|
|
#151 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: te, co straciły sens życia...
Cytat:
kiedys chcialam byc stewardessa ;D ale wiesz wplyw mojej przyjaciolki zrobil swoje, i poszlysmy razem do szkoly, o innym kierunku. a jaki kierunek ty studiujesz?
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
Marzyłam o medycynie ... Niestety chemia jest dla mnie wytworem diabła i obojętnie jak się staram, nic nie rozumiem. I dlatego pożegnałam się z myślą o medycynie.
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest źle.
Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2012-01-01 o 14:49 |
|
|
|
|
#155 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepraszzam dziewczyny, że ja na razie tak jednostronnie osobie ;P Dzięki za przywitanie :P Obysmy jak najszybciej zmieniły watek na jakiś inny mimo wszystko. Dodam, że uczuciem, ktore mnie rozbija na całe dnie jest brak zrozumienia lub niespełnienie oczekiwań. Z reguły najbardziej mnie zawodzą ludzie na których mi zależy, mam trochę też syndrom tej trzeciej nigdy nie miałam tak, żebym trzymała się z jedną dziewczyną w ramach babskiej przyjazni, zawsze we trójke, z tymze odpuszczam jak moje kolezanki stają się sobie blizsze. Potem sie przypadkiem okazuje, ze dziewczyny z ktorymi sie kumpluje sa z tego samego miasta, maja wspolne uzdolnienia czy tez jest cokolwiek innego co spaja je bardziej niż mnie z którą kolwiek z nich. Rzadko tez ktoś stara się dla mnie lub docenia moje starania... Może macie pomysł jak z tego wybrnąć, bo z wiekiem mam wrażenie, że nie zależnie od osób schemat jest ten sam To sobie postękałam ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
Łaaaaaaaaaaaaaaaał... Napisałaś tak jakbyś siedziała w mojej głowie.
|
|
|
#156 | ||
|
Rozeznanie
|
Aralka, miałam tak w marcu, okropne uczucie.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, a przez to chyba wychodzę na nieszczerą, spiętą.To co, dziewczyny, co robimy? Macie jakieś pomysły, jak zmienić nastawienie?
|
||
|
|
|
|
#157 |
|
Konto usunięte
|
muszę sie Wam pochwalić: zajęłam 3 miejsce w konkursie ortograficznym
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1875765 2]muszę sie Wam pochwalić: zajęłam 3 miejsce w konkursie ortograficznym
[/QUOTE]Gratuluje a na jakim szczeblu ? Był to jakiś konkurs szkolny czy o szerszej skali ?Ja nigdy nie miałam uzdolnień do startowania w jakimkolwiek konkursie .
|
|
|
#159 |
|
Konto usunięte
|
Międzypowiatowy
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w dodatku smutna jestem, pieknie na dworze slonce swieci a mi niestety coraz trudniej znalezc powod zeby wstac rano ![]() inni na moim miejscu juz maszerowali do psychologa ale ja nie , nie anwidze lekarzy, nie nawidze obnarzac sie ze swoimi problemami, isc do dermatologa to juz dla mnie problem (dlatego nie chodze choc powinnam)... ![]() Ogolnie nie ejst dobrze
|
|
|
|
|
|
#161 |
|
Konto usunięte
|
Wczoraj urodziły mi się 3 malutkie kotki
Nie wiem jak je nazwać jak macie jakie pomysły to napiszcie. To samiczki. Będę wdzięczna za wszystkie propozycje.
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
:<<<<<<
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- [1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1883967 6]Wczoraj urodziły mi się 3 malutkie kotki Nie wiem jak je nazwać jak macie jakie pomysły to napiszcie. To samiczki. Będę wdzięczna za wszystkie propozycje.[/QUOTE]tygrysica. fajnie, lubie koty |
|
|
|
|
#163 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1883967 6]Wczoraj urodziły mi się 3 malutkie kotki Nie wiem jak je nazwać jak macie jakie pomysły to napiszcie. To samiczki. Będę wdzięczna za wszystkie propozycje.[/QUOTE]Ojej, super. Jak się czuje kocia mama?![]() Kotki mojej kumpeli naywają się Zuzia i Fruzia, więc może jeszcze jakaś Rózia czy Józia i będzie jak raz. A może się okaże, że mają jakieś charakterystyczne cechy wyglądu i imiona same się nasuną. Nie wiem, zawsze mam problem z nadawaniem imion.Aha, gratuluję konkursu. Co się stało?
Edytowane przez elsha Czas edycji: 2010-04-26 o 22:30 |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1875765 2]muszę sie Wam pochwalić: zajęłam 3 miejsce w konkursie ortograficznym
[/QUOTE]Gratulacje!!! ![]() A co do imienia to nie mam pomysłu, ja zawsze mam z tym problem |
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
mój kotek nazywa się Tygrysek, ale każdy mówi na niego jak chce xD
Tygrys Tygrysek Grynio Ryś Rysiek Kicik
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
Moja kotka to Figa, ale ja mówię na nią Pan Kot, Generał Ogun ewentualnie Micmur
Jakoś tak wolę po męsku do niej mówić
|
|
|
#167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a reszta rodzina Rysiu. haha ; > co za podobienstwo ;d ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- edit. bo zgubiłam sens życia. właściwie nigdy go nie miałam. męczy mnie ta rutyna. zostały 2 lata i koniec wolnosci, czas n studia nie wiadomo jakie, nie wiadomo co dalej ; < jeszcze sama kroczy przez świat..a serce boli. |
|
|
|
|
|
#168 |
|
Konto usunięte
|
Moja kotka nazywa się Kaśka a jej kocięta nazwałam Jagoda,Diana i Figa.Wszystkie czarne. Mam też kocury Miłosza i Mateusza. Mam problem ponieważ muszę 2 kotki oddać do adopcji mogę sobie zostawić tylko jednego. A narazie mam 6 kotów.
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
ja jak mialam koty znaczy takie dachowce a nie domowe ale i tak one byly bardzo przywiazane to nazywaly sie Kocica a jej corka Kociczka
mysle ze kotom to pasawalo
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czasem na studiach wolność się zaczyna, a nie kończy i nowe, wartościowe znajomości też. O swoich niestety nie mogę tego powiedzieć.[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1891509 3]Moja kotka nazywa się Kaśka a jej kocięta nazwałam Jagoda,Diana i Figa.Wszystkie czarne. Mam też kocury Miłosza i Mateusza. Mam problem ponieważ muszę 2 kotki oddać do adopcji mogę sobie zostawić tylko jednego. A narazie mam 6 kotów. [/QUOTE]Ale kociarnia. Mieszkają w domu czy macie ogródek?Fajnie że możesz zachować jednego malucha. Czarne są cudne. Fossa, masz śwetny tekst w podpisie. Skąd pochodzi? |
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#172 |
|
Konto usunięte
|
elsha - kociaki z matką mieszkają w domu w moim pokoju i pewnie tak zostanie
a Miłosz i Mateusz mają coś w rodzaju ocieplanej budy na podwórku.Dopiero dziś kocięta otworzyły oczy, jedna kotka ma zielone a dwie mają niebieskie.
|
|
|
|
|
#173 |
|
Rozeznanie
|
Super.
Piszesz coś czasem czy to aki jednorazowy wybryk?![]() [1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1901111 5]elsha - kociaki z matką mieszkają w domu w moim pokoju i pewnie tak zostanie a Miłosz i Mateusz mają coś w rodzaju ocieplanej budy na podwórku.Dopiero dziś kocięta otworzyły oczy, jedna kotka ma zielone a dwie mają niebieskie.[/QUOTE] |
|
|
|
|
#174 |
|
Konto usunięte
|
ale pustka!
|
|
|
|
|
#176 |
|
Konto usunięte
|
może dlatego że przyszła wiosna i maj?
|
|
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
eh, dokopuję.
|
|
|
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
jak tam podejście do życia w nowym roku?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

Praca w hotelu to fajna sprawa, a już bycie np. rezydentem wycieczek zagranicznych...Ach...

I dlatego pożegnałam się z myślą o medycynie.
To sobie postękałam 

a na jakim szczeblu ? Był to jakiś konkurs szkolny czy o szerszej skali ?