|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie załapałam się na..., chętnie przyłączyłabym się... (każdy ma jeden post z l
Dior - j'adore, jakieś 30 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie załapałam się na..., chętnie przyłączyłabym się... (każdy ma jeden post z l
Jeśli chodzi o rozbiórki to chętnie przyłączę się :
Musc Ravageur-dużo Edytowane przez rena63 Czas edycji: 2010-04-28 o 20:42 Powód: usunięcie cytatu |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Opium imitowanka Szanghajska, chętnie z flaszką
![]() E.Coudray Ambre et Vanille Noa Fleur Aqua Allegoria Grosselina, Prada, EDP Sisley, Eau de Sisley I, II, III Labdanum J. Lo., Deseo Hermes, Ogródki wszystkie trzy, Śródziemnomorski w dużych ilościach. Edytowane przez ukrycior Czas edycji: 2010-11-07 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
Chętnie przyłączę się do:
Lancome Hypnose Givenchy Organza Thiery Mugler Angel Ralph Lauren Ralph Hot Dior J'adore Dior Dune Aguolina Chocolovers, Pink Sugar Juicy Couture, Juicy Couture Serendipity 3 Serendipitious Sexy 212 Carolina Herrera CSP Amour de cacao Narciso Rodriguez for her EDP Salvatore Ferragamo Incanto Heaven YSL Elle CK In2u Edytowane przez anonyme Czas edycji: 2012-01-23 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
Classique JP Gaultier - duża ilosc i jak najszybciej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
J. del Pozo - Halloween
Moschino - I love love L de Lolita Lempicka Lolita Lempicka, Fleur de Corail EDP Lolita Lempicka EDT Nina Ricci, Nina EDT Edytowane przez Shee'naz Czas edycji: 2010-06-16 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Rozeznanie
|
Jestem chetna na rozbiorke:
Versace Bright Crystal Lancome Hypnose Senses Kenzo Flower by Kenzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
Witam!
Chetnie przylacze sie do rozbiorki nastepujacych zapachow: Lancome Miracle 20 ml Nina Ricci Belle de Minuit 10 ml Chopard ,Casmir 10-20 ml Hermes Ogrodki wszystkie trzy 10-20 ml YSL Opium 5-10 ml Pasuje mi kazdy termin. Edytowane przez moty78 Czas edycji: 2010-04-26 o 07:56 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
Moja lista:
1. Black Tourmaline 2. Ultraviolet 3. Flowerbomb 4. Crystal Noir 5. Alien- Thierry Mugler 6. Angel- Thierry Mugler 7. Encens et Lavande 8. Black- Keneth Cole 9. In black- J. del POnzo 10. Halloween- J. del Ponzo 11. Insolence- Guerlain 5-10 ml Termin: w każdej chwili Edytowane przez fifao Czas edycji: 2010-03-20 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Chętnie przyłącze się do rozbiórki:
Dior J'adore - 10ml Issey Miyake L'Eau D'Issey - 5ml Chanel Coco Mademoiselle- 10ml Dior Addict - 5ml Dior Addict 2 - 10ml piszcie na priv ![]()
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2011-02-01 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Przyczajenie
|
Moja lista marzeń:
Chloe EDT lub EDP Dior j'adore ![]() z niecierpliwością czekam na robiórkę, jestem chętna na ok. 10ml ![]()
#162 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie załapałam się na..., chętnie przyłączyłabym się...
Jestem chętna na:
chwilowo brak zachcianek ![]()
Edytowane przez aaniaa2 Czas edycji: 2010-10-19 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Przyczajenie
|
![]()
Proszę zróbcie
![]() She Wood Velvet Forest She Wood |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
Chętnie przygarnę:
Viktor&Rolf - Flowerbomb - ile budżet pozwoli, ale min 10ml Jesus del Pozo - In Black -10 Jesus del Pozo - In White -10 Thierrry Mulger- Angel LA ROSE 15ml Thierrry Mulger - Alien - kontener, będę się w nich kąpać ![]() ![]() ![]() Carachel- Amore Amore 5-10 Carachel - Anais Anais 5-10 D&G The one 5-10 Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2010-02-22 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Rozeznanie
|
przygarnę:
-sensi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!im więcej tym lepiej ![]()
proszę odpisz u mnie ![]() WYMIENIĘ SZISZE ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=426044 kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post24234049 Edytowane przez marczittaK Czas edycji: 2010-03-24 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Bardzo prosiłabym o jakiś znak, jesli ktoś będzie chciał rozebrać
CHANEL- Chance Eau Tendre... ![]() Bvlgari Rose perles de lalique Najlepiej wszytsko na raz :P Edytowane przez mikia20 Czas edycji: 2010-02-27 o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Witam
chętnie przyłącze się do rozbioru - Serge Lutens cokolwiek -Perles de Lalique - Hypnose Lancome -Vivienne Westwood Boudoir edp - wersja koniakowa w każdej chwili ilość w zależności od ceny i stanu moich funduszy
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2010-03-03 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Jestem groszek... ;)
|
Chętnie pomogę przy rozbieraniu:
YSL, Young Sexy Lovely YSL Parisienne Kenzo d'ete
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne ![]() Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2011-08-08 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
chetnie przyłącze sie do rozbiórki
Custo Barcelona Givenchy Play For Her D&G Light Blue Versace Bright Crystl Jesus del Pozo Halloween Lanvin Eclat d`arpege Edytowane przez cebulki Czas edycji: 2011-08-18 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie przygarnę po ok. 10 ml (lub więcej, im bliżej wypłaty
![]() Olivier Durbano - Jade
Edytowane przez malagaw Czas edycji: 2012-10-27 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
BAN stały
|
Moje zachcianki perfumowe są skromne i słodziakowe
CHANEL COCO MADEMOISELLE EDP Chanel Allure EDT Chanel Chance EDT Chanel Chance EDP Chanel Chance EAU FRAICHE Chanel Chance EAU TENDRE DIOR MISS DIOR CHERIE L'EAU ponieważ EDT i EDP już mam DIOR Addict Shine Dior Dolce Vita DKNY Be Delicious Fresh Blossom DKNY Delicious Candy Apples Sweet Caramel DKNY Delicious Candy Apples Ripe Raspberry Moze do przysłego lata sie wyrobie...hihi Edytowane przez katarzyna21 Czas edycji: 2010-08-20 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Chętnie przyłączyłabym się do rozbiórki:
- Safari, Ralph Lauren (ilość ok 10-20 ml. w zależności od ceny i okresu rozbiórki ![]() Proszę o ewentualny kontakt na PW |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
Ja chętnie przyłączyłabym się do zakupów Demeterków, dokładniej : funeral home oraz wet garden, po 5-10 ml każdy, data nie gra roli, chociaż oczywiście najchetniej na zaraz
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
Coco Mademoiselle edp. 10ml-termin nieważny
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
Marzę o przygarnięciu:
DKNY Be Delicious Red 10-15 ml DKNY Be Delicious Night 10-15 ml Termin nieistotny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
[B][FONT="Century Gothic"]DKNY Be Delicious 15-20 ml
DKNY Be Delicious Red 10-15 ml DKNY Be Delicious Night 10-15 ml Dolce Vita 10-15 ml C.K Secret Obsession ok 10-15 ml C. K Obssesion Night ok 10 15 ml Lancome Hypnose Elixir 10-15 ml Chanel Mademoiselle 10-15 ml Angel Mugler 10 ml Dior Jadore 10 ml Crystal Noir 10 ml Termin bez znaczenia
Some say love it is a river That drowns the tender reed. Some say love it is a razor That leaves your soul to bleed. Some say love it is a hunger An endless, aching need I say love it is a flower, And you it's only seed........... -The Rose- Edytowane przez Karolina2211 Czas edycji: 2010-03-17 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Miss Dior Cherie EDP, do 20ml, termin obojętny
Paris Hilton, Heiress 15-20ml, termin obojętny Chanel, Coco Mademoiselle 5-10ml, termin obojętny Shiseido, ZEN EDP 5-10ml, termin obojętny Vera Vang, Vera Vang Bouquet EDP 5-10ml, termin obojętny Thierry Mugler, Innocent EDP 5-10ml, termin obojętny Naf Naf, Naf Naf EDT 5-10ml, termin obojętny Burberry, Te Beat EDP, 5-10ml, termin obojętny
Bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji ![]() Wymienię Razem od 08.07.2009 ![]() Zaręczeni 17.09.2011 ![]() Ślubujemy 06.09.2014 ![]() Edytowane przez Nati_kk Czas edycji: 2010-06-01 o 19:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Chętnie pomogę przy rozbiórce Chanel Coco Mademoiselle 10 - 20 ml, termin nieistotny
![]()
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
ja bym się bardzo chętnie przyłączyła do rozbiórki:
Escada Marine Groove 10 ml (bo ostatnia niestety nie wyszla ![]() oraz Hypnose Lancome 5ml edit ![]() Diamonds Armani i nie wiem ile ml bo zalezy jaki bedzie koszt ![]()
![]() Edytowane przez apka88 Czas edycji: 2010-08-08 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
DOMator
|
Przyłączyłabym się do rozbiórki (ewentualnie przetestowałabym w inny sposób):
Dior: Poison (wszystkie, a na zimę hypnotic i klasyczny), Addict2 i Dune i miss dior cherie, której odlewkę mam, ale parę ml w dobrej cenie chętnie przygarnę ![]() Chanel: Chance, Mademoiselle, Allure, Coco Calvin Klein: ten nowy zapach, którego nazwy nie pamiętam oraz secret obsession Gucci: rush (envy me już mam) YSL: Cinema festival d'ete G. Armani: Armani Mania Burrbery: Brit Chopard: Wish (?) T. Mugler: Innocent (w dobrej cenie), Angel, Alien Vera Wang Rock princess D&G The one, Rose the one Sisley soir de lune Paco Rabanne Ultraviolet i Lady million Lempicka Midnight Givenchy Ange au demon A pozatym chętnie wypróbuję spontanicznie to co się pojawi w rozbiórkach i zainteresuje mnie w danej chwili. Szczególnie mile widziane są wszelkie perełki cenowe tego co znam i czego jeszcze nie znam ![]()
http://elfickizakatek.wordpress.com Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2010-10-25 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.