![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: ubieramy w zapachy - zabawa
łooo matko
![]() ![]() ![]()
![]() |
#152 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() a nawet ostatnio testowałam chaos-i odebrałam go zupełnie inaczej niz za pierwszym razem,najpierw wydawał mi sie chłodno-ziołowy, a teraz ciepło-drzewny-bardzo podobny do BC ![]()
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Rozeznanie
|
Chyba umknęła mi Bluegirl !
Cóż za niedopatrzenie ![]() Już nadrabiam... Lolita EDP Właśnie nią pachnę i pierwsze skojarzenie co do osoby z forum to właśnie Blue ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aszku-coś przewrotnego i wesołego.Może Serpentine,albo Eau d'Iparie Madziczka-teraz to Statkus,albo jakieś 'tabacco' Demeter ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
A może mi coś dobierzecie?
Gębę moję widać ![]() Czasem się nawet odzywam ![]() ![]() Proszee.. ![]()
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie się bawicie
![]() ![]() ![]() ![]() Ale może macie ochotę w coś mnie ubrać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Wiesz ja jestem mezczyzna.Bardzo dziekuje,ale jakos nie lubie zbyt duzej ilosci kwiatkow bo mnie podduszaja
![]() ------------------------------------------------------------- A mnie w co byscie ubraly?hę ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
Polly - Mitsouko, Tendre Poison
Sabbath - klasyczny Poison, BC Hisoka - OI, Cinnabar Porzeczki - Opium Fleur de Shanghai, Le Baiser du Dragon Agnyska - New Zealand Demeter, wymyśliłam jeszcze Ouarzazate Edytowane przez danaida Czas edycji: 2009-05-13 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() wstyd,wstyd okropny, ale ja Mitsouko nie znam ![]() ![]() ![]() a po tym co przyczytałam to zrobiłam sobie ochotę na edp ![]() przy okazji zastanawiam się która wersja Mitsouko to ta "majciana"
![]() |
#162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
A ja nieodmiennie widzę Sabbath w Kingdom edp - cała stylistyka McQueena mi do niej pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Biorąc pod uwagę opisy na Toim blogu myślę, że... ![]() ![]() A dla Ciebie może Allure ? Pasuje mi do zdjęcia ![]() Edytowane przez Aszku73 Czas edycji: 2009-05-13 o 14:50 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakies Chanel. Nie pamiętam jaki, taka jasna butelka kwadratowa, może nawet szkło jest matowe? hmm... wąchalam keidyś takie, zapach klasyczny, ale niezwykły |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Baby Doll to moja wielka, stara, wstydliwa miłość ![]() ![]() Opium Fleur de Shnaghai mam w próbce i się ostatnio zakochałam.. szkoda, że na Allegro nie ma już tych perfum. Prady irysowej nie testowałam. Ale obiecuję to zrobić. Mam i uwielbiam Hiris, więc pewnie Prada też mi się spodoba. Dziękuję! ![]() Chyba, że komuś coś jeszcze przyjdzie na myśl - chętnie przeczytam.
![]() |
![]() |
#167 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak najbardziej trafiona. Bardzo podobało mi się kiedyś Poeme. Miałam nawet miniaturkę. Miałam kupić coś więcej, ale były pilniejsze must-have. A ja Cię Arystokratko widzę w Eau de Gucci - tych brązowych ![]() edit: chodzi mi nie o te z kłódeczką, tylko te poprzednie Eau de Parfum. już niestety coraz ciężej dostępne...
Edytowane przez porzeczki Czas edycji: 2009-05-13 o 16:07 Powód: dopowiedzenie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() O! wiem które. nigdy moja reka po nie nie sięgnęła ale na pewno nadrobie to przy pierwszej wizycie w perfumerii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale spróbuj też Infusion d'Homme. Jak dla mnie jest nawet ciekawsza. I na mnie mniejsze mydło z niej wychodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oj, wielka szkoda, że ich już nie ma ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Z kolei GothicAristocrat widzę w czymś, co ma arystokratyczną różę, kadzidło, i żywicę, czyli Paestum Rose Edytowane przez danaida Czas edycji: 2009-05-13 o 15:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
grozi wypollizowaniem
|
danaida- Rock Crystal
![]()
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Danaido, myślę, że pasowałyby Tobie Parfum Sacre - bardzo kobiecy, elegancki, a niepokojący troszkę Orient ![]()
![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jednak chyba będę musiała się postarać i coś naskrobać ![]() U mnie avatar mówi sam za siebie ![]()
![]() |
![]() |
#176 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() dla MoniaK- Le feu d'Issey ![]() melkmeisje- Ambre Sultan ![]() Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-05-13 o 18:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
porzeczki-dla Ciebie wybrałabym coś jasnego,kobiecego i klasycznego np Chanel Cristalle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly, Ciebie widzę w czymś lekkim, ciepłym i zwiewnym,ale nie we świeżaku ![]() ![]() Kurczaki, no nie znam tego Harlema ![]() Cytat:
![]() Do Sabbath pasuje wszystko to, co używa do tej pory,ale w dużej ilości ![]() Do delikatnej Mitsouko pasuje wszystko to, co używa do tej pory, ale w dyskretnych ilościach ![]() Tak to widzę... Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-05-14 o 06:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postaram się coś naskrobać abyście się mogły pośmiać ![]()
![]() |
![]() |
#180 | |||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A co do pozostałych zapachów 0 starałam sie nie odziewac Cię w figi. Kojarzysz mi się już z wszystkimi jak lecą (z figowym listkiem włącznie ![]() ![]() Cytat:
Ja powiem szczerze, że i Ty kojarzysz mi się jednoznacznie. W końcu nieczęsto spotyka się siostrę w agarze. ![]() Gdybym miała szukac czegoś dla ciebie poza tym skojarzeniem... Może Coze? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dla mnie smutne perfumy to takie, które się na mnie nie układają. na przykład zasmuciły mnie Incensi, któee miały byc piękne, a nijak nie są... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wiesz, Danaido, że klasyczny Poison mi się podoba? Szanuję tę kompozycję, nawet kiedys nosiłam przez parę dni (przebrana za dżina z Basni Tysiąca i Jednej Nocy. ![]() Dla Ciebie trudno mi się zdecydować. Może Myrrhe & Merveilles Mecheri? Może Royal Pavillon Etro? Nie wiem. To strzały w ciemno... Przepraszam. Pokombinuję jeszcze. ![]() Cytat:
![]() Miałam nawet kiedyś Kingdom i bardzo je lubiłam. Wielki zapach. Moim zdaniem. Dla Ciebie... Hmmm... Coś esencjonalnego, ciemnego, z nutą słodyczy... Black Orchid? Blue by Morgane Le Fay? edit: Już wiem! Le Maroc pour elle Tauera. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-05-13 o 19:26 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.