![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Wyższa i średnia półka, pielęgnacja i kolorówka, zapachy, minerały...:)***
niestety nic mi nie wpadło w oko
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Wyższa i średnia półka, pielęgnacja i kolorówka, zapachy, minerały...:)***
Kochana, a Intimately Night zafoliowanego byś nie chciała za paletkę Givenchy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję, ale nie znam zapachu ![]() ![]() MONIAR83- dziękuję, ale nic nie wyszperałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
cos za
GUERLAIN- Meteoryties Poudre de Perles, 03 Beige Lumineux. Prasowane meteoryty, kod 8W01, jakaś 1/2 może mniej z 10g, Oddaję w zamykanym, testerowym opak. po 02 Rose Frais( pudełeczko zostawiam dla siebie)Pokruszone co widać, proponuję zrobić wersję sypką i przesypać do opak. z sitkiem Foty post 2. GIVENCHY Prisme Again! Eyeshadow Quartet , 4 Green Envy, kod 6LO1. Paletka 4-rech cieni do powiek w odcieniach zieleni. Kasetka z lusterkiem i 3 aplikatorami, kartonika nie mam, zużycie jakieś 2-3% LAURA MERCER- Shimmer Bloc Pink Mosaic, waga 6,2 g- użyty 3x, kod 4745 Świetny, 4-ro kolorowy rozświetlacz z wyższej półki, amerkańskiej firmy. Daje metaliczną poświatę, jakby mokra tafla, ale w zależności od aplikacji ciepły look. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Witaj, moze znajdziesz cos u mnie za pędzel do różu Sephory (oddam dużo), krem Neostraty oraz krem pod oczy AURIGA ?
Edytowane przez DAISSY Czas edycji: 2010-03-18 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() - Lancome Cień do powiek poczwórny 3,2 g.: szaro - niebieski "gołębi", jasny fiolet, granat, śliwka - bordo Tylko z tym pedzlem Sephora..cięzko mi się jest rozstać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Rozeznanie
|
na wymiankę podoba mi się puder bambusowy i jakiś inny prasowany transparentny
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
Rozumiem, może mogłabym Ci coś jeszcze dorzucić? Co proponujesz za cienie Lancome?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
coś za : EDM- Medium Beige Neutral 1/3 słiczka sampla i EDM- Lucent Powder Dusty Miller ?
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
Witaj, znalazłabyś coś za KENZO - Eau Par Kenzo- 100ml /ubytek jakieś 5-10 ml ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zadomowienie
|
Róż Lancome - raczej w chłodnej tonacji, efekt: delikatnie zaróżowiona i rozświetlona cera, ciekawy efekt osiąga się mieszając te dwa kolory razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Przyczajenie
|
tompolek byłabyś zainteresowana nowym żelem pod oczy korygującym cienie z serii ziaja med-15ml i paletka 2 cieni- różowy i szary od estee lauder?
np z pędzel do różu z sephory i może jakiś drobiazg? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo dziękuję, ale Ziajka nie bardzo mi "podchodzi" mimo wielu prób przekonania się do tej firmy ![]() Estee Lauder z kolei słabo trzymają się na moich powiekach ![]() Masz wątek wymianowy, może cosik innego ?? Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Witam,ja po pedzel Sephora i Kenzo odleweczke,zapraszam do mojego watku
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=415582
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie pamietam, ale coś kiedys miałaś... podobało mis ie, ale nie wyszła wymianka..pamętasz co to było ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie ja jestem bladolica ale ten rozyk jesť za jasný:-( cos mialam ale nie pamietam čo to bylo
![]() ![]()
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
No własnie..też nie pamiętam...hmm..kurczę, tylko zawsze wolałam większe zamianki
![]() Dokładam wieczorkiem pędzel do różu L'oreal, użyty 3x ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Ja juz wiem....
![]() ![]()
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
AAaach TAK!!!
![]() ![]() To jak coś - to pisz śmiało.. a może jeszcze cos dołożysz i mnie zaciekawi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Rozeznanie
|
a jaka książka ci się podobałą? chętnie przygarnę też puder wykańczający makeup
![]()
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
Moschino oh! de moschino 75 ml bez 2 pisków za kenzo??????????
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- albo może za Celine??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
=GOSH MASCARA AMAZING LENGTH'N BUILD - czarna, 10 ml, NOWA , nieużywana! =MAYBELLINE - Lash Stiletto- wydłużający tusz do rzęs. Jest ok 70 % myślę,że nie mniej. Maybelline, Lash stiletto (Tusz wydłużający) ??
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
Za płaszcz wolałabym coś konkretnego, kożuch oddam bez bólu serca. U CIebie podoba mi się jeszcze:
=GOSH MASCARA AMAZING LENGTH'N BUILD - czarna, 10 ml, NOWA , nieużywana! =BIOCHEMIA URODY - Puder bambusowy- Puder sypki, wykańczający. =ZIAJA PRO- maska ściągająca z glinką. 250 ml, użyta 3x =AVON-Planet Spa, Stymulująca maseczka/peeling do twarzy. Opakowanie 75 ml, zuzycie EDM- Finishing Dust . Finishing Powder- sypki puder wykańczający- ok 9 g / 12g. w oryginalnym opakowaniu. jakieś 10%.Świeża LAURESS- Radiant Neutral Minimalist- 2 spore sample(jeden w słoiczku LAURESS- Radiant Ginger Etheral- sampel, słoiczek na 1-2 testy LAURESS- Pure Petal Etheral Foundation- sampel w słoczku, tylko obejrzany LAURESS- Gem Light Satisfed- cień brąz z drobinkami złotymi 1x stestowany =AVON- pędzel kabuki, nieużywany, nowy! SILK NATURALS Tempt Tryst - rozświetlacz, sampel w słoiczku użyty 3x =NIVEA - For Men New Energy- Balsam po goleniu 30 ml, nowy ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Okej, zmierze już jutro bo jestem poza mieszkaniem teraz. rękawy długie są, ja mam długie złodziejskie łapy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
A więc. Od pachy długośc rękawa to 45cm, 60 od szwu na ramieniu, ale rękawy są dość szerokie więc wymiary niewiele dają. Ja od pachy do nadgarstka mam 47cm i rękawy mi sięgają do palców. Szerokość w ramionach od szwu do szwu to 50cm. No
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.