|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Płaski brzuch - walczymy razem :)
Cytat:
Ćwiczę codziennie. Bigam co drugi dzień ( jeszcze zależy ile mam czasu ale tak po godzinie takim truchcikiem) Hmm ... Zaczełam (po przerwie) jakiś miesiąc temu + dieta i zero słodyczy oczywiście. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Heja!
Walczymy walczymy - ja wczoraj wieczorem jeszcze abs zrobiłam przed snem. Czasem nie mam jak sie podłaczyc ze mi pan mówił co mam robic wiec chyba pojde z motywem na ilość powtórzeń. ![]()
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
z miłą chęcią dołączam się do wątku
![]() ![]() ![]()
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
a ja cwicze i cwicze...
i w sumie widac efekty, gdyby nie choroby z zoladkiem i jelitami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Ja już jak na razie nie ćwiczę, bo doszłam do wniosku, że to wszystko nie ma sensu, ćwiczyłam, stosowałam dietę przez ponad trzy tygodnie a centymetry bez zmian tylko waga poszła w górę a i TŻ mnie bardzo wkurza ostatnio i cały czas mi dogaduje, że i tak mi się nie uda, więc skoro nawet on we mnie nie wierzy to, po co to wszystko....
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#156 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak to nie ma sensu ?? ![]() ![]() ![]() Noo więc wracaj do ćwiczeń i nie marudź ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana...nie poddawaj się.I niech motywacją nie będzie dla Ciebie Twój mężczyzna ale Ty sama i Twoje samopoczucie. Z Twojej wypowiedzi wynika,że "gdyby nie on to bys ćwiczyła ale,że on dogaduje to już nie chcesz.To bez sensu.Ćwicz dla siebie i "nie zwalaj winy za swój brak chęci na niego"--wiem,że ostro brzmi to co napisałam i naprawdę nie chcę Cię urazić jednak tak Twą wypowiedź odbieram Co do przytycia to myślę,że jęsli naprawdę stosowałaś dietę i pięknie ćwiczyłaś to to co przybrałaś to poprostu mięśnie->a one zawsze ważą więcej od tłuszczu pomimo ,że figurka wygląda lepiej.Pozatym każda chudnie inaczej i z innych miejsc Tobie może najpierw poleciały cm z ramion i np.buźkę masz smuklejszą[to takie przykłady]. 3maj się nie poddawaj.Dasz radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
aaaaaaaaaaaaa!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
dołączam się
![]() Jestem dosc wytrwała b owalcze juz z 4 mc. jak narazie nie moge zgubić oponki ale girki jak najbardziej w formie ![]() aa musze dodac ze od 2 tyg robie 100 brzuszków na dobranoc, co by brzuch sie pomeczył ![]() Edytowane przez tweetbosa Czas edycji: 2008-12-18 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Powiem ci, ze ktos wklejal linka do stronki takiej kobity, ktora byla mega umiesniona, zero, naprawde ZERO, tluszczu i ona miala zdjecie "po imprezie" gdzie sie najadla i wlasnie miala wypchany i wywalony brzuch, mimo ze normalnie to same miesnie. No nie ma sily, skoro naladujesz sobie w zoladek jedzenia, to gdzies ono objetosciowo musi byc, nie znika przeciez w 5 minut, tylko wypycha. Natomiast prawda jest, ze przy miesniach wyglada to duzo lepiej, mniej balonowato itp.
![]() |
![]() |
#163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluję wesela;D Musisz być bardzo podekscytowana...Wiadomo, że tego dnia kobieta chce olśnić WSZYSTKICH[oczywiscie najbardziej tego jednego szczęśliwca,który ją poślubia] Nie wiem jak to jest z tym trzymaniem żołądka ale chyba jak się kobieta naje to brzusio bedzie wsytawał doputy nie prztrawi.to co wiem napewno to to,że brzuch zawsze warto ujędrnić i wzmocnić--->wtedy jest duuużo seksowniejszy.UDA CI SIĘ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
eifersucht jestem tu
![]() heheh to działamy ja dzis w czasie powiedzmy przerwy czyli po pracy a przed wyjsciem na miasto ide bobiegac dzis. 18 to moja godnina na 6 km ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
ja standardowo ->wczoraj 4 godziny intensywnego treningu dziś będę dwie plus oczywiście a6w;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
beso smacznej herbki
![]() Melduje przebiegniecie 6 km. zmaczona pedze do wanny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny
chcialam sei zpaytac czy mozna cos zrobic z bardzo wielkim celuitisem na udach? czy po regularnych cwiczeniach i diecie bedzie lepiej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Hmmm . Ja mozna powiedziec, jestem na diecie, zadko jadam slodycze, bo mam uczulenie na pszenice i czekolade wiec wiekszosci i tak jesc nie moge. Chipsy jadam zadko, raz na 2 tyg moze. Fastfoodow nie jadam wcale. Cwicze min 4x w tygodniu intensywnie i mam bardzo wyrobione miesnie. A celulit jak byl tak jest. Takze pewnie to zalezy od osoby. Z mojego doswiadczenia mozna go jedynie nieznacznie zmniejszyc
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
hej moge dolaczyc?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
dziękuję.
![]() dawno się nie odzywałam, ale ćwiczę i dietuję się dalej. ![]() udało mi się już zrzucić dosyć sporo - jak zaczynałam to ważyłam 69kg, teraz jest 63,5kg ale do 56 jeszcze trochę brakuje.. ![]() z talii też ubyło, ale jeszcze się nie mierzyłam. za wcześnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
A ja się pochorowałam.Prawie nie spałam w nocy...to było takie męczące.Dziś w dodatku przejechałam całą Polskę i zawitałam do domu rodzinnego na święta.
Odnośnie ćwiczeć to a6w zrobiona(to już 19 dzień) plus godzina ćwiczeń w domku(JESTEM Z SIEBIE NAPRAWDĘ DUMNA... zważywszy,że serio kiepsko się czuję to te ćwiczenia były dla mnie niezłym wyczynem) Na dwa tygodnie mam z głowy moje regularne treningi z powodu przerwy świątecznej.Dlatego będę teraz ćwiczyć na własną rękę.Rano bieganie potem a6w potem jakaś godzina intensywnych ćwiczeń w zaciszu domowym.Mam nadzieję,że nie stracę formy i ,że trener po świętach nie załamie się moją kondycją hehehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Rozeznanie
|
no to i ja sie dołączam od dzis..
![]() ![]()
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
dzisiaj 2 dzien a6w ;-) od stycznia na silownie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja juz probowalam wszystkiego. Bieganie codziennie, dieta i nic nie daje!!! Ogolnie jestem szczupla, ale ten brzuch:-( Po jedzeniu to juz wogole wygladam jak bym byla w ciazy. Ostatno juz wogole przestalam cwiczyc, bo mi to nic nie dawalo. Uda, posladki szczuple, a brzuch wystajacy. Naprawde zrobilabym wszystko zeby sie go pozbyc!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
Santos, na cellulit polecam herbatke z pokrzywy. Ja pilam 2 szklanki dziennie( czasem wiecej jak mialam na to czas ) i naprawde dziala!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
normalnie jest bosko :P
dzis musze nadrobic zaleglosci weekendowe, postanowilam tez ze bede biegac przez swieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
obecnie
93,5-93(w najgrubszym miejscu)-100 65kg 166 właśnie dostałam szkolu przeszukalam forum i jak porownalam dawne dzeje ze satanem obecnym to mi sie plakac chce. aaale damy rade ![]() Edytowane przez tweetbosa Czas edycji: 2008-12-22 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Rozeznanie
|
to ja się dołączam
![]() mam pyt.: czy jak schudnę z brzucha to piersi też mi zmaleją?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.