![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Witam i ja:ziewa:
Jestem wykonczona ![]() ![]() ![]() Lizzie zabij mnie ale paczuszka dalej czeka na wyslanie-wczoraj dostalam awizo Twojej,poszlam na poczte od razu i zapomnialam na smierc ze mam cos wyslac(zwlaszcza ze byla juz19 a ja nieprzytomna bylam ![]() ![]() ![]() ![]() A paczki od Zosi dalej nie ma ![]()
#152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pryzmy juz pomacalam paluszkiem i sa takie ![]() Powiedzialam ze mam odsypke pryzm Adze przez telefon to sie tym podniecila bardziej ,niz tym ze przyjezdzam ![]() ![]() a czy 05 sa dostepne w sephorze?bo na kwc jest napisane ze nie ![]() Kanalarz 14 dostal/a bana stalego.Jakos mnie to nie dziwi ![]()
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-03-06 o 08:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Gajuś ucałuj Agę najmocniej jak tylko potrafisz!!! I przekaz najlepsze życzenia ode mnie
![]() to już z tydzień temu jakiś ![]() Lecę się umówić do doktorki na zdawanie pierwszej partii patofizjologii, trzymajcie kcoiuki żeby się zgodziła na przyszły piątek ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa i jeszcze muszę posłać paczusię dla Hexi ![]() Isa ![]()
#155 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() NIe ma to jak byc na biezaco ![]() Cytat:
![]() ![]() Daj mi znac jak szamponik ![]() ![]() Rzyrafa ty paskudoooooooooooooooo!!! !!!!!!!!!!!! weszlam na sezonowki i ja chce -puder brazujacy isa dory (pomacac ![]() ![]() ![]() ps.Dostalam od krecika wczoraj takie malutkie ,sliczne czewrone krysztalowe serduszko -zawieszke ![]()
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-03-06 o 09:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
![]()
#157 |
Zakorzenienie
|
Vibesiu, co sie stało? Nie smuć się.
![]()
#158 |
Zakorzenienie
|
a jakoś tak mi ciężko na sercu.
żadne moje problemy sie nie rozwiązują a brne w to dalej tylko. Na dodatek od wczoraj non stop siedze w pracy ![]()
#159 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio jak dostałam próbkę kremu na noc z wit. E to bardzo się polubiliśmy i pomyślałam, że jak będzie okazja to zanabędę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie też ![]() Cytat:
![]() ![]() W tych Chanelowych już? ![]() Cytat:
![]() Co sie stało?? ![]() Edit. Vibesiu na szczeście już wekend za pasem, odpoczniesz sobie, zrelaksujesz się... ![]() Edytowane przez truheart Czas edycji: 2009-03-06 o 10:28 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem trzeba przeżyć cięższe dni żeby potem cieszyć się szczęściem. Na pewno los szybko się odwróci.
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Nie nie, w takich innych. W najciemniejszym z trójki firmy Euphora
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vibku ![]() Musze iść do dentysty ![]() ![]() Musze zrobić rozeznanie - dawno nie byłam u siebie u dentysty - ostatnio jakies 10 lat temu ![]()
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() straszna szkoda ze nie mozesz jechac ze mna do opola ![]() ![]() buu ![]() ![]() z serii color trend.Mam na nie strasznie duzo zamowien bo sa bardzo trwale.Mam kolezanki ,ktore przezucily sie na nie z kredek i maluja kreske na dolnej powiece nimi nawet-trzymaja sie jak dzikie i pieknie wygladaja.Moja kolezanka ma sliwke i to jest taka cudna sliwka,tak opalizuje w zaleznosci od tego pod jakim katem spojrzec ![]() Ja chce jeszcze taki zywy niebieski ![]() poszukam zaraz fotek na katalogach i ci wkleje ![]() ![]() ps.co jest w kosmetyczce z miniaturami i do kiedy ta promolszyn? ![]() Olenka: niebieski: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1228979869 zlotko:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1228347175 czarny: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1227369412 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1227369412 sliwka: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ek#post9820963
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-03-06 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyczka jest za 1zl gdy wyda się 100zl(ale o to w TBS nietrudno
![]() Są dwie do wyboru; w jednej jest mini tusz, jakis zapach, kremik aloesowy i masełko moringa chyba; a w drugiej na pewno masełko truskawkowe, reszty nie pamiętam ![]()
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
U mnie była tylko jedna do wyboru - masełko truskawkowe mini, krem z wei E na dzień mini, błyszczyk do ust i mini żel pod prysznic z lawendą jakiś uspokajający..niuchnęłam i ze zdziwieniem stwierdziłam, że pachnie jak moja lawenda w doniczce
![]() A ten fioletowy linerek faktycznie piękny! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam sliwkowy liner z CT i przyznam sie,ze nie sadzilam ze bedzie taki fajny-bardzo ladny kolor czyli ciemny sliwkowy fiolet,dobrze sie trzyma,nie rozmazuje-bardzo dobra koncowka typu pisak a nie pedzelek co pozwala na mega precyzjne kreski ![]() Polecam ![]() _________________________ _________________________ ___________ Przylaczam sie do zyczena dla Agi Opolanki ![]() Spelnienia,realizacji,duz o usmiechu i samych dobrych zdarzen w Twoim ![]()
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm Hm.pomysle ,zobacze ile wydam w opolu ,ale chyba jednak kupiem sobie butki ![]() ![]() ![]() ![]() True-nie wyglupiaj sie ,w poniedzialek kupie tez dla ciebie i ci wysle ![]() ![]()
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-03-06 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gajusia przekaż tez ode mnie najserdeczniejsze życzenia urodzinowe Adze ![]() Edit.Słonko nie kłopocz się, aż tak mi się nie spieszy, obejrzę sobie "na żywo" kolorki i coś wybiorę ![]() ![]() Edytowane przez truheart Czas edycji: 2009-03-06 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przekaze zyczenia od wszystkich NK Agusi ![]() A ja sie wlasnie rolnicze ![]() ![]() ![]() Edit; Aga dzwonila i kazala serdecznie podziekowac za zyczenia wszystkim kochanym Nk ![]()
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ten czarny linerek z Avou. Potwierdzam - jest super ![]()
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale generalnie pozwalam sie nosic na raczkach i rozpieszczac ![]() Jejku jej przestancie mi linerkowac ja bym jej juz chciala ![]()
![]() |
#172 | ||
Zakorzenienie
|
Powróciłam, zadję relację z nowości w k5:
*maziałam łapkę paskowym różem- bardzo mocny efekt wychodzi po zmieszaniu wszystkich kolorków, zbyt agresywny jak dla mnie- całe szczęście ![]() *Cienie potrójne paskowe bardzo ciekawe, ładnei kolory i fajna konsystencja al;e jednak bardzoby mi się dublowały więc też odpadają ( ![]() *A brylantowe błyszczyki wszystkei mają granatowe drobinki ![]() ![]() *kredka do brwi- fajna bo cienka ale wersja dla blondynek dla mnie zbyt jasnoruda jest ![]() Jestem po dwóch testach bazy Magix- fajne to cudo, odpukac jeszcze mni enie zapchało, wygładza buźkę i colorstay mi na niej fajnie leży, szkoda tylko, ż enie zdążyłam sobei dokupić wczoraj miniaturek ![]() Cytat:
![]() ![]() A'propos sprayów- nie macie przypadkiem w zakamarkach swoich szafek mgiełki z tej serii Naturals brzoskwinia&żeńszeń? To najlepsiejsza z tych mgiełek i przygarnę każdą ilość nawet przeterminowanych, zapach przylega do mojej skóry na cały dzień! Nom, fajne to YSL, zeszłoroczna propozycja też była fajna ![]() Vibuśku dużo siły Ci życzę? A gdzie racujesz? Może rozejrzysz się za nowym miejscem? Bardzo często siedzisz całymi dniami w tej robocie ![]() Cytat:
![]() jeszcze musze go przekonac ze idealnym prezentem na nasza rocznice bedzie paletka clarinsa(poki co mam ja na pulpicie-wiem subtelna jestem ![]() ![]() Ja się staram TŻ nie wykorzystywać za bardzo (no ostatnio Hypnose, ale to było za karę, bo był niegrzeczny ![]() ![]()
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko dzieki za nowosci- mnie nie powalaja
![]() ![]() Ja jetsem zachwycona wypiekanymi cieniami i kupie sobie je teraz w promocji w 4 ![]() ![]() Goshe sa sliczne ale ,ale wole sobie kreske strzelic cieniem chyba,bo robie to okazjonalnie, a na codzien czarna.ALe testowalam je i sa swietne ![]() A co do kupowania i rozpieszczania to ja krecika rozpieszczam jak moge-dzisiaj do pracy zapakowalam mu chlebek,salatke meksykanska z losiem,pasztecik z papryka sojowy i ciastka-zbozowe i czekoladowe ![]() ![]() ![]() ![]() Mam na buzi maske tbs,zrobilam juz peeling,na dekolt i biust serum z avonu,na cialo balsam mango (kocham ![]() ![]() AAAAAAAAAAA DOSZLY PACZKI OD ICE I KOCHANIE ![]() Dziekuje ![]() (a kochanie mi wyslala herbatke lady grey! ![]() zaraz se testne odlewke olejku na goraco do wloskow zamiast cementu ![]() ![]()
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-03-06 o 12:04 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam fotki K7 na rosyjskim forum, wkleję kilka nowości
![]() http://imageshost.ru/links/d659b1d46...b8abf1c9977b58 złote kulaski ![]() http://radikal.ru/F/s40.radikal.ru/i...f0c87.jpg.html złote linerki ![]() http://radikal.ru/F/s60.radikal.ru/i...1a2ee.jpg.html kremik do łapek rozjasniający ![]() http://radikal.ru/F/s58.radikal.ru/i...86244.jpg.html do stópek mięta&zielona herbatka ![]() Tak szczerze to udało mi się zwalczyć manię avonową- ostatnio na każdy kat. kupuję do domu max 1-2 rzeczy o ile w ogóle, no ale nowości nadal podniecają ![]()
#175 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, a macałaś szare cienie??
![]() ![]()
#176 |
Zakorzenienie
|
kupilam dzisiaj dwa pedzelki do rozu Essence, balsam do nog Nivea, zel pod prysznic Luksja Indian Spice i Nivea Diamond Touch. w zwiazku z tym mam trzy zele Joanny [syfiaste strasznie, z tej serii Sweet Fantasy...], dwa zele Fa [zurawinka i biala herbata], pol zelu Balea mleko i miod i te dwa co dzis kupilam [z czego Luksja jest ogromna, ma 500ml
![]() a balsam do nog kupilam do ciemnej karnacji gdyz ten do jasnej na wzorniku dawal pomaranczowa opalenizne a na mnie lubi pomaranczowatosc wylazic ![]() a teraz zapodam sobie jogurta greckiego z miodem i slonecznikiem. strasznie mi niedobrze po antybiotyku ![]() jak chcecie to moge Wam cyknac fotke pedzli Essence i Sephory ![]() ![]()
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-03-06 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam kiedyś taka fazę na Ori (z reszta razem ze Snow tkwiłyśy w tamtym wątku). Potem powoli zaczęło mi przechodzić i teraz raczej przeglądam przychodzące do mnie katalogi, zamawiam coś sporadycznie. Z wielu rzeczy długofalowo nie byłam zadowolona, wiele mi się najzwyczajniej znudziło..i tak.miłośc wygasła
![]() A po Balea to ja sie mam wybrac ewentualnie gdzie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Cześc
![]() Kosmetycznie kupiłam dziś: - tonik bezalkoholowy rosmanowy - mgiełske do włosów narażonych na działanie wysokiej temperatury z ochronnym serum DOVE (takie czerwone, nowośc) - chusteczki do higieny intymnej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.