![]() |
#151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zawsze macie ochote???
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11161976]W związku z feriami mam ostatnio terapię codzienną i intensywną, ale teraz kończy się to dobro
![]() ![]() hihi co tygodniowe zabiegi jak to brzmi ![]()
![]() |
#152 |
Przyczajenie
|
kurcze... a już myślałam, ze to ja jestem z jakiejś innej planety.... Mój facet zawsze chce... po prostu nie ma dnia, żeby nie miał ochoty na sex... zresztą jak czytałam powyżej... to każdy facet to taki erotoman lub sexoholik- jak kto woli.. to między innymi odpycha kobiety..
Już się martwiłam, że coś ze mną jest nie tak... Największą ochotę, to zawsze dzień przed okresem mam... A w inne dni, to bardzo rzadko. Chociaż, zauważyłam, że od jakiegoś czasu, moja ochota na sex rośnie... może jest to spowodowane dojrzewaniem mojego organizmu do tego typu rozrywki... bo do tej pory, sex nie kojarzył mi się z fajnym uczuciem, stanem wniebowzięcia.. Tym bardziej jak widziałam jak bardzo zafascynowany sexem jest mój chłopak. Przez to że on od samego początku go uwielbiał, a ja dopiero wchodziłam w życie intymne- nie mogłam się przemóc. Sex kojarzył mi się z bólem, skrępowaniem, wstydem, kompleksami, czymś złym... Zapewne większość dziewczyn mających tego typu problem, ma podobną sytuację. Niedługo będziemy razem 2 lata... Dopiero zaczynam czerpać satysfakcję z sexu i może dlatego mam na niego częściej ochotę niż kiedyś... I dlatego jeszcze, ze przy tym facecie, czuję się jak pradziwa kobieta.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
ja tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to ważne żeby czuć się jak prawdziwa kobieta i czerpać radość i przyjemność z seksu ![]()
![]() |
![]() |
#155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poza tym - z seksem to chyba jest tak, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, co?.. ![]() W "Grey's Anatomy" mówili o bestii, która dopóki jest uśpiona nie daje się we znaki, a jak się przebudzi to ją trzeba karmić, karmić, i nigdy nie ma dość. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Jak prawdziwa terapia ... odwykowa
![]() ![]() ![]() hahahahhaa no to witam w klubie ![]() Cytat:
![]() Niby tak się już nie mówi, ale jednak mentalnie taka świadomość dalej w nas krąży ![]() Na szczęście czuły, prawdziwy mężczyzna szybko potrafi to "wyleczyć" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11166853]Ja niestety mam tak zawsze w roku szkolnym. Widujemy się tylko w soboty wtedy, a i nie zawsze jest możliwość, żeby się sobą i fizycznie nacieszyć
![]() Wyzwanie taki związek, ale mawiają, że prawdziwa miłość przenosi góry ![]() Tak mi się właśnie skojarzyło, że wiele możemy przetrwać, byle by być z ukochaną osobą i mieć perspektywy na to, że za jakiś czas będzie już tak jak sobie wymarzymy ![]() aahhh kurde, coś się na wieczór sentymentalna robię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Konto usunięte
|
Sentymentalna, ale masz rację - ja cały tydzień przetrwam tylko dzięki myśli o sobocie z nim.
Fakt, związek-wyzwanie, a będzie jeszcze gorzej - jedzie po liceum do innego miasta do szkoły strażackiej, 2 lata, tryb skoszarowany, minimum przepustek, przez pierwsze miesiące zabierają im nawet telefony. Uch. Ale jeśli przetrwamy to - to już wszystko chyba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11167027]Sentymentalna, ale masz rację - ja cały tydzień przetrwam tylko dzięki myśli o sobocie z nim.
Fakt, związek-wyzwanie, a będzie jeszcze gorzej - jedzie po liceum do innego miasta do szkoły strażackiej, 2 lata, tryb skoszarowany, minimum przepustek, przez pierwsze miesiące zabierają im nawet telefony. Uch. Ale jeśli przetrwamy to - to już wszystko chyba.[/QUOTE] ![]() Współczuję ![]() U mnie to jest tak, że jedno z nas jedzie do drugiego w piątek i wraca dopiero w poniedziałek po zajęciach w szkole ![]() ![]() ![]() ps ten wątek nadaje się już na społeczności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihi tak jak bym czytałą o sobie z tą bestią ![]() Cytat:
mi się wydaje że prawdopodobnie z tego że rodzice nam od maleńkości niemalże uświadamiają w przekonaniu że seks jest zły bo za przykład podają tirówki nie pozwalają oglądać filmów erotycznych hihi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11178986]ps ten wątek nadaje się już na społeczności ![]() hahha w sumie czemu nie ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11178986]Dzieli nas 100km i to jedyne sensowne wyjście. (..)[/quote] [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11167027]Sentymentalna, ale masz rację - ja cały tydzień przetrwam tylko dzięki myśli o sobocie z nim. Fakt, związek-wyzwanie, a będzie jeszcze gorzej - jedzie po liceum do innego miasta do szkoły strażackiej, 2 lata, tryb skoszarowany, minimum przepustek, przez pierwsze miesiące zabierają im nawet telefony. Uch. Ale jeśli przetrwamy to - to już wszystko chyba.[/quote] Ja podziwiam.. Miałam związek na odległość i powiem, że to już nie dla mnie ![]() Za dużo stresów, nerwów, za mało bycia razem.. ![]() Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że było super do czasu kiedy nie zamieszkaliśmy razem.. i nie okazało się, że właściwie to super, ale jesteśmy bardziej przyjaciółmi niż zakochaną parą. ![]() Mój TŻ teraźniejszy też oryginalnie nie pochodził z mojego miasta, ale już dłuższy czas mieszka tutaj. Teraz jak pomyślę, że miałabym znowu mieć kogoś z daleka, to ciarki mi przechodzą po plecach.. ale cóż.. miłość nie wybiera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Konto usunięte
|
Kiedyś kobiety nie mogły się ruszać, tylko leżeć jak kłody. Nie mogły pokazać po sobie, że odczuwają przyjemność. Całkowicie traktowano nas jak gorszy gatunek... To do dziś mnie boli i cieszy mnie to, że teraz kobiety pokazują jakie są naprawdę
![]() Nie popieram skrajnego feminizmu, bo jest coś takiego jak dobre wychowanie i to jak mężczyźni zachowują się w obecności kobiety świadczy tylko o nim To żem w temat weszła ![]() Ale ogólnie chodziło mi o to, że doskonale, że ludzie ewulowali i zdali sobie sprawę jak wiele tracili traktując kobiety jak rzecz, służącą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11178986]
![]() Współczuję ![]() U mnie to jest tak, że jedno z nas jedzie do drugiego w piątek i wraca dopiero w poniedziałek po zajęciach w szkole ![]() ![]() ![]() ps ten wątek nadaje się już na społeczności ![]() My nie mieszkamy aż tak daleko od siebie (45min drogi), ale w tygodniu teście go dość krótko trzymają ![]() Która założy wątek "Nimfomanki" w społecznościach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11180089]Która założy wątek "Nimfomanki" w społecznościach?
![]() Założyć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla mnie to troche jakby nie fair ze od malego uswiadamiaja nam ze seks jest be a sami czerpia z tego przyjemnosc i szczerze powiedziawszy jak chodziłam do gimnazjum moje wyobrazenie o seksie było takie że w seksie kobieta jest tylko i wyłacznie wykorzystywana i że to jest coś złego ![]() jak widzicie ewoluowałam ![]() ![]() Też byłam w zwiazku na odległość on z krk jak z zabrza i wytrzymało 4 miesiace spotykalismy sie raz w tyg w dodatku po kryjomu bo on byl o 10 lat starszy no i spedzalismy razem upojne noce gdy moja mama miala nocki ![]() nie polecam związków na odległość szczerze mówiąc byłam zakochana i głupia ahh bardzo głupia ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11180071]Kiedyś kobiety nie mogły się ruszać, tylko leżeć jak kłody. Nie mogły pokazać po sobie, że odczuwają przyjemność. Całkowicie traktowano nas jak gorszy gatunek... To do dziś mnie boli i cieszy mnie to, że teraz kobiety pokazują jakie są naprawdę ![]() Nie popieram skrajnego feminizmu, bo jest coś takiego jak dobre wychowanie i to jak mężczyźni zachowują się w obecności kobiety świadczy tylko o nim To żem w temat weszła ![]() Ale ogólnie chodziło mi o to, że doskonale, że ludzie ewulowali i zdali sobie sprawę jak wiele tracili traktując kobiety jak rzecz, służącą[/QUOTE] dla mnie byłoby to nie naturalne gdybym miała leżeć cichutko nieruchomo ![]() ja nie wiem co to cicho gdbyście były moimi sąsiadkami to wiedzielibyście co to znaczy mieć ORGAZM przez duże O ![]() jestem za ![]()
![]() |
![]() |
#167 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wytrwałam tak 3lata ![]() A co Ty z takim staruchem robiłaś? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie chciałabym być na miejscu kogoś kto by miał nas wszystkie za sąsiadki ![]() To jaką nazwę wybieramy dziewczyny? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Konto usunięte
|
Nazwa? Nimfomanki
![]() Ja nie mam orgazmów przez duże O, to są raczej Aaaaachrgazmy ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- A ostatnio był Oooojrgazm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11180584]Nazwa? Nimfomanki
![]() Ja nie mam orgazmów przez duże O, to są raczej Aaaaachrgazmy ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- ale fajna nazwa ![]() ![]() A ostatnio był Oooojrgazm ![]() Cytat:
![]() nawet przyjaciółka nic nie podejrzewała także mama nie jest jedyna ![]() hmm a z nim z moim eks no to wiesz jakoś tak miałam kiedyś że starsi mnie pociągal może dlatego że bardziej doświadczony ![]() a co robiłam to się domyśl ... ![]() mó sąsiad bardzo mnie lubi ![]()
The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ravissante Czas edycji: 2009-02-26 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Konto usunięte
|
Nie piszcie nimfomanki, bo zaraz będą setki tekstów osób, które sa "prawe" i będzie nieciekawie
Uwielbiam krzyczeć ![]() ![]() ![]() A z Tż razem studiujemy i zawsze jesteśmy razem w grupach, także widzimy się codziennie (no prócz wtorków, bo mam angola a on nie) Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2009-02-26 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11180811]Nie piszcie nimfomanki, bo zaraz będą setki tekstów osób, które sa "prawe" i będzie nieciekawie
Uwielbiam krzyczeć ![]() ![]() ![]() A z Tż razem studiujemy i zawsze jesteśmy razem w grupach, także widzimy się codziennie (no prócz wtorków, bo mam angola a on nie) [/QUOTE] kurcze nie ,mów mi ze studiujesz z Tż ja bym tak chciała takie namiętne przerwy mmmmm kurcze mam przez was ochote ![]()
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Kurde, za późno
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post11180908 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Wtajemniczenie
|
teraz tylko pytanie gdzie pisać o tym jak bardzo nam się chce
![]()
![]() |
#174 |
Rozeznanie
|
a ja w ogóle nie mam ochoty na seks
![]() może to przez plastry albo przez fakt, ze nigdy, z zadnym nie miałam orgazmu ![]() już brak mi sił ![]()
![]() |
![]() |
#175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W ogole mam wrazenie ze nasz seks jest jakis monotonny.. szybko nudza mi sie pozycje albo to tu mnie uwiera to tu boli... nawet jak do czegos dojdzie to nie moge sie rozluznic tak jak powinnam.. nie wiem.. mam w sobie jakas blokade ![]() A kiedys bylam zupelnie inna... aż rzucałam się na mego faceta a teraz? Dotknie moją piers.. okolice łona to tak mnie to wkurza... i sie na biedaka drę... ehhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
Ja kompletnie stracilam ochote po tabletkach ... dlugo trwalo zanim odkrylam ze to to, bo spadek libido byl bardzo powolny. Odstawilam, po 2 miesiacach brykalam jak "nowonarodzona", ale potem znow sprobowalam inne hormony, to samo .... tak przeszlam przez 3-4 rozne kuracje i upewnilam sie ze ja juz wole stosunek przerywany i wizje 3ciego dzieciatka (w koncu to nie bylby taki koniec swiata), niz brak seksu.
Czasem problemem jest praca i przemeczenie... czasem nasze podejscie psychiczne. Naprawde seks jest wazniejszy niz pozadek w domu, w tym przypadku faceci maja racje ![]() A jak juz zupelnie nic ... to ja mam taki maly trick... zamykam oczy i wyobrazam sobie jakas scene ktora w danym momencie mnie kreci np. ze to nie moj maz ale 2 oprychow z ciemnej uliczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Wtajemniczenie
|
ja nie mam ochoty kiedy jestem zmęczona po szkole albo pracy. wtedy nie mogę się podniecić. nie wiem czemu. może dlatego, że niewyspana jestem.
ale jak mogę spać do bólu to mam taką chcicę, że masakra ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() "Nimfomanek" nie pociesze - z wiekiem kobieta chce coraz wiecej a facet moze coraz mniej.. wiec szczesliwe sa te, ktore maja faceta z wyobraznia i checiami ![]()
![]() |
![]() |
#179 |
Realistka
|
heh czytam ten watek i po kilkunastu postach czuje sie bardzo uspokojona
![]() bo juz mi sie wydawalo ze cos ze mna nie tak ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#180 |
Rozeznanie
|
ale wam zazdroszczę
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.