![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: slawy ktore widzialyscie
A ja dzisiaj leżałam na plaży koło Maćka z Wyprawy Robinson...(to takie "przystojny" blondyn co kiedyś dużo czasu spędzał z Kasią...) och co to było za przeżycie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Mnie również zdarzyło się widzieć kilka sław. Oto one:
- Stanisław Mikulski - Nina Terentiew - Piasek - Eleni - Witold Paszt - Krzysztof Ibisz - Bogusław Linda - Janusz Gajos - staliśmy obok siebie w kolejce do kasy w Sephorze - Jerzy Kryszak - Kombi - koncert - Papa Dance - koncert - Manuela Michalak, Małgorzata Maier - Big Brother - jakaś dziewczyna z Baru - zdaje się, że była aktorką i nikt jej nie lubił, chyba Iwona - ten pan, któy grał Brunera - Pawła Kukiza - Sefan Friedmann - Robert Chojnacki - Agata Młynarska - Dorota Naruszewicz Więcej nie pamiętam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Rozeznanie
|
Ja jakiś czas temu byłam na wspaniałym koncercie Kasi Kowalskiej (jest niesamowita!)
W Karpaczu widziałam Agatę Wróbel jak sobie spacerowała (różowe włosy, plecam z polskim godłem). Był tam tez koncert Sistars (całkiem spoko) i okropnego Maleńczuka -Pudelsi. Maleńczuk zachowywał się TRAGICZNIE. Był pijany i jeszcze coś. Cały czas mamrotał coś pod nosem i zachwalał marychuanę i strasznie klnął (kazał publiczności wypier**** jak zaczeli gwizdać). Dodam, iz było tak pełno dzieci. Poza tym widziałam kiedyś: Partycję Kosiarkiewicz Piaska i Mafię Flintę Tego kudłatego gościa z 13 posterunku (Rysia) Grzesia z BB I panne z Baru ostatniego Ale jak miałam 13-14 lat to byłam fakna Kelly Family, najeździłam sie na kilkanaście koncertów (w polsce i zagranica), miałam strasznego świra. Spotkałam Angelo, Paddego, Kathy, Adama, Joey'a. Mam autografy, zdjęcia, maskara jaka byłam głupiutka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie miałam okazji spotkać osobiście gwiazd światowego formatu, więc wymienię tylko te nasze, rodzime, których w sumie też niewiele ![]() - Edyta Górniak (3 razy; wbrew wszelkim opiniom o niej, strasznie miła, sympatyczna, absolutnie nie robiąca wrażenia wyrachowanej gwiazdy) - Justyna Steczkowska (w pociągu) - Artur Gadowski (IRA, 2 razy - przesympatyczny facet, szkoda, że taki niski ![]() - Kuba Sienkiewicz (Elektryczne Gitary) - Marek Citko - swojego czasu znany w Polsce piłkarz - jakieś gwiazki z Klanu (przez zupełny przypadek ![]() - Anja Orthodox - Varius Manx - jeszcze z Lipnicką - jakiś piłkarzy znanego hiszpańskiego klubu - pamiętam jak kilka dziewczyn piszczało na ich widok, bo akurat wychodzili z hotelu, a ja nie wiedziałam co się dzieje ![]() ![]() ![]() Więcej nie pamiętam, najwyżej dopiszę jak mi się przypomni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
A ja widzialam na targu Jerzego z klanu
![]() ![]() Widzialam tez : => Żmijewskiego => Zygmunta Hajzera - prowadzil festyn => Trubadurzy - achh co to bylo za przezycie ![]() ![]() => Perfect - tez na festynie ![]() => Englerta na plazy w Juracie => Makowieckiego w arkadii => Milowicza i jeszcze kilku znanych facetow (ale nie pamietam kogo) - na jakims meczu charytatywnym => Norka z miodowych lat w supemarkecie => Roberta Janowskiego, tez w supermarkecie Hmm...wiecej juz nie moge sobie przypomniec ![]()
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
aha, jest jeszcze gwiazda, ktora regularnie widywalem na imprezach u znajomej. mateusz damiecki, przez kilka lat byl z nasza wspolna kolezanka Ania, nie wiem czy jeszcze ze soba przebywaja
![]() ![]() ![]()
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
O fakt...to Marcin
![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcialabym tak ... face to face ![]() ![]() kurcze, jakas narwana jestem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Aha zapomnialabym: w Gibach mieszkalam naprzeciwko tego dziadka Wladzimierza chyba z Klanu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
dopuszczalem te mozliwosc, ale dla kogos takiego to nie problem skoczyc za ocean, a klub jest fantastyczny
![]() ![]()
![]() |
#164 |
Rozeznanie
|
![]()
Pamiętam tyle:
-Łzy -Pudelsi -Scooter -Małysz -Tajner -Kwachu( ![]() i to by było na tyle...w końcu wiele jeszcze przede mną ![]() aaaaaaa Hajzer jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A w ogole podobno w Irlandii ludzie ich totalnie olewaja, tzn. w supermarkecie nikt nie skacze na Bono z wrzaskiem, totalna normalka. No ja bym chyba nie wiem co zrobila, bo germanskie gwiazdy, ktore widze w redakcji to jedno, ale taki Bono to jednak ciacho, choc czesto mnie wkurza, na koncercie pare razy mialam ochote wyjsc i czasnac drzwiami ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
Hmmm...parę osób się widziało, a m.in. Jungowską, Tyńca, Leszcze, takiego z TVP1, Dymną i innych...może dlatego, że czasem jeżdze do Telewizji
![]()
![]() |
![]() |
#167 |
Rozeznanie
|
Cezarego żaka widziałam z Miodowych lat, Aleksandrę Niespielak, Lindę z żoną, Magde Schejbal, Natalie kukulską na koncercie daawno temu, Tatu w Galerii Dominikańskiej ze 2,3 lata temu, Róże Małodobrą z Baru VIP i Tedego przejazdem w Warszawie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
Zapomniałam o Ivanie i Delfinie, których widziałam nawet 2 razy
![]()
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Ja widzialam Urszule na cmentarzu w Swięto Zmarlych,Walese tez na cmentarzu(mieszkam blisko cmentarza),Szymona Wydre na targu.Urszula dala koledze autograf na piracie.Moze nie zauwazyla (spieszla sie).
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
ja mieszkam na takim zadupiu, że o spotkaniu kogoś sławnego nie mam mowy. ale raz we wrocławiu w Castoramie widziałam Cezarego Żaka, a tydzień temu na wakacjach w Zakopanem, tego aktora z "Samego Życia" Dariusza Wnuka przy schronisku Murowaniec na Hali Gąsnienicowej. A tak poza tym, pamiętacie reality-show "Dwa Światy"? Tam był taki Tomasz (chyba Tomasz) Lejman, który wygrał ten program i co za tym idzie 1 milion złotych polskich. No i tak pare dni po zakończeniu programu, byłam na jednym z wrocławskich cmentarzy (na grobie wujka). I tak patrze się, a tu pod murami cmentarza Lejman (on jest z Wrocka) znicze sprzedaje!!! Ale się uśmiałam. He he ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
Mało sławnych ludzi widziałam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Przyczajenie
|
![]() dwa lata temu bylam na rozdaniu oscarow w los angeles na hollywood blv.,i choc bylam chyba w czwartym rzedzie widzialam nicole kidman,goscia ktory gral frodo,brada pita i wiele innych slaw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Przez 5 lat studiów praktycznie codziennie widywałam Krystyne Feldmann, która jadała obiadki w stołówce u mnie na wydziale
![]() Jak byłam na początku maja w Krakowie to na rowerze przemknął mi Grzegorz Turnau ![]() Widziałam też Krzysia Antkowiaka (jego mama jest znajomą mojej cioci) i jeśli moge zaliczyć jakiś koncert to Backstreet Boys i 'N Sync :P No i to wszystko. Dodam może, że w szpitalu na oddziale gdzie pracuje moja siostra, leżeli stary Lubaszenko (nie pamiętam jak ma na imię), K. Janda i siora osobiście przeprowadzała inchalacje J. Steczkowskiej, kiedy to niespodziewanie zaczeła tracić głos w czasie próby koncertu, który miał się odbyć z okazji otwarcia nowego studia telewizyjnego w Pozku.Ponoć strasznie jest zmanieryzowana... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Wtajemniczenie
|
ja widziałam Wałęsę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Rozeznanie
|
Skrawka - swietny avatarek !!!!! ;-)
Monis, zdradz troche szczegolow o JLo, jak wygladala ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
![]()
ja raczej jak już widziałam to na koncercie, ale jest jedna osoba która widziałam na żywo nie wiem czy można ją określić jako sławę ale chyba kardynał Macharski znany jest(widziałam go jak byłam na koloniach w Zakopanem w lipcu tego roku ,mijałam go na chodniku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
Beyonce - francja / lotnisko ( bardzo ladna mimo iz bez makijazu )
jude law - londyn ( nie wiedzialam ze taki koles goli sie tepa maszynka - no coz mial gorszy dzien ) portugalia- george clooney - siedzial w jakiejs knajpie na peryferiach z mieszkancami ( doskonale sie bawil ) ![]() victoria beckham - madryt ( chyba na kontrole do meza ![]() z polskich gwiazd to wystarczy isc do jakiegos znanego klubu w warszawie ( np. utopia ) albo np. do genesis w katowicach a przed oczami zaroi nam sie tlum znanych ludzi wiec tego nie licze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Rozeznanie
|
eee to ja chyba kiepsko tylko : Kayah, Kasa, Majdan, Rynkowski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
W Polsce: Kayah, K.Kowalska, K. Ibisz, T.Lis,
W Euro: Jean Claude van Damme, Rowan Atkinson, Hugh Grant
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
hm... a ja widziałam....Pokahontaz.. ...Dj Motyl (jesli sie ktos interesuje HH tak dokłądnie to powinien go kojarzyć) Morwa, Vienio i Pele ....hmmm i chyba to na tyle nie moge sobie nic juz przypomniec
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.