|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Ja również zaczynam poszukiwania odpowiedniego miejsca na wesele. Czasu jeszcze sproro, ale ponieważ nie chcę żadnego miejsca z przypadku myślę o
miejscu "z klimatem". Znalazłam (z wielką pomocą koleżanki ) piękny zamek, ale jeszcze nie znam szczegółów finansowych.A co do Kościoła to tylko i wyłącznie jeden jest brany pod uwagę i wprost niemożliwe, żeby nie było tam dla nas terminu. Powodzenia dla wszystkich PM 2011 w poszukiwaniach
|
#153 |
|
Konto usunięte
|
Niestety nie mam
. Właściciele nie wpadli na tak genialny pomysł,by założyć stronę,a według mnie to duży błąd,bo sala jest fajna. Fakt faktem osobno trzeba zamawiać kucharki i obsługę,ale ja tak wlaśnie chciałam . Może znajdę jakieś zdjęcia w necie to wkleję .
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
No dobra, zdecydowałam się zebrać w sobie, wziąć w garść i się ujawnić
![]() PM 2011, jak na razie jeszcze bez konkretnej daty bo trochę czasu jest. Witam! No i pozdrawiam PM 2010
|
|
|
|
#155 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;10801307]Niestety nie mam
. Właściciele nie wpadli na tak genialny pomysł,by założyć stronę,a według mnie to duży błąd,bo sala jest fajna. Fakt faktem osobno trzeba zamawiać kucharki i obsługę,ale ja tak wlaśnie chciałam . Może znajdę jakieś zdjęcia w necie to wkleję .[/quote]Piszesz o tej sali w Skokach?? Na kiedy masz zarezerwowany termin? |
|
|
|
#157 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
po prostu zastanawiało mnie to i tyle. Mi zależy na konkretnym kościele bo biorę konkordatowy ale też mam dzień w którym bym chciała ślub wziąć. a pytałam głównie właśnie o kościół i usc bo nie wiem na ile wcześniej w kościołach zapisują. Mam nadzieję że nikogo nie obraziłam w żaden sposób, ja po prostu zielona w tym jestem.
Edytowane przez senira666 Czas edycji: 2009-02-04 o 08:01 Powód: stylistyka jezykowa |
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Jaka piosenka na pierwszy taniec ? Zastanawiałyście się trochę ? Bo Cudownych rodziców mam czy tam Windą do nieba przyprawiają mnie o mdłości.
Przeszukałam forum i wszystkie wątki konkretnie mówiące o piosence na pierwszy taniec już powygasały. Zostały te z repertuarem ślubnym a to co innego troszkę. Stwierdziłam, że nie będę zakładała osobnego wątku tylko napiszę tutaj, jako że wszystkie mamy jeszcze czas i możemy pogłówkować Każdej się przyda heh.Mi podoba się nawet Celine Dion - When I Need You ........chociaż nie do końca I jest jeszcze jedna jej taka piosenka, do której swój pierwszy taniec miała moja koleżanka ale za cholere nie pamiętam nazwy. |
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
"żono moja"
- pierwsze co mi na myśl przyszło
|
|
|
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
Naszą piosenką jest:
http://www.youtube.com/watch?v=Vo_0UXRY_rY Ale wątpię żeby ktoś tak potrafił zaśpiewać:P Więc wydaje mi się, że piękną piosenką jest: http://www.youtube.com/watch?v=MMfvdKL8nfs |
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
"Żono moja, serce moje, nie ma takich jak my dwoje
Bo ja kocham oczy twoje do szalenstwa, do wieczora..." Nieeee ![]() Co do samego tańca to mi wymarzyło się coś takiego, oni zatańczyli po prostu bosko! http://www.youtube.com/watch?v=ImBaVm7K6Do Wiem kto w Szczecinie zajmuje się takimi sprawami, mam namiary jak coś ![]() A wracając do piosenek to jak na razie w mojej "czołówce" są : Endless Love - Luther Vandross & Mariah Carey The Power Of Love - Celine Dion I Wanna Know What Love Is - Foreigner Let`s Get It On - Marvin Gaye (uwielbiam ten kawałek ale nie wiem czy taki ślubny )I`ll Make Love To You - Boyz II Men Power Of Love - Jennifer Rush Jak na razie tyle, pewnie mi się pozmienia ![]() |
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mamy jeszcze ustalonej piosenki.
Widziałam ten filmik co podała sprezynkaa - jest super! ale mi podobają się jeszcze te 2: http://www.youtube.com/watch?v=Zo27tNO3omo i http://www.youtube.com/watch?v=HX19Q...eature=relatedPozdrawiam
|
|
|
|
#164 |
|
Konto usunięte
|
Ja zawsze myślałam o takim tańcu z niespodzianką,ale niestety wśród moich gości to raczej nie przejdzie
. Myślimy o czym standardowym. Najlepiej o walcu wiedeńskim albo jakimś ładnym,spokojnym układzie tanecznym do "Nothing else matters",bo to nasza piosenka !
|
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
Też mi się podobają te filmiki, ten taniec a`la pozytywka jest świetny, a to drugie małżeństwo też fajne(o dziwo facet potrafi się ruszać
).Honolinka, ja też nie wiem do końca jak zareaguje moja rodzina, ale stwierdziłam, że to mój ślub, moje wesele i m ó j pierwszy taniec ( przepraszam, nasz, bo mój i TŻta ale on się boi i ja już widzę jak ochoczo będzie się uczył heh). Znajomi wykonali też taki taniec (najpierw walc angielski a nagle africa bambata i jakieś wygibasy ) i wszystkim się podobało, a najbardziej - o dziwo - babci!Tak na marginesie, to jeśli ja miałabym tańczyć do naszej piosenki (a jest to piosenka, do której pierwszy raz razem zatańczyliśmy na osiedlowych "baletach"), to był by wstyd, płacz i śmiech. Jak posłuchacie to będziecie wiedziały dlaczego --> http://www.youtube.com/watch?v=BEfwySLDJ4g Lubię ją bo mam do niej sentyment ale bez przesady ![]() Acha, i ta piosenka którą podała Dominika rzeczywiście jest b. ładna! Chociaż mi bardziej podobają się zagramaniczne takie, to ta jest ładna
Edytowane przez Sprezynkaa Czas edycji: 2009-02-05 o 10:07 |
|
|
|
#166 |
|
Przyczajenie
|
I ja się zgłaszam, PM2011. Jeszcze niezaręczona, ale to już wkrótce
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
A ja bym chciała żebysmy zatańczyli do piosenki z Nocy i Dni
http://www.youtube.com/watch?v=wi2IgxBHnUM
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
Ta para zatańczyła jak profesjonaliści. Pięknie...
|
|
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
A tak poza tym to zastanawiałyście się nad sukniami ?
Ja mam taką jedną swoją, wymarzoną, w której zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Ale niestety zdaję sobie sprawę z tego, że w Polsce jej nie kupię a z USA nie sprowadzę. Więc albo krawcowa, albo jakaś inna. 008.jpg A oto ona. (Sorry że tak post pod postem ale nie mogłam znaleźć jej wcześniej). Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-02-05 o 17:56 Powód: dlatego nalezy korzystać z funkcji "edytuj" w celu dopisania treści! |
|
|
|
#172 |
|
Przyczajenie
|
Sprezynkaa śliczna ta sukienka, ja już wiem, że będę miała ogromny problem z wyborem sukni, zawsze trudno mi się zdecydować w takich sprawach.
Moja siostra miała ślub w lipcu w ubiegłym roku, więc trochę już wiem, co, jak i gdzie ![]() Oni na pierwszy taniec wybrali piosenkę Wodeckiego - Oczarowanie, ja jeszcz nie mam pojęcia jaką wybiorę...nie zastanawiałam się nad tym jeszcze Tak wogóle, to czasmi myślę, że jeszcze za młoda jestem na ślub
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
Za młoda ? Mi się wydaje, że nie ma reguły...
Może się pochwalimy kto ile będzie miał lat w "tym" dniu, a ile TŻet ? Na razie tylko pytam, bo może chcecie pozostać bardziej anonimowe
|
|
|
|
#174 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#177 |
|
Przyczajenie
|
ja będę miała 24, TŻ 26
Myślę, że to odpowiedni czas, kończę studia...W tym roku, w październiku będzie nasza 6 rocznica...jak to szybko zleciało...
-Asia- Edytowane przez joasia87 Czas edycji: 2009-02-05 o 19:28 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
A dziękuję
Co do sukienki to mam jakąś myśl w głowie jak ma ona wyglądać, ale za chiny ludowe nigdzie nie mogę jej znaleźć :/ Dziewczyny macie jakieś stronki z katalogami?? Będę bardzo wdzięczna za linki ![]() Zupełnie nie mamy pomysłu na salę... W sumie przed Sylwestrem byłam pewna jednego miejsca, ale tak sobie polecieli w kulki, że od tamtej pory wszystkie wesela na tej sali zostały odwołane
|
|
|
|
#179 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetne są te tańce!!
niektóre naprawde ciekawe, a niektóre smiechu warte... ![]() jesli chodzi o piosenke - to nie mam pojecia co bedzie bo jeszcze nie poczynislismy zadnych przygotowań do ślubu jesli natomiast chodzi o wiek, to w 2011 roku, ja bede miała 25 (w planowanym czasie slubu juz po urodzinach) a moj TŻ (jeszcze) 25 (ale rocznikowo 26, bo urodziny bedzie miał po slubie) - na chwile obecna z racji tego ze nie mamy jeszcze na 100% daty to moze zdarzyc sie ze juz bedie po urodzinach ![]() w kazdym razie 25 ja / 26 tż. ![]() i chyba w takim razie starszy juz bedziemy
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
To widzę, że to tylko u mnie taka różnica wieku...
![]() Rogusia, mam dwie strony amerykańskie, możesz poszukać tu : myweddinggowndress.com & goweddinggowndress.com Ja swoją wymarzoną znalazłam na tej drugiej |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

) piękny zamek, ale jeszcze nie znam szczegółów finansowych.
. Właściciele nie wpadli na tak genialny pomysł,by założyć stronę,a według mnie to duży błąd,bo sala jest fajna. Fakt faktem osobno trzeba zamawiać kucharki i obsługę,ale ja tak wlaśnie chciałam

!!
- pierwsze co mi na myśl przyszło