![]() |
#151 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Od jutra startuję z dietą dukana
Cytat:
![]() Na słodycze jest sposób polecany przez Dukana- pudełeczko zapachowe. Pudełeczko zapachowe Co to jest pudełeczko zapachowe i co można do niego włożyć? Oto składniki pudełeczka zapachowego: do małego pojemniczka metalowego wrzucić 8 goździków, 2 laski wanilii, lyzeczkę ziaren kawy i szczyptę cynamonu. Zamnkąć hermetycznie pojemnik i w przypadku intensywnej ochoty na coś słodkiego powąchać delikatnie pudełeczko zapachowe, nie wdychając zapachu ani zbyt szybko ani zbyt mocno. Ponoć pomaga w opanowaniu wilczego apetytu na słodycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Przyczajenie
|
A ja zgrzeszyłam wczoraj i dziś
![]() ![]() A Wam dziewczynki jak idzie????
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
U mnie po tygodniowym zastoju-@- wróciłam do wagi 60,100. W sumie miesiąc diety i 5, 300 mniej! Usłyszałam, że to widać, że schudłam!
Jem sobie coraz lepiej, tzn. pichcę z przepisów, nauczyłam się szukać w sklepach naszych produktów. Mam motywację, więc i żadne zachcianki (grzeszki) mnie nie łapią. Rano szykuję śniadanie i zawsze zabieram wcześniej przygotowane specjały do pracy - na uczelnię wczoraj zabrałam rybkę po grecku, oczywiście bez soli i odrobiny tłuszczu, jogurt, kawę, wodę i pojemniczek z warzywami: cukinią, pomidorem i papryką. Nigdy nie miałam problemów z pichceniem w kuchni, więc z przyjemnością kombinuję. Ale bez forum to bym nie była taka mądra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny, można się przyłączyć?
Mam do zrzucenia jakieś 8,9 kg. Ważę 58 kg, mam 158cm wzrostu. Czuję się z tym źle. Trochę was poczytałam i jestem pod ogromnym wrażeniem. Jesteście fantastyczne i ogromnie mnie zmotywowałyście. Od jutra chcę zacząć dietę Dukana, oby motywacja została. Muszę zakupić słodzik, otręby, kefiry, jajka, jogurty. Tyle mi na razie przychodzi do głowy. Mnie raczej nie ciągnie do słodkiego, wolę chipsy, pizze, kebaby, ehhh. A i jeszcze mam pytanie. Mogę pić soki wielowarzywne bez cukru z Fortuny?
Powietrze pachnie jak malinowa mamba ![]() Edytowane przez deser czekoladowy Czas edycji: 2010-01-31 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witamy, witamy! Jasne, że możesz się przyłączyć! Przeczytaj koniecznie książkę Dukana, tam wszystko dobrze opisane jest, co można a czego nie. A możesz wodę, inne napoje również, ale te bez węglowodanów(cukry) i nie owocowe. Co do warzywnych, to sama nie wiem..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
Dziś na wadze upragniona piątka z przodu! Jeszcze tylko 2 kg i chcę przejść na 3 fazę. A jak u Was?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A dla mnie po proszę ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
"W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez uka2209 Czas edycji: 2010-02-07 o 16:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=uka2209;17026825]
![]() ![]() ![]() Moim też...bo od chwili pochwalenia się waga skoczyła i utrzymuje się już 4 dzień. ![]() Uka, ja startowałam z innej wagi, więc było mi bliżej do tej upragnionej, ale teraz to jestem nieźle wkurzona, że znów się zatrzymała i nie mogę więcej schudnąć; a tak marzyłam jeszcze o 2 kg mniej! Dziś P+W, może to pomoże....choć ostatnio spadki były na P.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Przyczajenie
|
Witam ,
u mnie przez miesiąc waga spadła 6 kg. Zobaczymy jak będzie dalej. Zastoje trzeba przeczekać dużo dziewczyn o tym pisze. Jeżeli ktoś nie moze znależć w sklepach skrobii kukurydzianej to zapraszam na bezgluten.pl gdzie można kupić prosto od producenta 500g kosztuje 5,20 -na allegro ta sama 8,90. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Przyczajenie
|
Melduję się choć nie ma się czym pochwalić, bo jak się nagrzeszyło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
Nawet paczek w Tłusty Czwartek mnie nie skusił
![]() ![]() Co u Was????? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Ja oczywiście wróciłam na dobrą drogę ![]() Jak na razie nie ważę się, ale będę was dziewczynki o sukcesach jak i o wpadkach informować ![]() Aha już 4 koleżanki namówiłam na naszą dietę ![]() ![]() Pozdrawiam i życzę spadków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Ja już na 3 fazie jestem - wagę założoną osiągnęłam!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie forumowiczki
![]() Po przeczytaniu postów i waszych fenomenalnych wynikach postanowiłam do Was dołączyć. Dużo czytałam na temat proteinowej diety i jak sam tytuł postu mówi zaczynam Z WAMI od jutra ![]() ![]() pozdrówki ps. Czy któraś z Was jest w posiadaniu wersji elektronicznej książeczki Dukana? Wiem że jest możliwość jej ściągnięcia ale nie udało mi się do niej dotrzeć. Będę wdzięczna za link ![]() krótkie lecz niezbędne uzupełnienie: Zaczynając dietkę proteinową od jutra startuję z 65 kilogramami:/ i 166 cm wzrostu. Mam JUŻ 24 wiosny:P Marzę o efektach porównywalnych do tych, ktorymi szczycicie się na forum ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Dziewczynki czy pieczywo WASA jest dozwolone na tej dietce? I podobne kształtem kukurydziane?:d Edytowane przez palinka817 Czas edycji: 2010-03-10 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Przyczajenie
|
Witamy,witamy
wersję elktroniczna masz tutaj: http://************/zuzanka2202/ebooki/Dr+Pierre+Dukan ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- [QUOTE=zazulka78;17800184]Witamy,witamy wersję elktroniczna masz tutaj: http://************/zuzanka2202/ebooki/Dr+Pierre+Dukan ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- [QUOTE=zazulka78;17800184]Witamy,witamy wersję elktroniczna masz tutaj: http://************/zuzanka2202/ebooki/Dr+Pierre+Dukan[COLOR="Silver"] w miejsce kropek trzeba wpisać ************ ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- [QUOTE=zazulka78;17800184]Witamy,witamy wersję elktroniczna masz tutaj: http://************/zuzanka2202/ebooki/Dr+Pierre+Dukan ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- [QUOTE=zazulka78;17800184]Witamy,witamy wersję elktroniczna masz tutaj: http://************/zuzanka2202/ebooki/Dr+Pierre+Dukan ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Przyczajenie
|
J
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Przyczajenie
|
jestem 5 dzien na dunkanie i dzisiaj pierwszy grzeszek musialam sprobowac kawalek ciasta ten zapach sama pieklam wiec rozumiecie mnie chyba a tak oki z dietka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Przyczajenie
|
![]()
Czesc dziewczyny
![]() MAM DO WAS WIELKĄ PROŚBĘ. PISZE PRACE NA TEMAT DIETY DUKANA I POTRZEBNA MI BEDZIE WASZA POMOC W WYPEŁNIANIU ANKIETY. BARDZO WAS PROSZE POŚWIĘĆCIE KILKA MINUT. OBIECUJE, ŻE PODZIELĘ SIĘ Z WAMI WYNIKAMI ![]() Z GÓRY DZIĘKI ZA POMOC ![]() PODAJE LINK DO ANKIETY: http://www.e-ankieta.org/1-8/index.p...=56947&lang=pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Przyczajenie
|
Cześć Wszystkim
![]() Widze ze daaaawno nikt tu nie pisał ![]() a ja wlasnie od 10tego jestem w fazie I dukana ![]() Jak narazie idzie mi swietnie, nie mysle o jedzeniu, nie chodze głodna ![]() ![]() ![]() no i mam jeden problem, widzialam ze pisałyście już cos na temat tego czy wolną wypić jedno piwo na jakis czas? ja dopiero zaczelam wiec nie wiem co sie stanie jezeli wypije jedno piwko? może ktos mi odpowie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.