Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :) - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-10, 20:36   #151
amru
Raczkowanie

Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)

Wlazłam na forum, bo szukałam jakiejś mobilizacji do pozbycia się ciałka. Męczę się od paru latek i kompleksy mam ogromne z powodu niewiele za dużej, ale jednak, wagi mimo młodego wieku. I niby waga tragiczna nie jest - 73 kg, jednak przy wzroście 164 cm nie jest idealnie. Przynajmniej 65, najchętniej 60 i moje życie w całości będzie już wspaniałe . Wszystko poszło mi w brzuszek, uda i przedramiona, więc wyglądam jak damska wersja Pudziana, z tym, że nieco bardziej miękka

Przygarniecie?
amru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 20:53   #152
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amru Pokaż wiadomość
Wlazłam na forum, bo szukałam jakiejś mobilizacji do pozbycia się ciałka. Męczę się od paru latek i kompleksy mam ogromne z powodu niewiele za dużej, ale jednak, wagi mimo młodego wieku. I niby waga tragiczna nie jest - 73 kg, jednak przy wzroście 164 cm nie jest idealnie. Przynajmniej 65, najchętniej 60 i moje życie w całości będzie już wspaniałe . Wszystko poszło mi w brzuszek, uda i przedramiona, więc wyglądam jak damska wersja Pudziana, z tym, że nieco bardziej miękka

Przygarniecie?
witaj pewnie ze przygraniemy
milo że u nas zagościłaś i mam nadzieję ze znajdziesz u nas troszke motywacji
ale warunek jest jeden zaglądaj do nas jak najcześciej i sie udzielaj
ja sie juz ogolnie uzalezniłam od tego portalu i nie wyobrażam sobie np. porannej kawy bez zajrzenia tu
z nami na pewno udac Ci się zrzucic co nieco trzymam kciuki
Stary 2009-05-10, 21:16   #153
amru
Raczkowanie

A to rewelacyjnie
Od jutra się zabieram do roboty. Przeraża mnie to nieco, jutro zaczyna się za dwie godziny :O a zamiłowanie do jedzenia moje wcale a wcale nie maleje. Jak mała byłam okazało się, że astmę mam, sterydy i inne świństwa spowodowały 15 kg przyrost wagi w ciągu roku. Dla dziecka to bardzo dużo- z 20 na 35. A jak zaczęłam być bardziej świadoma wyglądu, to waga robiła swoje a ja swoje. Męczę się w swoim ciele bardzo. Marzą mi się krótkie spodenki, bikini i wszystko inne w czym osoby bez tłuszczyku wyglądają lepiej znacznie niż te z, a tu od nastu lat waga mnie nie słucha wcale a wcale. Kapuściankę stosowałam, ale czwartego dnia wymiękłam, zupy tknąć nie mogłam już- pewnie za sprawą selera naciowego.
A teraz myślę o diecie Południowych Plaż, która mam nadzieje, że choć trochę poskutkuje + codzienny spacerek i może A6W (przy A6W też wymiękłam, za dużo czasu mi pochłaniała, szybko się znudziłam więc i wmawiałam sobie, że pożyteczniejsze coś czeka na mnie niecierpliwie i mam czasu na to nie marnować). I do 60kg naprzód marsz!
amru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 22:25   #154
karrrmelek
Rozeznanie

Cytat:
A to rewelacyjnie
Od jutra się zabieram do roboty. Przeraża mnie to nieco, jutro zaczyna się za dwie godziny :O a zamiłowanie do jedzenia moje wcale a wcale nie maleje. Jak mała byłam okazało się, że astmę mam, sterydy i inne świństwa spowodowały 15 kg przyrost wagi w ciągu roku. Dla dziecka to bardzo dużo- z 20 na 35. A jak zaczęłam być bardziej świadoma wyglądu, to waga robiła swoje a ja swoje. Męczę się w swoim ciele bardzo. Marzą mi się krótkie spodenki, bikini i wszystko inne w czym osoby bez tłuszczyku wyglądają lepiej znacznie niż te z, a tu od nastu lat waga mnie nie słucha wcale a wcale. Kapuściankę stosowałam, ale czwartego dnia wymiękłam, zupy tknąć nie mogłam już- pewnie za sprawą selera naciowego.
A teraz myślę o diecie Południowych Plaż, która mam nadzieje, że choć trochę poskutkuje + codzienny spacerek i może A6W (przy A6W też wymiękłam, za dużo czasu mi pochłaniała, szybko się znudziłam więc i wmawiałam sobie, że pożyteczniejsze coś czeka na mnie niecierpliwie i mam czasu na to nie marnować). I do 60kg naprzód marsz!

Witam i ja
Kapuściankę i ja mam za sobą dawno temu wytrwałam tydzień, ale później odruchy wymiotne powodował sam zapach tej zupy- nie przesadzam Jeśli A6W jest dla Ciebie za długa spróbuj ABSu to tylko 8 min 4 razy w tygodniu A i nie znudzi Ci się, bo są różne poziomy zależnie od zaawansowania

to shop
or not to shop
what a very silly question
karrrmelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 06:31   #155
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

A6W podowuje modelowanie miesni brzucha ale u osob szczuplych, u nas wypchnie tylko tluszczyk polecam 8 min abs- do znalezienia na youtube..
Stary 2009-05-11, 07:23   #156
ines85
Zadomowienie

DZIEŃ DOBRY SŁONECZKA
MIŁEGO DIETKOWEGO DNIA ŻYCZE
Stary 2009-05-11, 07:52   #157
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

ja moje pierwsze odchudzanie zaczełam od tygodniowej wizyty w szpitalu. Porobili badania, zostałam przeszkolona przez dietetyczkę i dostałm od lekarzy rozpisaną dietę właśnie na 1000kcl Po której schudłam 11kg wiec ja juz nie wiem.

Teraz z dietetyczką zaczynamy od 1700kcl tygodniowe wprowadzenie. a potem będziemy odejmować aż do 1200kcl i przy tej wartosci zostaniemy do uzyskania -35kg zwiekszajac cwiczenia a potem w ten sam sposób będziemy powoli zwiększac kcl

Dietkuje
I 85kg
II 80kg
III 70kg
angel109238 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-11, 08:28   #158
magdzie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
znalazlam faceta jak wazylam 86 to nie zalezy od wagi, chociaz jestem swiadoma, ze takie potencjalne hot wymuskane ciacho bedzie wolal anorektyczna bejbe w super modnych ciuchach niz mnie , ale szczerze mowiac ja wole prawdziwego faceta z owlosionymi nogami , niz wymuskanego lalusia a wlasnie prawdziwi i dojrzali faceci wolą kobiety z ciałkiem sprawdzone...
odszczuplam sie dla zdrowia, mam chora tarczyce, mniej kg mniejsze burze hormonow, poza tym jestem prozna i lubie ladne ciuchy- daże do rozmiaru 40 - teraz mam 44/;42, kiedys bylo 46 ..jestem swiadoma, ze nigdy nie bede filigranowa, taka mam budowe, wiec trzeba pracowac nad tym co juz jest i dbac o to.. zawwsze burzylam sie i bylam zla, ze faceci to wzrokowcy, a liczy sie przeciez wmetrze, tak to fakt, ale fajnie miec jest bogate wnetrze i jędrne ciało- niekoniecznie chude
apropo...zrobilam 50 minut na steperku i twimmerze i leje sie ze mnie
no to mnie zmobilizowałaś i wczoraj kupiłam sobie steperek wyczymałam na nim 15min i zdychałam jazda na rowerze tak nie męczy ale wydaje mi się żę to będzie lepsze a dzisiaj moje nogi.Powiedz mi jak ty wytrzymujesz te 50min i od ilu zaczynałaś a jeszcze ile się spaki kalori przez ten czas???
śniadanie-grachamka z szynką i pomidorem
obiad-szparagi (dużo bo uwielbiam ale ziemniaki omine)z skrzydełkiem
podwieczorek-serek wiejski
no i ok.18.00 mam nadzieje żewystarczy mi jakiś owoc

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!!!

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:

Przygarniecie?

I ja witam cię serdecznie

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
witaj pewnie ze przygraniemy
milo że u nas zagościłaś i mam nadzieję ze znajdziesz u nas troszke motywacji
ale warunek jest jeden zaglądaj do nas jak najcześciej i sie udzielaj
ja sie juz ogolnie uzalezniłam od tego portalu i nie wyobrażam sobie np. porannej kawy bez zajrzenia tu
z nami na pewno udac Ci się zrzucic co nieco trzymam kciuki

ja też już się uzalleżniłam rano obowiązkowo i wieczorem i czasem jeszcze wciągu dnia. Pozdrawiam i razem damy rade dziewczyny!!!

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

ale się rozpisałam kończe i czekam na wasze diety dnia a jeszcze sałatka z pomidorów i serem PYSZNA!!!

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

[quote=Tajka89;12222912]Ja radzę Ci zrobic pomidorki pokrojone w plasterki polane śmietaną wymieszaną z majonezem(oczywiście w wersji light )i posypane tartym żółtym serem i kosteczką czosnku, świetny dodatek do grila PYSZNE POLECAM
magdzie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 09:16   #159
karrrmelek
Rozeznanie

Witam i po zdrowie pytam
Dzisiaj na dobre zaczynam moją wielką wojnę z sadełkiem ćwiczenia czas w życie wprowadzić.

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
A6W podowuje modelowanie miesni brzucha ale u osob szczuplych, u nas wypchnie tylko tluszczyk polecam 8 min abs- do znalezienia na youtube..
Powiem Ci, że mi na A6W ubyło kilka centymetrów noo i 3 kg (ale w tamtym czasie nie trzymalam diety) i nic mi nie wypchało, ale jednak po jakimś czasie robi sie baaaaardzo monotonna. Z resztą podobno właśnie ABS daje najlepsze efekty

to shop
or not to shop
Stary 2009-05-11, 09:32   #160
Tajka89
Przyczajenie

GG do Tajka89

Dzien dobry
[QUOTE=magdzie;12247293]

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez Tajka89 Pokaż wiadomość
Ja radzę Ci zrobic pomidorki pokrojone w plasterki polane śmietaną wymieszaną z majonezem(oczywiście w wersji light )i posypane tartym żółtym serem i kosteczką czosnku, świetny dodatek do grila PYSZNE POLECAM
A cieszę się że smakowało

Ja właśnie jestem po wf 1,5 godzinki pykania w siatkę+ spacerek na sale i z powrotem (razem ok 6 km) a czeka mnie jeszcze spacerek na uczelnię następne 2x2 km Czyli dzisiaj napewno 10 przemaszerowane. Przymierzam sie do włażenia po schodach(mieszkam na 7 piętrze).

No tak po pierwszych dwóch dniach abs maiłam takie zakwasy jak choler, ale teraz wszystko jest si

Nie krzyczcie na mnie ale tak zastanawiam się nad 10 dniową głodówką oczyszczającą co o tym myślicie??

Leciiiiimy z wagą:
97>>>89>>86>>cel 70
Tajka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 09:42   #161
magdzie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karrrmelek Pokaż wiadomość
Witam i po zdrowie pytam
Dzisiaj na dobre zaczynam moją wielką wojnę z sadełkiem ćwiczenia czas w życie wprowadzić.

Powiem Ci, że mi na A6W ubyło kilka centymetrów noo i 3 kg (ale w tamtym czasie nie trzymalam diety) i nic mi nie wypchało, ale jednak po jakimś czasie robi sie baaaaardzo monotonna. Z resztą podobno właśnie ABS daje najlepsze efekty
Dziewczyny co to jest to A6W bo nie słyszałam o tym.Właśnie poćwiczyłam 20min. na steperku i leje się ze mnie pot ale dziś już wytrzymałam troszke dłużej wieczorem spróbuje znowu dodać 5min.
Śniadanne kalorie chyba spalone

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

[quote=Tajka89;12248148]Dzien dobry
Cytat:
Napisane przez magdzie Pokaż wiadomość

[/color]

A cieszę się że smakowało

Ja właśnie jestem po wf 1,5 godzinki pykania w siatkę+ spacerek na sale i z powrotem (razem ok 6 km) a czeka mnie jeszcze spacerek na uczelnię następne 2x2 km Czyli dzisiaj napewno 10 przemaszerowane. Przymierzam sie do włażenia po schodach(mieszkam na 7 piętrze).

No tak po pierwszych dwóch dniach abs maiłam takie zakwasy jak choler, ale teraz wszystko jest si

Nie krzyczcie na mnie ale tak zastanawiam się nad 10 dniową głodówką oczyszczającą co o tym myślicie??
Ja bym była gotowa też mam dzięki wam siły na wszystko ale czy potem nie będzie jojopiszcie co o tym myślicie ja bym była gotowa

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Tajka89 jak ty dajesz rade tyle ćwiczyć a jak tam waga spada?Podziwiam cię tak dalej i będziesz modelka powodzenia
Stary 2009-05-11, 10:26   #162
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Hello

Dziewczynki macie jakis sposob na odmierzanie czasu przy treningu interwalowym, szczegolnie przy bieganiu??

Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy
Djana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 10:39   #163
karrrmelek
Rozeznanie

DZIEWCZYNY!!!! Ja bede krzyczec! błagam nawet nie myślcie o głódówkach! one nic nie dają oczywiście poza 100% gwarancją na efekt jojo i wyniszczeniem organizmu! Aż jestem na was zła

jest bardzo dużo mądrych artykułów, ale przeczytajcie chociaż ten:

http://zdrowie.trojmiasto.pl/Glodowk...iw-n25506.html

magdzie A6W to Aerobiczna szóstka Weidera- poszukaj na necie dużo o tym jest.

Tajka89 który poziom ABSu robiłaś?

Djana ja mam o tyle dobrze, że mój telefon (wbrew pozorom wcale nie jakiś nowy model) jest wyposażony w coś takiego jak "minutnik interwałowy" Nastawiam sobie czasy, a on po każdym skończonym czasie bziuczy. Minusem jest to, że musze nacisnąć, aby się włączył nastepny.

to shop
or not to shop

Edytowane przez karrrmelek
Czas edycji: 2009-05-11 o 10:43
Stary 2009-05-11, 10:58   #164
Tajka89
Przyczajenie

GG do Tajka89

Cytat:
DZIEWCZYNY!!!! Ja bede krzyczec! błagam nawet nie myślcie o głódówkach! one nic nie dają oczywiście poza 100% gwarancją na efekt jojo i wyniszczeniem organizmu! Aż jestem na was zła

jest bardzo dużo mądrych artykułów, ale przeczytajcie chociaż ten:

http://zdrowie.trojmiasto.pl/Glodowk...iw-n25506.html

magdzie A6W to Aerobiczna szóstka Weidera- poszukaj na necie dużo o tym jest.

Tajka89 który poziom ABSu robiłaś?

Djana ja mam o tyle dobrze, że mój telefon (wbrew pozorom wcale nie jakiś nowy model) jest wyposażony w coś takiego jak "minutnik interwałowy" Nastawiam sobie czasy, a on po każdym skończonym czasie bziuczy. Minusem jest to, że musze nacisnąć, aby się włączył nastepny.

Karmelku ja sie tylko nad tym zastanawiałam wybacz mi
A ja nie wiem który poziom, znalazłam na you tube filmik z takim kolesiem w niebieskich obcisłych srajdach włączyłam i leciałam razem z nimi

Leciiiiimy z wagą:
97>>>89>>86>>cel 70
Stary 2009-05-11, 11:01   #165
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

Ehh dziewczyny tylko nie głodówka

A ja tak jeszcze odnosnie stepperka. Warto kupić taki zwykły góra-dół czy lepiej juz ten skretny? bo ja sie nie znam totalnie

Dietkuje
I 85kg
II 80kg
III 70kg
Stary 2009-05-11, 11:14   #166
karrrmelek
Rozeznanie

Tajka89 to sie już kochana nie zastanawiaj nawet nad tym

Zapytacie o argument na moje krzyki? - logicznie rzecz biorąc czy jakiekolwiek korzyści w życiu nie są poprzedzone długą i systematyczną pracą? I czy utrata 10 kg w 10 dni to na zdrowy rozum coś naturalnego dla organizmu? Ja tam nie jestem specjalistką, ale wystarczy się zastanowić nad najprostszymi argumentami.

to shop
or not to shop
Stary 2009-05-11, 11:16   #167
magdzie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez angel109238 Pokaż wiadomość
Ehh dziewczyny tylko nie głodówka

A ja tak jeszcze odnosnie stepperka. Warto kupić taki zwykły góra-dół czy lepiej juz ten skretny? bo ja sie nie znam totalnie
Ja kupiłam skrętny i coraz lepiej sobie daje rade na nim
Stary 2009-05-11, 12:00   #168
Tajka89
Przyczajenie

GG do Tajka89

Cytat:
Ja kupiłam skrętny i coraz lepiej sobie daje rade na nim
Myslałam, ze trawe palisz na odchudzanie Przeczytałam SKRĘTY o ja durna

Dobra uciekam na zajęcia papa

Leciiiiimy z wagą:
97>>>89>>86>>cel 70
Stary 2009-05-11, 12:48   #169
magdzie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tajka89 Pokaż wiadomość
Myslałam, ze trawe palisz na odchudzanie Przeczytałam SKRĘTY o ja durna

Dobra uciekam na zajęcia papa
dobre

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Krzycz to wybijesz nam takie myśli z głowy

Pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-11, 13:57   #170
karrrmelek
Rozeznanie

No i bede krzyczeć dopóki nie zdecydujecie się na zdrowy tryb życia a nie jakieś tam głodówki...

To może wam powiem jak dzisiaj przebiega moja walka :

śniadanie: garść płatków owsianych+garść rodzynek+ mliko
obiad: garść penne + pół gotowanej piersi z kury
podwieczorek: puszka tuńczyka
kolacja: serek wiejski

+ Russian twist

to shop
or not to shop

Edytowane przez karrrmelek
Czas edycji: 2009-05-11 o 14:16
Stary 2009-05-11, 14:02   #171
Phoce
Flawless

Cytat:

Przygarniecie?
To ja też witam
Widzę, że masz bardzo podobne wymiary, co ja (165cm, 72 kg)
Właśnie wróciłam ze szkoły, dziś już przeszłam ok 6 km, jeszcze gimnastyka wieczorem. A co do steperku, to bardzo kusicie, chyba namówię tatę, żeby dał mi na to xD
Dzisiejsze jedzonko:
- półtorej małej kromki razowego chleba z wędliną + ogórek mały i pół pomidora
- banan w szkole
- a teraz miska zupy pomidorowej
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 14:23   #172
amru
Raczkowanie

Wygodnie mi się zaczyna tu robić

Ach, jak mi lekko. 1 dzień diety- pomidorek z cebulką na śniadanie, na drugie kostka gorzkiej czekolady, obiad- fasolka szparagowa i jajko, plus 1,5 mineralnej. Plus 3 km spacerek. Żeby tak codziennie było łatwo i przyjemnie to ja dietę taką mogę całe życie i o jeden dzień dłużej stosować.

A teraz ćwiczenia... bo jak przeglądałam tak, to w ABSie potrzebny drążek jest, a takowego nie posiadam i posiadać nie mam jak. A chyba nie można go olać i ominąć, prawda? Więc coś innego, na tluszczyk w dolnych partiach brzucha, boczki i uda. Jakieś pomysły? Z tym, że akcesoriów do ćwiczeń nie posiadam wcale.
Stary 2009-05-11, 15:07   #173
Anka11
Raczkowanie

Kochane mam 165 cm i 73kg przygarniecie mnie prosze!!
Anka11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 15:17   #174
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

Witam wszystkie nowe xl-ki

Dietkuje
I 85kg
II 80kg
III 70kg
Stary 2009-05-11, 15:56   #175
karrrmelek
Rozeznanie

Cytat:
Wygodnie mi się zaczyna tu robić

Ach, jak mi lekko. 1 dzień diety- pomidorek z cebulką na śniadanie, na drugie kostka gorzkiej czekolady, obiad- fasolka szparagowa i jajko, plus 1,5 mineralnej. Plus 3 km spacerek. Żeby tak codziennie było łatwo i przyjemnie to ja dietę taką mogę całe życie i o jeden dzień dłużej stosować.

A teraz ćwiczenia... bo jak przeglądałam tak, to w ABSie potrzebny drążek jest, a takowego nie posiadam i posiadać nie mam jak. A chyba nie można go olać i ominąć, prawda? Więc coś innego, na tluszczyk w dolnych partiach brzucha, boczki i uda. Jakieś pomysły? Z tym, że akcesoriów do ćwiczeń nie posiadam wcale.

amru a nie za mało tego jedzenia?......

to shop
or not to shop
Stary 2009-05-11, 17:16   #176
amru
Raczkowanie

Naprawdę mało? Boję się więcej jeść i wydaje mi się, że to i tak za dużo. Chcę w końcu wskoczyć na to 6 z przodu... Może przesadzam? Pierwszy dzień to w każdym razie. Tylko żeby sobie metabolizmu nie rozwalić. Doszło jeszcze jabłko... a za godzine jakąś wiejski serek odtłuszczony zjem. Hm, głodna nie jestem bynajmniej. . .
Stary 2009-05-11, 19:15   #177
magdzie
Rozeznanie

Dziewczyny rano poćwiczyłam na stopperku i coś mnie noga w kolanie napiepsza i dzisiaj już nic z biegania.CO MYŚLICIE O TEJ DIECIE KOPENCHASKA BO MNIE WKRĘCA STRASZNIE POCZYTAŁAM I ONA CHYBA DZIAŁA ALE JAT PO SKOŃCZENIU CZY NIE JOJO?
karrrmelek nie krzycz ja tylko się zastanawiam!!!
Stary 2009-05-11, 19:23   #178
karrrmelek
Rozeznanie

hehehe Postanowiłam już nie krzyczeć Dorosłe baby jesteście wasza sprawa co zrobicie A mi to trzeba od czasu do czasu w tyłek kopniaka dać za brak cierpliwości

Chciałabym tylko kurcze zeby nam się wszystkim udało i to raz na zawsze.

to shop
or not to shop
Stary 2009-05-11, 19:24   #179
lunqa89
Przyczajenie

Cytat:
Dziewczyny rano poćwiczyłam na stopperku i coś mnie noga w kolanie napiepsza i dzisiaj już nic z biegania.CO MYŚLICIE O TEJ DIECIE KOPENCHASKA BO MNIE WKRĘCA STRASZNIE POCZYTAŁAM I ONA CHYBA DZIAŁA ALE JAT PO SKOŃCZENIU CZY NIE JOJO?
karrrmelek nie krzycz ja tylko się zastanawiam!!!
hejka powiem Ci że ja stosowałam diete Kopenhaska schudlam 5 kg które juz nie powróciły ale jest męka bo jest trochę , po tygodniu jest przełomże już nie możesz ale dasz rade!! a ja teraz waże 60 kg i chcę zrzuciś jakieś 5 kg jeszcze ooo jak fajnie by było dzisiaj widziałam reklame tych tabletek SLIM 15 alee cena koło 80 złotych;/ troche dużo ...:P

Future - Sex - Love - Sound

lunqa89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 19:35   #180
magdzie
Rozeznanie

Cytat:
hehehe Postanowiłam już nie krzyczeć Dorosłe baby jesteście wasza sprawa co zrobicie A mi to trzeba od czasu do czasu w tyłek kopniaka dać za brak cierpliwości

Chciałabym tylko kurcze zeby nam się wszystkim udało i to raz na zawsze.
ale nie prubowałaś jeszcze tej diety?

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Napisane przez lunqa89 Pokaż wiadomość
hejka powiem Ci że ja stosowałam diete Kopenhaska schudlam 5 kg które juz nie powróciły ale jest męka bo jest trochę , po tygodniu jest przełomże już nie możesz ale dasz rade!! a ja teraz waże 60 kg i chcę zrzuciś jakieś 5 kg jeszcze ooo jak fajnie by było dzisiaj widziałam reklame tych tabletek SLIM 15 alee cena koło 80 złotych;/ troche dużo ...:P
do 5 kg tak się męczyć to chyba bym nie chciała bo w 2 tyg to ja z ćwiczeniami też schudłam przy normalnej diecie ale gdybym schudła z 10 kg to tak ale wiedzieć od czego to zależy?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości