![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hiszpania- Lloret de Mar-wątek zbiorczy cz.III
nie no w nocy to jest raczej ciepło ..rok temu gdy w Grecji byłam ..to też mega ciepło byłoo
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- yeeeahh to dobrze, bo już ich ku**a mam coś ![]()
#152 |
Rozeznanie
|
to dobrze, że nie ma... bo te w Polsce to już takie są wkurzające, że szok ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
noo a fee
![]() oo widze, że do Sunny Beach jedziesz ![]() byłam tam 2 lata temu ![]()
#154 |
Rozeznanie
|
No, komary dają nieźle popalić. Chociaż muchy też nie lepsze, jak mnie dzisiaj rano jedna obudziła, to myślałam, że zaj****
#155 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
I jak byłoo .? ;d Fajnie tam.?
#157 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- "jeżeli jesteś blondynką masz "przechlapane" Hiszpanie będą gwizdac na Ciebie, zaczepiać Cię itp." łii hahah;d kto jeszcze jest blondynką tu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
justine333 w jakiej miejscowości byłaś w Grecji? : D
Edytowane przez palkasdz Czas edycji: 2010-07-17 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
hmm ..wiesz jeśli w Lloret byłaś to może Ci się tam nie podobać
![]() imprezowe miasto ..ale dużo takich dzieci żebrających latało..eh morze trochę brudne i meduzkiii aaa ![]() palm i jakieś egzotyki to tam nie ma ..tylko na mieście parę w doniczkach ale jeśli się tylko na imprezki nastawiasz to jest ok ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- palkasdz w Paralii <33
#160 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=justine333;20743200]hmm ..wiesz jeśli w Lloret byłaś to może Ci się tam nie podobać
![]() imprezowe miasto ..ale dużo takich dzieci żebrających latało..eh morze trochę brudne i meduzkiii aaa ![]() palm i jakieś egzotyki to tam nie ma ..tylko na mieście parę w doniczkach ale jeśli się tylko na imprezki nastawiasz to jest ok noo to fajnie ;d Bo zamierzam się trochę wyszaleć xdd
#161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jestem ciemną blondynką ![]() ![]() ![]() ![]() mnie ciekawi, czy kiedykolwiek w jakiejś dyskotece w Lloret leciała polska piosenka ![]() ![]()
"Amicus certus in re incerta cernitur - pewnego przyjaciela poznaje się w niepewnej sytuacji." Cyceron. Lloret de Mar! HISZPANIAAA!! ![]() ![]() ![]() 13-24 sierpnia Almatur ![]() Edytowane przez patrycja1391 Czas edycji: 2010-07-17 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo dokładnie w Grecji tragedia była normalnie -_- trąbili ..włosi gadali jakieś "ciaoooooooo beeeeelllaaaaa" na plaży jak same chodziłyśmy to się dosiadali i nie chcieli iść a my nawet nie rozumiałyśmy co oni gadają, bo nie po angielsku ![]()
![]() |
#163 |
Rozeznanie
|
Ej tak czytam, czytam... o tych sprzątaczkach, które kradną - no przecież gdyby mi taka coś zwinęła to bym się na nią rzuciła. ;d jak to jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I taki obraz mam przed oczami: Hiszpania, Tropics, wszyscy bawią sie przy,eeee....zodiak na melanżu? ![]() ![]()
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Mogę jeszcze dodać że w Lloret jest strasznie duuużo Niemców ;d więc jak znacie niemiecki to tez sie dogadacie xd
I dużo sprzedawców tam zna trochę polskiego, więc jak powiecie, zę jesteście z Polski to do was zagadają po polsku ;d
Lloret de Mar - 2009 ![]() Słoneczny Brzeg - 2010 ![]() Edytowane przez martoos16 Czas edycji: 2010-07-17 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
Paralia jest cudowna, chodziliscie do Omilosa? ; >
jej, jeszcze 14 dni. : D |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
O KURDE. Ja mam typowo blond włosy, a co najlepsze... wyjaśniały mi w tym roku w Turcji, więc mam rzucający się w oczy blond. ![]() No to nieźle, nieźle. Szukam brunetek jako ochrona, które chętne? żartuję oczywiście (; ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Też 14 dni czekam na ten jeden, niejedyny, ale jak widzę najbardziej wymarzony wyjazd. ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
no, jest
![]() oczywiście, że chodziliśmy a ty w OB byłaś czy Paralii ? ;> zuuzx3 no, ale przecież one nie kradną przy tobie.. jak jesteś na plaży np. i skąd bd wiedziała ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- zuuzx3 haha ja też blondynoo ![]()
#169 |
Raczkowanie
|
jej, to nie tylko ja nie lubie Niemców!
![]() Olimpic Beach. mielismy akcje w Paralii i poźniej nie chodziliśmy już tam. : < |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
Módlcie się, zebyście nie mieli zadnych Niemców w hotelu bo oni albo strasznie rozrabiają, albo zrzędzą
![]()
#171 |
Rozeznanie
|
justine, no wiem, że nie przy mnie. ale raczej się skapnę czego mi ubyło. ;p ale jak mam walizkę na klucz, to mogę przestac się obawiac? czy wziac i sejf wykupic wspolnie na pokoj? ;d
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Jak słyszę kogoś kto gada po niemiecku to mam ochotę zapasc się pod ziemię. OCHYYDA. xd |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
palkasdz ..a co się działo
![]() ja w OB też byłam..ale to raczej takie spokojne miasto zuuzx3 noo widomo.. ja bym nie kupowała sejfu szkoda kasy walizka pownna wystarczyć
#174 |
Raczkowanie
|
ja w ogóle nie mogłam patrzeć na te szwabskie twarze, jak grali mundial. ; p\
jak wracaliśmy z Omilosa to zaczeli w nas wjeżdżać motorami, ludzie musieli skakać w jakieś pola, potem podjechali i zaczeli macać naszą panią, chłopaki rzucali się na nich, zaczęli pieprzyć coś po swojemu pojechali i był spokój. idziemy i patrzymy, a naprzeciwko na nas idą oni z jakimiś pałami metalowymi, zaczeli na nas biec i w ogóle. kupa w majtach ; p kilka dni poźniej zginął w ten sposób chłopak z Polski, ktoś go potrącił motorem. no spokojne, ale fajnie było, nie narzekam. : D w filipionie też można było się pobawić. Edytowane przez palkasdz Czas edycji: 2010-07-17 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
ja lubię język niemiecki, ale niemców nieee i wgl za tym krajem nie przepadam
![]() ![]() ale czytałam, że w sierpniu to już tak mniej tych niemców. prawda to?? ![]()
#176 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Mam nadzieję, że prawda! ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak dla mnie to oni mają taki wredny, niemiły wyraz twarzy ![]() ![]() ![]() ![]() ale przy polskich siatkarzach (czytaj Bartku Kurku;D) to on brzyyydki hahha
"Amicus certus in re incerta cernitur - pewnego przyjaciela poznaje się w niepewnej sytuacji." Cyceron. Lloret de Mar! HISZPANIAAA!! ![]() ![]() ![]() 13-24 sierpnia Almatur ![]() Edytowane przez patrycja1391 Czas edycji: 2010-07-17 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=zuuzx3;20743654]haha, ale po co mam ryzykowac?
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Można nawet powiedziec, ze to zalosne xd
#179 |
Raczkowanie
|
no maja ten swoj charakterystyczny wyglad jak jestem w świnoujsciu to jest iche pełno ale zawsze ich rozpoznam ale szczególnie starszych niemców
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Co do Tropicsa to nawet jak ma się karnet to sprawdzają paszport i robią to baaardzo dokładnie. W moje zdjęcie bramkarz wpatrywał się chyba z 5 minut i chyba się zastanawiał czy to napewno ja bo to zdjęcie jest sprzed 10 lat i jest koszmarne :P A później pokazywał je innym bramkarzom,żeby się upewnić,a ja zaczęłam się drzeć (po polsku,of course),żeby przestał to się nieźle ubawili xD
A polskich piosenek w Tropicsie nie było. Ale za to w sali w,której ja się bawiłam leciały same hity także polskich przebojów mi nie brakowało ^^' Niemcy są strasznie zadbani i naprawde dobrze wyglądają :x
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.