Prezenty dla nastolatki - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-16, 20:37   #151
anuna124
Przyczajenie

Dot.: Prezent Dla 11 Latki?

Uwazam, ze wy jestescie jakies dziwne bez obrazy.Sama mam 11 lat nie dlugo 12 i nie jestem juz takim dzieckiem zeby sie bawic barbi i zeby dostawac wszystko specjalnie dla dzieci witch winx? takimi rzeczami zajmuja sie 5 latki ja bym kupila jakas fajna torbe pamietnik kosmetyki perfumy (ale nie z bajeczek dla malutkich dzieci )
anuna124 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-16, 21:15   #152
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez anuna124 Pokaż wiadomość
Uwazam, ze wy jestescie jakies dziwne bez obrazy.Sama mam 11 lat nie dlugo 12 i nie jestem juz takim dzieckiem zeby sie bawic barbi i zeby dostawac wszystko specjalnie dla dzieci witch winx? takimi rzeczami zajmuja sie 5 latki ja bym kupila jakas fajna torbe pamietnik kosmetyki perfumy (ale nie z bajeczek dla malutkich dzieci )
ale wątek jest z 2007
świat znów poszedł na przód
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-03, 23:21   #153
_Lena_
Raczkowanie

Dot.: Prezenty dla nastolatki

Niedługo zbliżają się urodziny siostry mojego chłopaka.
Dziewczyna będzie miała 16 lat. Jest zwykłą nastolatką, nie malującą się i nie roztrzepaną aż tak.
Nie wiem co można by jej sprezentować.
Nie używa żadnych malowideł, biżuteria hmm... chyba też nie, bielizna myślę, że też nie wchodzi w grę...
Myślałam nad książką, znacie jakąś dobrą, taką bardziej poważną, niż na 16 lat?
Podsuncie mi jakieś pomysły.
_Lena_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 13:10   #154
SunnyGirl
Zakorzenienie

Może jakaś książka Marty Fox?
A może lubi "Zmierzch"?
Moze byc tez jakis gadzet
albo gra typu The Sims

a dla 12-latek polecane obecnie sa różne rzeczy z Hannah Montana.. Szał na to jak nic. Mam młodsza siostre (w tym roku lat 13) i ma bzika. Cieszy sie nawet jak dostanie notes czy długopis. Na Gwiazdkę dostała m.in: pościel, grę, film, perfum..
Nie ma odwrotu z drogi obranej
wierność do końca i tak będzie.
Amen.
Mój ukochany M.
Razem od 8.08.10
licencjat
08.2011-Dziadek[*]
02.2012-Ciocia[*]
SunnyGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 15:19   #155
Super Fotograf
Raczkowanie

Hehe 16 latki to wbrew pozorom już nie dzieci. Mam kuzynkę w takim wieku i na jej urodziny kupiłem jej książkę, która wcale nie była dla dzieci Dodatkowo kubek ze zdjęciem i chyba była szczęśliwa.
Super Fotograf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 21:13   #156
nie_rOb_scen
Raczkowanie

na 16 urodziny - troszkę starsza jestem ale nie tak bardzo więc może się wczuję ...skoro nie kosmetyki i biżuteria to... może album na zdjęcia - zawsze chciałam dostać, niezależnie od wieku, niestety takie proste a nikt na to nie wpadł. [ na następne uro komuś bardziej zasugeruję ] albo ramki na zdjęcia - lubie mieć zawsze w zasięgu wzroku 'dobre wspomnienia'.

a może jakiś zabawny T-shirt kup, oryginalny, z jakimś ciekawym napisem.
Stary 2010-02-13, 16:46   #157
a423053be0f74c511104d8d40e9770df974307ed_61fdbe026dd18
Konto usunięte

ja osobiście mam teraz 12 lat, moja kuzynka zawsze ma jakieś fajne pomysły na prezent, na 11 urodzinki dostałam takie długie śliczne kolczyki, peeling do ciała, zieloną koszulkę na cienkich ramiączkach. A na 12 dostałam dwie super książki,pamiętnik, i śliczny perfum i to bardzo mi się wszystko podobało
a423053be0f74c511104d8d40e9770df974307ed_61fdbe026dd18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-27, 22:15   #158
anastasia85
BAN stały

Moim zdaniem fajnym, a nie koniecznie drogim prezentem dla każdej dziewczyny jest ładna, markowa torebka. Proponowałabym taki jak na stronie:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/product-p...063754-04.html

model z Pumy. Kolor i wzór typowo kobiecy
anastasia85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-28, 11:28   #159
the_kasias
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anastasia85 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem fajnym, a nie koniecznie drogim prezentem dla każdej dziewczyny jest ładna, markowa torebka. Proponowałabym taki jak na stronie:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/product-p...063754-04.html

model z Pumy. Kolor i wzór typowo kobiecy
czy to reklama?
the_kasias jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-24, 15:10   #160
arturszerszen5
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: Prezenty dla nastolatki

Ja mam 13 lat i mam 12-sto letnią dziewczynę!!!! 11 a 12 lat wiele się nie różni i pomysły również!!!!!!!!!! Więc szczerze wam powiem że jakieś samochodziki czy lalki barbie albo inne rzeczy jakie tu piszecie są bez sensu!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny w tym wieku nie myślą już o witch lub o grach z tym związanych lecz już bardziej o chłopakach, modzie a raczej o wyglądzie, imprezach, a na prezent, zgadzam się z tym że rzec z ich zainteresowaniem. JAK DOWIEM SIĘ WIĘCEJ TO WAM JESZCZE NAPISZĘ!!!!!!!!!!!!!!
arturszerszen5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 12:01   #161
Alini
Przyczajenie

Smile Dot.: Prezenty dla nastolatki

ja mam 11 lat i moje kolerzanki zawsze cieszą z torebek, portwelów i skarpetek na komórke ewentualnie jakiegoś misia ,a ten co ma ogród taki fajny ślizg

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

mogą być z diddla albo z high school musical mnie interesuje teraz zmierzch na allegro sprzedają właśnie torebki,portfele i skarpetki na komórki ja kupiłam i są pardzo fajne
Alini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-08, 16:12   #162
madziulkaaaaaa
Przyczajenie

nie wiem co mam kupic na urodzinki.??

Moja przyjaciółka kończy 14 lat i nie wiem co ja mam jej kupić
madziulkaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-08, 16:39   #163
dama12
Przyczajenie

Czy wy myślicie że dziewczyny które mają 11 lat to malutkie dzieci ? hello , ja mam tyle i mam więcej kosmetyków niż moja mama . Witch , Hanna i coś takiego jest dla 8 latek ! ogranijcie się !
dama12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-08, 17:14   #164
Elfir
Zakorzenienie

rozumiem, że fascynacja postaciami serii "Zmierzch" jest bardziej dorosła niż Witch czy H.Montana?
Wiesz, z perspektywy 30-latka nie widać specjalnej różnicy między 8 a 11-latką.

A rzeczy z motywem Hello Kitty czy Sheep? To teraz jest na czasie czy już nie?

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-08, 17:43   #165
Elfir
Zakorzenienie

Dot.: nie wiem co mam kupic na urodzinki.??

Ty nie wiesz, a co dopiero my!
Przecież jej nie znamy. Nie wiemy czym się interesuje, jakie ma hobby, co już ma, o czym marzy.
Ty to wiesz.

I wiesz jaką gotówką dysponujesz.

Jeśli będziemy wiedzieć to co ty, to może coś wymyślimy.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Stary 2010-09-08, 21:16   #166
LuckyCharm
Raczkowanie

Wydaje mi się, że rzeczy z Hello Kitty czy Sheep są na czasie widziałam nawet studentki, które miały zawieszki czy charmsy z Hello Kitty na prezent dla 11 latki polecałabym np. jeśli ma laptopa fajną naklejkę na niego z jakimś super motywem. Dziewczynki w tym wieku lubią się już wyróżniać i być modne. Naklejki na laptopy są ok. Można znaleźć motyw buntowniczy, albo romantyczny, lub po prostu ekstrawagancki. Poza tym taka naklejka oprócz walorów estetycznych chroni obudowę laptopa
LuckyCharm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-08, 21:18   #167
LuckyCharm
Raczkowanie

Zgadzam się z Elfir, jeśli chcesz żebyśmy Ci coś doradziły, to musisz nam podać więcej szczegółów
LuckyCharm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-09, 20:55   #168
Deppka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dama12 Pokaż wiadomość
Czy wy myślicie że dziewczyny które mają 11 lat to malutkie dzieci ? hello , ja mam tyle i mam więcej kosmetyków niż moja mama . Witch , Hanna i coś takiego jest dla 8 latek ! ogranijcie się !
"Helołłł!" Twoja odpowiedź jest dość żenująca. Mając 11 latek to ja w gumę skakałam a kosmetyki mi we łbie nie były! Dziecko, czy Ty wiesz jak będziesz wyglądać za 20 lat "mając więcej kosmetyków niż własna matka"?!
Ja mam 17 lat i jestem kolekcjonerką lalek Barbie. I kiedy będziesz starsza zrozumiesz, że każdy ma inny gust i niektórym podobają się rzeczy z jakiś Witch'ów czy HSM, niektórzy wolą lalki Barbie, a niektórzy, przykładowo ty, wolą robić z siebie własne karykatury maziając się różnymi świństwami.
To tyle ode mnie jeśli chodzi o prezenty. Mimo mojego wieku lalką Barbie bym nie pogardziła

Cytat:
Napisane przez arturszerszen5 Pokaż wiadomość
Ja mam 13 lat i mam 12-sto letnią dziewczynę!!!! 11 a 12 lat wiele się nie różni i pomysły również!!!!!!!!!! Więc szczerze wam powiem że jakieś samochodziki czy lalki barbie albo inne rzeczy jakie tu piszecie są bez sensu!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny w tym wieku nie myślą już o witch lub o grach z tym związanych lecz już bardziej o chłopakach, modzie a raczej o wyglądzie, imprezach, a na prezent, zgadzam się z tym że rzec z ich zainteresowaniem. JAK DOWIEM SIĘ WIĘCEJ TO WAM JESZCZE NAPISZĘ!!!!!!!!!!!!!!
[...]Chłopakach, Imprezach[...] Wybacz, ale rozwalają mnie poglądy niektórych. Zrozumcie wreszcie, że każdy ma inny gust i nie narzucajcie poglądów innym! Skąd ty możesz wiedzieć o czym myślą dziewczyny w tym wieku?! Mnie na przykład imprezy nie kręciły i nie kręcą do tej pory.
I nie pikol mi tu głupot, bo każdy ma inne zainteresowania i nie Tobie osądzać co się będzie komuś podobało, "bo twoja dziewczyna myśli tak, a nie inaczej".

Pozdro for all
Deppka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-10, 07:59   #169
Antilia
Uzależnienie

Jak ja byłam nastolatką to zawsze trafionym prezentem był błyszczyk czyli idealny kosmetyk dla nastolatki ale to było 10 lat temu, ostatnio widziałam dwunastolatkę z czerwoną szminką na ustach i grubą warstwą podkładu więc nie wiem czy błyszczyki są teraz w łasce

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-10, 09:53   #170
Tuna
Raczkowanie

Moja 16 -letnia siostra najbardziej cieszy się z kosmetyków, ciuchów i biżuterii. Ostatnio jest zafascynowana charmsami - zobaczyła u mnie, więc na urodziny kupię jej kilka zawieszek w Aparcie, tych najtańszych srebrnych, żeby na wypadek jak jej w szkole zginą nie było płaczu.
Tuna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-10, 13:34   #171
Elfir
Zakorzenienie

kupon do Sephory dla starszych - niech sobie kupią, na co mają ochotę.

Do czego służą charmsy?

T.Pratchett
Stary 2010-09-10, 18:56   #172
TakaSamaInna
live your passion

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
kupon do Sephory dla starszych - niech sobie kupią, na co mają ochotę.

Do czego służą charmsy?
To są takie zawieszki do bransoletki.

Jak dla mnie 11 lat to wcale nie jest dużo. Chyba już nie nadążam za tym światem... Ja w tym wieku skakałam w gumę i przez skakankę, grałam w klasy i jeździłam na przyrdzewiałych, sznurowanych wrotkach zakładanych na buty...

Nie znaczając z tematu myślę, że najlepszymi prezentami dla 11latki byłyby:
- delikatne kosmetyki typu błyszczyk, delikatny lakier do paznokci czy perfum
- książki; chociażby "Coraline" (jest też film animowany z zeszłego roku)
- ozdoby na komórkę czy komputer
- biżuteria sztuczna lub ze srebra
- torebka, ale w młodzieżowym stylu, nie jakaś skórzana czy w wężowy/krokodyli wzór
- album na zdjęcia
- coś związanego z zainteresowaniami np. szkicownik, kredki i ołówki
- pluszaki (i niech mi się tu 11latki nie burzą, że to dla dzieci)
TakaSamaInna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-10, 22:24   #173
Truskaaa
Raczkowanie

Mam siostrę w tym wieku to mogę ci jedynie doradzić co bym kupiła komuś takiemu, ale są różne gusta. Teraz bardzo modne są legginsy, więc może znajdź jakieś w ciekawy wzór i apaszki/szale/koszule w krate. Możesz tez kupić kosmetyki (maseczki, perfumy, błyszczyki), biżuterię (kolczyki, naszyjniki, bransoletki), jeśli lubi czytać to jakąś książkę, ładny portfel lub piórnik, bluzkę, pasek.
Truskaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-03, 18:40   #174
patis080
Przyczajenie

wiem post stary, ale skomentuje ponieważ się zdenerwowałam widząc 11 latki i ich zdenerwowanie ._. szczerze? po co wy się malujecie? ja sama mam 12 lat a używam pomadki do ust, lalek już nie kupuje ani żadnych gadżetów do nich, bo to taki wiek że wole sobie kupić coś do ubrania, chociaż widząc lalki nie raz bym się jeszcze pobawiła...
patis080 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-21, 08:47   #175
IzabellaQ
Przyczajenie

Ja swojej młodszej siostrze kupiłam ostatnio kolorową pufę do siedzenia - ona uwielbia takie nowoczesne gadżety wnętrzarskie i zna się trochę na tym (o dziwo, już!), więc była bardzo ucieszona, że ma coś modnego w pokoju, zamiast tradycyjnego krzesła.
Polecam, bo świetnie się na tym siedzi czytajac książki, słuchając muzyki itp.

Edytowane przez kisielova
Czas edycji: 2017-08-25 o 17:23 Powód: link
IzabellaQ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-22, 22:30   #176
HorneAudrey91
Raczkowanie

Pufa to taki trochę.. średni prezent Nie sądzę żeby była zadowolona.
Zresztą każda z nas była nastolatką, choć może w nieco innych czasach.
W modzie zawsze jest biżuteria, jakieś ciuszki, torebki.. ale żeby dopasować się do stylu córki.
Jeśli ma już smartfona to moze jakieś fajne etui, selfie sticka jeśli lubi fotki?
Moja łapie się za książki i gazety, jak troche podrośnie to pewnie jej jakiś czytni kupie, może złapie bakcyla czytania
HorneAudrey91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-25, 19:05   #177
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Kosmetyki, książki, jakiś gadżet elektroniczny, kartę podarunkowa

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-23, 13:14   #178
rudasfora
BAN stały

Może jakaś faja bransoletka? Albo bon zakupowy do ulubionego sklepu
rudasfora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości