![]() |
#151 |
Rozeznanie
|
Dot.: Bardzo młoda przyszła mama ...
Paula78 podobno jest taki punkt w regulaminie forum, w którym jest napisane, że nie można wytykać błędów ortograficznych ani stylistycznych innym. Niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
w takim razie nie porawiaj tylko dopisz jeszcze troche.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
no dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POZDRAWIAM WAM GORĄCO! ![]() (no i trzymajcie kciuki za moją dalszą edukacje- żeby się nie skończylo na szczocie na stacji pks )
![]() |
#156 |
Rozeznanie
|
Klucha czasem apteczne testy zawodzą, lepiej zrób test z krwi. A kciuki za studia trzymam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
a czy wszystkie mlode dziewczyny ktora zachodza w ciaze.. ''sprzataja pksy itp..''
duzo mllodych matek czytajac niektore wypowiedz moglyby sie poczuc urazone.. Podziwiam wiekszosc mlodych matek.. ze potrafia wziac odpowiedzialnosc za swoje czyny..urodzic i wychowac dziecko.. ![]() co napewno w mlodym wieku jest trudniejsze... i nie jest takie kolorowe.. w glowie rodzi sie mnostwo pytan.. Bo jak tu powiedziec rodzica? co tu zrobic zew swoim zyciem? co z moja edukacja? Mozna byloby powiedziec ''bylo trzeba myslec...zanim sie poszlo do lozka/zanim sie zaczelo wspolzycie czy tez zapomnialo zabezpiecznie'' ale czy kazdy z nas jest swiety?Dam sobie reke uciac ze nawet ci najrozsadniejsi...Nie zawsze uwazali, Jedni i z zabezpieczeniem wpadna,..drudzy beda uprawiac stosunek przerywany przez 10 lat i dzidziusia sie niedoczekaja... Wiem to z wlasnego doswiadczenia ze mloda dziewczyna zachodzaca w ciaze potrzebuje wsparcia.. Otuchy.. slow''dasz sobie rade bedziesz mamusia glowka do gory wszystko sie ulozy'' a nie.. slyszec slowa ktore rania,bola itp Bo to bardzo doluje...Naprawde ![]() Chcialabym tez zaznaczyc ze wiele mlodych dziewczyn ma poprostu szczescie ze trafiaja na dobrego chlopaka... ktory nie zawinie tylka i nie ucieknie ...(jak to niestety czesto bywa) Szczesciem sa rowniez rodzice ktorzy sa w stanie pomoc a co najwazniejsze CHCA pomoc DLATEGO Klucha.. sama mowilas ze rodzice nie pozwolili by ci mieszkac z tztem.. A powiedz mi jak by to wygladalo? dzidzius przyszedl by na swiat.. mieszkal z Toba i dziatkami a tatus by go odwiedzial?? bez sensu.. w okresie ciazy kazda kobieta potrzebuje jeszcze bardziej bliskosci swojego tzta.. i uwierz ze bys siakiee meczyla.. w takiej sytuacji .. Wiec moze to i lepiej ze pokazala sie jedna kreseczka.. Skoro ty i tz sie kochacie.. bedziecie mogli postarac sie o dzidziusia.. wtedy kiedy bedziecie na to obydwoje gotowi ![]() ![]()
![]() |
#159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
rodzice nie pozwoliliby mi z nim mieszkać po 1 dlatego że pracuje w delegacji i jest tylko w soboty i niedziele w domu. a po drugie nie ma warunków w domu. Dom jego rodziców nie jest "zbyt sterylny" (grzyb itp.) a ja mam astmę i alergię wiec ze wzgledów zdrowotnych i moich i dzidzi nie JA chciałabym tam mieszkać. Poza tym moja mama jest pielegniarka i widziała w zyciu wiele. Dba o moje zdrowie i bezpieczenstwo. a poza tym dziecko przyszłoby na świat juz jak bym skonczyła liceum. A po liceum tak czy siak zamierzamy wynajać lub kupic mieszkanie w miescie gdzie dostanę sie na studia. i nie chodziło mi na pewno o to ze przez ciaże laduje sie na pksie sprzątajac go tylko o to zebym szczęsciliwe studia skonczyła i znalazła dobrą prace. o.
"Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2009-01-27 o 20:58 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Ja np kiedy zastanawialam sie czy jestem w ciazy czy nie.. powiedzialam sobie ze wszystko w rekach Boga..
ja np wierze ze wszystko jest gdzies Tam zapisane.. i sie stanie.. a my przed tym nie ucikeniemy.. dlatego wiem ze dziecko mialam miec w tym wieku i juz ![]() TWOJ tez wkoncu nadejdzie ![]() ![]() 3maj sie i glowka do gory ![]()
![]() |
#161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
masz 500-600 tys na mieszkanie? albo zarabiacie po ok 3-4 tys na głowe żeby dostać kredyt?
![]() |
![]() |
#162 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
mój TŻ zarabia 2500-3500zł zalezy od miesiaca. Nie mówie zeby od razu kupować mieszkanie. na poczatek pewnie wynajmiemy ale z czasem... kto wie. zalezy gdzie dostanę prace po studiach.
"Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2009-01-27 o 21:01 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
to dosc ladnie zarabia twoj tz
![]() Ja tez sie juz doczekac nie moge ![]() ojj bardzo.. ![]() ale jeszce trochee.. ![]()
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
oj czy ja wiem czy tak ładnie. za taką robote którą wykonuje (jest kierowcą koparki i duzego samochodu dostawczego) nie zarabia duzo (choc tez nie mało) zważywszy na to ze musi pracowac 5 dni w tyg. czy mróz czy deszcz czy zawirucha i czasami musi zostawac na te nieszczesne weekendy CO DOBIJA CZŁOWIEKA BO NIE MOZEMY SIE ZOBACZYC PRZEZ NIEKIEDY 2 TYG (ostatnio bardzo zadko tak sie zdarza) a pracuje ok 250km stad.
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
ja tez mam zamiar wyprowadzic sie z domu ze swoim TŻ ale dopiero we wrześniu i sama jestem ciekawa jak to będzie... dziecka nie planuję w tym czasie bo raczej nie dalibyśmy sobie rady, planujesz iść na studia dzienne czy zaoczne ?
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
PLANUJE na dzienne oczywiście. Jednakze gdyby się okazało że do lipca nieoczekiwanie zajdę w ciąze to prawdopodobnie MUSIAŁABYM isc na zaoczne (o ile fundusze pozwolą) . (Nie chce robic przerwy w nauce) a dziecka nie zaostawialabym z nikim za zadne skarby
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
no owszem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
wiesz studiuję prawo, kierunek nie jest nudny wręcz przeciwnie teraz mam sesje i siedze ciągle przy książkach :/ ale jak mam plan: przychodzę na 8 do 10 mam anglik a potem od 12 kolejny przedmiot to nie chce sie siedziec na uczleni :P dużo zależy od uczleni i ludzi jaki się spotka
![]() |
#170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a to rzeczywiście przechlapane. Prawo to poważna sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#171 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() miłego leżakowania ![]()
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
za tyle to w wawie mozna kupic , u mnie mieszkanie 70 metrowe mozna kupic za ok 300 tys. ale niestety zarabiac trzeba ponad 4 tys.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
mieszkam w wawie i tutaj mieszkania niestety tyle kosztują, a żeby dostać kredyt to tak jak mówisz trzeba zarabiać ponad 4 tys, 300 tys 70 m2 to mało, gdzie mieszkasz?
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mowie o mieszkaniu z rynku wtornego ale i nowe w stanie deweloperskim mozna miec za 300 tys za 70 m rzecz dzieje sie na zachodzie PL. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
na wtórnym w wawie ceny są straszne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
któś tu napisał że podziwia młode matki. A ja nie podziwiam. Są rzeczy nad którymi w życiu możemy zapanować - np posiadanie dziecka. Dziwię się strasznie ludziom którym pękła gumka - jeśli nawet założyć jej poprawnie nie potrafią to niech się do seksu nie zabierają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Rozeznanie
|
Cetrizini, też mam podobne zdanie tylko nie chciałam się wychylać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No i wiadomo co innego wpadka w wieku lat nastu, a co innego jak dwudziesto(paro)letnia dziewczyna która na dodatek ma faceta....
![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
ja także uwazam ze tabletka PO jest jak aborcja. Nie wziełabym nawet jakbym miała najgorszą syt pod słońcem. tyle w tym temacie.
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.