![]() |
#151 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie to uczucie kochać się bez gumki?
Cytat:
a) tabletki są brane z innego niż antykoncepcyjny powodu b) obawa przed ciążą nie jest jedyną obawą mogąca pojawiać się przy seksie bez gumki. Mamy jeszcze- i przede wszystkim- różnego rodzaju choroby, przed którymi tabletki nie chronią c) nie w każdych warunkach seks bez gumki (a zwłaszcza wypływająca z Ciebie przez całą noc sperma) jest superkomfortowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
BAN stały
|
Po raz kolejny powtarzam: odpisywałam ciasteczkowemupotworowi, która wyraźnie napisała, że bardzo chce kochać się bez gumki, a jej jedynym problemem jest brak zaufania do tabletek. Bierze więc tabletki antykoncepcyjne i stosuje prezerwatywę nie z powodu obawy choroby (widocznie ma zaufanie do partnera), ani braku komfortu z powodu wypływającej spermy. Tę obawę nazwałam bezsensowną, bo tabletki prawidłowo stosowane zą bardzo pewnym zabezpieczeniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#154 |
Przyczajenie
|
Bardziej go czujesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
Jak już jestem w dłuższym związku i często się kochamy to nie wyobrażam sobie seksu z gumką, bo mnie ten latex po prostu drażni. Bez jest o niebo lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
BAN stały
|
Mężczyźnie bez prezerwatywy jest dużo przejmniej. Odczuwa silniejsze bodźce. W prezerwatywie penis jest nieco ściśnięty, nie odczuwa się tak dobrze ścianek pochwy i jej wilgoci. Seks w prezerwatywie nie jest ponadto tak intymny. Poza tym sam wytrysk bezpośrednio do pochwy bardziej działa na wielu mężczyzn.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
amor vincit omnia
|
niektórzy mówią, ze to jak całować się przez szybę. coś w tym jest, bo jednak nie am tej bezpośredni bliskości organów, nie czuć tego ciepła w takim stopniu jak bez gumki.
Ci co zaczynali z gumką to mówią, ze im nie przeszkadza dopóki nie spróbują bez- wtedy odkrywają, że jednak jest różnica. poza tym unika się samego tego momentu zakładania gumki, który jest dla niektórych problematyczny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.