![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XXI
Hejka
Madziu ![]() ![]() ![]() Dzisiaj przyszedł czas i na mnie i Claris mi się śniła. Brała ślub i nie wiem czemu siedziała w pudełku po snickersach ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Aha, no i kciuki trzymam za wszystkie potrzebujące... Bisia co się dzieje? ![]()
#152 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Bisiu, skarbie, będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() przyznaj się, zazdrościsz emosiowi szminki! wyszczupliłaby Cię ![]() Rain, zapomniałam powiedzieć chyba - ślicznie wyglądasz na tych zdjątkach z wczoraj ![]() Aleks, kciukasy som ![]() ![]() Hajja, no to słodko, że tak fajnie u Was ![]() jeśli nie chcecie nie czytajcie, bo to moje problemy moczowe, więc to dość specyficzny temat, ale chciałam podzielić się z Wami moim porażkowym porankiem. otóż miałam dziś oddać mocz do badania. jedno badanie takie normalne i drugie nienormalne, jakiś tam superposiew czy coś ![]() no to ja biegiem do lekarza, licząc, że nie popuszczę. biegnę i mówię, co i jak, a doktorka: - Patrycja, jak to pękła? Ty wiesz, ile to kosztuje? 20 zł! - Zwykła probówka? No to zapłacę... Wyciągam jej do pokazania, że nie da się otworzyć, a ona: - aaaa, ta to Ci może pęknąć ![]() ![]() Dała mi kolejną próbkę i okazało się, że ta druga jest normalna do otwarcia ![]() no i doktorka mówi tak: - nie leć do domu, idź tu do łazienki. - eee, a jak znów się okażę za głupia na oddanie moczu ![]() tutaj padły śmiechy i hihy, odwracam się, a za mną... idealna kuzynka P. z dzieckiem ![]() poszłam do tej toalety przychodniowej, opuszczam spodnie, a do drzwi zaczyna się dobijać córka tej kuzynki. ![]() no ale przestała. wychodzę, idę do recepcji, mówię co i jak, a recepcjonistka: - To przecież z próbkami trzeba iść do zabiegowego... Coś pani dzisiaj nie w formie ![]() ![]() A na koniec poszłam do sklepu po bułki i wszystkie mi się rozsypały na podłogę w sklepie ![]() A dzień zaczął się tak piękne. o 4 wrócił P. z pracy i mówił takie rzeczy, że jakby mi się chciało otworzyć oczy i reagować bardziej, niż tylko mrucząc "yhy", toby mi się chyba oświadczył, serio ![]() no ale dobrze, że taki śpioch ze mnie, niech myśli, że nie jest ze mną tak hop siup ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#153 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluje Ci ! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jak zapytałam żeby powiedział czy mnie Kocha to mówił,że jakieś tam uczucie jeszcze jest ale nie tak mocne jak na początku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nie jestem dzielna ;( ciągle przed oczami mam wspólne chwile i tak bardzo tesknie za nim;(;(;( Cytat:
Cytat:
u Ciebie ma być dobrze pamietaj ! ![]() ![]() Umre zaraz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kciuki trzymam jakby co za Aleks ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
matko, w poprzednim wątku miałam drugie miejsce w liczbie postów
![]() a potem się dziwię, że egzaminy mi ciężko idą ![]() kurczę, tak myślę o tym, co P. mówił rano, i chyba to zwaliłam... teraz on się czuje pewnie taki olany i w ogóle mi się nie będzie chciał oświadczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Nawet tak nie pisz, nie wolno! Żaden facet w życiu nie był i nie będzie powodem, żeby o tym w ogóle myśleć.
Zobaczysz, teraz nam nie wierzysz, ale będzie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Madzieńko, a może to Ty zawalcz, co? Odezwij się i powiedz, że skoro on ciągle coś do Ciebie czuje, to warto raz jeszcze spróbować, ostatni, że boli Cię to, jak łatwo mu przyszło rozstanie. Spytaj, czy nie tęskni...
jest szansa, że się zgodzi ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
pamiętaj, że najbardziej na świecie zawsze trzeba kochać siebie samą. A jak się siebie kocha,to się nie krzywdzi. Płacz, kochana, jeszcze długo pocierpisz, ale minie. na pewno. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zajmij się teraz sobą, bądź egoistką, nie daj mu poznać, jak bardzo Ci ciężko a działaj wręcz przeciwnie, udawaj że wszystko jest ok. Im bardziej pokażesz mu,że cierpisz tym bardziej on będzie przekonany że dobrze zrobił bo przez litość na pewno go nie odzyskasz. Udawaj,że jest Ci dobrze, idź do fryzjera, zrób się na bóstwo i wychodź z koleżankami na piwka etc. poznawaj nowych ludzi. Kiedy on zobaczy,że z Tobą wszystko ok a wręcz się rozkręciłaś -zobaczy co stracił. A wtedy będzie chciał wrócić z podkulonym ogonem ale to już Ty Kochana zdecydujesz czy chcesz z nim jeszcze być po tym co Ci zrobił. Życzę Ci szczęscia z nim lub bez niego, a z każdym dniem będzie już lepiej. Ja też nie wierzyłam ale tak jest.
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
chcę takie majtki http://e3.pudelek.pl/p1871/4a0a53010022803b4c2a7a1e
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pewnie już wstał i nie mam żadnego smsa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
lecę wkuwać. miłego
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Madzia, to zajmij sobie czymś myśli!!! nie wiem, idź do pracy, umów się z koleżankami (zazdrośnice wrocławskie!!!), wydaj kupę kasy na ubrania. zajmuj się czymkolwiek, byle ciągle nie siedzieć i nie myśleć o jednym, bo choćbyś myślała o kwiatuszkach, to i tak by Cię wymęczyło. wiadomo - nie wyprzesz uczuć, ale uwierz mi, musisz ruszyć zad i robić rzeczy, których być może z nim byś nie robiła. co z tego, że on już się obudził - skoro przekreślił tak łatwo 6 lat związku, to pomyśl, jak to DOBRZE, że teraz Cię rzucił! przecież skoro nie jest Wam pisane bycie razem, to lepiej, że zrobił to teraz, niż np. po ślubie i urodzeniu dziecka. nie ma tego złego, uwierz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Podpisuję się pod słowami Naj
Madziu jak chcesz kawę, lody, piwo, drinka, zakupy, cokolwiek, to wal. Czy po prostu pogadać, albo żeby ktoś pobył z Tobą. Mój numer w klubie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Madzia nawet tak nie mów!!! I dziewczyny dobrze radzą, najważniejsze żebyś sama nie siedziała w domku się nie zadręczała, bo wiadomo że wszystkie dziwne myśli Ci będą przez głowę przelatywały...
Naj uśmiałam się z twoich porannych perypetii ![]()
#166 |
Zakorzenienie
|
Naj tak samo moja mama mówiła,że lepiej to sie stało teraz,przed ślubem itp. Ale ja nawet nie chce wychodzić bo wiem,że jak wróce to bede dalej myśleć ;(;( teraz znowu myśle co robi,czy myśli o mnie ;(;( to tak boli ;(;(
Skimosku dziekuje ale narazie jestem na etapie,że ciagle rycze to nawet w takim stanie z domu nie wyjde ![]() ![]() ![]()
![]() |
#167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżeli sie ucieszy to sprawę masz jasną, prawda? Ale na 99% jestem pewna,że dopiero zrozumie co stracił.... i będzie chciał wrócic. Ale koniecznie przestań się nad sobą użalać i zacznij być egoistką. Staraj się o tym nie myśleć. Pochowaj wszystkie rzeczy,które Ci się z nim kojarzą i wyjdź do ludzi. Zobaczysz jak czas szybko mija. ![]()
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu, z tego co piszesz to on nawet nie dał pola do dyskusji - czy on się liczy z Twoimi uczuciami ? Mógł dać Ci miesiąc, nawet tydzień szansy gdyby mu zależało. Mógł ostrzec wcześniej i powiedzieć że musisz się starać bo jest na skraju wyczerpania. A on co zrobił ? Odciął się i uciekł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Madziu dobrze że masz wsparcie w mamie. I jak mówię - możemy na mrożoną kawę wyjść, może Ci choć trochę ulży.
Chociaż wiem że po prostu każdy musi w takiej sytuacji pocierpieć. Ale mów, mów do nas i wyrzuć z głowy głupie myśli. Z drugiej strony - chciałabyś, żeby był z Tobą, ale żeby był nieszczęśliwy? Czasem tak jest że coś się kończy. Mimo że macie wiele cudownych wspomnień, to w ostatnim okresie nie było za ciekawie. Może on się wypalił. Oboje się przecież zmieniliście. Naprawdę Madziu ciężko teraz o tym myśleć, ale będzie dobrze. Nie wiesz jak, bo na pewno będzie zupełnie inaczej. Ale to nie znaczy że źle. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Ilsa bez przesady. Nie wiesz co mu w głowie siedziało. Czasem miłość umiera. Z różnych powodów. Jeśli on przestał kochać, to co by dała szansa, czas? Zresztą jaka szansa? Czasem tak jest że nawet jak druga osoba jest wspaniała, to coś jest nie tak. I to zaczyna dręczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |||
Zakorzenienie
|
Ilsa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Madziu nie wiem co Ci więcej powiedzieć. Bo ja kiedyś byłam tą osobą, która przestała kochać. Mogę starać się cokolwiek wytłumaczyć, ale nie wiem co Maćkowi w głowie siedzi i siedziało. Na pewno nie jest tak że jemu jest lekko, czy że szybciej sobie życie ułoży. Dla niego to też była bardzo ciężka decyzja. Ale oboje zaczęlibyście się męczyć. I nawet jakbyście do siebie wrócili, to nie byłoby tak, jak dawniej. Czasu niestety nie da się cofnąć.
![]() Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-06-30 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Skimosku Kochana jesteś
![]() Nic nie jadłam od wczoraj tak ze stresu żołądek mi ścisneło ![]() ![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-06-30 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
mi się to w głowie nie mieści że można nie powiedzieć oficjalnie przedtem 'staraj się bo jestem zmęczony tym wszystkim' tylko tak strzelić ni z gruchy ni z pietruchy. Nic nie zapowiadało takich wydarzeń i po prostu nie wierzę że on nie wróci z podkulonym ogonem. Nie rób nic głupiego, nie upijaj się, nie wchodź do łóżka przypadkowym facetom, kubełek lodów możesz kupić Grycana bo wprowadzili półlitrowe sorbety i lody. Nie umiem to cokolwiek doradzić, Mateusz jest moim pierwszym chłopakiem, ale jak się podkochiwałam w tamtym to w pewnym momencie mnie odciął od siebie i przeryczałam mnóstwo czasu ale teraz jesteśmy BFF
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Ilsa właśnie on mnie uprzedzał nie raz,żebym sie zmieniła a ja robiłam swoje;(;(
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Można niestety. Sama tak zrobiłam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam taką ochote do niego zadzwonić ;(;( powiedzieć jak mi cieżko ;(;(
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Madziu, ale zjedz coś koniecznie...bo jeszcze nam zemdlejesz, bidulko, z głodu
![]() ![]() o wygląda mniej więcej tak: http://cindymagnolia.files.wordpress...nabreadjog.jpg
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.