|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
Czarnuleczka dziewczyny na ostatnim zdjęciu super figury mają
![]() U mnie masakra za oknem, śnieg cały czas pada i odrazu się topi, okropieństwoo, nosa z pod koca nie chce się wynużać
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
więzadła się zrywają i rzepka ucieka na prawo i lewo i trze mi tam wszystko
no i śrubki będą i wiercić w rzepce aby trzymała się 2 dni w szpitalu 3 miesiące rehabilitacji po 6 miesiąc wracam do pełnej aktywności fizycznej trzy ok 2cm blizny na kolanie ogółem to jest dysplazja stawu kolanowego i to jest wrodzone a nie że sobie coś zrobiłam a wiadome jest to bo miałam 6 zdjęć zrobionych (3 na każde kolano z każdej strony) Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-10-14 o 20:42 |
|
|
|
#153 |
|
BAN stały
|
no wlasnie neheszta , co ci sie w nozke stalo ??
to juz pewne ze bedzie operacja ?? moze jakos sie uda ominac , pamietam ze jak bylam skierowana na operacje, pojechalam juz nawet do szpitala z mama i wszystkimi rzeczami , poszlismy gadac z orydynatorem a on ze w sumie nie jest to konieczne przeszlam inna rehabilitacje , ale pamietam ze sie strasznie balam , plakalam caly czas .. wiec wiem co czujeszczarnula dawno cie tu nie bylo !! dorwalas sie w koncu do jakiejs farby ?? ![]() spojrzcie na glowe tej dziewczyny po prawej wyglada jak doklejona , taka wygieta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1255544943 Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-14 o 20:44 |
|
|
|
#154 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#156 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do farby to pewnie pisałam jeszcze w starym watku- Casting oczywiście. Miał być świetlisty blond a wyszła platyna |
||
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
necheszta ja sie wlasnie wybieram z kolanem do chirurga .boli mnie juz 2 miesiac nawet spac nie moge ze zgieta noga bo mnie odrazu boli niemiłosiernie. Takie mam uczucie jakby mi tam cos ,,skakało " jestem ciekawa co mi powie....
A u Ciebie jak to sie objawiało?? Bedzie dobrze ;* Nie martw sie na zapas
|
|
|
|
#159 |
|
BAN stały
|
uuu neheszta nie martw sie , jakos bedzie , chociaz doskonale wiem ze ciezko o tym nie myslec
ale dasz rade , u mnie to bylo ramie , na dodatek lewe , i by mi po tej operacji zostaly blizny jak u frankenstaina do konca zycia na calej dlugosci reki , ja mialam caly miesien rozerwany ale udalo sie ominac zabieg chociaz tez nie bylo ciekawie , masaze . rehabilitacja -koszmar , ale minie . wszystko mija ![]() czarnuleczka jak to , to chyba nie doczytalam , chcialas przyciemnic a wyszedl calkiem bialy platynowy blond ?? o w morde . juz sie nie uwolnisz
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
ooodeta wiesz ja się tym tak nie przejmuje
jestem jakaś dziwna ale największe moje zmartwienie to blizny (trzy ok 2cm) no i to że długo szpilek nosić nie będę pewnie jak się umówię na operację i termin się zbliżać będzie to dopiero zacznę się martwić czy wszystko pójdzie ok ale jak czytam na forach z opinii innych to ten lekarz jest bardzo dobry w sumie to lekarz piłkarzy i właśnie słynie z tego że zajmuje się stawami kolanowymi biodrowymi skokowymi Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-10-14 o 20:58 |
|
|
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1255546414
niech mi odda tę koszulkę oraz błyszczyk i fryzurę!
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#164 |
|
BAN stały
|
neheszta ato dobrze , myslalam ze przezywasz , ja to plakalam dniami i nocami , wyobrazalam sobie jakies glupoty ze mnie beda ciac .. bllleee , niewazne , a tam blizny .. blizny przypudrujesz
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama się bardzo interesuję medycyną i chętnie bym kogoś pocięła ![]() oczywiście wiecie w ramach nauki ![]() żeby to dziwnie nie zabrzmiało
|
|
|
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#168 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#169 |
|
BAN stały
|
mysa ale dajesz
hihihIdę spaciu słoneczka dobranoc!
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę oglądać wygrane marzenia
papapa
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
a ja przed chwilka weszlam sobie na metamorfozach na watek sintagmy i wyczytalam ze jeszcze przyciemnila wlosy
czy wspominala cos o tym u nas na watku? moze mi umknelo, jak nie to droga sintagmo prosimy o prezentacje
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
ja przeszukuje wizaz ,jem kolacje zaraz ide sie polozyc cos zmeczona jestem
|
|
|
|
#174 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kupilam sobie dzisiaj na szybko emu podrabiane i niestety mi przemokly. Bylam na to przygotowana, ale kurde zimno ![]() Oooo i kupilam sobie kurtke, biala. Taka jak chcialam. Dalam za nia 94,99zl. A za emu 34,99. O i rekawiczki skorzane kupilam ![]() Jak zwykle, kasy mialam nie wydawac, a jak zwykle jest na odwrot :/ |
|||||
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
....a ja wlasnie sie wykapalam i plakac mi sie chce jak dotykam swoja glowe
Bylam dzisiaj w miescie kupic Wax, ale na swoje nieszczescie nie znalazlam tego sklepu o ktorym mi pisala wizazanka ![]() Dziewczyny, ja nawet nie wiem jak ja mam sie czesac Jak jakis lysly facet, zaczesuje sie z jednej strony na druga.. masakra, nic tylko usiasc i plakac Sintagma te ampulki z VICHY nie sa dostepne w Irlandii, pytalam w aptece i babka mowila,ze maja w sobie jakis srodek na ktory Wyspy nie maja pozwolenia/zgody. Wszystko do dupy, na pocieszenie kupilam sobie dlugi sweterek za pupe z Hello Kitty Co do opinii na temat mojego avka- dziekuje AGUSIAAAAA- pokazuj kurteczke
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2009-10-14 o 22:01 |
|
|
|
#176 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny obczajcie
kolega poprosił żebym była jego partnerka i zapisała sie na taniec znwany bachata exstraaaaaaaaa ja kocham takie rytmy obsesion---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=2cehk...eature=related
|
|
#177 |
|
BAN stały
|
foxy wiem co czujesz
mialam to samo w styczniu jak zdjelam moja keratyne , ale odrosna , wygladalam jak wyskubana kura z popalonymi piorami , pierwsze miesiaca byly najgorsze bo wlosy tak powoli roslyy , a ja jak szalona , lykalam sumplementy , zamawialam cuda szapony przyspieszacze .. tych spalonych bialych juz nic nie uratuje , jedyne co mozesz zrobic to wygladzac je jedwabiem czy odzywkami zeby tak bardzo nie przypominaly miotel , ale jak zobaczysz jakie piekne sa nowe wlosy to da ci kopa i pamietaj NIE DOTYKAJ JUZ ROZJASNIACZA !! , zakladaj clipy i badz dzielna !!
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszcze
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu nie moge zrzucic zdjec z telefonu. Foxy, obiecuje, ze jutro wrzuce
I nie martw sie, wlosy nie reka, odrosna.Wiem wiem, wolno, itd. Ja tez sobie ubzduralam rok temu w wakacje, ze sie zetne i do dzis cierpie, bo chcialabym miec juz takie dluuuuuuuugie, a mam tak za ramiona niewiele. Ale zyje z nimi. Buzki moje drogie i do jutra ![]()
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Foxiaku mnie tez sie przezadziły po rozjasnianiu :/ głowa do góry, musisz o nie teraz zadbać
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

to juz pewne ze bedzie operacja ?? moze jakos sie uda ominac , pamietam ze jak bylam skierowana na operacje, pojechalam juz nawet do szpitala z mama i wszystkimi rzeczami , poszlismy gadac z orydynatorem a on ze w sumie nie jest to konieczne
wiec wiem co czujesz

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)