|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Wyższa i średnia półka, pielęgnacja i kolorówka, zapachy, minerały...:)***
niestety nic mi nie wpadło w oko
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Wyższa i średnia półka, pielęgnacja i kolorówka, zapachy, minerały...:)***
Kochana, a Intimately Night zafoliowanego byś nie chciała za paletkę Givenchy?
|
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję, ale nie znam zapachu ![]() MONIAR83- dziękuję, ale nic nie wyszperałam |
|
|
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
cos za
GUERLAIN- Meteoryties Poudre de Perles, 03 Beige Lumineux. Prasowane meteoryty, kod 8W01, jakaś 1/2 może mniej z 10g, Oddaję w zamykanym, testerowym opak. po 02 Rose Frais( pudełeczko zostawiam dla siebie)Pokruszone co widać, proponuję zrobić wersję sypką i przesypać do opak. z sitkiem Foty post 2. GIVENCHY Prisme Again! Eyeshadow Quartet , 4 Green Envy, kod 6LO1. Paletka 4-rech cieni do powiek w odcieniach zieleni. Kasetka z lusterkiem i 3 aplikatorami, kartonika nie mam, zużycie jakieś 2-3% LAURA MERCER- Shimmer Bloc Pink Mosaic, waga 6,2 g- użyty 3x, kod 4745 Świetny, 4-ro kolorowy rozświetlacz z wyższej półki, amerkańskiej firmy. Daje metaliczną poświatę, jakby mokra tafla, ale w zależności od aplikacji ciepły look. ? ))
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, moze znajdziesz cos u mnie za pędzel do różu Sephory (oddam dużo), krem Neostraty oraz krem pod oczy AURIGA ?
Edytowane przez DAISSY Czas edycji: 2010-03-18 o 22:50 |
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Spodobał mi się :- Lancome Cień do powiek poczwórny 3,2 g.: szaro - niebieski "gołębi", jasny fiolet, granat, śliwka - bordo Tylko z tym pedzlem Sephora..cięzko mi się jest rozstać
|
|
|
|
|
#160 |
|
Rozeznanie
|
na wymiankę podoba mi się puder bambusowy i jakiś inny prasowany transparentny
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
Rozumiem, może mogłabym Ci coś jeszcze dorzucić? Co proponujesz za cienie Lancome?
|
|
|
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
coś za : EDM- Medium Beige Neutral 1/3 słiczka sampla i EDM- Lucent Powder Dusty Miller ?
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, znalazłabyś coś za KENZO - Eau Par Kenzo- 100ml /ubytek jakieś 5-10 ml ?
|
|
|
|
#164 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Przepraszam, ale doszłam do wniosku,że chyba jednak nie do końca będą mi odpowiadały odcienie Fajne masz kosmetyki, ale jakoś nie mogę się zdecydować Szkoda,że nie masz prasowańca EDM Fairly Light wiedzę,że miałaś inny odcień.. Pozdrówka.Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
Róż Lancome - raczej w chłodnej tonacji, efekt: delikatnie zaróżowiona i rozświetlona cera, ciekawy efekt osiąga się mieszając te dwa kolory razem
|
|
|
|
#166 |
|
Przyczajenie
|
tompolek byłabyś zainteresowana nowym żelem pod oczy korygującym cienie z serii ziaja med-15ml i paletka 2 cieni- różowy i szary od estee lauder?
np z pędzel do różu z sephory i może jakiś drobiazg? |
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję, ale Ziajka nie bardzo mi "podchodzi" mimo wielu prób przekonania się do tej firmy ![]() Estee Lauder z kolei słabo trzymają się na moich powiekach ![]() Masz wątek wymianowy, może cosik innego ?? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,ja po pedzel Sephora i Kenzo odleweczke,zapraszam do mojego watku
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=415582
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już prawie byłabym chętna na różyk Givenchy, ale ..on za jasny dla mnie będzie Jaka szkoda... Poza tym, kurczę raczej nic nie widzę dla siebieNie pamietam, ale coś kiedys miałaś... podobało mis ie, ale nie wyszła wymianka..pamętasz co to było ? Pewnie już polecialo w świat |
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie ja jestem bladolica ale ten rozyk jesť za jasný:-( cos mialam ale nie pamietam čo to bylo
)pewnie poleciálo w swiat. A čo chcialabys tylko za pedzel ?
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie..też nie pamiętam...hmm..kurczę, tylko zawsze wolałam większe zamianki
No i ten pędzel Sephory akurat..ciężkawo się nim rozstać (oczywiście jest wciąż w takim samym stanie).Dokładam wieczorkiem pędzel do różu L'oreal, użyty 3x ))))
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz wiem....
chcialas nacresy ale juz polecialy dawno:-(to ja sobie poczekam a jak mi na stále neta podlacza to wroce i przystapie do ataku(môže jeszcze bedziesz miala ten pedzelek).buziaki
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
AAaach TAK!!!
A wiesz ..w końcu kupiłam 2 Rose Frais i to jest dla mnie odcień A To masz jakis czas ograniczony na neta?Jejkuś ;/To jak coś - to pisz śmiało.. a może jeszcze cos dołożysz i mnie zaciekawi?
|
|
|
|
#174 |
|
Rozeznanie
|
a jaka książka ci się podobałą? chętnie przygarnę też puder wykańczający makeup
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
Moschino oh! de moschino 75 ml bez 2 pisków za kenzo??????????
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- albo może za Celine??? |
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
=GOSH MASCARA AMAZING LENGTH'N BUILD - czarna, 10 ml, NOWA , nieużywana! =MAYBELLINE - Lash Stiletto- wydłużający tusz do rzęs. Jest ok 70 % myślę,że nie mniej. Maybelline, Lash stiletto (Tusz wydłużający) ??
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Dzięki, ale to nie mój zapach
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
Za płaszcz wolałabym coś konkretnego, kożuch oddam bez bólu serca. U CIebie podoba mi się jeszcze:
=GOSH MASCARA AMAZING LENGTH'N BUILD - czarna, 10 ml, NOWA , nieużywana! =BIOCHEMIA URODY - Puder bambusowy- Puder sypki, wykańczający. =ZIAJA PRO- maska ściągająca z glinką. 250 ml, użyta 3x =AVON-Planet Spa, Stymulująca maseczka/peeling do twarzy. Opakowanie 75 ml, zuzycie EDM- Finishing Dust . Finishing Powder- sypki puder wykańczający- ok 9 g / 12g. w oryginalnym opakowaniu. jakieś 10%.Świeża LAURESS- Radiant Neutral Minimalist- 2 spore sample(jeden w słoiczku LAURESS- Radiant Ginger Etheral- sampel, słoiczek na 1-2 testy LAURESS- Pure Petal Etheral Foundation- sampel w słoczku, tylko obejrzany LAURESS- Gem Light Satisfed- cień brąz z drobinkami złotymi 1x stestowany =AVON- pędzel kabuki, nieużywany, nowy! SILK NATURALS Tempt Tryst - rozświetlacz, sampel w słoiczku użyty 3x =NIVEA - For Men New Energy- Balsam po goleniu 30 ml, nowy ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Okej, zmierze już jutro bo jestem poza mieszkaniem teraz. rękawy długie są, ja mam długie złodziejskie łapy |
|
|
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
A więc. Od pachy długośc rękawa to 45cm, 60 od szwu na ramieniu, ale rękawy są dość szerokie więc wymiary niewiele dają. Ja od pachy do nadgarstka mam 47cm i rękawy mi sięgają do palców. Szerokość w ramionach od szwu do szwu to 50cm. No
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.

))

Fajne masz kosmetyki, ale jakoś nie mogę się zdecydować