko jeździć samochodem Ja:normalnie Kubica z Ciebie On:chyba K.u.r.w.i.c.a. śpiewa mi do słuchawki i mówię Ja:idż do "mam talent" On:taaa,chyba "beztalencie"
#171 |
Przyczajenie
|
Rozmowa z kolega
M: Lubisz mnie? Ja: Nom, a czemu pytasz? M:"chciałem się upewnić", bo prosiaczek to łapał kubusia za łapie i sie upewniał czy ten jest obok Wiadomość o tego samego kolegi: " Ty to mnie chyba lubisz jak koń owies albo jak Renia Beger sex" Kolega M. po 18stce dzwoni, ja nie miałam przy sobie telefonu, to wysyła smsa: " Biegnę sobie Poleska (jedna z ulic) tak, ze az mnie fotoradar złapał, później się budzę i patrze, ze leże na podłodze" Rozmawiam z tym samym kolega na gg i rozpaczam z jakiegos powodu: Ja: <beczy> M:no nie płacz nie płacz M:kupie Tobie Kredki M:a nawet mazaki M:tylko nie płacz Rozmowa z innym kolega Ja: Ide sie uczyć po 5 min Ja: jednak idę spać K: Toś walnęła jak łysy warkoczem o kant kuli Następnego dnia z tym samem kolega: K: Siostra wstawiła zdjecia moje na neta Ja: To usuń, przecież umiesz K: Chwila, tylko idę oberwę jej łeb i nasikam do kręgosłupa Rozmowa z kolega A: A: Umiesz na biole? Ja: Przyznam się bez bicia, ze sie uczyłam sle jakos nie wchodzi A: swój chłop ![]() Rozmowa z kolega A: A: jedziesz na koncert? Ja: raczej tak A: a czym tam dojechac? Ja: z dworca beda podstawione specjalne autobusy A: aha... czyli 40 nawalonych dresów na 1m2 i sie zastanawiasz czyja to reka Cie dotyka i masz nadzieje ze to ręka |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
hej .. nei wiem czy mogę to tu napisac poniewaz nie dotyczy to faceta ale zrobie to ..
![]() Wczoraj w klasie rozmawialiśmy coś o serach do jedzenia zółtych .. a moja kolezanka na to .. Wszytkojedząca nazywająca się.. jak gdzies sie pcha w kolejce ze jest w tzw ciązy spozywczej poniewaz ma brzuszek wiec ma pierwszeństwo ( oczywiscie dla zartów wszytko) i oznajmia po chwili bardzo głośno .. NO JA uwielbiam ser spod laski mmmm pycha ( a miałabyc ja uwielbiam ser podlaski ..ale oczywiscie wszyscy zaczeli ście zwijac ze smiachu .. bo wiadomo o czym pomyśleli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
![]()
Taki mały OT...
Było kiedyś o męskim pojmowaniu, czy raczej nie pojmowaniu kolorów... No i ktoś pomyślał i zorganizował im tłumacza: http://ania.cc/fmcc/
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super wysle linki znajomym facetom ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Brat bawi się scyzorykiem, ja siedze na Wizażu
![]() ![]() ![]() Mama Tż do taty Tż M: to twoja szklanka? moge sie w niej zamoczyć? (tłum. - napić ![]() T: czym zamoczyc? ![]() M: No weź skończ sie wygłupiać... a moge i nogą, mi to obojętne ![]() T: Nie podpuszczam cie ale... może jednak palcem? M: Może być T: ale tym u nogi ![]() albo tekst kuzyna do mojego Tż po zobaczeniu mojego siniaka na ręce "Masz racje, Jak sie baby nie bije to jej wątroba gnije !" ![]() ![]() Musze dopisać ;p rozmowa Ja: ej kiedy miałam lepsze włosy? przedtem czy teraz? który kolor lepszy? K: no chyba teraz są lepsze ![]() ja: bardziej czarne co ![]() K: tak ;> a mi się wydawało, że brązowe są Ja: eee nie za bardzo K: A to nie są brązowe? Ja: To znaczy racja, to jest czekoladowy brąz ![]() ![]() K: Nutella? Ja: ![]() K: z orzechami ![]() Dogadaj się tu w sprawie kolorów... ![]() ![]() Edytowane przez AnULka248 Czas edycji: 2008-11-06 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Rozeznanie
|
Kolega, patrząc mi głeboko w oczy, odgarnia czułym gestem włosy z mojej twarzy.
- Po co się zasłaniasz tymi włosami? Przecież nie masz pryszczy. ![]() Romantyczne.
![]() |
#177 |
... choć nie Westwood
|
Nałożyłam na twarz maskę z zielonej glinki, wchodzę do pokoju, a TŻ:
- Czesio! ![]()
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
czesio świetny!
![]()
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
:d :d :d :d :d :d :d
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.