|
|
#151 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
Ja to zawsze się śmieję, jak idę do sklepu po spodnie np. bo z górą nie mam problemu, a tam wychudzona kobita mówi mi, że rozmiaru 46/48 nie dostanę nigdzie^^
|
|
#152 |
|
Przyczajenie
|
A te spodnie z gumkami są boskie;p
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
46/48, to jeszcze spoko, czasem można znaleźć w H&M, ale spodnie 50 albo i więcej, to już rzadkość. Zresztą tak jak z innymi rzeczami, bluzki, kurtki, swetry itd. Mnie najbardziej wkurza jak kobieta daje mi coś do przymierzenia i ok, dobre, ale do cholery ja mam 24 lata a nie 70
. I jeszcze zapewnia jak to pani ślicznie wygląda Trzeba chyba uświadomić producentów tekstyliów, że młode osoby tez mogą byc otyłe a nie tylko starsze panie. Nie ubiorę się w sraczkowato-zieloną bluzkę w kwiaty .
|
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
Cóż, Kochane - na szczęście od czego mamy internet
Ja zamawiam ubrania ze sklepu internetowego. Trzeba z raz spróbować, żeby dopasować rozmiar (bo te ich wymiary to........) i można (prawie) bezstresowo wybierać ładne ubranka (choć czasem trzeba trochę poszukać), a rozmiary są i większe (tak, wiem te najładniejsze to często mają ograniczona bardziej rozmiarówkę ) ;p
|
|
|
|
#156 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież mamy dużo ładniejsze np, dekolty niż te chude laski, nie widać tak u nas zmarszczek itd. nie dorastają nam do pięt w wielu sprawach chudzinki jedne A faceci, to też bym nie powiedziała, że wolą chude szczapy ![]() Cytat:
Cytat:
Bo lubiłam bardzo jeździć i generalnie instruktor stwierdził, że jeżdżę dobrze, pewnie, ale bezpiecznie. W każdym razie też już tracę ochotę na drugie podejście, bo jak znowu trafię na tego faceta Coś mam takie wrażenie, że chciał mnie ujaić od samego początku, najpierw czepiał się o sprawdzanie oleju i w końcu udowodnił mi, że nie mam o tym zielonego pojęcia (chociaż powieziałam, że poziom oleju sprawdza się bagnetem, wycierając go w szmatke sppawdzając jego poziom, którego powinien być między min. a max.), później kazał jechać na łuku na gazie, co oczywiście było niemożliwe jak chciało się zdać ten placyk, później co chwilę się czepiał, stwarzał nieprzyjemną i nerwową atmosferę... wiele możnaby tego wymienić... W każdym razie poprawkę już opłaciłam, więc pewnie na nią pójdę, ale jakoś specjalnie nie wierzę, że mi się uda zdać ![]() Dziewczynki, co do dietki to ja dziś zawaliłam na całej linii Wcięłam 3 wafelki i eklera. Oj normalnie zła jestem na siebie jak diabli A jak Wam idzie?? Trzymacie się jakoś?
|
|
#157 |
|
BAN stały
|
Cześć dziewczyny niestety moja waga tez nie jest idealna i dlatego postanowiłam do was dołączyć.Pewnie jeszcze troszkę potrwa zanim 3 cyfry stana sie 2 ale mam nadzieje ze sie uda
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#159 |
|
BAN stały
|
A mam takie pytanko ćwiczycie na jakiejś siłowni albo coś w tym stylu uprawiacie jakis wysilek fizyczny czy kg wam spadaja tylko przez diete tak zwaną mż? Bo ja przez miesiąc schudłam tylko 4 kilo i waga nadal pomału schodzi w dół ale tylko kilka gram na tydzień i dlatego chciałam si,e dowiedzieć jak to jest u was.Mi na razie się nie chce trzymać specjalnej diety z tego wzgledu ze jestem przeziębiona i odruchowo jem mniej
|
|
|
|
#160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#161 |
|
BAN stały
|
wiesz ja jedynie mniej jem moze to dlatego organizm chudnie tak a nie inaczej
|
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam sobie dzisiaj rowerek treningowy magnetyczny w Biedronce za 279 zł i muszę powiedzieć, że jest całkiem porządny
|
#164 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dlatego rowerek odstawilam i cwicze sobie sama... wymyslajac jakies cwiczenia badz chodze na steperze... ojj meczacee Tereska umowiona juz jestes na drugi egzamin ? ja zdaje jutro o 12... oj bedzie kiepsko cos czuje
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ćwiczonek, to kurcze nie za dużo na tym stepku, bo sobie można ładnie stawy rozwalić przy naszej wadze Ja też mam stepperek i czasem chodzę, co prawda nie bolą mnie stawy, ale kiedyś mi lekarz w stacji krwiodawstwa powiedział, że lepiej walnać się z tyłkiem na podłogę i tam nogami wywijać Albo na rowerku, zmachać się można, ale stawów się nie obciąży No i basenik, staram się chodzić raz, dwa razy w tygodniu, ale róznie bywa z chceniem się
|
|
#166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymamy jutro ![]() A mi się dziś coś chciało i upiekłam serniczek....dieteczyny bez cukru i mąki w stylu Soutch B. Jest mniammmmmmm polecam....wygląda tak : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1229364384
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2008-12-15 o 19:14 |
||
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pysiuuuuuuu, a dasz przepisik na to cudeńko ![]() To i ja trzymam kciuki za Twoje efekty na steperku
Jem mniej, bramy raju są wąskie ![]() Edytowane przez Tereskaa Czas edycji: 2008-12-15 o 20:02 |
|
|
|
|
#168 |
|
BAN stały
|
ja pracuje zajmuje sie domem i dzieckiem moj dzien wyglada mniej wiecej tak pobudka o 5 ubieranie sie potem szklanka wody i do pracy o 10 sniadanie 15 minut mam na to potem znow do pracy o 15 w domu o 15.30 obiad kolo 16 spacer z dzieckiem gdzies tak 2h potem szklanka wody i kolacja o 19 i spac a kalorie gdzies 1200 mysle przynajmniej tyle bylo wczoraj a norme mam zalozona 1300 wiec nie wiele ale jues ok a te pobudki to zaleznie ktora zmiana w pracy
|
|
|
|
#169 |
|
Przyczajenie
|
Serniczek bomba
![]() Osobiście polecam skakankę. Steper jest dla mnie jakiś taki dziwny ^^ Ja chodzę jeszcze na siatkówkę. Uwielbiam to zmęczenie :P Pozdrawiam
|
|
#170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. A z tarczycą masz wszystko ok? Ja mam bardziej siedzący tryb życia i w sumie w ciągu niecałego miesiąca miałam 6 kilo za sobą (nie wiem jak teraz, bo stwierdziłam, ze nie będę się ważyć do Świąt ). No ale cóż, to wszystko zależy od przemiany materii i tych innych cudów wianków. Pamiętam, że jak byłam młodsza, to potrafiłam 10 kilo w ciągu miesiąca zrzucić, jedząc tak jak teraz.Wydaje mi się, że powinnaś jednak więcej w ciągu dnia zjeść, a na wieczór trochę ograniczyć i jak tu wiele dziewczyn pisze, na noc jeść białka. Zmniejsz trochę kolację, a w zamian za to jedz II sniadanie. Mi na początku było ciężko się przyzwyczaić, bo ja ogólnie najchętniej nie jadłabym do 15-16, a potem władowała w siebie wszystko. Ale teraz staram się zjeść śniadanie, potem II śniadanie, obiad i jakąś lekką kolacyjkę (zalecają jeszcze podwieczorek, ale nie zawsze mi czasu starczy). I co najlepsze jak człowiek rano lepiej podje, to na noc nie jest taki głodny
Edytowane przez Sylwoocha Czas edycji: 2008-12-15 o 22:42 |
|
|
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
oo jaki serniczek mniaamm
dolaczam sie i rowniez prosze o przepiss
|
|
|
|
#172 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
:http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=295750&page=5 Cytat:
Cytat:
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiecie co, ja ostatnio odkryłam owoc o nazwie Pomelo, jest po prostu boski i nawet jak zjem połowę takiego wielkoluda to czuję się najedzona, ale za razem lekka
|
|
#174 |
|
BAN stały
|
dziewczyny mam pytanie czy nie czujecie sie jakos tak dziwnie z tymi waszymi kg bo ja jak spojrze w lustro to nie wierze ze kiedys moglam wazyc te 60 kg i ze ja juz nigdy nie schudne nachodza mnie jakies takie dziwne mysli a z drugiej strony chciala bym schudnac tak zeby nie nosic rozmiaru 52 a jakis 38 lub 40 i moc ubrac w lato japonki i spodniczke i top z golymi plecami i pojsc na basen
|
|
|
|
#175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Nawet nie marzę o tym, żeby sie wbić w 38. Dla mnie 44 byłoby już super
|
|
|
|
|
#176 |
|
BAN stały
|
a ja nie od zawsze byłam nie za chuda nie za gruba ale na pewno nie pulpet pulpet w rozmiarze xxxl to ja jestem po ciazy moja najwieksza waga jaka mialam nie wliczajac ciąży to było 69 kilo wiec mysle ze w granicach rozsadku potem pod koniec ciezy 114 i tak teraz 105 ale musze zejsc co najmiej do 60 dla mojego zdrowia i stawow tak przynajmniej twierdzi moj lekarz ogolny
|
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
Dobry Wieczor
a egzaminu nie zdalam na poczatku wszystko wporzadku egzaminator bardzo wesoly mily, sympatyczny wiec nerwy zeszly calkowicie zanim zaczelismy jezdzic gadal ze mna z 15 minut mowiac ze pogadamy przestane sie denerwowac no ale niestety oblalam na luku do przodu wporzadku do tylu... nie popatrzylam do lusterka i mi auto zjechalo... wysiadam patrze a auto za lukiem no ale co poradzic, za miesiac kolejny
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym słyszała siebie
|
|
#179 |
|
BAN stały
|
44 to jest cel taki w sobie ja też bym chciała ale mąż kiedyś powiedział jak się pytałam jaka by chcial zebym byla on powiedzial tak zebys miala rozmiar 38 wiec na rocznice taki mam cel
|
|
|
|
#180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe. Póki co miesiąc dietowania za mną. Najdłużej wytrzymałam jakieś 3 miesiące. Mam nadzieję, że teraz się tak szybko nie poddam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.

. I jeszcze zapewnia jak to pani ślicznie wygląda
Trzeba chyba uświadomić producentów tekstyliów, że młode osoby tez mogą byc otyłe a nie tylko starsze panie. Nie ubiorę się w sraczkowato-zieloną bluzkę w kwiaty
.
Ja zamawiam ubrania ze sklepu internetowego. Trzeba z raz spróbować, żeby dopasować rozmiar (bo te ich wymiary to........) i można (prawie) bezstresowo wybierać ładne ubranka (choć czasem trzeba trochę poszukać), a rozmiary są i większe (tak, wiem te najładniejsze to często mają ograniczona bardziej rozmiarówkę
) ;p

I mam nadzieję, że będę mogła się tu częściej udzielać
Przecież mamy dużo ładniejsze np, dekolty niż te chude laski, nie widać tak u nas zmarszczek itd. nie dorastają nam do pięt w wielu sprawach chudzinki jedne
Bo lubiłam bardzo jeździć i generalnie instruktor stwierdził, że jeżdżę dobrze, pewnie, ale bezpiecznie. W każdym razie też już tracę ochotę na drugie podejście, bo jak znowu trafię na tego faceta 

Jest mniammmmmmm polecam....