|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Judi ze wzgledu na Tymcia bier wanne
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
stelaża używaliśmy do końca ery wanienkowej
my nie przechylamy zochy do spłukiwania włosów; tylko: uwaga leci! i polewa tż z prysznica |
|
|
|
#153 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
ja to jakaś zacofana jestem.... Zagladam a tu nowy wątek i nic kompletnie nie wiem co sie u Was dzieje ![]() Co do szpary miedzy zebami to Lila tez ma ale to ponoć zanika jak reszta zabków idzie... Ja sie tym w kazdym badz razie nie martwie bo sama jestem posiadaczka takowej "szpary" a dla wtajemniczonych nawet dwóch![]() cestuś tak mi sie wydaje ze czwórki....Lili właśńie wychodzi Joluś ja również proponuje wanne....uwielbiam...w niej sie mozesz wymoczyc i rowniez wziąc prysznic a tak jak Wersta wspomniala dla Tymusia bedzie raj...Życze dobrego wyboru ![]() Sosnowa co do prania to zdzieram cały pokrowiec ...Ale nie wiem jak długo sie bede z tym meczyc...czasami juz przemywam gabka z plam bo nawqet na nasteony dzień po praniu wózek jest mega brudny ![]() Moja Lila przestała mówić mama a teraz muwi majta i tylko slusze to non stop...Wiecie co baby jeszcze nie zapisalam sie na te studia i mam dylemat..co sadzicie o kierunku:pedagogika specjalizacja: Edukacja Wczesnoszkolna z Wychowaniem Przedszkolnym... kurde mam dylemat pozniej siade i czegos poszukam....szlak mnie trafia ze nie ma zadnego kierunku który by mnie interesował |
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam nadzieję, że się przyzwyczai. ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Leona, jak lubisz dzieci, to chyba ok. Teraz jest niedobór przedszkoli. Wyż rodzi, przedszkola powstają jak grzyby po deszczu. |
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem Leonko czy to w ogóle dobry pomysł z jakimkolwiek kierunkiem związanym z pedagogiką
po moich podyplomowych mogę Ci powiedzieć, ze to baaardzo specyficzne środowisko to raz, klepanie bidy to dwa (no chyba, że prywatne szkoły tam macie, ale trudno się załapać), no i naprawdę trzeba mieć stanowczy charakter, bo rodzice Cię zjedzą.
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
czy któraś z Was obserwuje mój wózek...
bo mam dwóch obsewujących
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie obserwuję, zeby nie było
fak tż przytachał sobie playstation wczoraj i mam z głowy wieczory no i niedługo wyjdzie nowa fifa
|
|
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze sama nie wiem...nie ma nic kompletnie...myslalam oresocjalizacji,fizjotera pi badz europeistyce ale kazdy sie na to pcha........a z wosem na maturze moge tnie wiele
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Leonka fizjoterapia dobra.... jak się jest dobrym w tym fachu to można super kasę zarabiać
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
ja tyż nie obserwuję..
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Leona prywatne przedszkola, to i tak nie zapłacą Ci nie wiadomo jakiej pensji, każdy tnie koszty i jak jest na dorobku to dusi pracownika jak może
![]() Judi jak pisałam i jak Jowisz to zinterpretowała tak chyba następne bolesne zęby , wykluwają się czwórki, taka platforma to nieporównywalna z przecinkami jedynek i dwójek |
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pietrek ma 4 zeby a reszta ma wychodzic po moim urlopie
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia, to stan piotrowego uzębienia identyczny jak łucyjnego.... Ja już się nie mogę następnych doczekać, bo mam nadzieję, ze wtedy zacznie jeść kanapki.
W ogóle to jej paszcza wyglada jakby wszystkie siedziały i czekały by wyskoczyć, ale narazie cisza... Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2009-08-04 o 16:29 |
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Sosno Łucja z 4 zębami kanapki da radę jeść-ja robiłam Tymkowi z weki albo po prostu czegoś miękkiego i posmarowane np dżemem
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Cze baby
ja tak na krotko.. wychodza trzonowe, juz widac biale plamki wiec sie zapowiada armagedon. A ja w dolku, jakis kryzys malzensko-dzidziulowo-bytowy mnie dopadl..i to w srodku lata..bleee |
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
juz po spotkanku niestety, Jowiszowa familia juz pojechala - ale bylo fajnieeee
![]() laski caly czas sie obczajały, zabierały sobie pilki i chrupki mam zdjecia ale poczekam az Magda do domu wroci to pocisnie pewnie na picasse Marti - |
|
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
Oli ma jednego lub dwa trzonowe i wcale nie bylo tak zle... w nocy moze 3 razy pisnal i rano juz byly na zewnatrz....
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Hej babencje
Judi ja też nie obserwuję Twojego wózeczka Mój powóz obserwuje 28 osób i 18 osób krzesełko, mam nadzieję że coś z tego będzie ![]() Ola ma na razie 7 zębów i trzonowych nie wyobrażam sobie Baby Ola mi chyba pomału chodzić zaczyna, dziś machnęła z 15 kroczków sama i nie wywróciła się co najlepsze, a ja przy każdym wstrzymywałam oddech ![]() Córa ma nie miała dziś drugiej drzemki, myślałam że padnie a ta szaleje w najlepsze. Baby Maluśna i Jowiszek błagamy o focie Co do kąpania, Olę kąpię w wanience na stelażu i spłukuję włosy na siedząco, boi się córa ma jak ją przechylam więc tak się morduję muszę uważać, żeby nie lać po oczach bo jest wrzask ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Obijacie się, Ola zasnęła to idę się pucować
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
Oliver wszystkiego najlepszego ....dużo całusów wysyłamy razem z Lilianką
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
hej no
sięzawsze sprawdzałam listę nowych dzieciaków nie bobasów, a dziś zapomniałam Olivier wszystkiego naj, naj, zdrówka i szczęścia
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIVERKA
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Oli! Najlepszego
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się dołączam do życzeń! 100 lat Oliverku!
Wróciłam z kąpanka, ogolona, wypumeksowana, nabalsamowana... czyli dobrze zakonserwowałam zwłoki
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
bry wieczór.
na początek życzenia dla Olego Iga jeszcze szaleje w łóżeczko, to dlatego że spała 30min. do godziny 17stej na szczęście w drodze powrotnej już nie, bo pewnie by fikała do północy![]() zaraz pokażę fotki, tylko pozmniejszam. wózek jest git, tylko to żaden biszkopt, spodziewałam się ciemniejszego ale nie aż tak no ale z dwojga złego wolę ten niż równie ciemną śliwkę skoro czerwonego nie było ![]() a Maja jest słodka, szkoda że moja Iga nie ma takiego charakteru
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
laski:
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
powóz:
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
śpi !
a ja muszę poprasować |
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Padłam! Laski prezentują się przefantastycznie! a ta mina Majuni jak coś tam z tyłu zaczepia Igusię
bezcenna! Piękne baby!!! aż od razu mi się tęskni za Leoncią i Lilą Powozik mucha nie chucha i komar nie bzyka! Kolor cudny, mnie się bardzo podoba ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Moje prasowanie błaga o litość od jakiegoś tygodnia a ja wieczorami już nie mam kompletnie weny muszę się wreszcie zmobilizować!A japonesy sobie dziś fajne kupiłam z kryształkami, wszak mają się błyszczeć
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny wózio, ale najbardziej podoba mi sie ta frida u podnóża ![]() a jak Ty to robisz, że te stoją Ci kwiatki w doniczce na podłodze????? Marti, a cóż Cię tak dopadło??? |
|
|
|
|
#180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
... Oli wszystkim ciotkom powysylal buziaczki - posadzilam go przy ekranie ..przeczytalam mu zyczenia i probowal lapac emotki ![]() a tak poza tym to urodziny malego beda chyba trwaly tydzien..... zaczelo sie w niedziele a skonczy chyba w piatek.... w niedziele byla denna impreza rodzinna.... w poniedzialek 6 litrow sangrii... dzisiaj wpadla sasiadka z prezentami... no i zrobilismy odlew jego stopek (probowalismy zrobic odcisk rak ale 'zlapal' cement zamiast delikatnie zrobic odcisk) ... na piatek planujemy impreze dla dzieciakow w basenach plus impreze wieczorna dla znajomych ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Wlasnie weszlam na N-k i sie zorientowalam, ze moja bratowa ma dzis urodziny wiec....Wszystkiego Najlepszego..... Spelnienia marzenia kazdego...z coreczki pociechy ...no i seksu do dechy.... haha tylko nie pytaj co oznacza ostatni wers bo chcialam na sile cos zrymowac ... no i powinnam dodac 'do samca cierpliwosci' ale nie mam sily szukac takiego rymu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

a dla wtajemniczonych nawet dwóch

i tylko slusze to non stop...
po moich podyplomowych mogę Ci powiedzieć, ze to baaardzo specyficzne środowisko to raz, klepanie bidy to dwa (no chyba, że prywatne szkoły tam macie, ale trudno się załapać), no i naprawdę trzeba mieć stanowczy charakter, bo rodzice Cię zjedzą.

się
bezcenna! Piękne baby!!! aż od razu mi się tęskni za Leoncią i Lilą
mucha nie chucha i komar nie bzyka! Kolor cudny, mnie się bardzo podoba