|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część IV
no właśnie u mnie w krk też dużo widziałam ..
#152 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mnie jedynie denerwują takie dziunie ubrane na różowo w białych kozaczkach, które nie mają za grosz rozumu albo takie chłopki typowe debile, których słownik opiera się na samych przekleństwach ![]()
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Marta tak haha
![]()
#154 |
Raczkowanie
|
OMG nie było mnie może 1/2 dni i już IV część <lol2>
muszę nadrobić; D patrycja1391- W tropicsie nie zawsze jest tłok .. jak byłam 3 raz to była jakaś impreza dla personelu czy coś i wtedy bardzo mało było ... a za 4 razem to juz mi się zbrzydło .. ale powiem że bardzo fajna dyskoteka.. chciałabym tam jeszcze kiedyś pójść ![]() ahh ; )) ... |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
dominika mnie teeeeż ..
kiedyś jadę autobusem i koło mnie stało 3 chłopaków .. i gadają coś tam jeden coś w tym stylu ..byłam w szkole, no nie ..a potem poszłem do Kaśki, no nie ..i długo siedziałem, no nie..potem wróciłem, no nie ..i poszłem do domu, no nie..potem przyszedł Wojtek, no nie i poszliśmy na piwo, no nie ... myślałam, że padne hah ![]()
#156 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mikaminika Czas edycji: 2010-08-08 o 14:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
pozdrowienia z upalnego Lloret !
![]() dzisiaj beach party, bedziemy machac :d a co do ´´zdesperowanych´´ nie szesnastek mam dobra wiadomosc: WYSTARCZY PODROBIC LEGITYMACJE, NAKLEIC SWOJE ZDJECIE, ALBO ZMIENIC DATE URODZENIA I SPOKOJNIE WEJDZIECIE TAM GDZIE CHCECIE ![]() ![]() ![]() ok, ja musze leciec. o 16 mam zbiorke ![]() jest tu upa ponad 30 stopni ![]() ![]() ![]()
![]() |
#158 |
Rozeznanie
|
Właśnie rozmawiam z Panią powyżej na gg i powiedziałam jej, że nie działa nam kamerka tzn, że nie wyświetla się obraz, ale postaramy się coś z tym zrobić
![]() ![]() Nie ma to jak relacja prosto z Lloret ![]()
#159 |
Zakorzenienie
|
no to supeeer
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- no ja też gadałam ponoć 2 dni padało ..a teraz od 3 mega upał ![]() boska woda i fale zaje..
#160 |
Rozeznanie
|
Kurde u nas taka lipna pogoda, a tam upał 30 stopni ; O
![]() ![]() Haha Justine, jak na razie, to nie licząc jednego postu Humoreski i byłamjużwlloret, to tylko my dążymy do tego, żeby był V wątek ; >
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mikaminika Czas edycji: 2010-08-08 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja to co! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
w Lloret zawsze ciepło
Edytowane przez Lusia94 Czas edycji: 2010-08-08 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Rozeznanie
|
hahah wiem wiem Power Of Energy, ale miałam akurat na myśli tą stronę
![]() G90M - widzę, że jesteś ! I na co w końcu się zdecydowałeś ? ![]() Lusia94 - w końcu w jakim hotelu jesteś, bo ja już się pogubiłam haha ?
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mikaminika Czas edycji: 2010-08-08 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
no właśnie a reszta to co
![]() ale i tak nie dobijemy do V cz. patrzyłam na pogodę i tak nawet ma być ..
#165 |
Raczkowanie
|
Ja pamiętam, że był dzień w którym padało od ok. 12 do 15, bo chcieliśmy na sushi iść, ale nie wypaliło. Tak to ładna pogoda.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
dominika kiedy zuza j wraca
![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- ee mam nadzieje, że nie bd padać jak pojedziemy, bo mam zamiar się opalić ładnie ![]()
#167 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cholera ! Ja też chcę się opalić ! Parę dni temu moja znajoma z osiedla wróciła właśnie z Lloret i w ogóle po niej nie widać, żeby była w Hiszpanii ; O a jeszcze przed wyjazdem wiem, że chodziła na solarium.
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
ja będę w porywach bo zabrałam się za pakowanie kosmetyczki buaahaa ;d tzn jak narazie to za jej szukanie ;d bo jedna z kosmetyczek mi gdzieś zniknęła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
przepraszam bardzo, ja też co nieco piszę! ;p staram się jak mogę! :P
co do rasizmu-nienawidzę ;/;/ szlag mnie trafia jak komuś inny kolor skóry przeszkadza, przecież wszyscy jesteśmy tacy sami. pustych dresów też nie trawie... bleee. jeszcze 11 dni i znowu Lloret! a co najlepsze, jestem kompletnie spłukana i nie wiem skąd reszte kasy na wymianę na euro wezmę ;]
#170 |
Rozeznanie
|
Marta ! Chwila moment, a Ty już spakowana będziesz
![]() ![]() Asia nie przejmuj się ! Ja też za dużo nie mam, bo zaledwie 200 euro z czego muszę przeznaczyć 40 na Barcelonę i coś tam mama mi gada o tym Marinelandzie ciągle ![]() Justine - a my też mieliśmy do wyboru Barcelona + klasztor lub Barcelona + pokaz fontann ? ; > Bo ja się już całkowicie pogubiłam ![]()
#171 |
Raczkowanie
|
nie wiem kto się pytał ile kosztują te kartki,ale ja sama kupiłam za 15 centów u tych Rumunów,więc bardzo tanio moim zdaniem ; )). Wystarczy poszukać.
byłamjuzwlloret - '' WYSTARCZY PODROBIC LEGITYMACJE, NAKLEIC SWOJE ZDJECIE, ALBO ZMIENIC DATE URODZENIA I SPOKOJNIE WEJDZIECIE TAM GDZIE CHCECIE'' jaką legitymacje? czy przypadkiem nie daje sie dowodów osobistych? : O |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
niee, ja tylko pakuję kosmetyczke, bo na komodzie stoi milion różnych buteleczek, lakierów, balsamów i innych ;d a kosmetyczka zawsze idzie najwolniej, tym bardziej, że mam ich 4. w tym jedna na podróż. więc muszę ruszyć mózgiem i ogarnąć co mi jest potrzebne na podróż ;d znając mnie to znajdę w kosmetyczce na podróż krem po opalaniu albo coś hahaha
![]() a co do rasizmu to ja też tego NIENAWIDZĘ, ja wręcz wszystkich akceptuję. bez względu na to jaki ma kolor skóry. to samo z wyznaniem, poglądami politycznymi i orientacją ;d Edytowane przez fleur94 Czas edycji: 2010-08-08 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do tej drugiej części, to byłamjużwlloret miała na myśli osoby, które jeszcze nie skończyły 16nastki, a chcą wejść do klubu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]() Ja mam to samo ! Miałam kolegę murzyna, ale niestety tylko przez parę dni, bo go przypadkowo poznałam ! Koleżankę Wietnamkę też mam i nawet kolegę geja i muszę przyznać, że z nim się super dogaduje plus jest starszy, a ja takich wolę jeśli chodzi o rozmowę itp ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mikaminika Czas edycji: 2010-08-08 o 16:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
dominika nie wiem właśnie ..
haha sama nie będziesz ..ja pewnie w niedziele się spakuje, bo w sobote na zakupy ..
#175 |
Raczkowanie
|
no my w tym roku do Barcelony to na własną rękę jedziemy. bo w sumie bez sensu wydawać 40 €. a nam zależy tylko na la rambli by się obkupić w ciuchy w sklepach, do portu chcemy zaglądnąć [bo w zeszłym roku nie byłyśmy] no i na fontanny iść. [rozglądajcie się pod fontannami za grupą chłopków tańczących breakdance-fajne du.py
![]() ja do 200 € nie dobiję na pewno. ale w zeszłym roku miałam coś 170-180 i mi na lajcie starczyło i na pamiątki i na picie i imprezy itd ![]()
#176 |
Rozeznanie
|
Pytanie od młodego dla tych co już wrócili !
![]() Czy jak ma się skończone 18 lat i ma się dowód, to czy jest sens brać jeszcze paszport ? ; > ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- No to mnie pocieszyłaś Asia, bo ja właśnie boje się, że może mi zabraknąć kasy ![]() Justine - to jak będzie trzeba wybrać klasztor lub fontanny, to co bierzesz ? ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mikaminika Czas edycji: 2010-08-08 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
mikaminika - Jeśli pod kątem tego coś u góry pisała coccolino91 to się opłaca,;p.
ja właśnie nie mam skończonych 16 lat.. i się zdziwiłam,że wpuszczają na legitymację<nasi opiekunowie mowili,ze nie wpuszczaja,ale spoko>bo legitymację zawsze mogę podrobić,a dowód czy paszport to nie xD. Zresztą za rok dopiero znów jadę,więc zdąże podrobić i wgl. |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
aha...to dziwne,bo kiedyś jak go na fb pytałam czy wczasy czy obóz młodzieżowy to mi napisał że obóz ;p
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.