![]() |
#151 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
niestety przygniataja mnie zakupy żywnościowe i ciągle czegoś w domu brakuje. Ogólnie dziś wydałam ok 40 zł
- 2 pary skarpet zimowych dla męża 6zł - podgardle wędzone 4,50 zł - 2 kawy frappe 1 zł - kieszonki z kurczaka w sosie czosnkowym 1,50 (wyprzedaż, zakup nieplanoway ![]() - puszka brzoskwiń w syropie 3,99 - paczka fajek dla meża 7,95 - 2 prince polo CAFFE LATTE - POLECAM ![]() - żelki lewiatanowskie 0,99 gr - 20 dkg pierniczkó czekoladowych 2,69 zł - poczta koperty + wysyłka 10 zł ALE dostałam 100 zł od babci, bo miała emeryturkę ![]() ale tego nie tracę !! dołoże do po wypłacie i wpłace na książeczkę oszczednościową do SKOKU STEFCZYKA ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 | ||
Zakorzenienie
|
sama jestem na diecie i sie odchudzam a kupiłam dla meża!
ale to wątkek o szczedzaniu a nie o odchudzaniu więc poleciłam ![]() zreszta jedno prince polo jeszcze nikogo nie zabiło ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do "jednego prince polo" - ha, od jednego się zaczyna... :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 | ||
Zakorzenienie
|
no tak, doskonale to rozumiem, dlatego dla mnie pokusy nie istanieją.. nic wcale ! Bo ja nie ufam sobie i wiem, ze po jednnej bedzie nastepna i wole by już było tak jak teraz
![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj poszlam do sklepu po ziemniaki i corka mnie naciagnela na zbedne rzeczy w sumie zaplacilam 25zl i zbilam sloiczek gerbera z jakims paskudztwem i za niego tez oczywiscie musialam zaplacic
![]()
![]() |
#157 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja odwiedziłam carefour; zakupy jedzeniowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Komplikatorka
|
U mnie doszło 15 zł na spożywke :
sos słodko-kwasny sos meksykański bułki do hot-dogów dla taty 2 banany Do czwartku nie planuje wydawac...
#159 |
Wtajemniczenie
|
A ja sobie zrobiłam przegląd tego co mam, rozpisałam menu na cały tydzień i muszę kupić jeszcze tylko bułki na czwartek i w środę jogurt i przeżyję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj nie wydałam nic, a moj cel to wydac do konca tygodnia max15zl ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() Ale na pewno Twoje starania odniosa skutek!
![]() |
#161 | |
after hours
|
Cytat:
chyba, że wzięłaś do ręki i Ci wypadł, to wtedy raczej Twoja wina.. ja dzisiaj kupiłam sweterek na wyprzedaży, którego szukałam od zeszłej zimy i był to przemyślany zakup, potrzebny i tani ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
ja wydałam 6 zł na koperty ale to się zwróci bo wliczone są w koszt przesyłki którą pokrywają osoby, które kupują ode mnie książki...
no i gdyby nie to, że uciekł mi autobus, nic więcej bym nie kupiła, ale uciekł, poszłam na halę i wydałam 3zł na ciastka ![]() ![]()
#163 |
Rozeznanie
|
Ja dziewczyny jestem dzisiaj z siebie duma
![]() Wydałam tylko 1,05 na bilet, a na moje konto wpłyneło 50zł (sprzedaż allegro) ![]() Tak więc ogólny bilans na plus ![]()
#164 |
Wtajemniczenie
|
Basenu jednak nie odwiedziłam, więc jestem jakieś 15zł do przodu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja w piątek nie dałam rady, wydałam 3,99zł na gazetę, skusił mnie ten kiosk na PKP ![]() Dzisiaj wydałam: 11zł - bilet 12zł - taksówka RAZEM: 23zł Do piątku nie ruszam się z domu (oprócz uczelni) żeby nic nie wydać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
after hours
|
z angielskiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj wydałam 47,5 zł, ale to jakieś stare zamówienie było i w tym już mam kilka drobnych prezentów...
![]() W niedzielę 26 zł na dwa drinki, ale teraz już będzie bez alkoholu do świąt ![]() ![]() Nie wiem, kiedy dostanę wypłatę, ale mam nadzieję, że w najbliższym czasie... Gdzieś mam jeszcze 100 zł, ale nie mogę znaleźć- i dobrze, niech leży ![]() Postanowiłam odkładać codziennie 10 zł. Tak, żeby co najmniej 300 zł miesięcznie zaoszczędzić już na wakacje
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
4,25zł - dwa pączki i prince polo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | ||
Zakorzenienie
|
niestety po południu musze jechac do intermarche na zakupy,bo juz mi sie warzywka pokończyły i jogurty i serki wiejskie, wiec pewnie znowu z 30 zł stracę :-(
![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
after hours
|
1,72 zł: drożdżówka 1 zł + 72 gr za wydruki. i stracę jeszcze 2 zł na dojazd na korepetycje.
razem: 3,72, nie jest źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Wtajemniczenie
|
Hm ja bym rano nie wrzuciła bo do wieczora pewnie rozbiłabym całą skarbonkę żeby się dobrać do moich pieniążków
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Wtajemniczenie
|
Poszłam do Społem.
Kupiłam: warzywa na patelnie - 6,01zł (dlaczego takie drogie?) reklamówka - 0,10zł sok karotka - 4,22zł (też nie wiedziałam, że taki drogi ![]() 1 cytryna - 0,86zł przyprawa do indyka - 2,59zł gazeta z krzyżówkami - 2,50 RAZEM: 17,08zł ![]() ![]() plus to co rano 4,25zł RAZEM: 21,33zł ![]() Do czwartku nie wydam już nic, w czwartek wracam do domku, więc tylko bilet 13zł ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- aaa jeszcze dwie gruszki kupiłam w SPOŁEM - 0,80zł, coś mi się nie zgadzał rachunek ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | ||
Zakorzenienie
|
CoffeeWithMilkjejcia jakie te warzywa drogie
![]() ![]() bo tu 10 gr tu 10 gr i po kasie ![]() teraz ja, własnie wróciłąm z zakupów - wydałam za dużo ![]() - baterie małe paluszki Toshiba 6szt 8,99 - 2 serki wiejskie 2,80 - 2 joguty Serduszko 2,79 - 3 pomarańcza - 1,50 - fasolka szparagowa mrożona 2,07 - wapono calcium 4,70 - multiwitamina z magnezem Plussss 7,90 - puszka ananasów 2,59 - puszka brzoskwiń 2,39 - smietanka do kawy 2,29 solarium 11 minut- brązujące ![]() ![]() wyjezdzałam ze 100 zł - zostało ok 40 ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale podkusiłaś mnie tym solarium, dosłownie zaraz chyba pójdę też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | ||
Zakorzenienie
|
cóż kocham solarium
![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Wtajemniczenie
|
rrrany same zdrowe rzeczy, warzywa, owoce, w sumie nie wiem czemu moja dieta ogranicza się do drożdżówek/spaghetti/pierogów...
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
BAN stały
|
Wyjeżdżałam w niedzielę z domu z 70zł, dziś jest wtorek a mi zostało dosłownie 25 zł!
![]() A to wszystko przez imprezy, te Andrzejki mnie wykończyły. Wydałam: 14,5 zł na wino (domówka u kumpelek) 8zł na bilet do klubu 2 zł na szatnię w klubie 8 zł na piwo czyli łącznie 32,5 zł jednego dnia na IMPREZĘ!!! ![]() a lodówka pusta ![]() będę miała nauczkę na przyszłość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.