|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
Tak patrzę, że ja jakieś 130 pkt będę miała, jak się postaram ... Bo z 80 z egzaminów chcę (
), pasek - 10 pkt, i z przedmiotów punktowanych to ze wszystkich trzech będzie 5, a z polskiego nawet i 6 Karolajna, a ile Ty miałaś razem ogólnie? I się punktuje trzy czy cztery przedmioty tak w ogóle
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2009-08-04 o 21:44 |
|
|
|
|
#152 |
|
Wtajemniczenie
|
Olasiu, wydaje mi sie, ze cztery przedmioty sa punktowane.. jezyk polski plus trzy dodatkowe.
bo jak np. ja bym szla na profil europejski to mam punktowane historie, wos, geografie/jezyk obcy + dodatkowo jezyk polski. Ej a jak jest w końcu z egzaminem językowym?!?! wliczają się punkty, czy nie? bo mialo sie przez 2 pierwsze roczniki nie wliczac niby, ale teraz ja sama nie wiem już... |
|
|
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
Testy omg : x będzie dupa, coś tak czuję
Jak ja nawet jeszcze nie wiem do jakiego liceum chcę iść : x Nic nie wiem, jakaś mało zdecydowana jestem... Olasia jeszcze dodatkowe 10 pkt chyba możesz uzyskać za wolontariat i takie tam...
|
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
o jaaa xD i ja się melduję na nowym wątku Dziewczynki
Monia ścignęła mnie na nk miło że ktoś o mnie tutaj pamięta obiecuję poprawę no i muszę nadrobić to, co od wczoraj napisałyście Witam po długiej przerwie ;**
"Na naszej planecie żyje pięć miliardów ludzi, tymczasem człowiek zakochuje się w jakiejś jednej osobie i nie wiadomo dlaczego, nie chce jej zmieniać na żadną inną....." #Zawsze bądź oryginalną wersją siebie, a nie tanią podróbką kogoś innego. { } |
|
|
|
|
#155 |
|
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, że język już punktują niestety ;/
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
nie doczytałam na początku.
jezyk jest chyba dodatkowy. u mnie w szkole z testow liczylo sie tylko mat-geo , human. ale boje sie matematycznego testu ;/
While there are others who want each moment to last forever. Edytowane przez Rubinka01b Czas edycji: 2009-08-04 o 22:08 |
|
|
|
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
|
no to jak punktują język to dupeczka bedzie
mam w skzole tylko niemiecki,a tak bym chciała z angielskiego pisac, jeejuua w tym roku nie punktowali języka, nie?? |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
W tym roku nie punktowali... Rubinka ja też się boję mat-fiz... Ehh... Podejżewam że polegnę na całej lini...
|
|
|
|
|
#159 |
|
Wtajemniczenie
|
no w tym własnie nie ale wiem, ze mój kuzyn jest rok starszy i ze mnie polewał zawsze ze jemu się udało pisać bez punktów a ja już muszę się postarać
|
|
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy tina też zalicza się do starego składu? ;>
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
JKYAFD !
No mi się tez wydaje, ze czteyr przedmioty - nawet max można zdobyć 60 pkt za przedmioty czyli cztery szóstki, bo po 15pkt. Angielski się nie wlicza w tym roku jeszcze ![]() Ja się boję chyba bardziej humana... bo tam nie tylko polski, ale jeszcze historia ..
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wróciłam z tych zakupów, nic nie kupiłam... jutro nadrobię wszystko...dzisiaj nie jestem w stanie...cały czas płakałam... sorry |
|
|
|
|
#164 |
|
Wtajemniczenie
|
Pati, co się stało?
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
pokłociłam się z rodzicami...porządnie...
ciekawe kiedy mi neta wyłączą... |
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
sorry, 2 razy mi się wysłało
Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2009-08-04 o 22:45 |
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ja też...;/
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wlicza się? to dobrze w sumie. Ej, ja nie wiem już.. Zmartwiłyście mnie ![]() ja mniemam miec tak, wedlug punktacji tegorocznej polski 5- 15 pkt hista 5- 14 pkt wos 5- 14 pkt gegra albo j obcy, bo nie wiem, co mi sie wlicza 5- 14 pkt do tego jeżeli uda mi się być lauretem olimpiady polonistycznej, jak w tym roku to mam + 15 za czerwony pasek +5 pkt za wzorowe zachowanie ( ) +5pktno i tlye chyba heh, a z egzaminów to nie wiem, się zobaczy xD |
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
papa Olaś;***
Chromcia weź coś zrób! dlaczego ja nie potrafię powstrzymać płaczu? Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2009-08-04 o 23:00 |
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
CHroma, ale za piątkę jest 13 pkt, a nie 14
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- za czerqony pasek jest 10 pkt, a za zachowanie to niewiadomo mi, zeby wstawiali punkty ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- za czerqony pasek jest 10 pkt, a za zachowanie to niewiadomo mi, zeby wstawiali punkty ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Dobranoc, Pysie me
|
|
|
#173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo przed chwila sprawdzalam na stonie mojego liceum i tam tak jest napisane. I za pasek jest 5 :PPatiii, idż sie wtul w podusie, wypłacz się to Ci przejdzie
|
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
popatrzę sobie...albo adidasów poszukam...dzisiaj tyle świetnych widziałam, ale nie byłam w stanie przymierzać...wgl. to o adidasy poszło;(
|
|
|
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam, że wtrącam
byłam jak pati od końca I cz. I piszę, bo brakuje mi. Brakuje mi olasi, chromy, karolajny, moniki i pati. reszty nie znam. jeżeli nie chcecie, to nie będę już pisać. Do widzenia
|
|
|
#176 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Chro
Punkty przyznawane są według następujących kryteriów: I. Za wyniki egzaminu w ostatnim roku nauki w gimnazjum - 100. II. Za oceny z zajęć edukacyjnych - 60. 1. Punkty są przyznawane za oceny z następujących zajęć edukacyjnych: a) język polski b) trzech przedmiotów z wymienionych poniżej z których kandydat uzyskał najwyższą ocenę: historia, język obcy (nauczany obowiązkowo),matematyka, fizyka,chemia, biologia, geografia 2. Punkty są obliczane według następujących zasad: c)celujący 15 pkt. d)bardzo dobry 13 pkt. e)dobry 10 pkt. f)dostateczny 6 pkt III. Za inne osiągnięcia wymienione na świadectwie ukończenia gimnazjum - 40. a) ukończenie gimnazjum z wyróżnieniem 10 pkt. b) udział w konkursach organizowanych przez kuratora oświaty z następujących przedmiotów: języka polskiego, matematyki, fizyki, biologii, chemii, historii, geografii, j. angielskiego, j. niemieckiego, j. rosyjskiego, j. białoruskiego, j. francuskiego, informatyki oraz w konkursie „Losy żołnierza i dzieje oręża polskiego”: - finalista konkursu ponadwojewódzkiego 12 pkt. - finalista konkursu wojewódzkiego 11 pkt. c) osiągnięcia sportowe i artystyczne; organzacja Kurator Oświaty (1, 2, 3 miejsce lub wyróżnienie - tylko osiągnięcia ze szczebla najwyższego, nie więcej niż 7 pkt.) wg zasad: - na szczeblu powiatowym 4 pkt. - na szczeblu wojewódzkim 5 pkt. - na szczeblu ponadwojewódzkim 6 pkt. - na szczeblu ogólnopolskim 7 pkt. d) uzyskane wysokie miejsce - nagrodzone lub honorowane zwycięskim tytułem - w zawodach wiedzy, artystycznych i sportowych organizowanych przez podmioty działające na terenie szkoły (pierwsze trzy miejsca lub wyróżnienia ze szczebla najwyższego, nie więcej niż 6 pkt.) na szczeblu: - na szczeblu powiatowym 3 pkt. - na szczeblu wojewódzkim 4 pkt. - na szczeblu ponadwojewódzkim 5 pkt. - na szczeblu ogólnopolskim 6 pkt. e) osiągnięcia w aktywności na rzecz innych ludzi, zwłaszcza w formie wolontariatu lub środowiska szkolnego 5 pkt. ![]() ![]() ![]() Dobranoc, Pyśki moje
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Chro
Punkty przyznawane są według następujących kryteriów: I. Za wyniki egzaminu w ostatnim roku nauki w gimnazjum - 100. II. Za oceny z zajęć edukacyjnych - 60. 1. Punkty są przyznawane za oceny z następujących zajęć edukacyjnych: a) język polski b) trzech przedmiotów z wymienionych poniżej z których kandydat uzyskał najwyższą ocenę: historia, język obcy (nauczany obowiązkowo),matematyka, fizyka,chemia, biologia, geografia 2. Punkty są obliczane według następujących zasad: c)celujący 15 pkt. d)bardzo dobry 13 pkt. e)dobry 10 pkt. f)dostateczny 6 pkt III. Za inne osiągnięcia wymienione na świadectwie ukończenia gimnazjum - 40. a) ukończenie gimnazjum z wyróżnieniem 10 pkt. b) udział w konkursach organizowanych przez kuratora oświaty z następujących przedmiotów: języka polskiego, matematyki, fizyki, biologii, chemii, historii, geografii, j. angielskiego, j. niemieckiego, j. rosyjskiego, j. białoruskiego, j. francuskiego, informatyki oraz w konkursie „Losy żołnierza i dzieje oręża polskiego”: - finalista konkursu ponadwojewódzkiego 12 pkt. - finalista konkursu wojewódzkiego 11 pkt. c) osiągnięcia sportowe i artystyczne; organzacja Kurator Oświaty (1, 2, 3 miejsce lub wyróżnienie - tylko osiągnięcia ze szczebla najwyższego, nie więcej niż 7 pkt.) wg zasad: - na szczeblu powiatowym 4 pkt. - na szczeblu wojewódzkim 5 pkt. - na szczeblu ponadwojewódzkim 6 pkt. - na szczeblu ogólnopolskim 7 pkt. d) uzyskane wysokie miejsce - nagrodzone lub honorowane zwycięskim tytułem - w zawodach wiedzy, artystycznych i sportowych organizowanych przez podmioty działające na terenie szkoły (pierwsze trzy miejsca lub wyróżnienia ze szczebla najwyższego, nie więcej niż 6 pkt.) na szczeblu: - na szczeblu powiatowym 3 pkt. - na szczeblu wojewódzkim 4 pkt. - na szczeblu ponadwojewódzkim 5 pkt. - na szczeblu ogólnopolskim 6 pkt. e) osiągnięcia w aktywności na rzecz innych ludzi, zwłaszcza w formie wolontariatu lub środowiska szkolnego 5 pkt. ![]() ![]() ![]() Dobranoc, Pyśki moje
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie było takich jak chciałam i się rozpętała wojna już nie wiem nawet o co... a ja chcę Reeboki;d |
|
|
|
|
|
#180 |
|
Wtajemniczenie
|
no bo nikt mnie nie uznał jako, że z I cz., więc mogę być tą 'nową' a nowych nie przyjmujecie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.

), pasek - 10 pkt, i z przedmiotów punktowanych to ze wszystkich trzech będzie 5, a z polskiego nawet i 6

Monia ścignęła mnie na nk
miło że ktoś o mnie tutaj pamięta
}