|
|
#151 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie to uczucie kochać się bez gumki?
Cytat:
a) tabletki są brane z innego niż antykoncepcyjny powodu b) obawa przed ciążą nie jest jedyną obawą mogąca pojawiać się przy seksie bez gumki. Mamy jeszcze- i przede wszystkim- różnego rodzaju choroby, przed którymi tabletki nie chronią c) nie w każdych warunkach seks bez gumki (a zwłaszcza wypływająca z Ciebie przez całą noc sperma) jest superkomfortowy |
|
|
|
|
|
#152 |
|
BAN stały
|
Po raz kolejny powtarzam: odpisywałam ciasteczkowemupotworowi, która wyraźnie napisała, że bardzo chce kochać się bez gumki, a jej jedynym problemem jest brak zaufania do tabletek. Bierze więc tabletki antykoncepcyjne i stosuje prezerwatywę nie z powodu obawy choroby (widocznie ma zaufanie do partnera), ani braku komfortu z powodu wypływającej spermy. Tę obawę nazwałam bezsensowną, bo tabletki prawidłowo stosowane zą bardzo pewnym zabezpieczeniem.
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#154 |
|
Przyczajenie
|
Bardziej go czujesz
Ale zeby jakos specjalnie sie roznilo to chyba nie. Bynajmniej takie jest moje odczucie. Moj maz oczywiscie woli bez,ale poki co nie spieszy mi sie do drugiej ciazy
|
|
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
Jak już jestem w dłuższym związku i często się kochamy to nie wyobrażam sobie seksu z gumką, bo mnie ten latex po prostu drażni. Bez jest o niebo lepiej
|
|
|
|
|
#156 |
|
BAN stały
|
Mężczyźnie bez prezerwatywy jest dużo przejmniej. Odczuwa silniejsze bodźce. W prezerwatywie penis jest nieco ściśnięty, nie odczuwa się tak dobrze ścianek pochwy i jej wilgoci. Seks w prezerwatywie nie jest ponadto tak intymny. Poza tym sam wytrysk bezpośrednio do pochwy bardziej działa na wielu mężczyzn.
|
|
|
|
|
#157 |
|
amor vincit omnia
|
niektórzy mówią, ze to jak całować się przez szybę. coś w tym jest, bo jednak nie am tej bezpośredni bliskości organów, nie czuć tego ciepła w takim stopniu jak bez gumki.
Ci co zaczynali z gumką to mówią, ze im nie przeszkadza dopóki nie spróbują bez- wtedy odkrywają, że jednak jest różnica. poza tym unika się samego tego momentu zakładania gumki, który jest dla niektórych problematyczny. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

Ale zeby jakos specjalnie sie roznilo to chyba nie. Bynajmniej takie jest moje odczucie. Moj maz oczywiscie woli bez,ale poki co nie spieszy mi sie do drugiej ciazy