|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: ''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :)
Dzień dobry!!
Dziewczyny co z Wami?Głowy do góry!Najważniejsze by z kazdego upadku się podnieśc i wyciagnąc wnioski.Damy rade wszystkie!!Powoli ale do celu.Wiec prosze sie mi tu nie dołowac że to tak mozolnie idzie. Nie da się zrzucic kg na stałe w np. tydzień bo to wróci a tego nie chcemy! Mobilizujcie się jak tylko chcecie - fotkami, listami byle tylko to przynosiło efekty. Konstancja666 piękna z ciebie dziewczyna!Zamiast dopatrywac się jakiś minusików radze też dostrzegac te jasne promyczki.Śliczne wyglądasz! ![]() Ja już po sniadanku!Wczoraj przez sprzatanie nic nie cwiczyłam ale może choc ciupinke kalori straciłam przez to sprzatanie.Dziś mam troche biegania po mieście i załatwiania paru spraw.Dieta mi idzie dobrze chociaż wiem że to się troche zmieni jak mój mąz wróci.Ale nadzieje w tym że już wpadłam w rytm i organizm sie przyzwyczaił do regularnych ,małych posiłków. Pozdrawiam i życze miełgo dnia!! Trzymajcie się!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() dziewczynki Dadzia ma stuprocentowa racje, nie mozemy sie złamywac...chwile slabosci musza nas umacniac bop wierze, ze w koncu kazda z nas dojdzie do upragnionej wagi a wtedy satysfakcja bedzie nieziemska ![]() ![]() ![]() Konstancja jaka Ty zgrabna jestes ![]() ![]() ja juz po sniadanku, na drugie tylko kefir wypilam, za to 400 ml bo tyle pracy mam ze nie wiem w co rece wlozyc ![]() ![]()
#153 |
Zakorzenienie
|
wow Konstancja masz sliczne ciało! i Ty sie odchudzasz?
![]() Witam Dziewczynki ![]() ja juz wróciłam ze szkoły,zaraz zabieram sie za gotowanie obiadu(mieso z kurczaka,warzywa i brazowy ryz),potem pociwcze interwałowo na skakance. Musicie sprobowac kiedys łososia,jest pyszny! no i zdrowy ![]() Milego dietowego dnia ![]()
#154 |
Podróżniczka
|
Orzeszek....a jak przyrzadzasz tego łososia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Konstancjo świetnie wyglądasz! Zazdroszczę Ci tej figury
![]() A ja taka głodna teraz jestem, a nie moge zjeść, bo właśnie od dentysty wróciłam ![]() ![]() Kolejny dzień dietkowania, zbliża nas do upragnionego celu, więc trzymam za nas kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Podróżniczka
|
U mnie choroby ciag dalszy :-/
Siedze w pracy z goraczka i srednio mi idzie to wszystko. Boje sie ,ze przez ta chorobe zawale diete i cwiczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
LOSOSIA - najlepiej na parze
![]() ![]() lub... w folie zawinac z przyprawami , polac oliwa z oliwek - zrobic taka kieszonke i wstawic do piekarnika ![]() z ryzem , ciemnym makaronem... ze wszystki m- PYSZNY ![]() POLECAM ![]()
#158 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#159 |
Podróżniczka
|
Dziś za bardzo nie mam sily na kucharzenie... ale jutro jak sie poczuje lepiej to pojde na zakupki, kupie rybke i sobie zrobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
witajcie
![]() Dzięki dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj zaczynam od nowa.Od dzisiaj do soboty będę mieć urwanie głowy,więc może tym razem nie polegnę ![]() ![]() Widzę,że Wam dziewczyny dobrze idzie dietowanie.Oby tak dalej.Dzięki temu mobilizujecie mnie ![]() Teraz obiadek ![]() Narazie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
Ja też już po zajęciach i obiadku, teraz może w końcu ogarnę swój pokój i pouczę się na koło, bo na 19 wychodzę na ćwiczenia
![]() Dzień jak póki co jak najbardziej dietkowy, zobaczymy jak się skończy... Ja może w sobotę wrzucę swoje zdjęcia, przed odchudzaniem i teraźniejsze, ale muszę poszperać a nie mam za bardzo czasu ![]() Dzisiaj koleżanka mi powiedziała, że jest mnie połowę z tego co było. Człowiek momentalnie nabiera chęci do dalszego dietkowania ![]()
#162 |
Raczkowanie
|
Ja już tez po obiadku.Dzisiaj poszlam na łatwizne bo malo czasu mialam i zrobiłam sobie pyszna pomidoróweczke.Bede miała jeszcze na jutro.Pychotka mi wyszla!
![]() Ja rybke też najczęsciej do pierarnika kłade,zreszta prawie wszystko teraz robie w nim. Z dietą wszystko idzie na razie dobrze i nawet łatwo.Nie zdarza mi sie grzeszy.No dobra rzadko ![]() ![]() Dobra nie marusze wiecej. Miłej reszty dnia Wam życze! |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
ja lososia kupuje wedzonego
![]() ![]() pogoda paskudna.. Ale wszytsko idzie ok ![]() w kupie siła ![]()
#164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czesc Dziewczyny ![]() Chcialam napisac ze Konstancjo naprawde ladnie wygladasz! ![]() Moj dzisiejszy dzien zaliczam poki co do udanych, posilki dietkowe, nawet dzis bylam na tenisie ziemnym, no ale teraz juz do konca dnia nauka na kolejny egzamin ![]() Pozdrawiam Dziewczynki, trzymajcie sie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Stomatologię w Szczecinie.
![]() |
#166 |
Podróżniczka
|
Ja juz po obiadku. Zjadlam brokulki z kurczakiem i zapieklam to serkiem light...pyszota
![]() teraz wrocilam do lozka i wygrzewam sie dalej. Czuje sie juz o niebo lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
Moniczorek-to bardzo dobrze,że coraz lepiej
![]() Oj.widzę,że nietylko ja studentka w tym gronie jestem ![]() KahlanAmnel- stomotaologie, a Preety Girl?? Ja ciągnę 2 kierunki i cięzko mi z tym,ale widziały gały co brały ![]() Dzisiaj niby dietowo,ale niedokońca.Pstanowiłam dzisiajszy dzień jakby się wprawić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Podróżniczka
|
Ja to juz stara ciocia klocia jestem...dawno po studiach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
ja dziś krótko, jestem chora i na dodatek nagrzeszyłam , ze az wstyd sie przyznac
![]() ![]() Poza tym witam wszystkie Nowe "twarze" i mam nadzieję, że jutro bedziemy tutaj świadkami naszych małych sukcesów! oby do przodu, tzn z wagą do tyłu ![]() ps. Też macie taką pogodę paskudną za oknem?? normalnie spac mi sie chce, a tu jeszcze trza by zrobic jakieś cwiczonka ![]()
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze,a ja sie zastanawiam czy sie jutro wazyc czy nie ![]() ![]() dzien zaliczzam do udanych z cwiczeniami i dietowo bardzo ładnie, na kolacje zjadłam jajko,2łyzki tunczyka wsw i kawałek ogorka zielonego. Teraz niemiecki,prysznic,balsam i spac ![]()
![]() |
#171 |
Podróżniczka
|
Daje jeszcze jedna fotke...troszke stara jest. (kilka lat temu i kilkanaście kg temu :-/ )..ale jak mnie motywuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty Konstancja co? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A Ty orzeszek ile masz lat? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
No pogoda nie za ciekawa,ale przydał się ten deszcz
![]() ![]() A ja sobie studjuję Rezyserię dzienne w Łódzkiej filmówce i zaocznie Politykę Społeczną na Uniwersytecie Łódzkim.Trochę tego jest ![]() Jak juz mówiłam,ostry reznim wprowadzam od jutra.Dzisiaj się trochę się pieściłam ![]() A Wy dziewczyny,jakie są wasze powody?? ![]() __________________ No Koni ![]() Czas start:07.05.2009r. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez konstancja666 Czas edycji: 2009-05-06 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny...
ja dzisiaj nagrzeszylam... zoladek mnie boli... nie moge do wc...:/ kicha wzielam krople i mam nadzieje ze lepiej sie poczuje. Czekam na info od was co do wagi z poranku czwartkowego ![]() Pozdrawiam i trzymam kciuki ![]()
#175 |
Raczkowanie
|
Dlaczego to robie?
![]() 1.Motywacja ciuchowa czyli by nie miec problemów z kupnem wymarzonego ciucha lub wejśc w te w które się już nie mieszcze. 2.By jeszcze lepiej czuc sie w swoim ciele ,które mimo wszystko lubie - nawet z tymi nadprogramowymi krągłościami. 3. By miec satysfakcje że osiagnełam zamierzony cel,że mam choc odbrobine silnej woli. 4. By byc zdrowsza. I to chyba tyle najwazniejszych powodów.Pewnie tych drobnych jest wiecej. Ja tez juz chce słoneczka! ![]() Dobrej nocy! Edytowane przez Dadzia23 Czas edycji: 2009-05-06 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
łeeeee lachony bijcie.. objadlam sie dzis jak chole**
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny!!!
Dzionek zlecial jak najbardziej dietetycznie,ale sądze ze waga dalej stoi w miejscu ![]() ![]() Dziewczyny czy ktoras z Was piła moze System Slim Figura z herbapolu???Pije ja 4 dzien wg opisu 3 razy dziennie(zdaza sie 2)i od wczoraj boli mnie brzuch.Nie wiem czy to przez ta herbatke czy nie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
18
![]() ![]() Dzien dobry ![]() no i tak myslałam czy sie zwazyc czy nie i stwierdziłam,ze jednak nie,nie bijcie ![]() ![]() Wlasnie zjadłam owsianke,piję miętową herbatę,moją ulubioną ![]() ![]() Ale wiecie co Kochane,tak sobie wczoraj uswiadomiłam, że zdrowa dieta nawet redukcyjna to styl zycia nie tylko na jakis czas,ale na całe zycie. Wiec nawet jesliby mi sie nie udało schudnac tych 7kg do tych wakacji,do moich urodzin(marzenie),to i tak bede walczyc o piekna sylwetke,chociazby mialoby to trwac 2lata,bo warto ![]() ![]() Dzis mija moje 7dni bez słodyczy,super ![]() A moja motywacja: 1.rozkręcenie metabolizmu-najwazniejsza sprawa 2.zadowolenie z wlasnej siebie,ze potrafie osiagnac to co zalozylam 3.smukłe ciało 4. nie wylewające sie ciało z ubran 5. mam pare ciuchuów,w ktore chce spokojnie wejsc 6,ostatnio w sklepie kupiłam spodnie w rozmiarze M chyba dzieciecej rozmiarowki(bo pisze na metce 158),zreszta to niemiecka rozmiarowka a to nigdy nie wiadomo. Przymierzylam i uda mi sie wylewają masakrycznie,wiec chce to zwalczyc i móc paradowac w seksowynch spodenkach ![]() jak nie na to lato,to na przyszłe ![]() ![]() Ale zrobiłam wywód ![]()
#179 |
Podróżniczka
|
U mnie niecałe 64 kg ( czyli ponad 1 kg spadlo )
![]() jak wroce do domu to sie jeszcze pomierze. |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
A więc u mnie bez zmian, czyli jest 62 kg
![]() Mi dziewczynki trochę motywacja w tym tygodniu spadła, nie wiem czemu. Chyba po prostu lenia dostałam, ale mam nadzieję, że wszystko wróci do normy i nadal będę ćwiczyć i dietkować z uśmiechem na twarzy ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia Wam życzę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.