![]() |
#151 |
Konto usunięte
|
Dot.: Bo my się już znalazłyśmy-Wizażowe Przyjaciółki part II
erratic mow o co kaman?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
ach ide Dobranos wszystkim
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- *Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Kachaa zazdroszczę Ci tego wyjazdu, ja chciałam zawsze wyjechać jako au-pair no ale kończyło się na chciałam
![]() ![]() Ehhh coś czuję, że tam kogoś FAJNEGO poznasz ![]() ja dziś się troszkę opalałam bo stwierdziłam, że nigdy więcej nie pójdę na solarkę a dziś słońce mocno świeciło więc korzystałam ![]() ![]()
![]() |
#154 |
Rozeznanie
|
AŻ tyle chcesz się męczyć ? ja bym teraz wyjaśniła całą sytuację
#155 |
Konto usunięte
|
nillka ja tez odwazna nie jestem z lotniska myslalam ze spier.dole
![]() a tu sie bardziej wstydze jak boje ale odwazna nie jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
BAN stały
|
jest już po 23 czyli już cisza nocna obowiązuje. A u moich sąsiadów-fanów disco polo, którzy zrobili sobie grila na podwórku muzyka gra tak głośno, że własnych myśli nie słyszę !
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Idę do łóżka w ramiona TŻ. Dobranoc kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Ah kobietki jeden dzień mnie nie ma a tu tyle nadrabiania
![]() Jestem tak zmęczona.... wczoraj spałam z TŻ w namiocie (dwu osobowy!!) i jak się na mnie wyłożyłam to mnie wkomponował w ziemię ![]() ![]() ![]() A po za tym to grill był udany - moje podwórko wyglądało jak pole namiotowe ![]() Kachaaa super że doleciałaś cała i zdrowa ![]() Besio mam nadzieję że się wszystko ułoży ![]() Gdzie się Fame podziała ![]()
![]() |
#159 |
Konto usunięte
|
badz chamówa
![]() dzwon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Kachaa w sumie u mnie też bardziej chodzi o wstyd niż odwagę...
![]() Erratic a oni często takie imprezki robią?? moi sąsiedzi w sumie nie robią imprez oprócz jednych najbliższych (robią imprezy na ogrodzie) i u nich się zbiera zawsze takie towarzystwo które ma charakterystyczny, głośny śmiech, że z łóżka można spaść a impreza trwa tak do 3 nad ranem ![]()
![]() |
#161 |
Konto usunięte
|
ja jestem wogole shy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
BAN stały
|
Ci sąsiedzi to moja rodzinna. Ciotka-siostra mojego Taty która mieszka w moim domu( chyba w I części wątku o tym pisałam) to taka troszkę patologiczna(ale w sensie psychicznym) rodzina. Ich najstarsza córka-w moim wieku miała dziś zaręczyny jak się okazało(chodzi z chłopakiem 3 miesiące... Ja wiem, że miłość to miłość, ale bez przesady...). Muzyka, hulanki tak jak Wam pisałam. Ale później wyzywali się od najróżniejszych u mnie pod domem
![]() I wyobraźcie sobie, że tak krzyczeli że ja przez zamkniete okno słyszałam wszystko ! burza idzie, więc zmykam powoli do lektury " Dom nad rozlewiskiem"-wciąga ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie z rana. Ale zmęczona jestem. Sztokholm nocą piękny, ale jak spojrzałam na ceny to padłam. Wczoraj piłam najdroższą kawę w życiu, bo normalnie za 90 zł:/ Zaraz wyruszam na zwiedzanie sama, może się nie zgubię
![]() ![]() Kachaaa skoro tyle ciach chodzi po ulicy to dziewczyno do dzieła ![]() Kali765 to się musiałaś nie wyspać w tym namiocie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Idę robić śniadanko, a dziwna rzeczy, bo non stop puszczają tutaj wszędzie Arasha & Aysel- Always, aż mi się zaczęło podobać ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ale u mnie w nocy była burza ![]() ![]() teraz siędzę i pije magnez ![]() ![]() ![]() ![]() spadam grac w Zeusa&Posejdona ![]() ale najpierw zjem lody z bitą śmietaną ![]() ![]() erratic ![]() ![]() besio- widzisz, wszystko sie jakos ułoży ![]() ![]() ![]() Kachaa- murzyn-fajna (duża) rzecz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Kachaaa po 2 latach mieszkania tutaj i bywania w baaaardzo roznych miejscach stwierdzam,ze bialych i anglikow tu jest naprawde malo. Nawet na statystykach jest najwiecej azjatow potem polakow a na 3 miejscu sa anglicy
![]() Madziula ludy z bita smietana od rana...mmmmm.... ![]() ![]() Besio oj biedna,znowu dylemat ![]() ![]() Danaeee84 i Erratic no to sobie nie pospalyscie ![]() A ja wczoraj o 22 jechalam do Manchesteru z moim TZ do jego menagera po jakis klucz do siedziby firmy (w jedna strone mielismy ok 40 mil) i wrocilismy po 24 a moj TZ o 7:50 musial wyjsc,zeby ta siedzibe otworzyc rano...biedny. Ale za to ogladalam sobie stadion Manchester United ![]()
#166 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry Kochane "stare" i te "nowe"
![]() ![]() Kali- jestem juz jestem bez obaw ![]() ![]() Alex- wpadaj do mnie ![]() ![]() mm Kacha- fajnie ze Ci się podoba tam ![]() ![]() no a ja wczoraj późno wróciłam i już nie chciało mi się włączać kompa. poza tym pokłóciłam się z rodzicami ![]() ![]() poza tym weekend udany. : ] dowiedziałam się wczoraj, że będe druhną na weselu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze, ja też myślałam, że mieszkasz z TŻtem ![]() xPaula20x, moim zdaniem daruj sobie. Po co czekać do końca wakacji jak w tym czasie możesz poznać kogoś naprawdę ciekawego? Faktycznie na wsi jest sporo roboty teraz ale to po co siedzi na czacie? Zamiast tego mógłby się z Tobą spotkać. Poza tym gdyby mu zależało na Tobie to po pierwsze by Ci nie pisał, że ma sentyment do jakiejś laski a po drugie jeśli faktycznie nie ma czasu to nie pisze się bezczelnie, że nie ma czasu tylko, że chętnie się z Tobą umówi ale teraz musi pomóc rodzicom bo żniwa itp. A on tak po prostu nie bo nie ma czasu. Cytat:
![]() A co do zaręczyn, moja koleżanka też się szybko po paru miesiącach zaręczyła a teraz są szczęśliwym małżeństwem. ![]() Ja raczej bym się nie zdecydowała po 3 miesiącach na taki krok. Tak od rana? ![]() Ludy z bitą śmietaną. ![]() Ty kanibalko Ty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Heh, ja mówiłam, że tak miałam kiedyś, ale już na szczęście spokój ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A że niby dlaczego? Uwielbiam takie teksty, no. ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
ja w zwiazku na odleglosc bylam kiedys przez rok :| i widzielismy sie raz na dwa tygodnie albo i rzadziej .. nic fajnego.
Alex- to wpadaj do mnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
nie nie naogladalam sie za duzo filmow Alexandraa poniewaz mieszka tam moj tato i jezdze tam co jakis czas i stany uwazam za o wiele lepsze od Polski i nie mow mi jak malemu dziecku ze za duzo filmow bo wiadomo ze pod wzgledem pracy gospodraku eksportu itp goruja nad wszystkimi krajami.. czesto nie trzeba sobie wypruwac flakow na studiach zeby mie dobra prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
a jakoś miałam ocohtę na lody
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fame ![]() --- nie mieszkam z TŻ ![]() ![]()
Nie przyjdzie- nie zrobi zawodu. Przyjdzie- zrobi niespodziankę. Edytowane przez madziula0605 Czas edycji: 2009-08-03 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() norwag0, nie bulwersuj się tak. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie burze ok 10 rano dopiero przyszła, ale taka że szok... a ja siedzę i piję sobie zieloną herbatkę ![]() ale zła jestem bo telefon mi się popsuł ! wczoraj popołudniu patrzę na ekranik a tam bateria sie sama bez ładowarki ładuje ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
Ja wróciłam po zwiedzaniu i zamierzam coś ugotować. Tak się włóczyłam i ludzie jacyś się mnie o coś pytają i tacy zdziwieni jak ja się ich pytam: Talar du engelska? < Czy mówisz po angielsku> I mi mówią już po angielsku: po co skoro Ty mówisz po szwedzku:p Ale w kwestii decyzji co do T. to ratunku nie mam pojęcia co zrobić. Narazie poprosiłam o trochę czasu, a dalej zobaczymy. Mam nadzieję, że w końcu podejmę decyzję, bo męczy mnie to, że ja taka decyzyjna nie umiem znaleść rozwiązania.
Kacha2004 nie przeliczam...no może czasem przeliczam, bo się powstrzymać nie umiem, ale ogólnie Szwecja jest bardzo drogim krajem i dlatego tak malkontęce.:P Choć i tak T. nie pozwala mi za nic zapłacić. Madzia ja zazdroszczę ja bym nie mogła słodkiego z rana ![]() Danaeee84 podziwiam ja chyba tak nie umiem gdyby było inaczej nie miałabym dylematu. Alex i Fame ja też się urodziłam i zawsze już chyba będę tą najgorszą w rodzinie która tylko kłopoty sprawia:P ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Erattic a szukasz z klapką rozsuwanego zwykłego??
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() sama nie wiem ale raczej nie chcę już rozsuwanego, ten popsuty jest rozsuwany i mam go dość ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
Besio ddobrze ze nie musisz placic
![]() ![]() Erattic jeju nie kupuj z klapka bo ja ciagle kupuje takie i ciagle naprawiam wyswietlacze bo tasma lcd sie przerywa :[ kup moze dotykowy ![]() ![]() ![]() Alexandraa nie bulwersuje sie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- albo Erattic nokia 5310 ta xpressmusic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Wtajemniczenie
|
Taaa tylko wykorzystwać tego biednego T. też nie wypada
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.