Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;* - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-23, 19:31   #151
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Kurcze a ja juz chce studniowke i jednoczesnie sie boje..boje bo:
ja sie zawsze pozno rozkrecam(nie lubie tanczyc jak wiekszosc siedzi albo na poczatku zanim sie rozkrece no) a boje sie ze sie rozkrece po 11 jak brat pojdzie i wtedy to bede mogla tanczyc z talerzem
A na 100 % sie nie rozkrece kolo 8/9 jak wiekszosc bedzie siedziala
na pewno któryś z partnerów koleżanki "weźmie Cię w obroty" na studniówkach podobno zawsze wszyscy się "mieszają" i rzadko tanczy się tylko ze swoim partnerem. zwlaszcza, ze przynajmniej u mnie w klasie praktycznie nikt nie ma stalego chlopaka

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
0,3 pewnie okolo. +/- troche. nie da sie okreslic dokladnie

iza witamy jesli nie masz z kim isc, to idz z tym chlopakiem to jeszcze nie jest kolosalna roznica wieku. nawet jesli na poczatku bedziesz sie czula nieswojo, to po chwili on wezmie Cie w obroty i wszystkie wahania znikna
wiem... 22 lata, racja, w sumie nieduzo tyle, że widziałam jego zdjęcie i wygląda na lat 30! a ja wyglądam na 14, więc...

Cytat:
Napisane przez gaia Pokaż wiadomość
my też sie nie uczymy :P wszystko przez wizaż

Fajnie Cie widzieć.

Ja mam 13 lutego w tych Halach Targów Budowlanych. A ty gdzie? Pokazuj tą sukienkę

cos mi się kojarzy 1 lub 2 LO tak?
Z krakowa jest jeszcze grudniowa szatynka i NicRua

A co do kolegi to to jest dobre rozwiązanie. Spotkajcię się gdzieś przed studniówką w większym gronie (będzie luźniej ) i sie poznajcie. A jak będzie tragicznie to przecież nie musisz z nim iść.
nie, nie, ja jestem z SMSa czyli ze szkoly sportowej A studniowkę mam w przegorzałach, w takim ładnym zamku kojarzysz?

Cytat:
Tez tak mysle.
Moj brat jest starszy ode mnie 8 lat a w tancu jak mysle jest lepszy i zywszy
to może z nim pójdę

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Hej Iza Witamy serdecznie

Studniówkę masz 30 czy 31?
Też miałam problem z partnerem, a w końcu wzięłam kolegę, bo nie chciałam kogoś w ciemno.

Co do propozycji koleżanki, jak naprawdę nie masz z kim iść, a zapłaciłaś już za dwie osoby to faktycznie skorzystaj. 22 lata to przecież młody , wiekiem się nie przejmuj. Może spotkajcie się gdzieś wcześniej i go poznasz.
31 kurczę, w sumie teoretycznie mam z kim iść, ale wstydzę się zaprosić w sumie fajnie by było poznać kogoś całkiem nowego...

Cytat:
Napisane przez Neszikaa Pokaż wiadomość
Ślicznie leży sukienka Ona ma jakiś wzorek czy jest jednolita?
Gripex nie działa na mniej, a przynajmniej nie obniża temperatury. A to jest główny problem. Ale stara, dobra pyralgina powinna rozwiązać sprawę

Ilona
, ale się rozbrykałaś Niedawno nie chciałaś iść a teraz nie możesz się doczekać Fajnie

Iza, chyba nic na siłę Bo jeśli miałabyś się stresować cały czas, przez nieśmiałość (mówię z autopsji ) to nie ma sensu go zapraszać.
racja choć z drugiej strony i tak będę się stresować...

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
Wynik próbnej matury z polaka R - 70%
jestem zadowolona, byłam pewna że bedzie max 50%
a najlepszy wynik u nas... 92% z R, kumpela z kl
to tak jak ja - miałam 72% z polskiego R. Cieszę się, bo w sumie jestem na biol-chemie

dziękuję Wszystkim za rady, koochane jesteście i jak szybko piszecie :P doszłam do wniosku,ze no nie wiem, najpierw spotkam sie chyba z synem znajomej mojej mamy - przystojny i w ogole...widzi alam sie z nim na jego biezmowaniu dawno temu, tyle ze wtedy bylam malym niesmialym dzieckiem (no dobra, dzieli nas "aż" trzy lata) i się bałam odezwać ciekawe co sobie pomyśli jak zaporponuje spotkanie w sumie to bedzie cud jesli to zrobię... ALE! on mnie zaprosił na n-k jakis miesiąc temu, a nigdy nie rozmawialismy ze sobą więc może nie będzie tak źle?

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 19:32   #152
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

ambitnie dzisiaj wybrałam miasta gdzie chciałabym studniować(pokolei od naj naj najbardziej):
-Kraków
-Warszawa
-Poznań
-Wrocław
-Gdańsk

i gdzie tu turystyka albo geografia? a moze pr. boze boze boze dyć to ja nic nie wiem (heh za dużo chłopów)
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 19:36   #153
ilo16na
Zakorzenienie

[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10625272]ambitnie dzisiaj wybrałam miasta gdzie chciałabym studniować(pokolei od naj naj najbardziej):
-Kraków
-Warszawa
-Poznań
-Wrocław
-Gdańsk

i gdzie tu turystyka albo geografia? a moze pr. boze boze boze dyć to ja nic nie wiem (heh za dużo chłopów)[/quote]

Wybierz Wroclaw bo ja tam ide
Albo jakas inna wizazanka dla podtrzymania mi towarzystwa

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
na pewno któryś z partnerów koleżanki "weźmie Cię w obroty" na studniówkach podobno zawsze wszyscy się "mieszają" i rzadko tanczy się tylko ze swoim partnerem. zwlaszcza, ze przynajmniej u mnie w klasie praktycznie nikt nie ma stalego chlopaka

to może z nim pójdę

Ale gadalam z kolezankami i mowily ze nawet na 5 min nie "uzycza" mi swojego chlopaka bo jest ich.
jak mowie-pojdzie brat to bede tanczyc z talerzem bo u nas bardzo pary sa w klasie i one sie raczej nie zamieniaja

brata bym pozyczyla(ale on sam do mnie nie bardzo moze(nagle wypadlo) przez prace)
Ale on z checia by szedl bo mowi ze darmowa wyzerka i taniec
Mlodo wyglada-przystojny ogolnie mowiac-wysoki blondyn.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 19:38   #154
shewa
Zakorzenienie

Kurcze jaka zalatana jestem, zaraz po TŻ na lotnisko jade.

Neszika zdrówka
A sukienka jest koronkowa
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 19:43   #155
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
Wynik próbnej matury z polaka R - 70%
jestem zadowolona, byłam pewna że bedzie max 50%
a najlepszy wynik u nas... 92% z R, kumpela z kl
gratuluję a koleżanka przyszalala

Cytat:
wiem... 22 lata, racja, w sumie nieduzo tyle, że widziałam jego zdjęcie i wygląda na lat 30! a ja wyglądam na 14, więc...
e tam, zalozysz sukienke, pojdziesz do fryzjera, umalujesz sie i nie bedziesz wygladala na 14
naprawde na mojej studniowce mialam przyklady dziewczyn, ktore przeszly na ta jedna noc diametralna odmiane swojego wygladu wlasnie przez takie czynnosci
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10625272]ambitnie dzisiaj wybrałam miasta gdzie chciałabym studniować(pokolei od naj naj najbardziej):
-Kraków
-Warszawa
-Poznań
-Wrocław
-Gdańsk

i gdzie tu turystyka albo geografia? a moze pr. boze boze boze dyć to ja nic nie wiem (heh za dużo chłopów)[/quote]ja za bardzo nie pomoge, bo nie wiem gdzie TiR czy geografia są na wysokim poziomie
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 19:44   #156
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

Cytat:
Wybierz Wroclaw bo ja tam ide
Albo jakas inna wizazanka dla podtrzymania mi towarzystwa

.
no bo wychodzi ze poszlabym sama. totoalnie ebz znajomych. o matko boska;/ (heh bo teraz napewno mam wielu :| )
Tż milczy 2 dzien. oby ta dalej
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 19:45   #157
nicRu
maszyna, nie człowiek

Gaia
Z maturą z anglika to faktycznie jest tak, że zalezy jakie zagadnienia gramatyczne są... Na ostatniej z CKE były te, ktore świetnie umiem i w nocy mogę robic z nimi zadania, ana Operonie były mi jakieś obce takie...

iza_wiosenna, heja
Mój problem z partnerem się skończył (tj. idę z kolegą z klasy). W gruncie rzeczy wiem o czym mówisz, bo wyglądam na jakies 15ście lat maksymalnie (i dobrze mi z tym )
Stary 2009-01-23, 19:48   #158
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cherry90 Pokaż wiadomość
Świetny wynik, jak się przygotowywałaś?
właściwie nic, podstawe na rozszerzenie zmieniłam 2dni przed próbną maturą - tak, żeby się sprawdzić jak mi pójdzie.
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 19:52   #159
ksh
Zakorzenienie

Cytat:

Aaa, pochwalę się Wam. W środę idę na spotkanie z prezydentem, będzie u nas w szkole. Jakby nie wiedział, że są ferie. Ale załapałam się na listę chętnych, z naszej klasy tylko 3 z z 12 zapisanych idą. Chociaż w sumie nie wiem, czy jest tu się czym chwalić ale może być zabawnie
u nas w szkole dzisiaj był prezydent miasta
i mnóstwo jego zastępców i innych szych... nawet ciekawie mówili, o różnych inwestycjach, planach, o historii itd. I na koniec był quiz Wygrałam czapkę, koszulkę, kubek i ksiażkę o historii związku kolarzy
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 19:57   #160
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:

Ale gadalam z kolezankami i mowily ze nawet na 5 min nie "uzycza" mi swojego chlopaka bo jest ich.
jak mowie-pojdzie brat to bede tanczyc z talerzem bo u nas bardzo pary sa w klasie i one sie raczej nie zamieniaja

brata bym pozyczyla(ale on sam do mnie nie bardzo moze(nagle wypadlo) przez prace)
ojej ale zabrocze koleżanki zobaczysz, czesto rzeczy ktorych sie boimy okazuja sie nie dosc, ze niestraszne to jeszcze fajne

Cytat:
gratuluję a koleżanka przyszalala

e tam, zalozysz sukienke, pojdziesz do fryzjera, umalujesz sie i nie bedziesz wygladala na 14
naprawde na mojej studniowce mialam przyklady dziewczyn, ktore przeszly na ta jedna noc diametralna odmiane swojego wygladu wlasnie przez takie czynnosci
ja za bardzo nie pomoge, bo nie wiem gdzie TiR czy geografia są na wysokim poziomie
w sumie racja hehe, na codzień się WCALE nie malujeciekae czy ktos mnie pozna

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Gaia
Z maturą z anglika to faktycznie jest tak, że zalezy jakie zagadnienia gramatyczne są... Na ostatniej z CKE były te, ktore świetnie umiem i w nocy mogę robic z nimi zadania, ana Operonie były mi jakieś obce takie...

iza_wiosenna, heja
Mój problem z partnerem się skończył (tj. idę z kolegą z klasy). W gruncie rzeczy wiem o czym mówisz, bo wyglądam na jakies 15ście lat maksymalnie (i dobrze mi z tym )
u mnie w klasie wszyscy mają parę... nicRu, zdajesz ang R tak? Ty też Gaia? jeśli tak, to jestesmy razem

ależ ja narzekam czytałyście "Trans-atlantyk" tak btw?

Stary 2009-01-23, 19:58   #161
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

iza_wiosenna mieszkam rzut beretem od Twojego lo taki większy rzut chodzę do was na basen czasem.

Ja w sumie do nieśmiałych nie należę (tzn. tak umiarkowanie) ale bałabym się zapraszać kogoś w ciemno na 100dn - no bo po co? idziesz pobawić się ze znajomymi a nie zajmować obcą w dodatku osobą. Syn koleżanki mamy to już lepszy pomysł bo w sumie się znacie i zawsze to jakoś swobodniej.
Ale jak będziesz się dobrze bawić sama i ze swoją klasą to warto przemyśleć czy jest sens kogoś brać

Trans-atlantyku nie czytałam, mam zamiar dopiero.. jest odłożona na stos ksiązek przyznaczonych do przeczytania po maturze

Edytowane przez grudniowa-szatynka
Czas edycji: 2009-01-23 o 20:03
grudniowa-szatynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 19:59   #162
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
31 kurczę, w sumie teoretycznie mam z kim iść, ale wstydzę się zaprosić w sumie fajnie by było poznać kogoś całkiem nowego...

dziękuję Wszystkim za rady, koochane jesteście i jak szybko piszecie :P doszłam do wniosku,ze no nie wiem, najpierw spotkam sie chyba z synem znajomej mojej mamy - przystojny i w ogole...widzi alam sie z nim na jego biezmowaniu dawno temu, tyle ze wtedy bylam malym niesmialym dzieckiem (no dobra, dzieli nas "aż" trzy lata) i się bałam odezwać ciekawe co sobie pomyśli jak zaporponuje spotkanie w sumie to bedzie cud jesli to zrobię... ALE! on mnie zaprosił na n-k jakis miesiąc temu, a nigdy nie rozmawialismy ze sobą więc może nie będzie tak źle?
No to może faktycznie zaproś tego znajomego. Jak się z nim nie widujesz, to nie będzie wstydu nawet jak odmówi.
Ja też się wahałam czy zaprosić kolegę, z którym się dawno nie widziałam, ale się przełamałam, a on ucieszył.

Bawimy się tego samego dnia.

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
i mnóstwo jego zastępców i innych szych... nawet ciekawie mówili, o różnych inwestycjach, planach, o historii itd. I na koniec był quiz Wygrałam czapkę, koszulkę, kubek i ksiażkę o historii związku kolarzy
A kubek jaki - z kolarzem?

U nas też było kilka spotkać z politykami, typu marszałek województwa, europoseł... ale strasznie mnie nudzili.
W każdym razie na Lecha się zapisałam, bo fajnie chyba na żywo zobaczyć takiego kogoś.

Cytat:

ależ ja narzekam czytałyście "Trans-atlantyk" tak btw?
Ja czytałam, ale tak jak nie lubię - jednym okiem. W ogóle mnie to nie wciągnęło. Za trudne chyba dla mnie. Za to "Ferdydurke" strasznie mi się podobało.

Edytowane przez paula007
Czas edycji: 2009-01-23 o 20:01
paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 20:05   #163
sydunia
Zakorzenienie

[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10625538]no bo wychodzi ze poszlabym sama. totoalnie ebz znajomych. o matko boska;/ (heh bo teraz napewno mam wielu :| )
Tż milczy 2 dzien. oby ta dalej [/quote]a TŻ gdzie chce iść?

wiesz, jesli sie dostane do Wawy, to praktycznie nie ma szans żeby ktoś z klasy czy z ludzi których znam też nie szedł do Wawy. bo chociazby z mojej szkoly zawsze sporo tam idzie. ale generalnie z miasta tez. tylko ze wiekszosc z tych osob jest mi obojetna. beda w tym samym miescie, to beda. nie to nie. ilosc osob, ktore naprawde bym chciala zeby byly tam gdzie ja jest niewielka. ale nawet jesli mialabym isc sama tam... to nie bede zmieniala planow, bo kolezanki ida gdzie indziej. wybierajac studia nie mozna patrzec na kolezanki i kolegow. jasne, ze milej gdy znajomi sa blisko. ale kazdy musi myslec o swojej przyszlosci

mimo to mam nadzieje, ze przynajmniej 1-2 dziewczyny z tych lubianych naprawde pojda do Wawy i ze bede miala z kim mieszkac bo jakos tak z calkiem obcymi... dziwnie by bylo

Cytat:
gratulacje
Stary 2009-01-23, 20:05   #164
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
A kubek jaki - z kolarzem?

U nas też było kilka spotkać z politykami, typu marszałek województwa, europoseł... ale strasznie mnie nudzili.
W każdym razie na Lecha się zapisałam, bo fajnie chyba na żywo zobaczyć takiego kogoś.

Ja czytałam, ale tak jak nie lubię - jednym okiem. W ogóle mnie to nie wciągnęło. Za trudne chyba dla mnie. Za to "Ferdydurke" strasznie mi się podobało.
kubek z logo miasta Mamie się spodobał, będzie mieć do kawy

Jeeej, kolega mnie zaprosił na studniówkę! Na pojutrze! Partnerka mu zachorowała i biedny nie wiedział, co robić. Zgodziłam się, nie miałam serca odmówić, ale teraz mam małe obawy - w sumie średnio się znamy, no i tak nagle nie zdążyłam schudnąć
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2009-01-23, 20:07   #165
paula007
Zakorzenienie

Cytat:

mimo to mam nadzieje, ze przynajmniej 1-2 dziewczyny z tych lubianych naprawde pojda do Wawy i ze bede miala z kim mieszkac bo jakos tak z calkiem obcymi... dziwnie by bylo
A propos - nie wybiera się któraś do Łodzi? Też by mi się przydali sprawdzeni współlokatorzy.

Chociaż najpierw trzeba się do tej Łodzi dostać. Tak się w ogóle zastanawiam, co zrobić jak się ani do Ł. ani do K. nie dostanę. Iść na inny kierunek czy zrobić rok przerwy?

Cytat:

Jeeej, kolega mnie zaprosił na studniówkę! Na pojutrze! Partnerka mu zachorowała i biedny nie wiedział, co robić. Zgodziłam się, nie miałam serca odmówić, ale teraz mam małe obawy - w sumie średnio się znamy, no i tak nagle nie zdążyłam schudnąć
Już widzę te nagłówki w gazetach: Epidemia grypy dziesiątkuję studniówkowych partnerów/partnerki.

Dobrze, że się zgodziłaś. Kreację masz, to co tam. Miłej zabawy

Edytowane przez paula007
Czas edycji: 2009-01-23 o 20:09
Stary 2009-01-23, 20:09   #166
nicRu
maszyna, nie człowiek

A czytała któraś 'Proces"? Bo z opisu polonistki wynika, ze to fajna ksiazka, wiec moze bym poczytala w ferie albo po autobusach jak to zwykle robię ;P
Stary 2009-01-23, 20:11   #167
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
A czytała któraś 'Proces"? Bo z opisu polonistki wynika, ze to fajna ksiazka, wiec moze bym poczytala w ferie albo po autobusach jak to zwykle robię ;P
Czytałam. Na pewno nie nazwałabym jej "fajną książką", ale dobrą książką jak najbardziej. Zresztą niby arcydzieło.
Warto przeczytać, naprawdę, mimo że łatwa i rozrywkowa nie jest.

Stary 2009-01-23, 20:12   #168
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym zalezy jaką pisałaś Jak z Operonu, to się nei martw, oni mają trudniejsze matury niż CKE.
Mnie ta operonowa poszla fatalnie. Siedzę nad repetytorium i mam nadzieję, że zdarzy się cud i będę mieć wynik jak na pisanej na obozie naukowym w październiku.
U mnie znów wszyscy mówili, że Operon dużo łatwiejszy.. Na pewno niemiecki taki był, angielski znów łatwiejszy z CKE. Z polskim nie mam porównania, a przedmioty dodatkowe z Operony to kompletna porażka.. Te zadania w ogóle są zupełnie inne niż na prawdziwej maturze.. Ja żałuję, że w mojej szkole pisaliśmy tylko z Operonu.

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam stres przedstudniówkowy!!!

Włosy już zakręciłam całe na lokówce, zaraz będę jakoś upinać. Jezu.
I tak będziesz się świetnie bawić

Cytat:
Kurcze a ja juz chce studniowke i jednoczesnie sie boje..boje bo:
ja sie zawsze pozno rozkrecam(nie lubie tanczyc jak wiekszosc siedzi albo na poczatku zanim sie rozkrece no) a boje sie ze sie rozkrece po 11 jak brat pojdzie i wtedy to bede mogla tanczyc z talerzem
A na 100 % sie nie rozkrece kolo 8/9 jak wiekszosc bedzie siedziala
Cytat:

Nie przejmuj się, nie będzie tak źle U mnie wszyscy zaczęli się bawić tak koło 10, po polonezie i zdjęciach. A z koleżankami może też tak nie będzie? U mnie niby pary tańczyły razem, ale jakby wszyscy razem, że jak był ktoś bez pary spokojnie mógł się do nas dołączyć. Chyba że Twoje koleżanki są baaardzo uparte.

Ależ jestem zmęczona...

organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 20:14   #169
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez organizm Pokaż wiadomość

Nie przejmuj się, nie będzie tak źle U mnie wszyscy zaczęli się bawić tak koło 10, po polonezie i zdjęciach. A z koleżankami może też tak nie będzie? U mnie niby pary tańczyły razem, ale jakby wszyscy razem, że jak był ktoś bez pary spokojnie mógł się do nas dołączyć. Chyba że Twoje koleżanki są baaardzo uparte.

Ależ jestem zmęczona...
Moze nie bedzie tak zle.
Moze jeszcze sie bratu uda cos przelozyc(ta nocka w studniowke to masakara)

Ja tez zmeczona i wkrotce ide spac

Stary 2009-01-23, 20:15   #170
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
no ale tak tak, bo uwierzymy, ze masz z czego

Cytat:
A propos - nie wybiera się któraś do Łodzi? Też by mi się przydali sprawdzeni współlokatorzy.

Chociaż najpierw trzeba się do tej Łodzi dostać. Tak się w ogóle zastanawiam, co zrobić jak się ani do Ł. ani do K. nie dostanę. Iść na inny kierunek czy zrobić rok przerwy?
w sumie Łódź też blisko mnie, ale studiowac tam bym nie chciala

roku przerwy ja osobiscie bym sobie nie robila. po prostu wiem, ze oszalabym.
Stary 2009-01-23, 20:16   #171
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:

JA tak samo
Nudno tak rok bez nauki i w ogole

Stary 2009-01-23, 20:18   #172
paula007
Zakorzenienie

Tak, ale ja bym wtedy nie siedziała w domu, tylko chciałabym gdzieś wyjechać za granicę. Pracować, pozwiedzać trochę świata.
Tylko, że wtedy nie miałabym i tak gwarancji, że dostanę się po roku na to, co chcę.

Stary 2009-01-23, 20:19   #173
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Cytat:
Czytałam. Na pewno nie nazwałabym jej "fajną książką", ale dobrą książką jak najbardziej. Zresztą niby arcydzieło.
Warto przeczytać, naprawdę, mimo że łatwa i rozrywkowa nie jest.
zgadzam się, bardzo dobra książka.

wiecie co, właśnie sobie załatwiam partnera jutro jadę do koleżanki poznać jej kolegę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-23, 20:21   #174
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co, właśnie sobie załatwiam partnera jutro jadę do koleżanki poznać jej kolegę
Jeszcze jakiegoś innego? Czy to ten pierwszy?
Życzę powodzenia

Swoją drogą, moja mama gdzię słyszała czy czytała , że modne staje się wynajmowanie przystojnych chłopaków/pięknych dziewczyn jako partnerów, żeby zaszpanować znajomym. I że się im za to płaci.
Szczerze mówiąc - pierwsze słyszę.

Stary 2009-01-23, 20:21   #175
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja nie lubię za bardzo 'rozrywkowych", raczej mam na myśli jej język, czy wciąga etc
W takim razie dzięki za info, poszukam i poczytam
Stary 2009-01-23, 20:23   #176
ksh
Zakorzenienie

NicRu, ja też Proces przeczytałam. Jakoś mnie nie porwał

Paula, Haha wynajmowanie limuzyn i wynajmowanie partnerów
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2009-01-23, 20:29   #177
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, ale ja bym wtedy nie siedziała w domu, tylko chciałabym gdzieś wyjechać za granicę. Pracować, pozwiedzać trochę świata.
Tylko, że wtedy nie miałabym i tak gwarancji, że dostanę się po roku na to, co chcę.
ja wiem, ale ja i tak mialabym poczucie straconego roku. mimo wszystko. zreszta jakbym nie dostala sie nigdzie, gdzie bede skladac, to poszlabym na zaoczne/wieczorowe (raczej wieczorowe) na ten kierunek na ta uczelnie, na ktorym najbardziej mi zalezalo. i robilabym wszystko, zeby po roku przeniesc sie na dzienne

Cytat:

Swoją drogą, moja mama gdzię słyszała czy czytała , że modne staje się wynajmowanie przystojnych chłopaków/pięknych dziewczyn jako partnerów, żeby zaszpanować znajomym. I że się im za to płaci.
ludzie to jednak potrafia miec nie tak w glowach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-23, 20:29   #178
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Jeszcze jakiegoś innego? Czy to ten pierwszy?
Życzę powodzenia

o Matko ale w sumie i tak się za nich płaci...

innego

Stary 2009-01-23, 20:31   #179
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie ta książka była małym koszmarem.. Tzn dla mnie najgorsze było to, że czytam czytam a i tak się niczego nie dowiaduję..

Cytat:
Ja ostatnio powiedziałam mamie, że jak się nie dostanę na studia to wolałabym wyjechać za granicę, popracować, podszkolić język i próbować za rok znów. Dla mnie to byłoby lepsze niż studiowanie czegoś dla samego studiowania. Niestety, mamie się pomysł nie spodobał, a ja mam nadzieję że dostanę się na to co chcę

organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 20:31   #180
ilo16na
Zakorzenienie

Ja lece spac
Jutro mam roboty troche.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości