Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-17, 11:02   #151
Limonka1987
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Sabciu- niestety do Twojej formy mi daleko Wypiłam 2 piwa i 2 driny, a dzisiaj rano myślałam, że dosłownie zajdę!

Magic- 11.00, kciuki. Ok, zarejestrowałam
A pogoda rzeczywiście niefajna, mi też aż nic się nie chce
Stary 2009-05-17, 11:30   #152
tajlaa
Wtajemniczenie

Hej kochane
Ja wczoraj nie zajrzałam tu do was bo siły nie miialam. ospzratałam się tyle, że hej i kuchnia już prawie ok jest. wczoraj u siebie w pokoju komde sprzątnełam a teraz planuje stolik zppaierami bo zaraz się zawali. także pracy lic poprawiałam stylistycznie oj Lim by mnie zabiła za te durne zdania moje:PP a teraz musze podopisywac i to gorszy problem:P
a co do szkoły kosmet. to dzis były praktyki ale tak strasznie mi się jechac nie chciało i sobie odpuściłam ale ta pracownia jest ok. woski mamy do depilacji, można oczyszcania robić, no briw henny i te sprawy. a na II roku mamy osobom z zewnątrz zabiegi robić i za pieniążki małe ale na konto szkoły idą.
co do wykładów to tak średnio cięzko wysiedzieć a zal ustne ale to takie, że się spokojnie da. lecz myśle, że gdyby to dziennie było to większa by motywacja była. a tak to się marudzi, że eee kiedy do domku itp:P
oki to dzis już na bieżąco będe śledzić co piszecie;p

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

a humor jak humor;p właśnie a propo pracy mam propozycje na wakacje może nawet później niewiem. ale wiecie co mnie martwi, że lipa bedzie z jakimkolwiek gdzieś wyjazdem.......(( ale jak tu czytam, że wam tak trudno pracę znaleźć to może poiwnnam nie olewac i iść a wyjazd nie zajać?? cio?
tajlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 11:38   #153
Copykat
Zakorzenienie

zalezy co to za praca?

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 11:54   #154
tajlaa
Wtajemniczenie

praca w siostra Tzeta w firmie ubezpieczeniowej przy odbieraniu tel z odszkodowaniem ona juz tam ponad rok pracuje.

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

ale chyba się zgodze ona grafik ustawia to zawsze mozna te dni dostosowac jakos do delikatnego wyjazdu a i kase zarobie;p a tak to bym sie byczyła w domu;p
Stary 2009-05-17, 13:30   #155
Copykat
Zakorzenienie

na Twoim miejscu bym sprobowala na wyjazd zawsze znajdzie sie czas, a praca to zawsze jakies doswiadczenie... i pieniadze

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Stary 2009-05-17, 13:39   #156
tajlaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
na Twoim miejscu bym sprobowala na wyjazd zawsze znajdzie sie czas, a praca to zawsze jakies doswiadczenie... i pieniadze
po dłuższyh przemyśleniach też tak uważam
Stary 2009-05-17, 16:17   #157
Sabcia87
Zadomowienie

Lim i Cop trening czyni mistrza więc próbujcie :P Może mnie dogonicie, a prawda jest taka że ja tez musze mieć dzień do picia, ost było tak że wypiłam 4 i tak jak Ty Cop nie byłam pijana ale już nie mogłam tego piwa pić

tajlaa ja bym próbowała, wiesz że z praca jest ciężko a nóż uda Ci sie jakoś choć na troche gdzieś wyrwać
Ja tez nie mam szans na wolne i wyjazdy Nie dostane za nic wolnego przez wakacje, jeszcze mama mi wczoraj powiedziała (bo gadała z kuzynką u której pracuje) że chyba sie coś pozmienia i nie wiem czy miejsca pracy nie zmienie...

Ja własnie wróciłam od babci, dobra imprezka, jak to ja podogryzałam wszytskim zjadłam torta i strogonowa i do domu A teraz coś tata o jakiejś pracy mówi pomimo tego że jest niedziela

Aaa od kolegi mam zaproszenie na piwo dziś a z ta kawą nie wiem co...
Jak zawsze jedna wielka niewiadoma... ehhh życie życie zwolnijjj!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-17, 17:03   #158
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabcia87 Pokaż wiadomość
Aaa od kolegi mam zaproszenie na piwo dziś a z ta kawą nie wiem co...
Jak zawsze jedna wielka niewiadoma... ehhh życie życie zwolnijjj!!
Nie narzekaj, przynajmniej cos sie dzieje ja dzis caly dzien sie obijam, mialam sie zabrac za nauke, ale jak od rana sie nie wzeilam to marna szansa teraz... kolejny zmarnowany dzien

Stary 2009-05-17, 17:34   #159
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

ja wlasnie probuje sie spakowac bo w srode juz wyjezdzam mam 10 dni urlopu w Polsce nie bylo mnie jakies dwa lata

postanowilam robic trzyletnie studium pielegniarkie dla starszych to jest cos podobnego co teraz robie...i jeszcze bede dostawac kase za to ze sie ucze w 1 i 2 roku ponad 700 euro 3 rok ponad 800
po przyjezdzie zamierzam papiery powysylac

jestem praktycznie zdecydowana

ok ide sie zrelaksowac jeszcze...musze jakos przezyc te dwa pracujace dni

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 18:46   #160
Sabcia87
Zadomowienie

Cop niby masz racje, Ale dziś postanowiłam zostać w domu, jakbym poszła na piwo napewno nabrałabym smaków i wypiła kilka a jutro o 5 rano jade samochodem do pracy, za duże ryzyko zwłaszcza że musze mieć prawko a taka jazda mogłaby sie źle skończyć, przełożyłam to na inny dzień,
Kawa też odpadła bo niestety mam duży dom ale pół jest wynajmowane bo prowadzimy agroturystyke i śpie z siostrą w pokoju a ona jutro wcześnie wstaje bo ma rajd, tez odpuściłam dla jej dobra...
no popracowałam sobie chwile iiii rodzice mnie zaskoczyli, mama dziś ma mi dać 100zł a tata ma mi pomóc w spłacie auta Niby liczyłam to o własnych siłach jestem w stanie do wrześnie spłacić ale skoro tatuś chce mi pomóc, ale jest jeden warunek musze pozyczać bratu auto, rbi dopiero prawko ale musze sie z nim nim dzielić, znając brata brał często nie bedzie tak że lux

Teraz zastanawiam sie nad prezentem na dzień matki i chyba kupie mikrofalówke, tatuś miesiąc temu miał imieniny i mu nic nie kupiłam więc teraz kupie im wspólny prezent i pomyslałam o takim urzadzeniu, bo nie ma w domu a bardzo często by sie przydała... No nic pogadam z siostrą i zobacze...
Ogólnie jestem zadowolona Ale tez i zmeczona tym wszystkim...

Uff wygadałam sie

Mav
też bym poszła sie uczyć jakby mi tyle płacili
Stary 2009-05-17, 19:15   #161
tajlaa
Wtajemniczenie

Sabcia tak sadzisz ze powinnam korzystac jak sie da i chyba ak zrobie a pozniej jak bedzie grafik siora ustawiac to jej powiem zeby jakos to zgrac z tz urlopem jakos to bedzie;p
a pewnie ze swietny pomysł z ta mikrofalówka dla rodziców) jak macie z siora pieniazki to kupujta.
a to wy w domku jakis letnikow juz macie??
a brat pewnie jak sie wprawi to zacznie szalec i auto ci zabierac:P

Copy ty leniu:p a co to za trudna nauke masz ze ci sie trudno zebrac??:P

mav to w polscee masz taka prozpozycje nauki czy za granica??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-17, 19:16   #162
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sabcia87 Pokaż wiadomość
Novocaine ojj uwierz że wszystkie tutaj chyba wiemy jak Ciężko jest z pracą...
Ja pracowałam od lipca do marca na czarno aż w końcu znalazłam legalną
Obyś tylko nie traciła wiary Kochana

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

Tri- zajrzyj sobie na stronę centrum edukacyjnego nova: http://www.nova.edu.pl/ . Myślę,że znajdziesz tam coś dla siebie. Kończyłam tam do tej pory 3 kursy (sekretarsko-asystencki i 2 kursy komputerowe) i jestem bardzo zadowolona z poziomu, tym bardziej, że ceny są całkiem przystępne.
Jest tam kilka pozycji, które powinny Cię zainteresować: kurs księgowości komputerowej (III-stopniowy), kurs podatkowej książki przychodów i rozchodów, a może również kadrowo-płacowy (chociaż na ten to by się pewnie najchętniej Freddy zapisała ).
Odnośnie nauki języków, to gdy tylko uda mi się uporać z egzaminami i pracą licencjacką też chcę zapisać się na jakieś zajęcia. Z tym, że ja chcę wrócić do nauki hiszpańskiego. Myślę, że zdecyduję się na indywidualne lekcje u jakiegoś przystojnego Hose Antonia czy innego Haviera

Novocaine-
też zmagałam się swego czasu z szefem-idiotą i wiem ile nerwów i stresu może to kosztować, więc całym sercem popieram pomysł szukania nowej pracy. Niestety bądźmy szczerzy, nie jest to najszczęśliwszy na to moment, bo rynek pracy wygląda w tej chwili tak jak wygląda, ale jestem żywym dowodem na to, że się da Sama dostałam ostatnio nową posadkę (po trzech miesiącach bezowocnych poszukiwań...) i wierzę, że Tobie też się uda Trzymam mooooooooocno kciuki
Czytałam, czytałam Mam nadzieję,że i mnie się w końcu uda znaleźć normalną pracę.
Wiary nie tracę Było by kiepsko gdybym nie miała tej iskierki nadziei

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
Laski potrzebna mi jakas dobra szkola jezyka angielskiego w Centrum. Moze ktoras poleci jakas?
Poki co jestem na zjezdzie, ciagle mysle o przeprowadzce i dlatego malo tu pisze. Procz tego rozmyslam o slubie ciotki, wakacjach i na jaki by tu kurs isc -moze tez cos polecicie ->Lim masz pole do popisu
Interesuja mnie kursy ksiegowe, moze jakies komputerowe i jezykowe(angielski/niemiecki).
Szkoda, że nie małopolska bo chętnie zapisałabym się na taki kurs
Narazie ograniczeniem są fundusze, a raczej ich brak więc.... ale kiedyś na pewno pójdę na takie kursy
W pierwszej kolejności na angielski bo strasznie kuleje:/ Na tą chwilę uczę sie w domu,ale wiadomo, że to nie to samo co na kursie.

Zasypiam

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 19:24   #163
tajlaa
Wtajemniczenie

novocaine870 witaj koleżanko gdzieś przegapiłam jak się do nas podłaączyłaś
Stary 2009-05-17, 19:26   #164
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tajlaa Pokaż wiadomość
novocaine870 witaj koleżanko gdzieś przegapiłam jak się do nas podłaączyłaś
Witam i ja i do spania znikam

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 19:34   #165
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Copy ty leniu:p a co to za trudna nauke masz ze ci sie trudno zebrac??:P
Ogolnie sesja sie zbliza, wiec wypadaloby zaczac cos ogarniac, zwlaszcza ze mam teraz zamieszanie w pracy i nie moge liczyc na duzo wolnego mialam zamiar zaczac pisac prace na zaliczenie jednego przedmiotu, ale nie moge sie zabrac, nawet nie wymyslilam o czym mialabym pisac... wypozyczylam 1 ksiazke, ale jest koszmarnie nudna i raczej nic na ten temat nie wymysle

Stary 2009-05-17, 19:34   #166
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

Asiaczku-
jeśli chodzi o kontuzje podczas treningu to do tej pory zdarzyło mi się to tylko raz: miałam wybity łokieć, gdy nieprawidłowo wyprowadziłam cios.
Widzę,że Twoje wyobrażenie o moich treningach nie do końca pokrywa się z rzeczywistością Chłopcy owszem, walczą między sobą i zdarza się, że mimo ochronnych kasków krew się poleje, ale ja skupiam się wyłącznie na technice i nie tłukę się z chłopakami (to by mnie raczej nie kręciło ) tylko ćwiczę z trenerem lub walę w worek treningowy/gruszkę.
No to mnie trochę zaskoczyłaś to ja może też się posilę na cos takiego hmm

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 19:48   #167
tajlaa
Wtajemniczenie

novocaine870 dobranoc mimo , że wczesna pora

Copykat ja także mam podobnego lenia jak Ty, wiem, że coś jest pilnie i później czasu nie bedę miała a i tak mi jest sie trudno zebrać. a na jaki temat masz tą pracę napisać?
Stary 2009-05-17, 19:54   #168
Sabcia87
Zadomowienie

Tajlaa nie letników, od bodajże listopada jest u nas 4 a akualnie 5 panów którzy remontują most niedaleko Mamie na reke takie firmy, dużo takich było, są porządni nie ma z nimi problemów wychodzą z domu o 6 rano wracają po 18 o 21 przeważnie już śpią tak że lajt i bedą do końca lipca bo taki mają termin na ten most

Novocaine a że tak zapytam czym zajmujesz sie pracując na czarno??

I gdzie jest Magic??

Ja też juz zmykam do łóżka z moim Paulem
Więc Dobranoc jak zawsze zamelduje sie po 4 rano
Stary 2009-05-17, 19:55   #169
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
novocaine870 dobranoc mimo , że wczesna pora

Copykat ja także mam podobnego lenia jak Ty, wiem, że coś jest pilnie i później czasu nie bedę miała a i tak mi jest sie trudno zebrać. a na jaki temat masz tą pracę napisać?
Wlasnie o to chodzi ze nie ma konkretnego tematu, jest kilka tekstow do wyboru i na ich podstawie mamy napisac esej na ok 15 tys znakow. Mozna tez wybrac inny tekst, ale nie czuje sie na silach wypozyczylam jedna z zadanych ksiazek, musze wybrac 1 rozdzial i cos naprodukowac. Niestety ksiazka po pobieznym przeczytaniu kawalka okazala sie koszmarnie nudna - z tego co sie zorientowalam, jest o demokracji w krajach postkomunistycznych.... no ale nic, nie chce mi sie latac po bibliotekach w poszukiwaniu czegos ciekawszego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-17, 20:06   #170
tajlaa
Wtajemniczenie

dobranoc Sabcia;*aaa o to chodzi z tymi wynjamowanymi pokojami u ciebie hehe

Copy nie mi chodzi z jakiej dziedziny ma byc ta praca w ogóle ale piszesz, że cos postkomunistyczna książka to coś historycznego czy co:P

a ja się zaraz biorę za pzrerabianie swoejj preacy juz od 30minut i tez sie zebrac nie moge;p
Stary 2009-05-17, 20:09   #171
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
dobranoc Sabcia;*aaa o to chodzi z tymi wynjamowanymi pokojami u ciebie hehe

Copy nie mi chodzi z jakiej dziedziny ma byc ta praca w ogóle ale piszesz, że cos postkomunistyczna książka to coś historycznego czy co:P

a ja się zaraz biorę za pzrerabianie swoejj preacy juz od 30minut i tez sie zebrac nie moge;p
niee, to ma byc raczej na temat polityki wlasnie sama dokladnie nie wiem, bo nie bardzo uwazalam na zajeciach.
eech zmykam bo mnie juz glowa boli

Stary 2009-05-17, 20:11   #172
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Laseczki 24 Maja idę na przyjęcie do siostrzeńca.. może mi doradzicie co kupić mu na I Komunię.. biblię już ma łąńcuszek też no i różaniec.. nie mam pojęcia co kupić..
Stary 2009-05-17, 20:26   #173
tajlaa
Wtajemniczenie

Copy;p ok to zmykaj heh

a Magic na komunie idziesz?? a ile pieniążków masz na prezencik??
Stary 2009-05-17, 20:53   #174
monika7891
Raczkowanie

hej dziewczynki
od wczoraj mnie tu nie bylo i niezle naskrobalyscie

Staralam sie szybciutko nadrobic,mam nadzieje,ze nie przeoczylam za wiele szybkim czytaniem.

Limonka no ja rowniez lubie czytac jak piszesz twoje wypowiedzi cos fajnego w sobie maja,bezwzgledu na jaki temat sie wypowiadasz
Widze,ze Ty tez taka gadula jak jaU mnie w rodzinie to wszyscy mowia,ze ja mam najwecej zawsze do powiedzenia i tyle,ze nie ogarniaja za mna,bo ja zawsze duzo mowie

Tajlaa
super ,ze masz taka mozliwosc pracy na wakacje.Nie zastanawialabym sie jeszcze jak masz szanse zgrac po znajomosci grafik,to juz w ogole

Sabciu jezeli nie macie mikrofali,to naprawde wg mnie swietny prezent dla rodzicow To cudo czesto sie w domu przydaje.
Ty to tez aktywna jestesJeszcze rodzicom w gospodarstwie tak pomagasz

Magic kurcze ciezko dla chlopca wybrac w tym wieku prezent na komunie...No wlasnie duzo zalezy jakie masz fundusze na to.

novocaine870 trzymam kciuki zeby twoja rozmowa kwalifikacyjna wypadla jak najbardziej pozytywnie
te ktore pominelam przepraszam najmocniej i sciskam cieplo
Tak to jest jak sie narobi zaleglosci:p

A ja dzis wstalam o 12,tzn zostalam przez TZ obudzona...no,ale ze wzgledu na pore wybaczam mu to:P
Zjadlam obiad ,bylam na spacerku z psem,a pozniej bylam u TZ,pozniej u mojej rodzinki,pojechalismy potem na lotnicko rekreacyjne,a pozniej do centrum handlowego.
I tak dzien mi zlecial Ale milo
monika7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 20:53   #175
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
a Magic na komunie idziesz?? a ile pieniążków masz na prezencik??
No ide idę.. 25 Maja
hmm.. nie mam zbyt wiele.. ale tak do 70 zł..
chciałabym, zeby miał po mnie jakąś pamiątke..
Stary 2009-05-17, 20:58   #176
tajlaa
Wtajemniczenie

Monia a tak sobie o Tobie myślałam gdzie się podziewasz;p a tu miło spędziłaś dzionek.
a z ta moją pracą to już wiem dokładniej. 4h dziennie 600zł i dojazd mnie na miesciąc wyniesie 100zł. a co do wolnego to może być problem podobno ehh;/ tu szkoda i tu szkoda. ale jak znowu odmówie t siora Tz bedzie mówić, że wybrzydzam czy co....

Magic 70zł mówisz hmmm co ja bym kupiła za to mu??niech pomyśle....może jakąs gre na kompa. no bo ciuch odpada. a reszta kurde to droga.
Stary 2009-05-17, 21:11   #177
monika7891
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magic Girl Pokaż wiadomość
No ide idę.. 25 Maja
hmm.. nie mam zbyt wiele.. ale tak do 70 zł..
chciałabym, zeby miał po mnie jakąś pamiątke..
kurcze 70 zl to mozna napewno spokojnie cos fajnego kupic...tylko z czego taki chlopiec bedzie sie cieszyl i jednoczesnie bedzie pamiatka...hm...moze tajlaa ma racje jakas gra komputerowa?? no lancuszekbylby super,ale jak piszesz,ze ma...

Cytat:
Monia a tak sobie o Tobie myślałam gdzie się podziewasz;p a tu miło spędziłaś dzionek.
a z ta moją pracą to już wiem dokładniej. 4h dziennie 600zł i dojazd mnie na miesciąc wyniesie 100zł. a co do wolnego to może być problem podobno ehh;/ tu szkoda i tu szkoda. ale jak znowu odmówie t siora Tz bedzie mówić, że wybrzydzam czy co....

Magic 70zł mówisz hmmm co ja bym kupiła za to mu??niech pomyśle....może jakąs gre na kompa. no bo ciuch odpada. a reszta kurde to droga.
o milo mi,ze pomyslalas gdzie mnie wcieloale juz jestem i wszystko ok
kurcze to za 4 h 600 zl...no minus dojazd to i tak spoko -zawsze jakis grosz-nie czailabym sie...ale od pon do pt czy soboty albo weekendy tez?
kurcze to nawet na weekend mozesz chociaz wyjechac -to tez cos,a praca jak jest to lepiej brac,bo sytuacja na rynku pracy jest nieciekawa...wiem cos o tym...
A Ty tajlaa skad jestes,bo naprawde nie pamietam.
monika7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 21:39   #178
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

hmm gra komputerowa.. troche nie w moim stylu..
a może zegarek..? tlyko nie wiem czy chrzestny nie kupi pewnie kupi.. ;/
Stary 2009-05-17, 21:52   #179
tajlaa
Wtajemniczenie

Monia ja kołu Lublina mieszkam:P także właśnie do niego miałabym dojeżdzać. a co do dni to siora Tz tam pracuje i ona ma mi godziny ułożyc ale oni pracuja tam na 3 zmiany i na okrągło wszytskie dni. ale przeciez na 4 godz to w nocy mieć nie powinnam. siama niewiem jak to szkoda ze nie 8 normalnie to więcej kasy heh
a Ty cos planujesz na wakacyjny wyjazd? ja tu moge za chwile znikać bez pożegniania bo mama tv ogląda a jak skonczy to bedzie gonic spac a przy niej wizazu nie włączam;p bo jakby przeczytała co tu pisze;p

Magic tez uwazam ze chrzestny kupi zegraek. moze poszukaj cos watku o komuniach tam ludzie bardziej w temacie i wiecej ci napisza:")
Stary 2009-05-17, 21:52   #180
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
niee, to ma byc raczej na temat polityki wlasnie sama dokladnie nie wiem, bo nie bardzo uwazalam na zajeciach.
eech zmykam bo mnie juz glowa boli
a co studiujesz Copykat? przypomnij

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości