|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Technik farmacji -warto?
A ja stałam obok Was tylko na chwilę przed wejściem do sali
![]() Edit: To kto będzie ze mną w grupie A? Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2009-08-26 o 13:54 |
|
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
ja będę
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem w B. Nikogo tam nie znam. Z A widziałam i poznałam parę osób. Na rozmowie miałam niezłego stresa, ale jakoś mi się udało
|
|
|
|
#154 |
|
Przyczajenie
|
Ja będę w A
|
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
wygląda na to że chyba wszystkie się dostałyśmy???
Czy ktoś się nie dostał??? po ile osób jest w grupie? ...bo zastanawiam się czy wszystkich przyjeli czy to rzeczywiście fart? |
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe jak wygląda plan zajęć,do której te zajęcia? Wiecie,że rozpoczęcie roku u 9:00 w lewym skrzydle Pałacu Branickich? /ciut nie Uniwersytet Medyczny /
|
|
|
|
|
#157 |
|
Przyczajenie
|
kto składał na rakowiecka w wawie?
jak po rozmowie na rakowieckiej 23 na technika farmaceutycznego? jej
ja jestem po profilu boi-chem z rozszerzona bio i chemia i nie wiem czy to w ogole bedzie uwzglednione a ta rozmowa na drugim pietrze w pokoju po prawo taka dziwna w ogole to jest jakos punktowane? help
|
|
|
|
#158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja takie głupoty na rozmowie gadałam...albo komisja też głupia albo wzieli mnie dla poczucia humoru |
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulujacje dziewczyny
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wrażenia po pierwszym dniu? U mnie klasa ma 40 osób, tylko na ćwiczeniach będziemy podzieleni na 3 grupy, ludzie chyba fajni, jak na pierwszy rzut oka... Ja jutrzejszy dzień zaczynam analizą leków brrrr
A jak u Was? dowiedziałam się,że w tamtym roku na 40 przyjętych przetrwało 25 osób...mam nadzieję, że będę wśród tych co przetrwają
|
|
#163 |
|
Konto usunięte
|
hihihi a u mnie jest 15 osób z czego na rozpoczęciu było 12
ja jutro zaczynam zdrowiem publicznym za to w piątek mam 6 godzin analizy leków, Z kobieta bardzo roztrzepana(jest także opiekunem naszej grupy) Ale mała klasa to chyba lepiej szczegolnie na zajęciach praktycznych
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Matko juz rozpoczecie mialyscie?
ja tez bede do studium chodzic i zaczynam jak studenci..koniec wrzesnia.
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;14027128]hihihi a u mnie jest 15 osób z czego na rozpoczęciu było 12
ja jutro zaczynam zdrowiem publicznym za to w piątek mam 6 godzin analizy leków, Z kobieta bardzo roztrzepana(jest także opiekunem naszej grupy) Ale mała klasa to chyba lepiej szczegolnie na zajęciach praktycznych [/QUOTE]Naszym opiekunem też jest babka od analizy leków, też roztrzepana pewnie, że lepiej, że mniejsza grupa, szybciej się poznacie, zgracie, no i wykładowcy będą mogli wam więcej czasu poświęcić, u nas takie zamieszanie dziś z planem było, jeszcze dokładnie nie wiemy kto jest w jakiej grupie, każdy przedmiot wymaga innej liczby osób, np. na analizie albo tpl do laboratorium może wejść tylko 10 osób, z kolei na innym przedmiocie więcej, jakoś dziwnie nam to dziś tłumaczono, plan ciężki do rozszyfrowania, zobaczymy co będzie jutro...
|
|
#166 |
|
Konto usunięte
|
dziś było już osób 11. I na dodatek dwie pierwsze godziny nam wypadły bo nie było nauczyciela o czym dowiedzieliśmy się już po przyjściu do szkoły. A mogłam dłużej pospać...
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jak na razie w szkole w porządku, fakt, dużo osób, 85% imion jeszcze nie pamiętam
zajęcia z analizy zapowiadają się bardzo ciężkooo, tpl w sumie też, jedyne czego się jak na razie nie obawiam to psychologia no i oczywiście nie wiadomo po co ten w-f...
|
|
#168 |
|
Konto usunięte
|
no i jak się podoba szkoła? tyle zajęć ze nie ma kiedy pisać?
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Mi osobiście szkoła się podoba, kierunek też - jak na razie się nie rozczarowałam i chyba nie rozczaruje
Chociaż co do zajęć strasznie ciężko, szczególnie z analizy, sama chemia, której totalnie nie pamiętam...inne przedmioty to czysta wkuwanie, a ile tego jest
|
|
#170 |
|
Konto usunięte
|
u mnie sprawdziany już się powoli zaczynają, miałam już test z komórki na anatomii i sprawdzian z pierwszej pomocy na analizie leków. a w tym tygodniu czekają mnie 3 sprawdziany jeden na TPL, kolejny z anatomii i jeszcze jeden z TPLu z teorii o roztworach tak ze będzie ciezko:/ Mimo to szkoła mi się podoba choć czasami zastanawiam się czy to na pewno to co chce kiedyś robić, mam nadzieje ze z biegiem czasu moje watpliwosci mina.
Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a powiedzcie mi co dokładnie jest na tej rozmowie kwalifikacyjnej???Po maturze wybieram się do takiej szkoły do Szczecina. Zadają jakieś pytania związane z chemią i biologią czy jak??
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już z analizy miałam 2 spr. a kolejne 2 się szykują, miałam z otrzymywania soli i stężeń procentowych, z farmakologii miałam jeden, z tplu 3, jeden duży i dwie kartkówki, miałam też z psychologii i ze zdrowia publicznego, dużo tych sprawdzianów...
|
|
#174 |
|
Konto usunięte
|
no faktycznie dużo, ja mam jutro z TPLu z obliczeń:/ w ogóle mam taki plan ze, z jednej strony dobrze bo się wysypiam ale z drugiej strony wolałabym być wcześniej w domu. Jutro mam 5 TPL a pewnie i tak zrobimy co najwyżej 2 roztwory takie są zrypane wagi szalkowe.
|
|
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
jak tam w sumie nie narzekam, materiały dużo, do tego dochodzi łacina
miałam kolosa z anatomii, ze zdrowia publicznego, jutro analiza, za tydzień zaś zdrowie tym razem bakterie;p aa i w czwartek farmakognozje psychologia to zmora;p nie wiem po co i na co tpl bardzo fajny, jak na razie roztwory na szczęście u nas się waży na elektronicznych póki co , analiza tez nic sobie, tylko meczy mnie te nic nie robienie początkowo a farmakologia wiadomo na razie podstawy cala zabawa się zacznie kiedy będą grupy leków ogólnie bardzo fajnie
|
#176 |
|
Konto usunięte
|
dla mnie zmora jest sławnie łacina której za nic nie mogę się nauczyć. Jeszcze z łaciny na polski tak ale na odwrót chyba wcale nie wiem czemu tak mam
Dziś miałam sprawdzian z obliczeń z tplu i dostałam 5 A jutro czeka mnie test z tkanek;/
|
|
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
no mniej więcej orientuje sie co mogą zapytać, ale chciałabym wiedziec dokładniej. Czy np. zadają pytania związane z chemią i biologią np. ?
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#179 |
|
Rozeznanie
|
Miviki666 do ktorej szkoly w Szczecinie chcesz isc? ja jestem na II roku kosmetologii na PAMie i tez zastanawiam sie nad technikiem. slyszalam, ze na Niedzialkowskiego placi sie ok 500zl/miesiac. ciekawe jak jest w TEB edukacja (mialabym blizej do akademika
)
|
|
|
|
#180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

ja jestem po profilu boi-chem z rozszerzona bio i chemia i nie wiem czy to w ogole bedzie uwzglednione
a ta rozmowa na drugim pietrze w pokoju po prawo taka dziwna

A jak u Was? dowiedziałam się,że w tamtym roku na 40 przyjętych przetrwało 25 osób...mam nadzieję, że będę wśród tych co przetrwają