|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Witam i ja:ziewa:
Jestem wykonczona nie moge spac,nie moge nic bo mnie wszystko boli.Mam nadzieje ze przejdzie bo jade dzisiaj do Agi z okazji jej urodzin Lizzie zabij mnie ale paczuszka dalej czeka na wyslanie-wczoraj dostalam awizo Twojej,poszlam na poczte od razu i zapomnialam na smierc ze mam cos wyslac(zwlaszcza ze byla juz19 a ja nieprzytomna bylam ) nie wiem czy wysylac ja teraz ,bo wolalabym zeby te herbatki ci nie zawilgottnialy,wiec puszcze ja w poniedzialek chyba. przepraszam cie bardzo A paczki od Zosi dalej nie ma
|
#152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja sobie spokojnie na nią poczekam a ty się kuruj kochanie
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pryzmy juz pomacalam paluszkiem i sa takie ![]() Powiedzialam ze mam odsypke pryzm Adze przez telefon to sie tym podniecila bardziej ,niz tym ze przyjezdzam a czy 05 sa dostepne w sephorze?bo na kwc jest napisane ze nie ![]() Kanalarz 14 dostal/a bana stalego.Jakos mnie to nie dziwi
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-03-06 o 09:22 |
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Gajuś ucałuj Agę najmocniej jak tylko potrafisz!!! I przekaz najlepsze życzenia ode mnie
![]() to już z tydzień temu jakiś ![]() Lecę się umówić do doktorki na zdawanie pierwszej partii patofizjologii, trzymajcie kcoiuki żeby się zgodziła na przyszły piątek Potem kupię katalogi 5 Avonu, szampon i mgiełke granat&mango ( ), kilo pieczarek i zrobię naleśniorkiiiiiii Potem opracuję sobie szczegółowy plan nauki na cały marzec, potem wybywam na fitnes a potem może z TŻ się zobaczę Aaa i jeszcze muszę posłać paczusię dla Hexi Isa
|
#155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszyscy caluja Agusie! nawet moj krecik kazal ja ucalowac i wczoraj z nia konwersowal przez telefon ,skarzac sie ze go wogole nie sluchamNIe ma to jak byc na biezaco Cytat:
Daj mi znac jak szamponik Trzymam kciuki za plany Rzyrafa ty paskudoooooooooooooooo!!! !!!!!!!!!!!! weszlam na sezonowki i ja chce -puder brazujacy isa dory (pomacac ) puder brazujacy YSL ( ) i ARTDECO!ps.Dostalam od krecika wczoraj takie malutkie ,sliczne czewrone krysztalowe serduszko -zawieszke
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-03-06 o 10:35 |
||
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesiu, co sie stało? Nie smuć się.
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
a jakoś tak mi ciężko na sercu.
żadne moje problemy sie nie rozwiązują a brne w to dalej tylko. Na dodatek od wczoraj non stop siedze w pracy
|
#159 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio jak dostałam próbkę kremu na noc z wit. E to bardzo się polubiliśmy i pomyślałam, że jak będzie okazja to zanabędę no i jeszcze ta kosmetyczka za zeta jako miły dodoatek ![]() Cytat:
![]() U mnie też ![]() Cytat:
![]() W tych Chanelowych już? ![]() Cytat:
Co sie stało?? Edit. Vibesiu na szczeście już wekend za pasem, odpoczniesz sobie, zrelaksujesz się... Edytowane przez truheart Czas edycji: 2009-03-06 o 11:28 |
||||
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem trzeba przeżyć cięższe dni żeby potem cieszyć się szczęściem. Na pewno los szybko się odwróci.
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie, w takich innych. W najciemniejszym z trójki firmy Euphora
On jest bardzo ciemno-szary, mocno kryje i daje piekny perłowy (bez drobinkowy) efekt Ciekawe czy znajde gdzies jak najbardziej zbliżony pojedynczy Mogłabym kupić znowu tą trójkę, ale nie wiem czy jest sens, skoro białego i jasnoszarego nie uzywam ![]() Vibku Musze iść do dentysty ![]() Musze zrobić rozeznanie - dawno nie byłam u siebie u dentysty - ostatnio jakies 10 lat temu
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszna szkoda ze nie mozesz jechac ze mna do opola ![]() buu ![]() z serii color trend.Mam na nie strasznie duzo zamowien bo sa bardzo trwale.Mam kolezanki ,ktore przezucily sie na nie z kredek i maluja kreske na dolnej powiece nimi nawet-trzymaja sie jak dzikie i pieknie wygladaja.Moja kolezanka ma sliwke i to jest taka cudna sliwka,tak opalizuje w zaleznosci od tego pod jakim katem spojrzec Ja chce jeszcze taki zywy niebieski ![]() poszukam zaraz fotek na katalogach i ci wkleje ![]() ![]() ps.co jest w kosmetyczce z miniaturami i do kiedy ta promolszyn? ![]() Olenka: niebieski: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1228979869 zlotko:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1228347175 czarny: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1227369412 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1227369412 sliwka: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ek#post9820963
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-03-06 o 11:50 |
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetyczka jest za 1zl gdy wyda się 100zl(ale o to w TBS nietrudno
)Są dwie do wyboru; w jednej jest mini tusz, jakis zapach, kremik aloesowy i masełko moringa chyba; a w drugiej na pewno masełko truskawkowe, reszty nie pamiętam
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie była tylko jedna do wyboru - masełko truskawkowe mini, krem z wei E na dzień mini, błyszczyk do ust i mini żel pod prysznic z lawendą jakiś uspokajający..niuchnęłam i ze zdziwieniem stwierdziłam, że pachnie jak moja lawenda w doniczce
![]() A ten fioletowy linerek faktycznie piękny! |
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam sliwkowy liner z CT i przyznam sie,ze nie sadzilam ze bedzie taki fajny-bardzo ladny kolor czyli ciemny sliwkowy fiolet,dobrze sie trzyma,nie rozmazuje-bardzo dobra koncowka typu pisak a nie pedzelek co pozwala na mega precyzjne kreski Polecam _________________________ _________________________ ___________ Przylaczam sie do zyczena dla Agi Opolanki ![]() Spelnienia,realizacji,duz o usmiechu i samych dobrych zdarzen w Twoim
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm Hm.pomysle ,zobacze ile wydam w opolu ,ale chyba jednak kupiem sobie butki fioletowe z ccc na obcasie,sa piekne i krecik mi obiecal na dzien kobiet ze mi dolozy do butkow z lasockiego True-nie wyglupiaj sie ,w poniedzialek kupie tez dla ciebie i ci wysle ![]()
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-03-06 o 12:13 |
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gajusia przekaż tez ode mnie najserdeczniejsze życzenia urodzinowe Adze Edit.Słonko nie kłopocz się, aż tak mi się nie spieszy, obejrzę sobie "na żywo" kolorki i coś wybiorę
Edytowane przez truheart Czas edycji: 2009-03-06 o 12:13 |
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
adres znam w razie czego pisz kochana![]() Przekaze zyczenia od wszystkich NK Agusi A ja sie wlasnie rolnicze dostalam wczoraj peeling do dloni i bede go testowala bo robiem sobie manikiura dzisiaj Edit; Aga dzwonila i kazala serdecznie podziekowac za zyczenia wszystkim kochanym Nk
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ten czarny linerek z Avou. Potwierdzam - jest super
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale generalnie pozwalam sie nosic na raczkach i rozpieszczac Jejku jej przestancie mi linerkowac ja bym jej juz chciala
|
|
#172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Powróciłam, zadję relację z nowości w k5:
*maziałam łapkę paskowym różem- bardzo mocny efekt wychodzi po zmieszaniu wszystkich kolorków, zbyt agresywny jak dla mnie- całe szczęście ![]() *Cienie potrójne paskowe bardzo ciekawe, ładnei kolory i fajna konsystencja al;e jednak bardzoby mi się dublowały więc też odpadają ( )*A brylantowe błyszczyki wszystkei mają granatowe drobinki szkoda, bo akurat jeden kolorek mógłby być mój ![]() *kredka do brwi- fajna bo cienka ale wersja dla blondynek dla mnie zbyt jasnoruda jest ![]() Jestem po dwóch testach bazy Magix- fajne to cudo, odpukac jeszcze mni enie zapchało, wygładza buźkę i colorstay mi na niej fajnie leży, szkoda tylko, ż enie zdążyłam sobei dokupić wczoraj miniaturek ![]() Cytat:
A spray ma boski zapach A'propos sprayów- nie macie przypadkiem w zakamarkach swoich szafek mgiełki z tej serii Naturals brzoskwinia&żeńszeń? To najlepsiejsza z tych mgiełek i przygarnę każdą ilość nawet przeterminowanych, zapach przylega do mojej skóry na cały dzień! Nom, fajne to YSL, zeszłoroczna propozycja też była fajna ![]() Vibuśku dużo siły Ci życzę? A gdzie racujesz? Może rozejrzysz się za nowym miejscem? Bardzo często siedzisz całymi dniami w tej robocie ![]() Cytat:
![]() jeszcze musze go przekonac ze idealnym prezentem na nasza rocznice bedzie paletka clarinsa(poki co mam ja na pulpicie-wiem subtelna jestem Ja się staram TŻ nie wykorzystywać za bardzo (no ostatnio Hypnose, ale to było za karę, bo był niegrzeczny ) i za często, natomiast odbijam to sobie na długoterminowych pożyczkach na hurtowe zakupy sezonówek Gosha na all (poprzedniej jeszcze nie spłaciłam a lada dzień będzie nowa )
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko dzieki za nowosci- mnie nie powalaja
Ja jetsem zachwycona wypiekanymi cieniami i kupie sobie je teraz w promocji w 4 Goshe sa sliczne ale ,ale wole sobie kreske strzelic cieniem chyba,bo robie to okazjonalnie, a na codzien czarna.ALe testowalam je i sa swietne ![]() A co do kupowania i rozpieszczania to ja krecika rozpieszczam jak moge-dzisiaj do pracy zapakowalam mu chlebek,salatke meksykanska z losiem,pasztecik z papryka sojowy i ciastka-zbozowe i czekoladowe Ja mialam kiedys wyrzuty sumienia,ale Krecik powiedzial ,ze poki nei mamy dzieci,mieszkania do remontu etc to mam korzystac ,boe nie wiadomo jak bedzie potem i tego sie trzymam![]() Mam na buzi maske tbs,zrobilam juz peeling,na dekolt i biust serum z avonu,na cialo balsam mango (kocham ) ,potem przetestuje maske clarinsa,wlosy wysusze z cementem termicznym (sleepy) ,zrobiem pazutki i bede mogla testowac pryzmyy AAAAAAAAAAA DOSZLY PACZKI OD ICE I KOCHANIE Dziekuje (a kochanie mi wyslala herbatke lady grey! zaraz se testne odlewke olejku na goraco do wloskow zamiast cementu
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-03-06 o 13:04 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam fotki K7 na rosyjskim forum, wkleję kilka nowości
http://imageshost.ru/links/d659b1d46...b8abf1c9977b58 złote kulaski ![]() http://radikal.ru/F/s40.radikal.ru/i...f0c87.jpg.html złote linerki ![]() http://radikal.ru/F/s60.radikal.ru/i...1a2ee.jpg.html kremik do łapek rozjasniający ![]() http://radikal.ru/F/s58.radikal.ru/i...86244.jpg.html do stópek mięta&zielona herbatka ![]() Tak szczerze to udało mi się zwalczyć manię avonową- ostatnio na każdy kat. kupuję do domu max 1-2 rzeczy o ile w ogóle, no ale nowości nadal podniecają
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, a macałaś szare cienie??
Nasycone kolory, kryjace czy takie bledziochy typowe dla Avonu?
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam dzisiaj dwa pedzelki do rozu Essence, balsam do nog Nivea, zel pod prysznic Luksja Indian Spice i Nivea Diamond Touch. w zwiazku z tym mam trzy zele Joanny [syfiaste strasznie, z tej serii Sweet Fantasy...], dwa zele Fa [zurawinka i biala herbata], pol zelu Balea mleko i miod i te dwa co dzis kupilam [z czego Luksja jest ogromna, ma 500ml
].a balsam do nog kupilam do ciemnej karnacji gdyz ten do jasnej na wzorniku dawal pomaranczowa opalenizne a na mnie lubi pomaranczowatosc wylazic ![]() a teraz zapodam sobie jogurta greckiego z miodem i slonecznikiem. strasznie mi niedobrze po antybiotyku ![]() jak chcecie to moge Wam cyknac fotke pedzli Essence i Sephory ale to za godzinke dopiero
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-03-06 o 13:26 |
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zarabiam na tym ostatnio
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam kiedyś taka fazę na Ori (z reszta razem ze Snow tkwiłyśy w tamtym wątku). Potem powoli zaczęło mi przechodzić i teraz raczej przeglądam przychodzące do mnie katalogi, zamawiam coś sporadycznie. Z wielu rzeczy długofalowo nie byłam zadowolona, wiele mi się najzwyczajniej znudziło..i tak.miłośc wygasła
![]() A po Balea to ja sie mam wybrac ewentualnie gdzie?
|
|
|
|
#179 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pryzmy są dostępne w Sephorze cały czas, nawet moja koleżanka jakieś dwa tygodnie temu je kupowała jak byłyśmy razem na zakupach. Cieszę się, że ci się podobają, w opakowaniu mogą sprawiać wrażenia delikatnie wpadających w róż ale na twarzy absolutnie tego nie widać.Cytat:
Może obecna praca to rzeczywiście za duże obciążenie dla twojego organizmu i warto by się rozejrzeć za czymś innym?
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc
Melduję się! Kosmetycznie kupiłam dziś: - tonik bezalkoholowy rosmanowy - mgiełske do włosów narażonych na działanie wysokiej temperatury z ochronnym serum DOVE (takie czerwone, nowośc) - chusteczki do higieny intymnej ciekawa jestem tego dove. ostatnio testowałam WAXA rainforest, czy jakoś tak, bo mi się włosy wysuszyły, i jak narazie po 1 użyciu to jestem zadowolona, nawilżył mi włosy.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

nie moge spac,nie moge nic bo mnie wszystko boli.Mam nadzieje ze przejdzie bo jade dzisiaj do Agi z okazji jej urodzin
przepraszam cie bardzo

Ja sobie spokojnie na nią poczekam a ty się kuruj kochanie

Ciekawe czy znajde gdzies jak najbardziej zbliżony pojedynczy 

dostalam wczoraj peeling do dloni i bede go testowala bo robiem sobie manikiura dzisiaj