|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2
Asiu a co z moim sluzem,czy to nie dziwne ze taki jest??? Heh noo ja tez mysle ze to nie nadzerka,ani zaden torbiel,no ale...czy to moze byc tak ze jednego dnia mnie boli a drugiego nie,ehh juz jestem pelna obaw i rozne rzeczy przychodza mi do glowy...tak dlugo nie mialam apetytu,a dzis wieczorem moglabym jesc wszystko co slodkie ehh
Gubie sie w tym juz ;( Caly dzien swietnie sie czulam a teraz rwie mnie jajnik,i prawa strona podbrzusza ...ehh musze zrobic ta Bete,bo inaczej nie wytrzymam z tymi objawami ;(
|
|
|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
Kicia koniecznie musisz isc na ta bete bo niemozliwe z tym testem.musial sie pomylic.te twoje objawy sa ciazowe nie ma co.a jesli chodzi o twoja suchjosc, ja przed zrobieniem pierwszego testu tez mialam strasznie sucho, tez nie wiedzialam dlaczego.teraz tydzien po pierwszym tescie mam strasznie mokro.dziwne to ale moze u mnie tak juz jest.jutro ide zarejestrowac sie do lekarza.mysle ze wizyta tak ok 20 czerwca bedzie ok, juz powinno byc cos widac.
Kurcze wiecie co, mam tyle dylematow i lekow w zwiazku z fasolka i moim nowym odmiennym stanem. Nadal nie moge uwierzyc w to ze rosnie we mnie nowe zycie i wydaje mi sie ze jak pojde do lekarza to okaze sie ze ja wcale nie jestem w zadnej ciazy....wiem ze to dziwne.ale mysle ze to dlatego ze nie mam zadnych objawow, brzusia jeszcze nie ma i generalnie nic sie nie dzieje.dlatego tez tym bardziej ciezko jest nagle zmienic swoje zycie.to ze znajomi baluja a ja tylko soczek pije, nie ide na impreze.mysle ze byloby mi latwiej gdybym juz widziala ze jestem w ciazy.gdymym zobaczyla moja fasolke.wiem, moze pomyslicie ze glupoty gadam ale nic na to nie poradze, taki niedowiarek jestem. mam nadzieje ze wam nei zasmucilam za bardzo.uciekam juz spac bo rano do pracy trzeba isc.co prawda dopiero na 11 ale jednak wstac trzeba.dobranoc wszystkim |
|
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
Gosbaj no tak tak mam zamiar isc we wtorek na bete,bo jutro u nas swieto i wszystko zamkniete
Ale we wtorek jak moj Tz wroci wczesniej z pracy to pojdziemy Bo sama nie moge isc bo jeszcze nie znam na tyle jezyka yhh Ehh a co do tego sluzu,to zaraz po tym smiesznym @ pomijajac te kolorowe plamienia mialam przez2 dni gesty galaretowaty sluz,pozniej lecialo ze mnie jakbym miala @ tak to czulam,ale to byl taki mleczny lekko gestawy sluz,a teraz znowu sucho,a przeciez jak jest owulka to powinno byc mokro heh Dletego tego nie rozumiem![]() A co do Twoich obaw to chyba kazda z nas ma taka jazde dopoki nie ma potwierdzonej ciazy,takze spokojnie nie jestes jakas inna Zobaczysz ze jak pojdziesz do lekarza,to potwierdzi ze jest fasolka A moze wczesniej idz juz do lekarza....hmm moze bedzie juz widac wczesniej i bedziesz spokojniejsza ![]() Zobaczysz kochana wszystko bedzie dobrze,spokojnie,musisz myslec pozytywnie ![]() Milutkich snow ![]() ![]()
|
|
|
|
#154 |
|
Przyczajenie
|
Witam o poranku wszystkie kobietki.....będzie krótko bo spieszę się do pracy....
Z okazji dnia dziecka wszystkiego najlepszego dla wszystkich "forumowych" Fasolek Kicia a za Ciebie takkkkkkkk mocno trzymam kciuki .....wszystko będzie dobrze |
|
|
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
![]() u mnie okresu brak, ale testowac sie jeszcze nie będę... jesli nie dostane do srody/czwartku to wtedy moze. Wczorajsza niedziela minela mi na leniuchowaniu, okropnapogoda byla, ale na szczescie pod wieczor sie poprawila i bylo grillowanko male. Kicia dziekuje za wsparcie
Edytowane przez ziaaa Czas edycji: 2009-11-08 o 19:37 |
|
|
|
#156 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
pozdrawiam i milego dzionka zycze
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
nom dokladnie roznie z tym sluzem bywa to od organizmu zalezy
ziaa no to piekne mu zyczenia zlozyla nie ma co |
|
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
Hejka kochane
![]() Na poczatku wszystkim dzieciaczkom wszystkiego co najlepsze z okazji Dnia Dziecka!!! ![]() ![]() ![]() Unia dziekuje Ci baaaaaardzo baaaardzo mocno za kciuki I rowniez za Ciebie trzymam mocniutko zeby wszystko bylo dobrze i zeby okazalo sie ze to fasolka ![]() ![]() ![]() Ziaaa no to nic tylko sie cieszyc ze nie ma @ Noo i czekamy na testowanko z mocno zacisnietymi kciukami ![]() A "tesciowa" sie nie przejmuj,to juz taki typ czlowieka i nic na to nie poradzisz ![]() Joanna dziekuje Ci bardzo Ehh u mnie w dni suche mnie zalewalo...w nocy jak zaczelo znowu leciec to az sie przestraszylam ze okres dostalam tak mocno polecialo,a teraz znowu susza heh...Oj tak tak polece najszybciej jak sie da I jak tylko bede miala wyniki to dam Wam znac![]() A co do testow to nie mam do nich przekonannia,dlatego wole isc na bete niz robic testy co chwile ![]() Zobaczymy co to bedzie .... miejmy nadzieje ze fasolka ![]() Milutkiego dzionka Sloneczka
|
|
|
|
#159 |
|
Rozeznanie
|
Kicia dziekuje, trzymaj, trzymaj... przydadzą się kciukasy na pewno ;* a ja bede trzymac za Ciebie.
wczoraj polecial ze mnie śluz, a dzis susza... Edytowane przez ziaaa Czas edycji: 2009-11-08 o 19:38 |
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
nie zazdroszcze ci przyszlej tesciowej bo taka sytuacja nie jest latwa dla ciebie i dla twojego TZa
|
|
|
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny ja tylko na chwilke,na plaze sie szykuje
.milego dzionka zycze WamKICIA jak dzisiaj slonce sie czujesz.ja caly czas trzymam kciuki aby to fasoleczka byla ZIAA tesciowa sie w koncu pogodzi sie z tym i da sobie spokoj.moze potrzebuje czasu.a jesli zobaczy jak bardzo sie kochacie i jak bardzo zalezy Wam na tym zwiazku to zmieni sie o180 st. ELCIA jak maluszek.kiedy idziesz na badanko do gin JOANNA trzymam mocno kciuki za staranka... ja musze sobie obliczyc kiedy mniej wiecej bede miala owulke i trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#162 | |
|
BAN stały
|
ZIAA tesciowa sie nie przejmuj
wspomnisz moje slowa,zobaczyszz najwiekszej nawet takze glowa do gory ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
poszlam w slady siostry ![]() ![]() wyslala mi linka do kalendarzyka obliczania dni plodnych i jest tam zaznaczone kiedy najlepiej na dziewczynke a kiedy na chlopczyka nie wiem czy to zrzadzenie losu czy traf tak chcial ale jej przyjaciolce sie udalo z coreczka ja tez sie postaram milego dnia
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bylam w sobote u gina potwierdzil ciaze ale usg nie zrobil bo powiedzial ze za wczesnie jets i i tak nic by nie bylo widac |
|
|
|
|
#164 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję joanna, agnieszka, elcia i kicia za wsparcie
bardzo się przydajew głębi właśnie mam taką nadzieje, że na razie próbuje wszystkiego by sprawdzić bardziej mnie...czy na poważnie podchodzę do jej syna. A jeśli nie o to jej chodzi, bo ona jest bardziej materialistką Mam nadzieje, że malenstwo jak sie pojawi nie będzie przez nią odrzucone... że nie będzie robiła wszystkiego by nam tylko zaszkodzić. ja tez trzymam kciuki za wszystkie staranka. ![]() i milego dnia, pora do pracy,choc tylko na 4h |
|
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
Ziaaa trzymam z calych sil i nie puszcze
I Ty za mnie trzymaj....Potrzebne nam sa te kciuki ![]() Aga witaski Czuje sie dzis nawet dobrze,standardowo troszke boli brzuszek i kregoslup,ale da sie wytrzymac Trzymaj kciuki trzymaj .) Ja mam niby dzisiaj owulke i tak wrazie czego staranka sa,takze kto wie hihih Moze wkoncu sie uda jesli jeszcze nie ma jej we mnie ![]() A Ty tez obliczaj i sie staraj,bez obijania hihihi a ja trzymam kciuki zeby sie udalo ![]() Hihih nioo to widze ze jedziemy wszystkie wg kalendarzyka To dziewczyny no nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc Wam powodzenia,i trzymac mooooocno kciuki !!! ![]() Buziaki i powodzonka
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 |
|
Przyczajenie
|
Hej!!!
Kicia napewno to ciąża!!! Ja w pierwszej ciązy miałam takze bardzo duzo sluzu i tylko ciagle latałam do kibelka sprawdzać czy @ przyszła a tu zamiast @ fasolka urosła a teraz staranka o druga fasolinke jeszcze 4 dni i owulka hhhuuuuura!!!Pozdrowionka
|
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Karlosaga tez tak mysle
Ale wiesz poki nie mam czarno na bialym to sie nie ciesze,zeby pozniej nie bylo strasznego rozczarowania Noo z tym sluzem to mam tak dziwnie,kurcze nigdy tak nie mialam i tak sie nie czulam,pierwszy raz w zyciu mi sie to przytrafilo,i nie wiem co o tym do konca myslec Mi dzisiaj wypada dzien owulki,i powinno byc mokro,prawda??? A ja tylko w nocy poczulam jak ze mnie chlusnelo,i sie przestraszylam A teraz caly dzien jest sucho....Tez tak mialas ??? Nioo to trzymam kciuki zeby sie udalo kochana za pierwszym razem To teraz wielkie odliczanie hihi ![]() Buziaki
|
|
|
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
KICIA trzymam trzymam mocno.
ale ostatnio jestem zakrecona,musze wyliczyc sobie te dni bo jeszcze przegapie.ale i tak nie wiem czy w tym miesiacu cos bedzie,bo brak czasu i jakos tak nerwowo ostatnio. |
|
|
|
#169 |
|
Przyczajenie
|
Kicia u mnie także jeden dzień było dużo sluzu a innym razem suchutko
tylko u mnie test po 6 dniach od spodz.@wyszedł pozytywnie ale tak ogólnie czułam sie dobrze nic mnie nie bolało poza kuciem na środku ale to czasmi no i od 6 tyg.zaczeły sie mdlosci i zgaga ,ale po miesiacu przeszło i czułam sie rewelacyjnie az do 8 m.a potem to juz taką zgagę dostałam że hektolitry mleka wypijałam ale tylko to mi sprawiało ulge ale to juz 17 wrzesnia 4 latka Jordanek skończy a ja mam wraenie jakby to wczoraj było.........jesli chodzi o poród to mój trwał10 min rewelacja mam nadzieje że jak zaciąze to tez tak sie szczesliwie zakonczy........Pozdrowio nka
|
|
|
|
#170 |
|
Rozeznanie
|
Ja miałam lekkie mdłości, wcale nie wymiotowałam, żadnych uciążliwych dolegliwości...a już 8.miesiąc jest
Po prostu jest super, mam nadzieję, że poród równie dobrze zniosę....a to będzie mój pierwszy...
|
|
|
|
#171 | |
|
Raczkowanie
|
witam ws kobitki myslalam ze dzis oficjalnie bede mogla chwalic sie moimi dolegliwosciami ale niestey test niegatywny
Cytat:
![]() pozdrawiam znjome i nowo poznane wizazystki
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
Karlosaga no to ja tez tak wlasnie mam ze jednego dnia ze mnie leci ze mam wrazenie jakbym miala @,tyle tylko ze bialy,a drugiego dnia suchutko....ale brzuszek to bolal mnie prawie codziennie praktycznie przez miesiac,a teraz juz od kilku dni tylko leciutko mnie kluje,albo jeden jajnik,albo drugi,albo posrodku...no czasem sie zdarzy ze i jajnik i srodek...mdlosci zdarzaja mi sie dosc czesto,szczegolnie popoludniu,i jednego dnia mam tak ze moglabym zjesc konia z kopytami a na nastepny wogole nie mam apetytu
Wszystko co bym nie zjadla to stoi mi w gardle I mimo ze spie np do 10 to kazdego dnia ok 15 musze sie polozyc bo mnie normalnie scina z nog ehh ...no coz zobaczymy po badaniu co to sie dzieje,oby to byla fasolka Mam taka malutka nadzieje ze poprostu moze nie mam tyle tego hormonu w moczu i dlatego nie wychodzi...nie wiem ![]() Noo to racja porod mialas rewelacyjny,nic tylko pozazdroscic Oby za drugim razem tez tak bylo ![]() A mleczko najlepsze na zgage,ja na szczescie mam dosc zadko,juz wiem ze np soku poraranczowego lepiej nie tykac mimo ze to moj ulubiony heh ![]() Trzymam kciuki zebys zaciazyla 2 raz jak najszybciej ![]() Aga dziekuje Noo i mam nadzieje ze mimo wszystko uda Ci sie zdobyc tym razem 2 kreseczki za ktore trzymam mocno kciuki ![]() Jusali noo to faktycznie swietnie znosisz ciaze,oby tak juz do konca I oczywiscie zeby porod byl szybciutki ![]() Dogisia pozdrowionka kochana i ![]() Milutkiego wieczorku Sloneczka
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
a mi juz przeszla jazda na paste jajeczna teraz mam bzika na punkcie barszczyku czerwonego mniammm
|
|
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
Hihi Elcia szalejesz
Ale dobrze ze sa to normalnie potrawki,a nie jakies wymyslance ![]() A ja dalej nie mam na nic ochoty Jedynie wczoraj mialam jakis napad ze caly czas cos bym chrupala hehe
|
|
|
|
#175 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry dziewczynki
![]() nie spac! co to za spanie? ja dzisiaj ide odwiedzic rodzinke u której będę opiekowała się maleństwem od wrzesnia ![]() a i zaraz dzwonie do przychodni, bo juz lepiej niech mnie lekarz zbada. no nic zapisalam sie na jutro
Edytowane przez ziaaa Czas edycji: 2009-06-02 o 07:28 |
|
|
|
#176 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc a co tu tak pusto.wy zaspalyscie czy ja za wczesnie dzis wstalam.
DOGISIA[COwitamy na pokladzie KICIA slonce jakies nowe wiesci, JUSALIoby porod tez taki lekki byl ZIAA trzymam kciuki za wizyte milego dzionka |
|
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
Hejka kobietki
![]() Ziaaa co to za pobudka o 6 rano...Kochana daj troche pospac :P:P:P Ooo bedziesz pracowala jako niania??? Ja tez teraz tak pracuje,ale "moje" malenstwo ma 1,5 roczku ![]() Nio to czekamy jutro na wiesci z wizyty u lekarza ![]() Aga kochana zadnych nowych wiesci Procz tego ze czuje sie dzis jakby mnie walec przejechal Nio i juz po owulce..Milutkiego dzionka kochane ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- A zeby bylo weselej to niby mialam owulke a bylo totalnie suucho Ciekawe co to z tego bedzie jesli juz nie jest....---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Ale tu dzis cichutko Gdzie sie wszytkie podzialyscie ???
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
kicia ja tez sie ciesze ze mam ochote na normalne rzeczy a nie takie jak inne dziewczyny heheh bo one maja straszne ![]() a ja obudzilam sie o 10 ale bylam jakas taka bardzo senna i poszlad dalej spac no i o 11 sobie wstalam
|
|
|
|
#179 |
|
Rozeznanie
|
ja tu was budze
a ta pobudka zdarza mi sie raz na rok. Normalnie wstaje przed 10.Kiciunia, ja jako niania pracuje od... hmmm paru lat :P w miedzy czasie takze Żłobek zaliczylam (tylko staż). Do konca sierpnia mam grafik zajety caly- opieka nad 3letnim chlopczykiem (moim podopiecznym ze żłobka) i dorywczo opieka nad8-9letnimi dzieciakami-dwoje ich a od wrzesnia wlasnie ta malutka bede sie opiekowala co dzisiaj bylam na rozmowie. Ma pół roczku na razie i ma na imie Zosia![]() A co do objawów: 35dc, okresu nie ma, susza jest w malutkiejcokolwiek ona oznacza (choc sucho to ja mialam zawsze przed okresem! ) a i jajnikki na przemian kłują, ale rzadko... wczoraj tak mnie lewy zakłuł, że nie mogłam się wyprostowac, straszne![]() Myślała któraś z Was, nad byciem niania będąc w ciąży i już urodząc? Myślicie, że dało by radę wprowadzic w zycie takie cos? |
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez bylam niania malego szkraba
poki tu nie przyjechalam ![]() ale widzialam duzo ofert na internecie jesli chodzi o pilnowanie dzieci i w wiekszosci to wlasnie kobiety z malymi dziecimi sie oglaszaly ze szukaja do pilnowwalsnia i maja wlasne dzieci i ponoc duzo rodzin wlasnie takie kobiety woli |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

Gubie sie w tym juz ;( Caly dzien swietnie sie czulam a teraz rwie mnie jajnik,i prawa strona podbrzusza ...ehh musze zrobic ta Bete,bo inaczej nie wytrzymam z tymi objawami ;(

Bo sama nie moge isc bo jeszcze nie znam na tyle jezyka yhh 

.milego dzionka zycze Wam
wspomnisz moje slowa,zobaczysz
takze glowa do gory