Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-09, 14:40   #151
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
a mialas moze z naturalsa scrob np brzoskwiniowy???? potrzebuje jakiegos do tej pory uzywalam tego z solusion ale ostatnio to on jest rzadko w dobrej promocji i kosztuje ok 20zl
ja z braku laku używam właśnie tego scrubu; wcześniej używałam tez solutions, ale po zmianie opakowania, jak napisałaś, zrobił sięstrasznie drogi
jeżeli chodzi o ten brzoskwiniowy - no niestety szału nie ma nie jest taki dobry jak solutions; na moim oskórkowanym ryju nie do końca spełnia swoje zadanie no i ten zapach .... dla mnie masakra jak w aptece

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 15:08   #152
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Biżuteria na pewno będzie wartości 0.50 na fv. tak jest zawsze.
No właśnie tego się obawiam. Przecież nie zwrocę samej biżuterii za o,50, bo wtedy woda TTA wyjdzie za drogo. Jak to wyjaśnić klientce, bo u mnie klientki boją się złej jakości Avonowej biżuterii, więc obawiam się,że ta promocja wód z biżu nie wypali, a szkoda, bo teoretycznie wygląda interesujaco.
Stary 2010-04-09, 15:18   #153
in bloom
Zadomowienie

dziewczyny a mam jeszcze pyt dotyczace programu motywacyjnego solusion kup podwojny krem i krem na celulit a bedziesz miec upust 40% jak myslicie na jakiej zasadzie to dziala??? chodzi mi o to czy moze byc np 1 krem na celulit i np 3szt kremow podwojnych i na wszystko bedzie 40% czy dziala tu raczej zasada 1=1, 2=2 , 3=3 czyli 3szt na celulit i 3szt podwojnego itd i wtedy bedzie na to wszystko 40% mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi bo w ht nie jest to wlasnie dokladnie sprecyzowane
Stary 2010-04-09, 15:28   #154
katrina1991
Zadomowienie

a u mnie dalej na stronie internetowej 05!!
katrina1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 15:32   #155
ololufe
Zakorzenienie

Witajcie w nowej czesci! Od przedwczoraj mialam sporo do nadrobienia, gdyz koncowke poprzedniego watku oraz na tym juz pojawilo sie kilka stron Tak wiec bardzo sie ciesze, ze pomysl z zalozeniem drugiego watku o avonie nie przeszedl, gdyz ten zdecydowanie mi wystarcza

Tak sobie Was czytam, ze narzekacie na katalog 6... juz Wam pisalam co z niego biore. Nie podoba Wam sie prmocja na TTA? 45% opstu przy zakupie co najmniej 2 wod Ja an pewno biore dwie to juz bede miala prawie 200zl

Z 5 odebralam wczoraj konturowke Smokey Diamond. ! mazniecie i nie bylam zadowolona bo diamenotw nie dostrzeglam a jest ona jedynie czarna. Kolejne maznieie jednak i pojawily sie dimanenty.. Powiem tak, jest to kolor czarny, a nie szary jak pokazane w katalogu. A tych drobinek ma sporo, bo szczegolnie jak ja sie troche rozetrze to bardzo dobrze je widac. Ja ja wzielam tylko na probe, idzie do zwrotu.Moze z 6 ja wezme skoro jest tansza.

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasiac89 Pokaż wiadomość
Ja mam nadzieję, że w k07 będą dużo zamawiać, szczególnie kolorówki bo przydałaby mi się ta torba zebra, wykorzystałabym ja jako kosmetyczkę, bo na wakacjach mam zawsze osobną torebkę z kosmetykami :p
A to torba ma byc taka malutka? Nie pamietam zebym gdzies zauwaqzyla jej wymiary na skanie
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 15:35   #156
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
dziewczyny a mam jeszcze pyt dotyczace programu motywacyjnego solusion kup podwojny krem i krem na celulit a bedziesz miec upust 40% jak myslicie na jakiej zasadzie to dziala??? chodzi mi o to czy moze byc np 1 krem na celulit i np 3szt kremow podwojnych i na wszystko bedzie 40% czy dziala tu raczej zasada 1=1, 2=2 , 3=3 czyli 3szt na celulit i 3szt podwojnego itd i wtedy bedzie na to wszystko 40% mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi bo w ht nie jest to wlasnie dokladnie sprecyzowane
Liczy się zamówiona para: podwójny krem + antycellulit. Za te 2 rzeczy jest -40%, a za pozostałe kremy dostaniesz wypracowany.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 15:37   #157
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Witajcie w nowej czesci! Od przedwczoraj mialam sporo do nadrobienia, gdyz koncowke poprzedniego watku oraz na tym juz pojawilo sie kilka stron Tak wiec bardzo sie ciesze, ze pomysl z zalozeniem drugiego watku o avonie nie przeszedl, gdyz ten zdecydowanie mi wystarcza

Tak sobie Was czytam, ze narzekacie na katalog 6... juz Wam pisalam co z niego biore. Nie podoba Wam sie prmocja na TTA? 45% opstu przy zakupie co najmniej 2 wod Ja an pewno biore dwie to juz bede miala prawie 200zl

Z 5 odebralam wczoraj konturowke Smokey Diamond. ! mazniecie i nie bylam zadowolona bo diamenotw nie dostrzeglam a jest ona jedynie czarna. Kolejne maznieie jednak i pojawily sie dimanenty.. Powiem tak, jest to kolor czarny, a nie szary jak pokazane w katalogu. A tych drobinek ma sporo, bo szczegolnie jak ja sie troche rozetrze to bardzo dobrze je widac. Ja ja wzielam tylko na probe, idzie do zwrotu.Moze z 6 ja wezme skoro jest tansza.

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

A to torba ma byc taka malutka? Nie pamietam zebym gdzies zauwaqzyla jej wymiary na skanie

Niee, torba nie powinna być taka mała.

Widziałam u klientki Smokey Diamond i według mnie to jest szary, dość ciemny, ale na pewno nie czarny.

12.05.2007

Odwyk kosmetyczny, wielkie oszczędzanie
.

Pora schudnąć.
Taste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 15:41   #158
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez katrina1991 Pokaż wiadomość
a u mnie dalej na stronie internetowej 05!!
no i dalej bedzie do 15.04.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 15:53   #159
ololufe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Z netto nic nie zamawiałam, ale teraz domówiłam jeszcze za ponad 100 zł to na pewno będzie już ponad 300 zł. Mam nadzieję że przyjdzie bo ma być na prezent.
Jesli zlozylas drugiego zamowienie w katalogu to najparawdopodobniej przysla ci go teraz. W 1 zamowieniu z katalogu byla weryfikacja - sprawdzali czy masz uprawnienia do jego otrzymania,a w kolejnym zamowieniu go przysylaja (nawet jesli to kolejne zamowienie jest w tym samym katalogu).
Ja odebralam ten kuferek wczoraj... naprawde jest tandetny. Poza tym to plotno, ktorym jest pokryty w moim w 2 miejscach jest zaciegniete (ma 2 wielkie rysy) i to od nowosci... sama nie wiem komu moglabym go oddac, bo nawet na prezent nie za bardzo sie nadaje... a mi do niczego sie nie przyda...
Moze ta szkatulka na bizuterie bedzie chociaz lepsza

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

@Taste
To dobrze jak nie mala bo a noz sie w lecie przyda
Dla mnie ta kontorowka jest czarna. Ma dokladnie taki sam kolor jak stara czarna z avonu bez diamentow, ktora bardzo dawno temu kupilam, jeszcze w torche innym opakowaniu
Stary 2010-04-09, 16:11   #160
tiny_dorcia
Raczkowanie

GG do tiny_dorcia

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
No właśnie tego się obawiam. Przecież nie zwrocę samej biżuterii za o,50, bo wtedy woda TTA wyjdzie za drogo. Jak to wyjaśnić klientce, bo u mnie klientki boją się złej jakości Avonowej biżuterii, więc obawiam się,że ta promocja wód z biżu nie wypali, a szkoda, bo teoretycznie wygląda interesujaco.
Ja powiedziałam już na samym początku swoim klientkom, że jeżeli jakiś produkt dostają GRATIS przy zamówieniu innego, to tego gratisowego nie można zwrócić, bo jest to PRODUKT GRATISOWY, za który nie płaciły (w tym przypadku płacą za wodę przecież, a gratis - to gratis) Więc mam święty spokój teraz
Stary 2010-04-09, 16:19   #161
krystell
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18459886]witaj krystell dawno cie nie bylo

to ja podnisłam raban o te spotkania, bo owszem w tamtym roku zgodnie z harmonogramem, jako że ktora weszla do czerwonego do kampani bodajze 6 to jechala na wekend zosrganizowany przez DMS.

BYŁAM, nawet zadowolona jestem, babke znam, lubie, nie namawia mnie na lidera bo zdaje sobie sprawe ze nigdy nie bede.

ale teraz ani słychu ani dychu, A PRZECIEZ TO ICH OBOWIAZEK, ja chetnie bym sie zobaczyla z innymi babkami, bo je znam i lubie, zreszta takie wyjazdy do super rzecz, pytalam OMS, a ona oczywiscie ,nic nie wie.

moze napisze do avon z pytaniem kiedy bedzie?[/QUOTE]

Dzięki aneszna
Nie było mnie, bo miałam remont w domu i ledwo nadążyłam czytać cały wątek, ale na szczęście po świętach już wszystko opanowane

Co do spotkań to rzeczywiście fajna sprawa. Owszem są Dywizyjne, które to "odwalają", ale generalnie fajnie jest móc zobaczyć się ze znajomymi, pogadać, nie mówiąc o "atrakcjach"

Ale teraz jakaś tendencja jest wszędzie, że każdy brak imprezy dla ludzi zwala się na kryzys. Moja KK, która pracuje w banku też miała odwołaną imprezę integracyjną, bo kryzys ...

Ale jak najbardziej piszcie do firmy, bo już kiedyś były takie kwiatki - jedna DMS wyleciała m.in. z tego powodu - że w firmie na papierze napisały, że robiły spotkanie, była "lewa" faktura, pieniądze wypłacone, a ludzie nic o spotkaniu nie słyszeli, więc już mnie nic nie zdziwi. A wyszło to przypadkiem na jaw właśnie wtedy, gdy Klubowiczka upomniała się o obiecane spotkanie i dostała odpowiedź, że dnia X o godz. Y było spotkanie w hotelu Z. A spotkania nie było ...

Miejmy nadzieję, że teraz nie będzie podobnie.
"Podłość ludzka nie zna granic" - jak mawiała Bożena Dykiel

Edytowane przez krystell
Czas edycji: 2010-04-09 o 16:24
krystell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 16:22   #162
ololufe
Zakorzenienie

Widze, ze sporo z was zamawialo jakis aplikator do cieni do powiek co jest w brakach. Ja do cieni polecam minipedzelek, ktory w 7 jest chyba za 7.90. Ale czasami pojawia sie za 4.90zl i ja za taka cene go kupilam. Jest bardzo mieciutki i ladnie sie nim nakladaja cienie
Stary 2010-04-09, 16:58   #163
katarzyna l.
Raczkowanie

GG do katarzyna l.

Dziewczyny mam pytanko możecie mi powiedzieć czy te perfumy in bloom co można bylo kupic za 24,90(chyba) za sprzedaż powyżej 1000 zł to jest taka sama jak ta w katalogu? chodzi mi o wygląd flakonika.
Stary 2010-04-09, 16:59   #164
Agniecha1978
Raczkowanie

Witajcie kochane To już 11 wątek .Co u was słychac ?? Czy próbowałyście już nową serie Clearskin ???. Jeżeli tak to jakie macie wrażenia Czy produkty są lepsze niż produkty z tego starego Clearskina?? A Co do ostatnio otrzymanej paczki w stanie tragicznym z brakami Avon zobowiązał się że zwróci brakujące produkty ale co do sprawy bardzo miłego kuriera nie napisali nic
Pozdrowienia
Agnieszka
Agniecha1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 17:00   #165
sylwiao931
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nie zapominaj o wysokim filtrze. Stosując preparaty z kwasami trzeba chronić skórę dobrymi, stabilnymi i wysokimi filtrami (najlepiej 50+, polecam Biodermę AKN i emulsję Iwostin Solecrin) - inaczej podrażnienia, poparzenie słoneczne i przebarwienia gwarantowane.

Miałas moze wcześniej serum z serii Ageless Results? Czy to podobny produkt?

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Widocznie Tobie nie podeszła
Ja ogórkową uwielbiam, zużyłam już chyba z 5 czy 6 tubek. Super oczyszcza, krostki szybko się goją.

oj zgadzam sie z toba...one sa SWIETNE... ja juz tak z 4-5 zuzylam... naprawde superr...polecam
sylwiao931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 17:06   #166
AdulkaK
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez RoOxAnKaA Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie biorę wcześniej pieniędzy od klientek. Chociaż czasem zdarzy się coś takiego: "Zamów mi to i to i od razu dam Ci pieniądze, bo potem przetracę" i tylko wtedy biorę pieniądze wcześniej, jeśli klientka ma takie życzenie

w takiej sytuacji to się z Tobą zgadzam skoro chce, to niech ma ;]
ale zwyczaju takiego nie mam

'Podobno nie wchodzi się drugi raz do tej samej rzeki.
Weszłam. Bieg rzeki był ten sam, tylko woda nieco inna'

AdulkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 17:15   #167
renia0809
Wtajemniczenie

Będę zwracać Okulary Milly,wyglądam w nich najzwyczajniej śmiesznie... tak jak pisałyście kiedyś odnośnie zwrotów nie będę ich wysyłać jako przesyłki wartościowej, mam zamiar je zapakować w kopertę bąbelkową, myślicie że powinnam jeszcze je jakoś dodatkowo zabezpieczyć?
nie wiecie ile mniej - więcej wyniosą mnie koszty zwrotu?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 17:16   #168
despa
Zakorzenienie

GG do despa

[QUOTE=krystell;
Co do spotkań to rzeczywiście fajna sprawa. Owszem są Dywizyjne, które to "odwalają", ale generalnie fajnie jest móc zobaczyć się ze znajomymi, pogadać, nie mówiąc o "atrakcjach"

Ale jak najbardziej piszcie do firmy, [/QUOTE]

Oj to ja napiszę w takim razie, bo nigdy nie miałam spotkania z Dywizyjną a już któryś rok z kolei jestem najpierw w KR teraz w AC.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 17:18   #169
ankoro
Wtajemniczenie

Może kogoś zainteresowaćdpowiedź na moje pytanie odnośnie pojemności próbki kuracji z kwasem glikolowym:

Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że pojemność próbki to 2 ml. Jest ona wystarczająca na jednorazowe użycie.

Z tego wynika, iż kuracja w próbkach jest dużo tańsza niż w katalogu.
Stary 2010-04-09, 17:26   #170
201608040942
Konto usunięte

Ale plodzicie. Wczoraj bylam na stronce 3 a dzis prosze juz 6 strona.

Kochane ja do was znow o porade bo widze ze piszecie o maseczkach Avonu. Otoz tak sie zastanawiam czy Avon ma cos dobrego dla wrazliwej cery. Cos dobrze nawilzajacego, odprezajacego. co by dzialalo na rumien. ja wiem ze Avon nie ma nic dla cery naczynkowej i rumeniacej sie, ale moze akurat jakas maseczka tak super nawilza i lekko natluszcza i dziala przy okazji lagodzaco i by sie nadala.

Poza tym jestem troche zawiedzona niemieckim Avon. Tutaj wyglada to tak jak u was. Zamawialam podwojna kredke-cien w kolorze biala-niebieska i ciemna zielen-mietowa i ta w odcieniach zieleni nie przyszla i zekomo jej nie ma i konsultantki maja klientkom cos innego proponowac. tak mi dzisiaj moja konsultatntka powiedziala, jak dobieralam moje kosmetyki. A mnie tak zalezalo na tej w zielonych kolorach. Skoro ta z niebieska koncowka na zywo byla taka jak na zdjceiu w katalogu( i jest ), to sobie narodbilam smaka na zielona i doopa. A babka mi taki tekst i widac bylo ze sama nie byla z tego zadowolona.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 17:51   #171
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Co do tego podróżnego kuferka za 6,90 strasznie byłam napalona i żałowałam ,że nie nazbierałam 250 zl , ale jak go zobaczyłam w biurze to już mi się odechciało posiadać go na własność. Sam kuferek jeszcze jako taki , chociaż jak dla mnie taki mało gustowny ale zawartość to porażka. Nożyczki do paznokci wyglądały jakby się miały za chwilę rozlecieć a reszta nie lepsza
No a czego tu się spodziewać za 6,90 porządny zestaw kosztuje w sklepie coś koło 2 dyszek... ja zamówiłam, będzie jako kosmetyczka jak wyciągnę ten kartonik na lakiery
Stary 2010-04-09, 17:52   #172
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
Zamieściłam fotki na katalogowym

dzięki

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 17:59   #173
ololufe
Zakorzenienie

Filmik z nowym podkladem magix "w uzyciu"
http://www.youtube.com/watch?v=2RF3zoZUTR0

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

@smerfetka25
Powiem Ci, ze jako na kosmetyczke to malo poreczny jest ten przybornik. Juz mniej miejsca by Ci zajely te przybory gdybys wrzucila je do normalnej kosmetyczki niz z takim pudelkiem sie wozic
Stary 2010-04-09, 18:08   #174
a_nnuszka
Raczkowanie

Powiedzcie mi kochane, czy ten podkład MagiX z netto za 4,9 (kat 06) to jest miniaturka tego pełnowymiarowego podkładu bezbarwnego, który kiedyś tak zachwalałyście?
a_nnuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 18:14   #175
eleonorka
Raczkowanie

Zamawiał ktoś może z was okulary przeciwsłoneczne z Avonu? dobrze zapakowane są nie przygniotą ich kosmetyki bo nie chce dostać ich w kawałkach
eleonorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 18:16   #176
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
Będę zwracać Okulary Milly,wyglądam w nich najzwyczajniej śmiesznie... tak jak pisałyście kiedyś odnośnie zwrotów nie będę ich wysyłać jako przesyłki wartościowej, mam zamiar je zapakować w kopertę bąbelkową, myślicie że powinnam jeszcze je jakoś dodatkowo zabezpieczyć?
nie wiecie ile mniej - więcej wyniosą mnie koszty zwrotu?
wystarczy koperta.
ok. 5,00 za polecony mały

Cytat:
Napisane przez a_nnuszka Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi kochane, czy ten podkład MagiX z netto za 4,9 (kat 06) to jest miniaturka tego pełnowymiarowego podkładu bezbarwnego, który kiedyś tak zachwalałyście?
tak.

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez eleonorka Pokaż wiadomość
Zamawiał ktoś może z was okulary przeciwsłoneczne z Avonu? dobrze zapakowane są nie przygniotą ich kosmetyki bo nie chce dostać ich w kawałkach
bez obaw bedą w pudełku.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 18:21   #177
ololufe
Zakorzenienie

@andziat
Widzialam na katalogowym dodane przez Ciebie zdjecia cieni podwojnych z mineralami - granatowego i fioletowego. Czy dobrze sie one spisuja na dluzsza mete, gdyz na kwc znalazlam jedynie opinie do poprzedniej wersji cieni (pojedynczych)?

Edytowane przez ololufe
Czas edycji: 2010-04-09 o 18:23
Stary 2010-04-09, 18:59   #178
Kasiac89
Raczkowanie

GG do Kasiac89

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Nigdy nie wiadomo czego się spodziewać, ale po rozczarowaniach związanych z torbą Maja i jej rozmiarami, domyślam się, że jakaś ogromna nie będzie, pewnie coś takiego jak Maja właśnie. Ale ja naprawdę na wyjazdy biorę masę kosmetyków, więc mogłaby być nawet większa

Może dziewczyny z prognozujących ją już mają i nam podpowiedzą wymiary

Studentka politologii

Kasiac89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 19:01   #179
lalaith
Zakorzenienie

Nim się kapłam że nowa część już 6 stron
Stary 2010-04-09, 19:08   #180
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Nigdy nie wiadomo czego się spodziewać, ale po rozczarowaniach związanych z torbą Maja i jej rozmiarami, domyślam się, że jakaś ogromna nie będzie, pewnie coś takiego jak Maja właśnie. Ale ja naprawdę na wyjazdy biorę masę kosmetyków, więc mogłaby być nawet większa

Może dziewczyny z prognozujących ją już mają i nam podpowiedzą wymiary
Torba ma przyjść wraz z zamówieniem z katalogu 8, więc nikt jeszcze nie może jej mieć.

12.05.2007

Odwyk kosmetyczny, wielkie oszczędzanie
.

Pora schudnąć.
Taste jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości