|
|
#151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje male twórczości
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;12040111]Bardzo fajny wrapek
[/QUOTE]dzięki![]() Cytat:
![]() Cytat:
)ale raz skręcilam sobie kółeczka sama ale to wykorzystując jakis przedmiot np tutaj czy tutaj jeśli o to pytasz
|
||
|
|
|
|
#152 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystko u Ciebie takie wymuskane, dopracowane... no śliczne po prostu. I to granie kolorami
![]() Się podnieść ciężko...
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
może i królują fiolety i lazury
ale dla mnie zdecydowanie te z kwiatkiem zawieszonym nad kółeczniem są po prostu cudownie pięknie i starannie wyważone słoneczny akcencik rozwial nawet najcięższe chmury - nei jestem w stanie nic powiedzieć :0 piękne sa wrapki też ładne [z jakiej grubości srebra plotłaś?może lepiej próbuj wrapki z cieńszego drucika 0,25 czy 0,3 bo 0,4 troszkę sztywny jest przez co efekt pomimo starań jest nieco mniej piorunujący , albo go nieco zmiękcz nad palniczkiem ]
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Beads dziękuję ![]() Dzięki za wszystkie komentarze. To wykorzystam majowy weekendzik na robótki chociaż pogoda już sliczna i fajnie się na dworzu siedzi
|
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Dagus_gd, bardzo ładnie Ci wyszło, rób tylko ciaśniejsze owijanie
|
|
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
Dagus, wg mnie Twój tzw. "zwykły" wcale cienko nie wypada, jest bogaty i dobrze zaprojektowany. Jak dla mnie to obydwie pary kolczyków mogłyby zostać lekko zoksydowane.
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
ślicznie ostatnio robiszxz
naprawdę mi się podobają
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
Daguś, Twoja skromność jest rozbrajająca:
)
|
|
|
|
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
Dagus, śliczne wrapki, jestem pod wrażeniem. Szczególnie liliowy z poprzedniej strony mi się podoba. Nie wiedziałam, że można kupić gotowe bazy do owijania.
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
orange dzięki ci dobra kobieto
![]() ![]() Cytat:
.....szczerze to ja też nie wiedziałam, ale że nie umiem i nie mam czym lutować to sobie tak to wykombinowałam
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczne. Widzę, że u Ciebie też lazur i niebo
Mi tam brak oksydy zupełnie nie przeszkadza. Jakaś inna jestem w tym temacie...
|
|
#166 |
|
www.dulcedo.pl
|
no bardzo fajny warpik i tak powinien zostac za mocno oxydowany przytłoczył by ten błękit
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
póki co nie wiem co z tą oksydą. Niby już wiem co mam robić, ale to takie podchody są póki co będę kręcić bez. wrzucam coś zwykłego, znaczy nie owijanego. Owijanki jeszcze w trakcie- i w głowie a także na papierze. dzięki waszym podpowiedziom też zmieniłam jedne kolce. Zdjęcia dają dużo do życzenia ale chciałam skorzystać ze światła a wisiorek mi się kulał ech. Ale i tak frajda tworzenia była![]() muszę jeszcze napisać,że wielką inspiracją są dla mnie prace pewnej utalentowanej osóbki - Naila piękne prace a zdjęcia to przyprawiają o ślinotok
Edytowane przez dagus_gd Czas edycji: 2009-05-28 o 10:43 |
|
|
|
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
Daguś, ale to wszystko ładne
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mi się podoba Twój ostatni wrzut. Bransoletki sa super, a wsrod kolczykow królują te z pozycji 4 i ostatnie.
|
|
|
|
|
#170 |
|
Przyczajenie
|
Zdecydowanie czwarte kolce, jak dla mnie oczywiście. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#172 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo ładny i udany wrzucik-śliczności
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
najlepsza druga bransoletka, piąte, szóste i ósme kolczyki oraz siódmy wisiorek
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie mi się podobają
Fajne rzeczy robisz
|
|
|
|
|
#177 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny ogladam wasze kolczyki sa swietne
Ja sama tez robie ale od nei dawna, dopiero raczkuje. Strasznie podobaja mi sie te wszystkie ze skreconych drucikow, z jakich drucikow to robicie? jestem zainteresowana ale najpierw musze sie dowiedziec jaki to drut i wogole chyba ja sie do tego nei nadaje bo widze ze to wymaga duzej wprawy pozdrawiam
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Oldziu Pokaż co potrafisz. Jak się mówi jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedzial czy trudne czy nie. A praktyka czyni mistrza, więc kręć i sama wpadniesz jaki drut Tobie najbardziej odpowiada, Czy moze 0,6 czy już 0,8...
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam od wrapków. Niekoniecznie mi wychodzą, ale kolejne podejście zrobiłam. Może ktoś zajrzy i skomentuje, albo podpowie i doradzi
![]() Zajęłam się też lampworkami. Lubię je, bo są kolorowe. No i postanowiłam nadrobić zaległości w bransoletkach. to tak w biegu, bo przygotowania w trakcie. Niedługo wielki dzień Zapraszam
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.

[/QUOTE]dzięki

jestem również