|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: musze sie wygadac
Cytat:
pretekst do zerwania itp.Moze do Ciebie jeszcze to nie dociera i dlatego, albo liczysz na to ze on bedzie chcial wrocic do Ciebie. |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Boli mnie jedynie fakt, że nie przyjechał i nie powiedzial "sluchaj to koniec , nie umiem byc z Toba po tym co sie stalo" tylko tak przez smsa... kilka razy byly zrywanki przez tel ale po ktoryms razie powiedzielismy sobie aaa tam takie cos to sie nie liczy... dlatego czekalam az on dojdzie do siebie, bo z jego smsów wynika ze zabolao go strasznie ze spedzilismy sylwestra osobno. |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
jeśli by go to tak zabolało to zrobił by coś żeby było inaczej<wrócił by czy co...> nie powinnaś się obwiniać ,prawdziwa miłość przetrwać powinna wszystko więc...hmmm może to jeszcze nie bylo "to"? a może jeszcze się zejdzieci ? czas pokaże i myślę że to jest jak na razie jedyne wyjście. powodzenia ! ;*
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
jeden sylwester spędzony osobno nie powinien przekreślać X czasu razem więc troche mnie to dziwi. To wygląda mi na szukanie na siłę jakiegoś usprawiedliwienia<z jego strony> no cóż stało jak się stało i nie powinnaś się obwiniać. w końcu zrozumie ile traci nie będąc z tak wspaniałą kobietą jak Ty
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.

pretekst do zerwania itp.