![]() |
#151 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: rezygnacja z konta na wizaż.
Cytat:
![]() Odnośnie porady co i jak - sugeruję zastosować się do sugestii Nekome. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak usunąc konto??
edytujesz posta-otworz w edytorze-zarzadzaj zalacznikami i usuń
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Z wyjątkiem forum Wizażystka - patrz wielki napis w headach.
A co do czytania regulaminów i cyrografów przed rejestracją - to nie wydaje mi się żeby sie przed 2005 rokiem jakiekolwiek podpisywało (w każdym razie ja nie pamiętam, byc może mam krótką pamięc). Z kolei pamiętam tworzenie obecnego regulaminu. Ale to taka dygresja. ![]()
#154 |
Zakorzenienie
|
wyjątkiem tez jest forum METAMORFOZY, tam nie mozesz ani edytowac ani usuwać wiadomosci/zdjec
#155 |
Raczkowanie
|
skasowanie profilu
chciałabym prosić o skasowanie profilu.z mojego komputera korzysta kilka osób i jedna z nich podszywała się pod mój nick.nie chcę być kojarzona z pewnymi wypowiedziami. czy moja prośba jest możliwa do spełnienia?
ok,już wiem,nie da się skasować profilu.założę po prostu nowe konto.
Edytowane przez sylwiaa_ Czas edycji: 2007-03-16 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
a pytanie techniczne z ciekawosci - czy jak juz usuniecie jakies konto z roznych powodow to automatycznie znikaja posty tej osoby siejac chaos w watkach?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |||
Administrator
|
Witaj
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czesto usuwane sa konta tzw "puste" glownie po to aby odblokowac nicki, czyli ktos je zalozyl, nic nie napisal i nie zalogowal sie np. przez 6 m-c Na wizaz, moze byc tez problem techniczny z usuwaniem kont poniewaz jest tez KWC , ktore korzysta z tej samej bazy nickow - szczegoly bardziej techniczne - Zlo ![]() Na innych forach baza nickow z forum moze byc polaczona np. z Download itp, itd. aniolek ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
no wiem ze usuniecie konta to 1 sek tylko chodzilo ze powodem czemu sie tego nie robi jest wlasnie potencjalne tworzenie chaosu ;] ale chyba rzeczywiscie to sie zmienia na goscia;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() W czeluściach forum są posty pisane przez osoby, które kiedyś nie musiały się logować i te są oznaczone jako post "Guest". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Przyczajenie
|
likwidacja konta na forum
chcialabym zlikwidowac moje konto na forum,poniewaz zalozylam nowe a tamtego juz nie potrzebuje.prosze o pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Dot.: likwidacja konta na forum
Administracja Wizażu nie kasuje profilów użytkowników
![]() ![]()
#164 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: likwidacja konta na forum
Nie usuwamy kont - proszę zapoznać się z odpowiednimi zapisami regulaminu forum
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Przyczajenie
|
![]()
Konta powinny być dostosowane do życzeń użytkowników. Czemu nie można usunąć własnego konta? Jeśli ktoś poprosi w pw o usunięcie, czemu nie?
#166 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Przyczyny są techniczne i związane z obsługą forum. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
kasowanie profilu?
jak moge skasowac swoj profil?
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Chi~
|
Dot.: kasowanie profilu?
nie możesz.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160323
#169 |
Zakorzenienie
|
krotko , zwiezle i na temat.. nic dodac nic ujac
![]() ![]()
#170 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, wątków na ten temat było już duuużo. I tym razem nie chodzi mi o korzystanie z wyszukiwarki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
nie łaska czytać regulamin przy rejestracji bo i po co.
#172 |
Chi~
|
dobra, dziewczyny, koleżanka juz się pewnie wszystkiego dowiedziała.
#173 |
Przyczajenie
|
pilne! jak skasowac swoj profil
jak mozna skasowac swój profil
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pilne! jak skasowac swoj profil
Nie można.
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Nie można. Wystarczyło przeczytać regulamin.
![]() Poza tym, wątek w złym miejscu. |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
nie mozna i juz
#177 |
Zakorzenienie
|
a czemu chcesz pilnie skasować swój profil?
![]()
#178 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie w jaki sposób usunąć ogłoszenie w katalogu wizażystek ponieważ kończę swoją działalność i nie chcę być już zasypywana telefonami w sprawie makijaży jeśli to możliwe proszę o usunięcie mojego ogłoszenia
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Konto usunięte
|
Przeczytałam wątek i nie wiem, czy wniesie to coś dobrego ani czy tradycyjnie otrzymam odpowiedź, ale w sytuacji kiedy prośby o usunięcia kont nie są taką rzadkością...
Czy to, że regulamin nie dopuszcza usuwania kont nie jest polityką, że im więcej userów forum tym lepiej? Jeżeli istniałaby taka możliwość to, czy nie można by było zamiast loginu takiej osoby wpisać jej po prostu "Guest", zablokować możliwość korzystania z konta i zrobić niewidoczną na liście użytkowników? W ten sposób treść wątków pozostałaby nienaruszona. W tym momencie również zwalnia się login takiej osoby. Być może padnie kontrargument, że niedługo na forum będą sami "Guest", ale przecież aż tak masowych ucieczek by nie było. Prawda? Zakładam też, że jeżeli ktoś rzeczywiście chce zlikwidować konto nie będzie na drugi dzień zakładał go ponownie z tymi samymi danymi. Tak zwane dobre intencje. Jeszcze jedna uwaga - sens istnienia kont posiadających zero wiadomości i - żeby miało to jakieś logiczne uzasadnienie - nie uruchamianych przez użytkownika - przykładowo przez okres trzech miesięcy. Ale tu znowu kłania się moje pytanie... |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |||||||
Administrator
|
![]() Troche z punktu widzenia technicznego tak ogolnie ![]() Cytat:
Z punktu widzenia technicznego ID uzytkownika jest stale, natomiast przypisanego nicka mozna zmienic na inny wolny ( nie wystepujacy na forum) bez utraty postow i ustawien uzytkownika. przyklad: uzytkownik: ID 1234 - marysia - (wczoraj) ID 1234 - sierotka-marysia ( dzis ) ID 1234 - krolewna-sniezka ( jutro) ale forum nie pozwala roznym ID przypisac tego samego nicka czyli np. "Guest" czyli nie moze byc kilku uzytkownikow z roznymi ID o tym samym nicku. taka mozliwosc daje tylko calkowite skasowanie konta lub laczenie kont. Skasowanie konta - nick osoby skasowanej zamienia sie na ustalona nazwe, bez kasowania postow. Tutaj problem jest inny, admin nigdy nie ma pewnosci czy osoba proszaca o skasowanie konta jest jego wlascicielem, szczegolnie w przypadku osob ktore zapamietaly haslo do forum w przegladarce a do komputera dorwal sie mlodszy brat ![]() Laczenie kont: laczy sie konta uzytkownikow (kilka ID ) w jedno ID o wybranej nazwie, wtedy system traktuje to jako jednego uzytkownika o nicku np." "Guest" ( duzo zabawy z tym, pozniejsze rozdzielenie prawie niemozliwe , jak j.w ) o ile forum to przezyje to dzial KWC niekoniecznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ciezko jest podjac decyzje o skasowaniu "pustego" konta bo moze sie okazac ze ktos jednak korzysta z niego. Cytat:
![]() aniolek ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.