![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: ~*~ Kosmetyki naturalne, mineralne - zapraszam do siebie! :) ~*~
Znajdziesz coś u mnie za:
Hydrolat oczarowy z BU - 130 ml, NOWY EDM - Abbott's Perk Me Up - 100 % sampla* - korektor sypki mineralny EDM - Sweet Almond -matte - 100 % sampla*, - podkład sypki mineralny łyżeczka Dry Flo z jedwabiem z Mazidel
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Z Revlona moge ci odsypac do słoiczka w pojemnosciach takie jakie sa kulki z Vollare
![]() wpadlo mi jeszcze EDM-Sweet Almont -podklad sypki mineralny...(jaki to odcien???jasny czy srednio-ciemny??? za ten podklad bronzera moge dac revlon i cos chyba sobie dobierzesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Kochana nie umie okreslic kolorku cienia..ale na rzut oka widac ze to bialy..a jak sie ja nalozy to nie jest bialy raczej taki lekko srebrny bardzo mieniacy sie odrobinki...ja zazwyczaj robie tak nakladam bialy cien a ku koncowi dołu z boku cieni9wanie w kolorze sliwki
![]() A co do podkladu EDM sweet Almont..nie chce by byl jasnieszy gdyz mam troszke lekką ciemna karnacje..moze ktorys z podklaow ma taki sredni lekki braz.. chcialabym by byl rowniez kryjacy,mam niedoskonalosci skory:/ cere mieszana A Brazerem jestem bardziej zainteresowana ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesli jestes chetna na wymianke to zapraszam na PW ![]() Edytowane przez Mikusia_1 Czas edycji: 2009-06-25 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() Podoba mi sie u Ciebie hydrolat oczarowy i sweet almond o glo i lyzeczka matującego dryflo. Mam ryzia (1g) (czytalam ze nie zdazylas wyprobowac), mam soft bronze (0,5g) moze dobierzesz cos i sie wymienimy? ![]() ps. masz moze jeszcze jakies mineraly na wymiane? ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-06-27 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Oj, to szkoda, ryzia mam w strunie.
![]()
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Oj, powiedzialas ze nie jestes zainteresowana struna, mam juz nowa chetna, i ma ona dla mnie rzecz mi potrzebną... Moze innym razem.
![]()
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
Na wątku wymiany minerałów napisałaś, że poszukujesz podkładu EDM Linien.
Czy interesują Cię tylko próbki z EDM o-glo? Bo ja za olej i puder (odlewka oleju Monoi ECO z BU (pielęgnacja włosów); łyżeczka pudru bambusowego z jedwabiem z BU) chętnie oddam próbki innej firmy podobne do Linien np: Lumiere Light Medium Neutral - cashmere - raz użyta - myślę, że formuła powinna Ci odpowiadać, bo jest bardzo leciutka ![]() Mam też bardziej kryjące VV i FF. Mam też trochę próbek róży i bronzerów z Lumiere/Buff`d/EDM Nie wystawiałam tych rzeczy do wymianki, bo mi bardzo pasują i używam, ale za ten puder i olej dużo mogę poświęcić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
coś za Hydrolat oczarowy z BU oraz puder bambusowy i/lub clinique blended powder ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Niestety z EDM mam Linen tylko w wersji intensive - kilka razy użyty więc zostało może z pół sampla. Co prawda leci do mnie wersja big, ale to pewnie potrwa z 2-3 tygodnie.
Z podkładów EDM mam też Light Neutral i Fairy Light Neutral w wersji intensive - oba sample kilka razy użyte. Mam jeszcze sample bronzerów: Everyday Bronzer i Soft Bronzer, a także Kaolin Powder Sunlight - będzie po ok 80% każdego. Oraz to co w wątku wymiankowym. Jednak szczerze polecam Light Medium Neutral z Lumiere, choćby na spróbowanie. Ja zdecydowanie bardziej wolę Lumiere niż EDM. Co prawda ich próbki są w strunach, ale mogę przesypać do pudełeczek po samplach EDM. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Może tak być. A wolisz mniej kryjący, delikatny podkład (Cashmere), czy kryjący (VV)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Wtajemniczenie
|
wlasniezdalam sobie sprawe ze mam podobny sztyft z clean&clear wiec zrezygnuje z propozycji, a nic innego mi nie wpadło w oko, sorka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
dokładam trochę minerałów i Aquolinę
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam swatche: http://2.bp.blogspot.com/_yR_xjzqk6L...0/p1040536.jpg (ten trzeci) http://media.photobucket.com/image/f...e/DSC02567.jpg
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
hej, nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() I nie ukrywam ,że balsam Aqualiny tez mnie interesuje oraz Nivea S.o.s.. Zapraszam do obu wątków ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-07-09 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
Niestety nic u Ciebie nie znalazłam, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() TOŁPA HUMINEA STREFA T Matujący krem korygujący (skóra wrażliwa, mieszana, tłusta i trądzikowa) tubka 40 ml – użyty 2x . data ważności 11/2010 . - L’OREAL Pure Zone Hydra Pure (Krem nawilżający przeciw przetłuszczaniu się skóry) tubka 75 ml – użyty 3x.Data ważności 04/2011. Może jednak na cos się zdecydujesz? ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-07-10 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Czy ktorys z Twoich sampli ma ciemniejszy żółtawy kolor ? ![]() Oprocz tego podoba mi się ktorys z balsamow aqualiny czy tresori.. ale jedna woda za nie to za mało.. chyba, ze coś dobierzesz ![]() Pozdrawiam! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post13155455
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
niestety musze zrezygnowac, poniewaz kolory w wiekoszsci mi nie odpowiadaja
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.