![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Judi ze wzgledu na Tymcia bier wanne
![]()
#152 |
Zakorzenienie
|
stelaża używaliśmy do końca ery wanienkowej
![]() my nie przechylamy zochy do spłukiwania włosów; tylko: uwaga leci! i polewa tż z prysznica ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
ja to jakaś zacofana jestem.... Zagladam a tu nowy wątek i nic kompletnie nie wiem co sie u Was dzieje ![]() Co do szpary miedzy zebami to Lila tez ma ale to ponoć zanika jak reszta zabków idzie... Ja sie tym w kazdym badz razie nie martwie bo sama jestem posiadaczka takowej "szpary" ![]() ![]() cestuś tak mi sie wydaje ze czwórki....Lili właśńie wychodzi ![]() Joluś ja również proponuje wanne....uwielbiam...w niej sie mozesz wymoczyc i rowniez wziąc prysznic a tak jak Wersta wspomniala dla Tymusia bedzie raj...Życze dobrego wyboru ![]() Sosnowa co do prania to zdzieram cały pokrowiec ...Ale nie wiem jak długo sie bede z tym meczyc...czasami juz przemywam gabka z plam bo nawqet na nasteony dzień po praniu wózek jest mega brudny ![]() Moja Lila przestała mówić mama a teraz muwi majta ![]() Wiecie co baby jeszcze nie zapisalam sie na te studia i mam dylemat..co sadzicie o kierunku:pedagogika specjalizacja: Edukacja Wczesnoszkolna z Wychowaniem Przedszkolnym... kurde mam dylemat pozniej siade i czegos poszukam....szlak mnie trafia ze nie ma zadnego kierunku który by mnie interesował ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mam nadzieję, że się przyzwyczai. ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Leona, jak lubisz dzieci, to chyba ok. Teraz jest niedobór przedszkoli. Wyż rodzi, przedszkola powstają jak grzyby po deszczu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
nie wiem Leonko czy to w ogóle dobry pomysł z jakimkolwiek kierunkiem związanym z pedagogiką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
czy któraś z Was obserwuje mój wózek...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
nic nie obserwuję, zeby nie było
![]() fak tż przytachał sobie playstation wczoraj i mam z głowy wieczory ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
kurcze sama nie wiem...nie ma nic kompletnie...myslalam oresocjalizacji,fizjotera pi badz europeistyce ale kazdy sie na to pcha........a z wosem na maturze moge tnie wiele
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Leonka fizjoterapia dobra.... jak się jest dobrym w tym fachu to można super kasę zarabiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
ja tyż nie obserwuję..
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Leona prywatne przedszkola, to i tak nie zapłacą Ci nie wiadomo jakiej pensji, każdy tnie koszty i jak jest na dorobku to dusi pracownika jak może
![]() Judi jak pisałam i jak Jowisz to zinterpretowała ![]() tak chyba następne bolesne zęby , wykluwają się czwórki, taka platforma to nieporównywalna z przecinkami jedynek i dwójek ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pietrek ma 4 zeby a reszta ma wychodzic po moim urlopie ![]()
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Anisia, to stan piotrowego uzębienia identyczny jak łucyjnego.... Ja już się nie mogę następnych doczekać, bo mam nadzieję, ze wtedy zacznie jeść kanapki.
W ogóle to jej paszcza wyglada jakby wszystkie siedziały i czekały by wyskoczyć, ale narazie cisza... Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2009-08-04 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Sosno Łucja z 4 zębami kanapki da radę jeść-ja robiłam Tymkowi z weki albo po prostu czegoś miękkiego i posmarowane np dżemem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Cze baby
ja tak na krotko.. wychodza trzonowe, juz widac biale plamki wiec sie zapowiada armagedon. A ja w dolku, jakis kryzys malzensko-dzidziulowo-bytowy mnie dopadl..i to w srodku lata..bleee |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
juz po spotkanku niestety, Jowiszowa familia juz pojechala - ale bylo fajnieeee
![]() laski caly czas sie obczajały, zabierały sobie pilki i chrupki ![]() ![]() mam zdjecia ale poczekam az Magda do domu wroci to pocisnie pewnie na picasse ![]() Marti - ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Wtajemniczenie
|
Oli ma jednego lub dwa trzonowe i wcale nie bylo tak zle... w nocy moze 3 razy pisnal i rano juz byly na zewnatrz....
![]()
#168 |
Zakorzenienie
|
Hej babencje
Judi ja też nie obserwuję Twojego wózeczka ![]() Mój powóz obserwuje 28 osób i 18 osób krzesełko, mam nadzieję że coś z tego będzie ![]() Ola ma na razie 7 zębów i trzonowych nie wyobrażam sobie ![]() Baby Ola mi chyba pomału chodzić zaczyna, dziś machnęła z 15 kroczków sama i nie wywróciła się co najlepsze, a ja przy każdym wstrzymywałam oddech ![]() Córa ma nie miała dziś drugiej drzemki, myślałam że padnie a ta szaleje w najlepsze. Baby Maluśna i Jowiszek błagamy o focie ![]() Co do kąpania, Olę kąpię w wanience na stelażu i spłukuję włosy na siedząco, boi się córa ma jak ją przechylam więc tak się morduję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Obijacie się, Ola zasnęła to idę się pucować ![]()
#169 |
Wtajemniczenie
|
Oliver wszystkiego najlepszego ....dużo całusów wysyłamy razem z Lilianką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
hej no
![]() zawsze sprawdzałam listę nowych dzieciaków nie bobasów, a dziś zapomniałam Olivier wszystkiego naj, naj, zdrówka i szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIVERKA
![]() ![]() ![]() ![]()
#172 |
Zakorzenienie
|
Oli! Najlepszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
I ja się dołączam do życzeń! 100 lat Oliverku!
![]() Wróciłam z kąpanka, ogolona, wypumeksowana, nabalsamowana... czyli dobrze zakonserwowałam zwłoki ![]() ![]()
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
bry wieczór.
na początek życzenia dla Olego ![]() Iga jeszcze szaleje w łóżeczko, to dlatego że spała 30min. do godziny 17stej ![]() ![]() ![]() zaraz pokażę fotki, tylko pozmniejszam. wózek jest git, tylko to żaden biszkopt, spodziewałam się ciemniejszego ale nie aż tak ![]() ![]() a Maja jest słodka, szkoda że moja Iga nie ma takiego charakteru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
laski:
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
powóz:
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
śpi !
a ja muszę poprasować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Padłam! Laski prezentują się przefantastycznie! a ta mina Majuni jak coś tam z tyłu zaczepia Igusię
![]() ![]() Powozik ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Moje prasowanie błaga o litość od jakiegoś tygodnia a ja wieczorami już nie mam kompletnie weny ![]() A japonesy sobie dziś fajne kupiłam z kryształkami, wszak mają się błyszczeć ![]()
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny wózio, ale najbardziej podoba mi sie ta frida u podnóża ![]() a jak Ty to robisz, że te stoją Ci kwiatki w doniczce na podłodze????? Marti, a cóż Cię tak dopadło??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak poza tym to urodziny malego beda chyba trwaly tydzien..... zaczelo sie w niedziele a skonczy chyba w piatek.... w niedziele byla denna impreza rodzinna.... w poniedzialek 6 litrow sangrii... dzisiaj wpadla sasiadka z prezentami... no i zrobilismy odlew jego stopek (probowalismy zrobic odcisk rak ale 'zlapal' cement zamiast delikatnie zrobic odcisk) ... na piatek planujemy impreze dla dzieciakow w basenach plus impreze wieczorna dla znajomych ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Wlasnie weszlam na N-k i sie zorientowalam, ze moja bratowa ma dzis urodziny ![]() Wszystkiego Najlepszego..... Spelnienia marzenia kazdego...z coreczki pociechy ...no i seksu do dechy.... haha tylko nie pytaj co oznacza ostatni wers bo chcialam na sile cos zrymowac ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.