![]() |
#151 |
BAN stały
|
Dot.: Betterware
Dorota - prezenter to "zasady współpracy i plan marketingowy w pigułce" bardzo pomaga jeśli tłumaczysz potencjalnym przedstawicielom na czym polega współpraca z firmą.
JennyAniołek - jeśli chodzi o nakładkę na deskę do prasowania to wykończona jest gumką. Jeśli chodzi o deski mniejsze niż 120 cm to moje klientki przymocowały nakładkę do deski od dołu (w ten sposób naciągając nakładkę) pinezkami lub zszywkami do tapicerki i wyglądają super - tak mi powiedziały, sama nie używam więc swojej opinni nie mogę napisać ![]() W przypadku toreb na pieczywo to niestety nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
worek na chleb -37 x 26
worek na bagietkę 20 x 70 do pokrowca na deskę do prasowania doszyłam gumki poprzek, a z przodu trochę podszyłam żeby możan było zdejmować, ale jest naprawę świetna
![]() |
#153 |
BAN stały
|
Jak wysyłacie zwroty do betterware?? ja wysylalam 20 stycznia listem poleconym i sobie wyobrazcie że nie doszlo ! wysylalam tez z oriflame i tez nie dostali.Ostatnio fatum na mnie krąży jakieś!!!
Mam pytanie.Czy ktos mial juz zamowinie na plastry detox te po 89,99 zł bo klientka zamowila i chce wiedziec czy sa dobre. Edytowane przez STARLA77 Czas edycji: 2010-02-02 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja jedna klienka kupiła i stwierdziła że są bardo dobre Używała także innych więc miała je do czego przyrównać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Produkty najbardziej chwalone przez moje klientki: -pojemnik na reklamówki -pas magnetyczny /podobno super rozgrzewa/ -mop z zielonymi frędzelkami -frędzelkowa miotełka -gilotynka do jabłek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
BAN stały
|
Witam
![]() Pas na plecy - rzeczywiście wspaniale rozgrzewa - sama go używam, ponieważ mam problemy z korzonkami ![]() Co do golarki to również słyszałam same pozytywy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Zamówiłam nowy prezenter, a jutro wybieram się na spotkanie ze swoim sponsorem, celem nabycia wiedzy
![]()
#159 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie czekam aż kilka produktów będzie dostępnych i też sobie domówię prezenter. A póki co jutro mamy konferencję internetową a w poniedziałek spotkanie biznesowe z nadsponsorem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
Dzięki za prezentację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda, że system nie zapamiętuje brakujących rzeczy, bo rozumiem,że w katalogu 3 nie dostanę ich w promocyjnych cenach ![]() ![]() No ale może przyjdzie czas i zmienią stronę na bardziej nowoczesną. Cytat:
![]()
![]() |
#163 |
BAN stały
|
Sprawa czekających zamówień była zgłaszana firmie. Tłumaczą się niedopracowanym systemem komputerowym. Podobno w przyszłości ma być możliwość czekania na towar. Póki co liczą, że przy miesięcznych katalogach takich braków nie będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
Byłam wczoraj na spotkaniu.
Tez była poruszna sprawa braków, podobno jest to często spowodowane też blokowaniem zamówień. Ludzie wpisują zamówienia i wstrzymuja caładobę, a potem zamówienie sie anuluje i towar jest. Maja dopracować system i np. uniemozliwic blokowania w ten sposób wiekszych ilości. Ale myslę też, że Anglicy trochę nas zaniedbali i nie przygotowali sie na duże zamówienia. ![]() To że od marca mają być katalogi co miesiąc to juz wiecie ![]() i mają być dostepne z miesięcznym wyprzedzeniem, od 20.02 ma być już marcowy, a od początku marca będzie mozna już kupić kwietniowy. Nie będzie już programu "łatwy start" w takiej formie jak teraz, ma być coś innego, nagroda dla sponsora (30 zł) też juz ostatni raz w lutym. Szykuja nam zmiany, oby na lepsze ![]()
![]() |
#165 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam takie pytanie:
jak zamówienie złoże w przyszłym tygodniu i zamówię katalogi to przyślą mi ten katalog na styczeń-luty czy na marzec????
#166 |
Raczkowanie
|
Przyślą Ci te aktualne styczniowo-lutowe, marcowe beda dostepne po 20 lutym
![]() |
#167 |
Rozeznanie
|
Dzięki za odpowiedź
![]() Mam jeszcze jedno pytania: W Brakach z kat 1 jest pojemnik na kołdrę-termin dostawy pierwsza połowa lutego. Czyli ten pojemnik będzie dostępny od 14 lutego czy wcześniej?? Jak zamówię pojemnik np.10 lutego i nie będzie go w paczce to dostanę ten pojemnik automatycznie przy następnym zamówieniu czy będę musiała ponownie zamawiać?
#168 |
Raczkowanie
|
musisz sprawdzać w brakach czy juz jest, niestety nie ma automatycznego zapamiętywania brakujących rzeczy, trzeba zamawiać ponownie
![]()
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
Jestem właśnie po konferencji internetowej dla naszej grupy. Prowadzona po ludzku, dostałam odpowiedź na każde pytanie, wiem już jak wygląda plan marketingowy - podobało mi się i cieszę się, że nasz nadsponsor postanowił robić takie spotkania co tydzień ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
To prawda, jest jeszcze szansa na rozwój,
a dzisiaj było nas juz 30 100 ![]()
![]() |
#171 |
Przyczajenie
|
Ostatnio zamówiłam dla siebie jabłuszko-odświeżacz powietrza. Zdjęłam folię zabezpieczającą, ale wogóle nie pachnie.
Czy ktoś z Was miał może to jabłuszko i jak działało? |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
to akurat ja mam i jestem zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- A_nesko czy mogę tez prosić o prezentację??
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
Kod PL012
Cena 10 zł a wygląda tak- jak będę miała własny ( w poniedziałek), to kilka zdjęć zamieszczę
#174 |
BAN stały
|
Ja własnie po zamówieniu. Niestety, nie ma tego, czego miałem najwięcej - toreb na koce. Są świetne, mają rewelacyjną cenę, więc się nie dziwię, że idą. Ale te pojemniki jak sa w promocji to zawsze idą, więc dziwię się firmie, że nie wzięła dużo, dużo więcej.
Nie mam jeszcze trymera, skarpetek i spraju na pleśń (koleżanka mamy mówi, że jest rewelacyjny). Zamówiłem prezenter ![]() Zna ktoś zapachy tych perfum? Fajne? I nie uważam, by katalog z miesięcznym wyprzedzeniem to dobry pomysł. Będzie bałagan. |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
BAN stały
|
Witam
![]() Dorotko - moje jabłuszko pachnie, nie jest to jednak bardzo intensywny zapach, a szkoda Drotek - podaj maila to przeslę A poza tym dziewczyny ja mam prezenter w postaci e-prezentacji więc jeśli któraś chce to nie ma najmniejszego problemu. |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
To ja też bardzo proszę
![]()
![]() |
#179 |
Przyczajenie
|
Czy w przyszłym tygodniu będzie można zamawiać nowy katalog?
Czy moglibyście podać mi numer telefonu na który zamawia się katalogi, gdzieś mi się zawieruszył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
BAN stały
|
Katalogi beda około 18 lutego do kupienia
223320780 223320787 223320786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.