![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Sabciu- niestety do Twojej formy mi daleko
![]() Magic- 11.00, kciuki. Ok, zarejestrowałam ![]() A pogoda rzeczywiście niefajna, mi też aż nic się nie chce ![]()
#152 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ja wczoraj nie zajrzałam tu do was bo siły nie miialam. ospzratałam się tyle, że hej i kuchnia już prawie ok jest. wczoraj u siebie w pokoju komde sprzątnełam a teraz planuje stolik zppaierami bo zaraz się zawali. także pracy lic poprawiałam stylistycznie oj Lim by mnie zabiła za te durne zdania moje:PP a teraz musze podopisywac i to gorszy problem:P a co do szkoły kosmet. to dzis były praktyki ale tak strasznie mi się jechac nie chciało i sobie odpuściłam ![]() co do wykładów to tak średnio cięzko wysiedzieć a zal ustne ale to takie, że się spokojnie da. lecz myśle, że gdyby to dziennie było to większa by motywacja była. a tak to się marudzi, że eee kiedy do domku itp:P oki to dzis już na bieżąco będe śledzić co piszecie;p ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- a humor jak humor;p właśnie a propo pracy mam propozycje na wakacje może nawet później niewiem. ale wiecie co mnie martwi, że lipa bedzie z jakimkolwiek gdzieś wyjazdem....... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
zalezy co to za praca?
#154 |
Wtajemniczenie
|
praca w siostra Tzeta w firmie ubezpieczeniowej przy odbieraniu tel z odszkodowaniem
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- ale chyba się zgodze ona grafik ustawia to zawsze mozna te dni dostosowac jakos do delikatnego wyjazdu a i kase zarobie;p a tak to bym sie byczyła w domu;p |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
na Twoim miejscu bym sprobowala
![]() ![]()
#156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Lim i Cop trening czyni mistrza więc próbujcie :P Może mnie dogonicie, a prawda jest taka że ja tez musze mieć dzień do picia, ost było tak że wypiłam 4 i tak jak Ty Cop nie byłam pijana ale już nie mogłam tego piwa pić
![]() tajlaa ja bym próbowała, wiesz że z praca jest ciężko a nóż uda Ci sie jakoś choć na troche gdzieś wyrwać ![]() Ja tez nie mam szans na wolne i wyjazdy ![]() Ja własnie wróciłam od babci, dobra imprezka, jak to ja podogryzałam wszytskim zjadłam torta i strogonowa i do domu ![]() ![]() ![]() Aaa od kolegi mam zaproszenie na piwo dziś a z ta kawą nie wiem co... Jak zawsze jedna wielka niewiadoma... ehhh życie życie zwolnijjj!!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie probuje sie spakowac bo w srode juz wyjezdzam mam 10 dni urlopu
![]() ![]() postanowilam robic trzyletnie studium pielegniarkie dla starszych to jest cos podobnego co teraz robie...i jeszcze bede dostawac kase za to ze sie ucze w 1 i 2 roku ponad 700 euro 3 rok ponad 800 po przyjezdzie zamierzam papiery powysylac ![]() jestem praktycznie zdecydowana ![]() ok ide sie zrelaksowac jeszcze...musze jakos przezyc te dwa pracujace dni ![]() ![]()
#160 |
Zadomowienie
|
Cop niby masz racje, Ale dziś postanowiłam zostać w domu, jakbym poszła na piwo napewno nabrałabym smaków i wypiła kilka a jutro o 5 rano jade samochodem do pracy, za duże ryzyko zwłaszcza że musze mieć prawko a taka jazda mogłaby sie źle skończyć, przełożyłam to na inny dzień,
Kawa też odpadła bo niestety mam duży dom ale pół jest wynajmowane bo prowadzimy agroturystyke i śpie z siostrą w pokoju a ona jutro wcześnie wstaje bo ma rajd, tez odpuściłam dla jej dobra... no popracowałam sobie chwile iiii rodzice mnie zaskoczyli, mama dziś ma mi dać 100zł a tata ma mi pomóc w spłacie auta ![]() ![]() Teraz zastanawiam sie nad prezentem na dzień matki i chyba kupie mikrofalówke, tatuś miesiąc temu miał imieniny i mu nic nie kupiłam więc teraz kupie im wspólny prezent i pomyslałam o takim urzadzeniu, bo nie ma w domu a bardzo często by sie przydała... No nic pogadam z siostrą i zobacze... Ogólnie jestem zadowolona ![]() Uff wygadałam sie Mav też bym poszła sie uczyć jakby mi tyle płacili ![]()
![]() |
#161 |
Wtajemniczenie
|
Sabcia tak sadzisz ze powinnam korzystac jak sie da
![]() a pewnie ze swietny pomysł z ta mikrofalówka dla rodziców ![]() a to wy w domku jakis letnikow juz macie?? a brat pewnie jak sie wprawi to zacznie szalec i auto ci zabierac:P Copy ty leniu:p a co to za trudna nauke masz ze ci sie trudno zebrac??:P mav to w polscee masz taka prozpozycje nauki czy za granica?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wiary nie tracę ![]() ![]() Cytat:
![]() Narazie ograniczeniem są fundusze, a raczej ich brak więc.... ale kiedyś na pewno pójdę na takie kursy ![]() W pierwszej kolejności na angielski bo strasznie kuleje:/ Na tą chwilę uczę sie w domu,ale wiadomo, że to nie to samo co na kursie. Zasypiam ![]()
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
novocaine870 witaj koleżanko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#167 |
Wtajemniczenie
|
novocaine870 dobranoc mimo , że wczesna pora
![]() Copykat ja także mam podobnego lenia jak Ty, wiem, że coś jest pilnie i później czasu nie bedę miała a i tak mi jest sie trudno zebrać. a na jaki temat masz tą pracę napisać? |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
Tajlaa nie letników, od bodajże listopada jest u nas 4 a akualnie 5 panów którzy remontują most niedaleko
![]() ![]() ![]() Novocaine a że tak zapytam czym zajmujesz sie pracując na czarno?? I gdzie jest Magic?? Ja też juz zmykam do łóżka z moim Paulem ![]() Więc Dobranoc jak zawsze zamelduje sie po 4 rano ![]() ![]()
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc Sabcia;*aaa o to chodzi z tymi wynjamowanymi pokojami u ciebie
![]() Copy nie mi chodzi z jakiej dziedziny ma byc ta praca w ogóle ale piszesz, że cos postkomunistyczna książka to coś historycznego czy co:P a ja się zaraz biorę za pzrerabianie swoejj preacy juz od 30minut i tez sie zebrac nie moge;p |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eech zmykam bo mnie juz glowa boli ![]()
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
Laseczki 24 Maja idę na przyjęcie do siostrzeńca.. może mi doradzicie co kupić mu na I Komunię.. biblię już ma łąńcuszek też no i różaniec.. nie mam pojęcia co kupić..
![]() |
#173 |
Wtajemniczenie
|
Copy;p ok to zmykaj heh
a Magic na komunie idziesz?? a ile pieniążków masz na prezencik?? |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() od wczoraj mnie tu nie bylo i niezle naskrobalyscie ![]() Staralam sie szybciutko nadrobic,mam nadzieje,ze nie przeoczylam za wiele szybkim czytaniem. Limonka no ja rowniez lubie czytac jak piszesz ![]() ![]() Widze,ze Ty tez taka gadula jak ja ![]() ![]() Tajlaa super ,ze masz taka mozliwosc pracy na wakacje.Nie zastanawialabym sie ![]() ![]() Sabciu jezeli nie macie mikrofali,to naprawde wg mnie swietny prezent dla rodzicow ![]() Ty to tez aktywna jestes ![]() ![]() Magic kurcze ciezko dla chlopca wybrac w tym wieku prezent na komunie...No wlasnie duzo zalezy jakie masz fundusze na to. novocaine870 trzymam kciuki zeby twoja rozmowa kwalifikacyjna wypadla jak najbardziej pozytywnie ![]() te ktore pominelam przepraszam najmocniej i sciskam cieplo ![]() ![]() ![]() Tak to jest jak sie narobi zaleglosci:p A ja dzis wstalam o 12,tzn zostalam przez TZ obudzona...no,ale ze wzgledu na pore wybaczam mu to:P Zjadlam obiad ,bylam na spacerku z psem,a pozniej bylam u TZ,pozniej u mojej rodzinki,pojechalismy potem na lotnicko rekreacyjne,a pozniej do centrum handlowego. I tak dzien mi zlecial ![]() ![]()
#175 |
Zadomowienie
|
No ide idę.. 25 Maja
![]() hmm.. nie mam zbyt wiele.. ale tak do 70 zł.. chciałabym, zeby miał po mnie jakąś pamiątke..
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
Monia a tak sobie o Tobie myślałam gdzie się podziewasz;p a tu miło spędziłaś dzionek.
a z ta moją pracą to już wiem dokładniej. 4h dziennie 600zł i dojazd mnie na miesciąc wyniesie 100zł. a co do wolnego to może być problem podobno ehh;/ tu szkoda i tu szkoda. ale jak znowu odmówie t siora Tz bedzie mówić, że wybrzydzam czy co.... Magic 70zł mówisz hmmm co ja bym kupiła za to mu??niech pomyśle....może jakąs gre na kompa. no bo ciuch odpada. a reszta kurde to droga. |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() kurcze to za 4 h 600 zl...no minus dojazd to i tak spoko -zawsze jakis grosz-nie czailabym sie...ale od pon do pt czy soboty albo weekendy tez? kurcze to nawet na weekend mozesz chociaz wyjechac -to tez cos,a praca jak jest to lepiej brac,bo sytuacja na rynku pracy jest nieciekawa...wiem cos o tym... A Ty tajlaa skad jestes,bo naprawde nie pamietam.
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
hmm gra komputerowa.. troche nie w moim stylu..
a może zegarek..? tlyko nie wiem czy chrzestny nie kupi pewnie kupi.. ;/
![]() |
#179 |
Wtajemniczenie
|
Monia ja kołu Lublina mieszkam:P także właśnie do niego miałabym dojeżdzać. a co do dni to siora Tz tam pracuje i ona ma mi godziny ułożyc ale oni pracuja tam na 3 zmiany i na okrągło wszytskie dni. ale przeciez na 4 godz to w nocy mieć nie powinnam. siama niewiem jak to
![]() a Ty cos planujesz na wakacyjny wyjazd? ja tu moge za chwile znikać bez pożegniania bo mama tv ogląda a jak skonczy to bedzie gonic spac a przy niej wizazu nie włączam;p bo jakby przeczytała co tu pisze;p Magic tez uwazam ze chrzestny kupi zegraek. moze poszukaj cos watku o komuniach tam ludzie bardziej w temacie i wiecej ci napisza:") |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.