![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi
Wiesz co tą bieliznę mam już zarezerwowaną i prawie na 100% wymienioną
![]() Jeśli chodzi o nawilżacz to ponieważ około roku stał sobie nieużywany, teraz go wypróbowałam i moim zdaniem działa super, ale żeby już mieć 100% pewności dam go jeszcze tacie żeby zrobił "przegląd techniczny", dokładnie go wymył, wysuszę go i zapakuję do pudełka ![]() Wyślę pierwsza i sobie sprawdzisz czy wszystko gra i jak będziesz zadowolona to wyślesz paletkę, oki? Ew jeszcze poszperaj może coś z kosmetyków Ci się spodoba? Mam jeszcze trochę nowych, nieużywanych rzeczy z Avonu w domu, więc jak coś potrzebujesz to pytaj ![]()
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi
Cytat:
- Avon, Today Tommorow Always Diamond EDP, 30ml, kilka razy psiknięta, ubytek niewielki - nie wiem czy wymienię, jak tak to za coś extra niezbędnego może być jakaś odlewka nie musi być cały zapach... co o tym myślisz?
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Hej, pytałaś u mnie o rozmiar gorsetu w biuście, powiem Ci tak, z metki to niby a/b, ale jest zaniżone, to raczej większe b, małe c musi być, żeby się ładnie prezentowało
![]() ![]()
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() albo mam jeszcze taki zapach jakby Cię zainteresował: Avon, Aromadisiac for Her EDT To taki bardziej orient: Nuty zapachowe: nuta głowy: mandarynka, imbir, różowy pieprz nuta serca: kwiat pomarańczy, płatki jaśminu, heliotrop, migdałowe ciasteczka nuta bazy: drzewo sandałowe, piżmo, bób tonka, biała ambra Diamond to kategoria: kwiatowo - zielona Nuty zapachowe: nuta głowy: kwiat pomarańczy, stefanotis, hiacynt nuta serca: narcyz, orchidea, cantedeskia nuta bazy: wetiwer, piżmo, drzewo różane Jego bym sobie pewnie troszkę chciała zostawić, ale jeszcze się zastanowię i może nawet oddałabym cały ![]()
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
Byłaś zainteresowana Amarige. Jesteś nadal?
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
tak
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- 10ml? raczej dużo za dużo jak za książkę- paleta + taka odlewka. Paleta kosztowała ponad 50zł więc raczej nic już jednak do niej nie oddam. Pasuje Ci wymienić Nostradamusa za paletę? Jak nie to zrezygnujmy z wymiany.
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Za odlewke Crystal Noir? Tylko że Amarige jest jakieś 28ml, ile możesz zrobić odlewki?
![]() |
#159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Avon, Today Tommorow Always Diamond EDP, 30ml ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
I proszę również o wysłanie atomizerka- bo ja nie mam.
![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
mogę zaproponować tylko tak jak ostatnio 2 pary okularów za perfumiki oriflame saga i kilka męskich próbek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
niestety wszystkie męskie próbki mam zarezerwowane
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
no to w takim razie może dorzucisz lakier nowy max factor?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Hej kochana
![]()
Edytowane przez kittie22 Czas edycji: 2010-06-04 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
wymiary:
- bermudy levis: pas 34x2cm, biodra 43x2cm -brązowa mini:pas 36x2 cm, biodra 45x2 cm, dł31cm -białe rybaczki: pas32x2 cm, biodra 41x2 cm, dł55cm, - czarne bermudy: pas:35x2cm, biodra 47x2 cm, dł 53 cm rybaczek juz nie mam i białej mini tez ![]()
![]() |
#165 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się Lancome Absolue
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Mąż koleżanki podrzuci mi książkę dziś lub jutro, także myślę, że możemy się wymieniać adresami i w poniedziałek wyślę ci paczuszkę.
![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
2 brokaty + 2 cienie sypkie (pełne opakowania) - wybierz kolor.
na zdjęciu I rzad inglot-ostatni (fioletowy) II rzad inglot-1(czarny),2(bordowo brazowy),3(niebieski),4(z ielony) III rzad pierwszy gosh (zloty), drugi glazel (srebrny) moge oddac 2 ingloty + 1 maly z III rzędu oddam za świetna tuniczka niestety za duża troszkę na mnie rewelacyjnie się układa- oddam za coś fajnego dużo ładniej wygląda niż na zdjęciu KOLOR: fioletowy ROZMIAR: s być może na małe m również STAN: bardzo dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
![]() ostatnio podobała ci się bluzka i spodnie..... napisałam co mi się podoba i dwa razy prosiłam kochana żebyś podała mi wymiarki rzeczy a Ty piszesz o podkładzie ![]() Mogę prosić wymiary? ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
Odpisz...
![]()
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cienie EL te poczwórne.... lakier jak rożowy to tak- Max Factor Mi pasuje.... Zapraszam na PW pdaj adres ![]()
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Mnie zainteresowały:
Biotherm celluli laser intensive night 40ml NOWY 3 sztuki - nowe nieużywane pojemniczki sephora- po 5ml 3 sztuki- nowe nieużywane pojemniczki sephora- bodajże po 20ml silikonowe ramiączka do biustonosza ZEGNA EXTREME 50ml - sprawdzone na test (ok 49,5ml) I ew. odlewki (ale najpierw sprawdziłabym te zapachy) GUCCI FLORA EDP BURBERRY LONDON Możesz podesłać linka do nut? Nie mogłam znaleźć po buteleczkach, które to są zapachy: HERRERA pojemność wyjściowa 2 razy po 30ml (pytać bo używam)
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
jednak zegna to nie "ten" zapach, ale podoba mi sie u Ciebie HERRERA ten klasyczny.
plus 2 probki meskich perfum. znajdziesz cos u mnie tylko za to?
![]() |
#173 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za: Czarna śliczna bluzeczka zawiązywana na szyi z ozdobami pod biustem
ROZMIAR: 6 / 34 STAN: idealny FIRMA: WAREHOUSE
![]() |
![]() |
#175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam: Jonathan Carrol- Kraina Chichotów PAULO COELHO- Alchemik, Pielgrzym, Demon i Panna Prym, Alchemia Alchemika Zwierzenia Pielgrzyma Nowy lakier do włosów Cienie Isa Dora 22 Blush Samotność w sieci. Wybierz spośród próbek: damskie: oryginalne z kartonikami: LOLA Mark Jacobs 1,2ml TRUSSARDI Essenza del Tempo 2 * po 1,5ml Masaki Suu.. 2* po 1ml DNA Pure Police 1,5ml Masaki Masaki edp 1ml Burberry Sport 1ml Jean Paul Gaultier CLASSIQUE X collection 2* po 1ml robione w kartonikach sephora oddaję po 2szt na raz bo są tak pakowane V&R eau mega 2*po 1,2ml Gucci Flora edp 2* po 1,2ml + 2* po 1,2 ml czyli 4 * po 1,2ml Issey Miyake l'eau D'issey edp Ralph Lauren Notorious 2* po 1,2ml Gap close 2* po 1,2ml oryginalna bez kartonika: Versace Woman edp nie napisana pojemność ale ok 1 - 1,5ml robione: Ultrafiolet 5* po 1,2 ml męskie: oryginalne w kartonikach: DNA Pure Police 1,5ml Paco Rabanne 1 million 1,2ml Guerlain L/instant de Guerlain 1ml Salvadore Ferragamo F by Ferragamo 1,6ml Chanel Allure homme sport 2ml Guess by Marciano 1,52 ml robione: 5* po 1,2 ml Dior Homme + chciałaś i mam odłożone: Pollar 3 miniatury kremu po 3ml 3 pojemniki sephora po 5ml 1 pojemnik sephora 20ml odlewki: Crystal Noir 5ml Escale Diora 5ml Magnifique 5ml YR Yria 5ml do odlewek proszę o atomizery bo nie mam do czego wlać.... Czekam na odpowiedź ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
1. NOWE!! Buty firmy W. Potocki w kolorze szarym. Tęgość: G Gatunek: I Rozmiar: 35 Długość wkładki wew. (w cm): 22- 22,5 Wysokość obcasa (w cm): 5,5 czy pasowało by Ci? Bluzeczkę mam z wymianki- kosztowała koło 100zł
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
To jeszcze zapytam czy Flora i Burberry tylko odlewki wchodzą w grę czy możliwe jest dostanie w oryginalnym flakonie?
Bo np. suszarki ani Valery za odlewki nie oddam tylko raczej zapachy we flakonach. Sprawdzę zapachy i wtedy coś ustalimy. Może na razie wstrzymaj dla mnie Biotherm i Zegnę i te ramiączka, a odnośnie reszty jeszcze zobaczymy...
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-06-06 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
niestety ale te buty są ozaczone jak w pierwszym poście jako już wymienione, od kilku dni są już u nowej właścicielki, pozostałe rzeczy w kolejnych postach
![]()
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
masz jeszcze koszulkę i dwie pary butów.... Koszulki nie chcę a butki będą za duże bo mam 22,5 cm stopę.... więc nic więcej nie widzę- chyba że masz coś po za wątkiem z mojej wish- jest w 1 poście.
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Hmmm byłabym ewentualnie zainteresowana jakimiś odlewkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Z podanej listy znalazłabym tylko szarą bluzę z kapturem ale nie będę jej wystawiać bo jest używana i ma parę wad a takich rzeczy staram się nie wystawiać. Pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.