|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Przyczajenie
|
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II
dla mnie bomba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
wróciłam 3 dni temu
i jedyne słowo jakim mogę opisać te wakacje to Z A J E ME G A B I Ś C I E. wszystko było MEGA ludzie, hotel, jedzenie, pogoda, sklepy,plaża,atmosfera,im prezy no po prostu WSZYSTKO. wakacje mojego życia. ![]() ![]() ![]() I <3 Lloert de mar ![]()
![]() |
#153 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
w hotelu Angelbel był bardzo fajny ![]() nie wiem co mam opowiadać było bardzo śmiesznie. poznałam przecudownych ludzi. Barcelona mnie zawiodła ale nie było źle. ![]() Tropics jest MEGAŚNY ![]() ![]() byłam jeszcze w Londonerze też całkiem fajny, ale bywają dni, że są tam sami starzy napaleni goście. a fe!. ![]() co do dziewczyn UWAŻAJCIE na kolesi! są bardzo nachalni, jeden próbował mnie pocałować na ulicy. a inni szli za mną i moimi kumpelami przez jakąś godzinę. ![]() ![]() ![]() plaża nocą? idealna na integracje z grupą. alko i miłe rozmowy bardzo sprzyjają nawiązywaniu nowych znajomości. można tam też poznać miłych obcokrajowców ![]() ![]() bardzo często zapraszają cię abyś wypiła z nimi, pogadała zrobiła sobie foty itd. upierdliwi bywają kolesie sprzedający róże(I KONDOMY) jeden siedział z nami na plaży chyba z 30 minut i wciskał nam róże i gumki ![]() ![]() dostałam nawet ofertę specjalną 2 gumki w cenie jednej. ![]() ![]() jeśli macie jakieś pytania pytajcie ![]()
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
ja mam pytanie ;d Jakiej narodowości ludzi było najwięcej?
![]() I czy Niemcy to fajne dupy, jak ktoś już mówił ![]() Wychowawcy? I ciekawią mnie jak wyglądają imprezy na balkonach ![]() A i ile pokoi było w twoim hotelu ;d?
#157 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
była tyle ludzi przeróżnych narodowości. trzeba uważać jak się komentuje (np.wygląd,strój) innych ludzi bo bardzo często są to Polacy i jest wtopa ![]() ![]() Niemcy są mmmmmm ![]() super jednym słowem. ![]() ale ja wolałam Francuzów ![]() ![]() wychowawcy byli w porządku pozwalali nam na wszystko nie ograniczali nas, ich hasłem które ciągle powtarzali było "Traktujemy was jak młodzież, bo jest to obóz młodzieżowy a nie kolonia" ![]() ![]() ![]() imprezy na balkonach to jeden wielki odlot. bardzo miło i sympatycznie, tylko potem trzeba było wynieść wszystkie śmieci z balkonu bo sprzątaczki sie czepiały jak śmieci był na balkonach ![]() ![]() ![]() nie wiem ile pokoi ![]() ja miałam na początku pokój 409 a potem 306 wiec pewnie coś koło 500 ale jakoś nie wiem jak oni to zmieścili bo to dosyć mały hotel może jechali od 100 <myśli> ![]() ;*
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
BAN stały
|
widze malinooowa udane wakacje. ; *
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo CI dziękuję ![]() Boże jak ja bym chciała trafić na takich wychowawców ![]()
![]() |
#160 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja byłam na łączonym belfer + gandalf opiekunowie 'przyłapali' ale udawali , że nie widza;p;p tak , że totalna samowolka ;dddd
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
wrcociłem 21 sierpnia bylo zaje***** byłem z funclubu w hotelu goya wychowawcy tacy sobie ja i moj pokoj mielismy wracac 5 razy do domu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
Mógłbyś coś więcej o wychowawcach powiedzieć? ;D Na co pozwalali a na co nie?
#164 |
Raczkowanie
|
piter93
mieliśmy się spotkać w Tropicsie ;DDD pamiętam nawet miałam przypomnienie ;DDD ![]() ![]() ![]()
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
też pamiętam tylko że my mielismy isć do klubu dopiero 3 dnia po przyjeździe żeby karnet starczył na ostatnią noc:/ więc integrowałem sie 2 dni w pokoju
![]() wychowawcy jak wychowawcy główny wychowawca pan Sylwester chciał nas wyrzucić 1 dnia za palenie ![]() ![]() ![]() ![]() byli troszke zdziwieni ![]() Edytowane przez piter93 Czas edycji: 2009-08-25 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ja właśnie wróciłem z Angelbellu. Hotel spoko, ale żarcie OMFG ciągle frytki <blee>. Generalnie spoko. Polecam do integracji skałki zaraz obok McDonalda wchodzi się trochę do góry na pomnik a potem trzeba lekko zejść do tkaiej restauracji z rzymskimi kolumnami a tam bez przypału i nachalnych ludzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
Ale dlaczego Wam ten aparat zabrali ;D?
#168 |
Raczkowanie
|
bo moj kumpel był naje**** w 3 dupy zostawił otwarty pokój i chcieli udowodnić że każdy może wejśc do naszego pokoju i nas okraśc:P wogole takie rzeczy ten Sylwek wymyślał że masakra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiecej z FunClubu nie wybrałabym sie do lloret, przynajmniej na obóz, za duże prawdopodobieństwo spotkania tej samej super idiotycznej kadry |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
czy ktoś kto już tam był w Lkoret czy Santa Susanna- (ja będę w Santa Susanna).. wie ile euro kosztuje jedzenie/przekąski na mieście.. jakieś tapas..sałatki.. hot-dog/ zapiekania, pizza czy spaghetti, King Burger?
#171 |
Przyczajenie
|
hot-dog około 2,50 euro ( nie za duży), pizza różnie ale ja tam miałem promocję 6,40 za dwie margharity. Trochę małe ale jedna na łeb i śniadanie można opuścić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
Widzę, że o Panu Sylwku głośno jest nawet na forum wizażu xD Wróciłam w niedzielę - 30. Ogólnie jestem zachwycona. Piękny kraj, świetni ludzie, gorąco. Tylko kadra :| No z wyjątkiem Pani Ani
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
Aga a z jakiego biura byłaś? Czemu tak sądzisz:P??
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
![]()
Wróciłam do domu dzisiaj o 1:30 nie ma słów żeby opisać jak było
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
Boże przepraszam za moja wypowiedź :P Chodzi mi o to, dlaczego sądzisz, że byli beznadziejni opiekunowie? Mogłays podac jakis przykład? I dlaczego lekceważące?
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Siagu, Opowiadaj wszytsko po kolei ;d Fajne dziewczyny i kolesie? ![]() jakiej narodowości ludzi duzo spotkałeś? I czy w tym hotelu było duzo Polaków, czy z iinych krajów?
![]() ![]() 5.08 - 21.08 Edytowane przez RosjaRosja Czas edycji: 2009-09-03 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
My podobnie trafiliśmy do hotelu dwugwiazdkowego, zamiast do jedno :P Ale okey nikt nie narzekał ^ ^
Co do opiekunów: W drugim dniu zbierali od wszystkich po 2 euro na jakieś tam ogrody w lloret. Cały czas trwania obozu cisza odnośnie zwiedzania. W piątek wieczorem idziemy do nich, aby zwrócili nam kasę (właściwie to tak dla zasady bo za 2 euro wiele nie kupisz). Kasy nie ma. Kupili bilety. Więc my chcemy zobaczyć te bilety. Biletów nie ma. Więc dlaczego nie byliśmy zwiedzać ? "Bo nikt nie wyraził zainteresowania". No przepraszam bardzo, ale skoro cała grupa wpłaca pieniądze to chyba to świadczy o zainteresowaniu. A dzień wycieczki to już jest chyba inicjatywa należąca do opiekunów. Kto najwięcej imprezował ? Opiekunowie. Okradziono dziewczyny. No to okey, należy to zgłosić na policję. Opiekunowie stwierdzają, że to się nie opłaca, i tak nikogo nie złapią, a posterunek jest za daleko! Wchodzisz do pokoju wychowawców, a oni rozmawiają z Tobą leżąc w łóżkach tyłem do Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
my z kolei zapłacilismy 2 euro dokładnie nie wiedzac na co, pózniej w 349348stopniowy upał kazano nam isc milion kilometrów przedzierajac sie przez wielkie góry. wszyscy w ogrodzie padnieci usiedli na pierwszy wolny kraweżnik/ławke to sylwester że nie ma takiej opcji ze bedziemy tam siedziec i nakazał zwiedzenie całego ogrodu.jeszcze zbiorka na to o 9rano. wolałabym zostać i zjesc dwa czizburgery w burgerkingu, nie żaluj bo tam nic nie było naprawde.
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
![]()
Najwięcej było włochów i polaków w całym Lloret później starych niemieckich emerytów tez było dużo a jeżeli chcecie spotkać Hiszpana lub hiszpankę zalecam pojechać samemu do Barcelony
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Czy jest tu ktoś kto był w Lloret na zorganizowanym przez siebie wyjeździe. Bez biur podrózy, ot tak ze znajomymi?
Wychodzi taniej, lepiej...?? Jeśli jest ktoś, kto mógły się podzielić doświadczeniem byłanym wdzięczna. ![]() Edytowane przez 19czarna87 Czas edycji: 2009-11-16 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.