![]() |
#151 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, Guerlain, Dior, YSL, Lancome, Versace
Cytat:
![]() ale podobają mi się Twoje kosmetyki...min. minerały, róż Diora...i inne... ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
niestety nie nic nie znalazłam... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
chustę dostałam za trójkolorowy Shiseido - pewnie coś koło 120zl
ale to zależy, bo sa rzeczy na których mi zależy, np coś treściwego na noc lub pod oczy i ew mogłoby być wtedy na moją "niekorzyść" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Becco jesli nadal szukasz ksiazki "jezyk niemowlat" to moge ci ja wyslac na maila- mam wersje elektroniczna. jesli jestes zainteresowana to podaj adres na pw
![]()
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cień jest u mnie w wątku tylko w opisie (Deborah Ombretto Mono Hi-Tech, poj. cień w kolorze 32 (czekoladowy brąz z połyskiem), ubytek 5%) zdjęcia nie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem...teściwego nic nie mam a pod oczy to tylko to serum Versace ale za komplet serum + maseczka zapłaciłam w IRL 120euro tak więc musiałabym coś jeszcze dobrać...chciałabym jeszcze poczytać coś o tych chustach bo przyznaję, że jestem zielona w temacie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
jakie masz próbki minerałów? szukam podkładów formuł kryjących, żółtych tonacji jasnych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
jasne, że tak ![]() a znalazłabyś coś jeszcze za ten nieużywany pajacyk...może chcesz tester korektora Versace... jezeli jesteś zdecydowana napisz, proszę, szybciutko PW z adresem bo od jutra będę mieć bardzo ograniczony dostęp do internetu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
przypominam się
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam brązowych/beżowych dwójek na wymianę...mam to co w pierwszym poście... ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
pudry EDM (sample w słoiczku, tylko testowane) - Perfect (intensive base), Neutral (intensive fundation), Light i Finishing Dust (finishing powder) Joppa (sample w słoiczku) - Lightest#1 i Light#1 z Full Coverage (po pół), Lightest#1 Soft Coverage, Sherr Orginal Finishing Silk (pół), Sherr Simple Radiance Finishing Silk oraz Earthen Glow Minerals (sample w woreczku) Susan F/YG/BN1, MissyF/YG/C2, Jodie YG/BN3 Korektory Joppa (sample w woreczku) Light i Medium Cienie Joppa (sample w woreczku) Walnut, Exodus, Sand, Hadassah, Grape Mist, Victory EDM Tranquilty i z Buff'd Espresso Róże Joppa (sample w woreczku) Peace, Glowing, Plumeria i róż z Buff'd Dusty Rose |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
a cienie Guerlain? oddam za nie oba żele i odżywkę, jeśli to by Ci odpowiadało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
szkoda... masz dużo fajnych rzeczy w "moich" kolorach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
coś za Korsa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
Witam, wpisałaś się u mnie w wątku. Mi u Ciebie spodobał się mineralny podkład diora. Niestety moje kosmetyki to za mało, czy wybrałabyś coś jeszcze, ewentualnie?
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, ze mavala juz wymieniona... ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- nic niestety... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
BAN stały
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Givenchy Shadow Show, 02 Star Diamond- biały z rozświetlajacymi srebrnymi iskierkami, tylko testowany, kod4B01 (tester) i Guerlain Gloss&Shine,błyszczyk do ust w kolorze 11 - malina ze złotymi drobinkami i jasno różowy, kolory są ułożone naprzemiennie w buteleczce tworząc spiralę, używany - zużycie ok. 5%, napisy na opakowaniu w dużej części zmazane od noszenia w torebce, kod 3E01 lub Chanel Aqualumiere Gloss - błyszczyk w kolorze 65 (delikatny czerwony), ubytek na zdj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za serum pod oczy i korektor versace?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- niestety nic... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Odlewka Belle d'opium pójdzie chyba w świat, ale Theoremka jest wolna. Masz różne cudeńka. Jutro zapoznam się dokładnie i dam Ci znać. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.