![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Monka wszystko robie tak, jak ostatnio, tylko te müsli jem, a wtedy nie jadlam wcale
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co kupilas ciekawego w tym miescie ?? ![]() Monika myslalam, ze firma jest tylko na TZeta ![]() ![]() ![]() ![]() Ide myc glowe i wlosy prostowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka chodzilo mi o areobik w domu, na lytkach jest ch od groma
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Rozeznanie
|
Monka co to za piasek
![]() ![]() Monika faktycznie ciągną sie u Was te choróbska...a precz, sio... szybkiego powrotu do zdrowia ![]() ![]() ![]() ![]() Śnieżynko nie martw się i tak napewno dojdziesz do upragnionego celu, jestem tego więcej niż pewna ![]() ![]() Dziewczyny idę zaraz na spotkanie w sprawie nowej pracy. Trzymajcie za mnie kciuki...plissss ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Zancia trzymam kciuki
![]() ![]() http://www.argos.co.uk/static/Produc...ext%3ESAND.htm i http://www.argos.co.uk/static/Produc...ext%3ESAND.htm , ale widze ze maja wiecej na stronie bo w katalogu tylko to wyczailam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Wtajemniczenie
|
Monka ja mam dużo po Izie - tylko fotelik do samochodu mieliśmy od siostry TZta i jak nie sprzedała to pewnie pożyczymy, więc nie muszę wiele kupować
![]() no może ciuchy ja będzie chłopak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Rozeznanie
|
Śnieżynka, Ty to tytanka jesteś, ja kompletnie nic nie ćwiczę
![]() Ja sobie dziś w kalendarzu rozplanowałam jakie progi jestem w stanie, jeśli chodzi o najlepszy scenariusz, osiągnąć 1. dnia każdego miesiąca i wyszło mi że wymarzoną wagę osiągnę dopiero w sierpniu ![]() I tak mam nadzieję, że będzie już tylko coraz lepiej ![]() Żancia, trzymam kciuki!!!!!!! ![]() ![]() Monka, znam moon sand ![]() ![]() Wczoraj się dowiedziałam, że moja koleżanka (ta, o której kiedyś Wam wspominałam) jest w drugiej ciąży ![]() ![]() ![]() A ja ostatnio się dowiedziałam, że pieronem muszę z tą swoją tarczycą lecieć do endokrynologa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że przynajmniej dowiem się czegoś konstruktywnego a nie jakieś sra... w banie ![]() Chyba do 50tki doczekam jak tak dalej będą coś wynajdować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Monka dostala antybiotyk Klacid jest go 60ml juz po przygotowaniu,miala brac po 5ml dwa razy na dzien no i juz jej sie konczy,dam jeszcze dzis i na jutro zostanie ciupinka
![]() ![]() ![]() Sniezynko firma jest tylko na mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Rozeznanie
|
Dzięki za kciuki....udało się
![]() Od poniedziałku zaczynam nową pracę ![]() Uciekam bo teraz muszę coś zjeść i uciekaćdo pizzeri ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Gosia szkoda mi ciebie, ze tam macie pod gorke, na pewno bedziesz super mamuska
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zancia juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:j upi: gratulacje, a teraz pindo jedna pisz co to za praca, weszlas napisalas ze masz a nic sie nie pochwalilas ![]() ![]() Monika a ten antybiotyk ma waznosc 5 dni? bo jak tak to oka ![]() idziemy tanczyc hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Rozeznanie
|
hejka !!!!
Magda wiec ty bylas nastepna?????Super,gratul acje ![]() ![]() Ciekawe kto bedzie nastepny???? ![]() My mielismy troche zamieszania z wyprowadzka mamy,ale juz jest wszystko ok(mama na swoim)troche smutno bez niej;ale daleko niemieszka,wiec pewnie bedziemy sie czesto odwiedzac ![]() Doridee no smutne to co piszesz o Aluni i przedszkolu,ze teraz tak boi sie ciebie spuscic z oka ![]() Zancia super ze dostalas ta prace,ale napisz co i jak ![]()
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
czytałyście o szamponach dla dzieci? http://www.sfora.pl/Zobacz-ktory-sza...otworczy-a3943 ,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() U nas pogoda wiosenna ![]() ![]() ![]() ![]() A chciałam sie tez pochwalic ze bedziemy miec dzidziusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Rozeznanie
|
Monka o jakim Ty dzidziusiu mówisz
![]() ![]() Ja dziś ostatni dzień w pizzeri ![]() Moja nowa praca będzie przy produkcji materacy do łóżek ![]() ![]() Jest to praca przez agencję i niby na dłuższy okres, ale jak zwykle trzeba brać to z przymróżeniem oka. Mam nadzieję, że trochętam popracuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam weny do pisanie, tylko czytam ostatnio
![]() monka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To nam obrodziło na forum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=monka23;11454990]
![]() ![]() ![]() ![]() U nas pogoda wiosenna ![]() ![]() ![]() ![]() A chciałam sie tez pochwalic ze bedziemy miec dzidziusia ![]() no i sięudało zwabić ![]() Edytowane przez zancia03 Czas edycji: 2009-03-15 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
monka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Rozeznanie
|
Monka ja od razu wiedzialam ze sciemniasz z tym beybikiem
![]() ![]() Zancia a kiedy zaczynasz ta prace?Jutro? Ja jakas zdolowana,nerwowa chodze i do tego taka padnieta ![]()
![]() |
#168 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() No nie mów, że w tajemnicy przed nami je zjęłaś ![]() Śnieżynka, ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Monka ja cale szczescie wiem, ze duzo osob pisze na bialo i zdazylam przeczytac
![]() Gosiu ano leci waga, leci... od dzisiaj bede wiecej cwiczyc i wiecej pic zielonej herbaty i wody mineralnej zobaczymy jakie beda efekty na koniec tygodnia. Jak u Ciebie ??? Djamelko i Magdo jak Wam idzie nasze wielorybki ??? Jak samopoczucie ?? Djamelko mocno kopie ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
ahojjj
![]() ![]() Edycia hahahaha to bylo boskie , boki zrywalam , widze przesilenie cie dopada jak chyba wiekszosc ![]() Gosia dalej nosze plastry ![]() ![]() Snieynka wow ale masz zapal w szoku jestem , ze masz tyle checi, samozaparcia i sil ![]() ![]() Doridee jak tam Aluska, dalej placze jak wcyhodzisz gdzies? Fajna ta opcja szybkiego menu forum ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-03-16 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
monka ale, żeby ni było doczytałam to białe i dopiero jak zancia napisała, to zajarzyłam, że źle Cię zrozumiałam
![]() ![]() ![]() Przynajmniej wesoło się zrobiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Edycia hehe a no troszke sie zrobilo, pewnie sama bym miala kilku sekundowa euforie i juz bym chciala pisac gratulacje
![]() Kurka fajnie by bylo , jakby zrobili opcje , ze kazda z nas mogla by sobie sama ustalac menu szybkiego wybierania, dodac ulubione watki i nie trzeba by bylo przechodzic , wchodzic , wychodzic i szukac , a tak z boku byla by lista watkow i raz dwa by sie wchodzilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Monka ja tam nawet nie czytajac tego na biało wiedziałam, że ściemniasz
![]() Aluta z przedszkolem - krok milowy do tyłu, jest bardzo źle.... Poszła w sobotę rano z Andrzejem to 3 godziny wyła, ze chce wracać do domu i trzymała sie blisko niego. Jak przyszłam było trochę lepiej, ale nie mogłam zniknąć z oczu. Pocieszajace jest to, ze nie tylko Ala zaczęła tak reagować, inne dzieci też wiecej płaczą, nawet te które wcześniej bez problemu zostawały same - teraz płaczą za rodzicami. O co chodzi, nie wiemy ![]() ![]() Przesilenie wiosenne daje się we znaki, też marnie się czuję. Ala chyba sie podziębiła bo kasłała dzis rano mocno. Dałam jej syrop i będę obserwować. Poza tym kilka dni temu kupiłam sobie ciekawą książkę N. Siemionowej (tematyka robalowa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Monka ty to wiesz jak wszystkich na forum zwolac!
![]() A z drugiej strony to jak wy widzicie ze ktos na bialo pisze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Monika musisz sobie zaznaczyć tekst za ostatnim słowem monki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Doridee az tak zle, pomysl z psychologiem super oby sie wykazał i nie gadał pustych ogolnych teori, jpo spotkaniu napisz co mowil/a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monika przynajmniej ruch sie zrobil, bo bym sie przerazila jakbysmy byly na drugiej stronie ![]() ![]() Ogladałam wczoraj fajny probram o sexie na polsac play. Pokazali co i jak ![]() ![]() ![]() ![]() Mowili o pozycji misjonarskiej, nadaje sie na zaciązenie, najwieksze prawdopodobieństwo zajscia, jakos sie nad tym nigdy nie zastanawiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaa juz kapuje o co kaman ![]() Monka moj tz czesto oglada Polsat Play ![]() ![]() ![]() ![]() Weronika juz dzis szla do szkoly ![]() ![]() ![]() Ja czekam na wynik mojego tk ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Doridee , a ile razy Aluska była z Andrzejem na tych zajeciach, domyslam sie ze nieczęsto
![]() ![]() Zabrali nam dzis auto do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ide sprzatac bo na raty ogarniam chalupe, ksieciuniu z tz-tem ![]() Monika hehe niech twoj tz-cik oglada bo ciekawe rzeczy tam mowia haha przynajmniej bedzie na bierzaco i bedzie wiedział co i jak zeby ci bylo dobrze hehe. Fajnie mowili tez o robotce ustnej , zeby mezczyzne zadowolic hehe. Super , ze Werka smiga juz do szkoly, nadrobi zaleglosci i bedzie na bierząćo. oby tam jakiegos dziadostwa nie zalapała od kogos , tymb ardziej ze organizm jeszcze osłabiony. Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-03-16 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Rozeznanie
|
Monka musial byc ciekawy ten program
![]() ![]() Sniezynka ![]() ![]() Mi lekarz w tamtym tygodniu mowil ze synus przewrocil sie juz glowka w dol ![]() ![]() ![]() ![]() Monika to dobrze ze juz lepiej z tymi chorobami,trzymamkciuki by bylo juz tylko dobrze!!!!
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
robotka ustna
![]() ![]() ![]() a to fotki maluchow,niestety bez Weroniki bo ona nie lubi byc fotografowana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.